Hjemmebesøket

Denne novellen er vist 20793 ganger.

Nervøs stod hun foran døren til Mester, hun kjente at pulsen steg og at hendene hennes var klamme. Tøsen var nok like spent som Mester, forskjellen var nok at Mester hadde forventninger og krav til tøsen. Og hun visste at hun kunne bli dumpet hvis Mester ikke var fornøyd.
 
Hun kneppet opp en knapp i den hvite blusen sin for å vise frem "kløfta" mer for å pirre Mester. Hun likte å se elegant ut og sexy men ikke "horete". Det sorte skjørtet var tettsittende og lårkort, matchende hadde hun hvitt blondende undertøy under. Med seg hadde hun en sort stresskoffert med alle sexleketøyene hun hadde. Hun hadde fått beskjed om å ta med seg leketøyene sine for at Mester skulle godkjenne dette og teste noe ut om det fungerte som det skulle. Uttad med en slik stresskoffert virket det som hun var en selger eller en person som hadde noe med bedriften hans å gjøre.
 
Mester lot henne vente, slik at tøsen trodde at det kanskje var feil hus eller at det var feil tidspunkt. Og så var det jo en test da, for å sjekke om tøsen husket avtalen de hadde seg imellom. Ett ring og så skulle tøsen tålmodig vente til døren ble lukket opp.
 
Tøsen kikket på klokken for å bekrefte om det var riktig tid, hun var jo livredd hvis hun hadde kommet på feil tidspunkt. Men pustet lettet ut da døren åpnet seg. Hun håndhilste pent og sa navnet sitt, neide og steg inn i "Mesterens hule".
 
Mester viste veien inn til stuen og ga tegn på at kofferten hennes skulle legges på bordet.
Hun åpnet den og lot Mester betrakte alle sexleketøyene hun hadde med seg. Tanken for inn i hodet på tøsen at det var flaut å komme med så mye sexleketøy og hun regnet med at Mester hadde sin tolkning av det. "Her er det jammen ei tøs som ikke får nok kuk gitt, enten er hun fullstendig sexgal – eller så har hun ingen kustus på sin kropp"
Hun kjente rødmen stige og fiklet med hendene framfor seg.
 
Stell deg til disposisjon tøs, la meg se ekte varen. Den kroppen som jeg eier og bestemmer over. Hun setter bena litt fra hverandre, hendene bak og brystpartiet frem. Han knepper opp blusen og rister på hodet. "Undertøy! Hvorfor det?! Neste gang vil jeg ikke se undertøy, jur, fitte og anal skal være lett tilgjengelig under det antrekket du har blitt bedt om å ha på deg." Stemmen var bestemt, dominerende men allikevel full av omsorg.
 
Hun skjønte at det ikke var mulighet for å bortforklare dette, men ba straks om Unnskyldning og lovet at hun ikke skulle gjøre samme feilen om igjen. "GODT GODT GODT Å HØRE". Ta av deg blusen og bh, samt trusen og ta skjørtet opp og blott din fitte!".
 
Hun var rask nå, følte at hun hadde tabbet seg allerede med det undertøyet og regnet også med at hun fikk konsekvenser for det. Joda nå stod hun og ble nøye studert og hadde intet å si. Niplene var stive, om det var den kjølig luften i rommet eller om det var noe annet som gjorde at niplene stod rett ut…var noe hun ikke ønsket å tenke på.
 
Hånden til Mester kjente nøye på musa hennes, og godkjente barberingen. Veide brystene og kjente fastheten av jura til tøsen. Han stakk to fingre inn i den varme grotten og tok den andre hånden og holdt hakepartiet til tøsen for å møte blikket hennes.
"Stive nipler og våt fitte!" Er det fordi hun har lyst på kuk allerede?? Tenker ikke tøsen på noe annet eller??" Mester lot fingrene stå i ro i fitta og ventet utålmodig på svar.
 
Hun skalv allerede av kåtskap og det var ikke lett å unngå blikket til Mester når han tvang henne til det. "tøsen blir lett våt og kåt, og det er ikke meningen at tøsen skal bli våt uten lov. Tøsen ber om unnskyldning for en slik oppførsel og håper at ikke Mester har gitt henne opp".
 
"Tøsen skal testes, leketøyene skal testes og tøsen skal kjenne seg skikkelig brukt før hun går ut herfra. Min vurdering av tøsen og observasjon får du på mail innen en uke…."
SLIKK dine SAFTER og så snu deg rundt og bøy deg frem…."
 
Hun slikker fingrene til Mester rene, sultent og smaken av seg selv gjorde henne ikke mindre kåt nei. Hun snur seg rundt og bøyer seg frem slik at Mester for tilgang til analen. Tøsen hører at han tar hansker på, tar en finger inn og kjenner godt rundt innefor ringen hennes.
"Stå stille, jeg har ikke bedt deg om å jukke imot"- et høyt klaskende lyd hørtes og svien kom like etterpå. Håndflaten til Mester kjente hun godt og mistet nesten balansen av ren overraskelse av den rappen som hun ikke ventet seg.
Slapp helt av i fittemuskelen dine, egget skal på plass. Mester presser den inn i fitta, sakte inn. Han ser den forsvinner inn i grotten og den lille løkken som stikker såvidt ut er bevis på at det er noe der inne. 
 
Rydd opp i klærna dine her, brett det pent sammen og legg det på bordet. "Ta av deg skjørtet ditt også, slik ønsker jeg deg naken rundt i huset mitt når jeg skal bruke deg."
Hun kjenner egg vibratoren på første styrke, rydder raskt og prøver å skjule at hun blir påvirket av egg vibratoren. "Mister du total konsentrasjonen da, du klarer vel å brette klærna", brette klær er en plikt du skal gjøre hver dag på lik linje med dine tøseoppgaver som Mester gir deg"
 
Tøsen svarer høyt og tydelig at tøsen forstår hva som blir sagt. "tøsen takker for tålmodigheten til Mester  og at hun får lov å være hans tøs inntil videre.
 
Tøsen er ydmyk og høflig, det liker Mester veldig godt. Og hun scorer bra på en slik oppførsel til tross for litt slurv og konsentrasjonsvansker. Mester har alltid noe å kicke på, og om hun ikke har så klarer han alltid å finne på noe som ikke er godt nok. Han vet triksene hvis han ønsker at tøsen skal bli ukonsentrert slik at hun kanskje tabber seg ut og han endelig har noe å kicke på.
 
Tøsen for colar rundt halsen sin, for et synlig bevis for at hun eies av noen. Håndjerna kneppes på med hendene bak på ryggen og geleider henne opp på soverrommet. Hun kjenner vibratoren inni seg mens hun vakler avgårde med Mester bak seg. Der blir hun bindt med hendene bakover med to rep som er bundet i to kroker i taket. Foran henne er det et avlangt speil og hun ser antydning en seng bak seg. Mester sparker bena til tøsen mer fra hverandre slik at hun blir stående forover og det eneste som holder henne oppe er de to repene. Han binder håret hennes opp og bakover slik at hun må se rett frem for seg. Dette for at tøsen skal se det som skjer med henne i speilet.
 
Han napper i løkken på egg vibratoren og ber tøsen slappe av i musklaturen slik at vibratoren kan komme ut. Press og slapp av slik du gjør når du skal føde hører tøsen han si til henne. Hun kjenner et sviende slag på den andre rompa og hun merker at egget forvinner inn igjen. " Vi har jo ikke hele dagen på oss da, få den fordømte egget ut av horefitta di".
 
Plutselig er den ute og Mester putter egget kjapt inn i munnen til tøse. "Den funker også fint som gagball, nåde deg om du spytter den ut". Han studerer jura som henger under henne, melker henne omtrent som kua. Mester ser at tøsen har lyst å skrike ut av smerte, men får det ikke til siden hun har egget i munnen. Og det er jo meningen og….
 
Han strekker niplene for å sjekke hvor elastiske de er og pynter de pent med to klesklyper.
Spør tøsen om hun vil ha kuk i seg, og hun nikker ivrig tilbake. Mester observerer det slørete blikket til tøsen, siklende og glinsene på innsiden av lårene. "GODE gud er det mulig å bli så våt pga noen ynklige klesklyper, hvordan skal det bli når brystklypene settes på da mon tro."
 
Tøsen rister på hodet, prøver å si noe. "Har ikke bedt om din mening tøs, bare stå slik mens jeg tar frem den stive kuken min. Nå skal jeg kjenne den deilig grotten din som tilhører meg". I denne sengen tar jeg min kjære kone hardt og lenge også, så du har noe du kan måle deg med."
 
Mester slakker litt på tauet slik at han kan dra tøsen til seg, der han sitter på sengekanten.
Han styrer den stive kuken inn mellom de oppsvulmende fitteleppene til tøsen og kuken glir lett inn. "Her trengs ingen smøremiddel gitt, nok til å smøre inn analen og…."
Tøsen ser seg selv i speilet, brystene duver i takt med ridningen. Hendene til Mester holder tøsen i hoftepartiet og hun må selv ri ham. Det er jo tøsen som skal gjøre jobben, Mester selv skal bare nyte og bruke tøsen slik han selv vil. Han vil høre den kåte stemmen til tøsen sin og holder hånden under munnen hennes og ber henne "spytte" ut egget.
 
Hun nærmest har glemt å puste og stønner høyt idet Mester presser kuken dypere inn i fitta.
Han holder henne slik og ser tøsen sin i speilet. Blikket møtes og Mester liker den nakne hjelpesløse tøsen. Det lille ludderet hun er som ikke får nok kuk. "Hvem ser du inn i speilet der?"
 
"Tøsen ser at min Mester bruker tøsen slik han liker." Og tøsen håper at hun er tilfredstiller sin Mester etter hans forventninger og tøsen takker Mester at han vil bruke henne"
 
Lekkert syn ja, men ikke trangt nok. Analen får vies ut litt tror jeg, slik at den blir klar til bruk. Tøsen blir stående i bøyd stilling, han løsner på tauet og håret hennes. Lar håret henge fritt og håndgjerna er fortsatt på. Han står bak henne og tar den ene klype forsiktig av mens han observerer grimasene til tøsen. Smertefullt ja…han smiler til tøsen. "Såre nipler skal det bli…"
 
Han slår hånden hånden på innsiden av lårene hennes og krever at hun står med spredte ben. Mester tar tak i fitteleppen og setter en klesklype på, andre fitteleppen får samme behandling. "Som mitt deilige sexludder du er, skal du tåle å bli pyntet med klesklyper nedentil og" Mester geileider henne ned i kjelleren, tøsen har litt vanskelig å gå. Går museskritt, hun kjenner klypene når hun går.
 
Bort til en vegg ser hun at Mester har satt opp en slags butplugg på veggen, i samme ståhøyde som tøsen. "Tre deg innpå og gni horefitta di slik at du smører butpluggen godt"
Hun adlyder rask og ivrer etter å få noe inni fitta igjen. Mester må godkjenne smøringen, ber tøsen spre sine rompeballer og tre butpluggen inn i analen sin.
Mester hjelper velvillig til, for tøsen er litt treg nå. Dytter henne litt slik at tøsen skal få det ovestått. Det er mest vondt i det den trenger inn, men så blir jo analen utvidet til det bruket som analen skal brukes til.
 
Han setter på tøsen "brystpumpene" og holder pumpen i hånden. Pumper opp og spør tøsen om han skal pump mer. "Mester bestemmer hvor mye han vil pumpe jura til tøsen, hennes ønsker har ingen betydning når hun er hos sin Mester"
To pump til og hun skriker til, skriket stoppes brått med ståkuken til Mester. Hun kjenner den søtlige smaken av sin egne safter, blandet med Mesterens dråper som pipler ut av kukhuet. Han løsner håndjerna slik at hun kan få lov å støtte seg til hoftene til Mester. Så hun ikke detter, samtidig som butpluggen gjør nytte av seg ved å støtte henne bakfra.
 
Hun bli munnknullet godt nå, han jukker. Lange jukk, holder og munnknuller igjen. Innimellom higer tøsen etter puten når hun får anledning, og hun kjenner at kjeven begynner å bli gåen. Deilig deilig sugetøs han har foran seg nå.
 
Nok suging, nå skal tøsen på bukken.
Han løsner butpluggen fra veggen og med få skritt hjelper han tøsen å legge seg over butten. Han fjerner brystpumpa nå, tar klesklypene av. Klesklypene settes på tungen til tøsen, slik at hun ser ut som ei "tispe" med tunga rett ut og stumpen ut i været. Hun kjenne nok en gang smaken av sine safter, da klypene har stått på de oppsvulmende leppene henens nedentil. Raskt tar han håndjerna på slik at han får mer tak når Mester skal ta henne bakfra i analen. Brystene henger fritt under tøsen på hver side av bukken, Mester har lagt et hånkle for at tøsen skal få ligge litt mykt. Ellers har han ikke brydd seg så mye om hvordan tøsen har det. Butpluggen blir fjernet, raskt tar han glidemiddel og kjører kuken inn. God plass, han presser kuken inn og ut med jevne jukk. Holder hendene hennes slik at han får bedre jukketak. "Mer kuk min kjære ludder? Hun prøver å svare, men klypene stopper henne.
"Å glemte at du har klyper på tøsetungen din, bare nikk du hvis du vil ha mer kuk".
 
Tøsen nikker, mester forventer det svaret. Mester tar den andre hånden sin og berører så vidt klitten og han ser på hele tøsen at hun rister av orgasme samtidig som han kjenner musklene rundt analåpningen til tøsen strammer seg og han får utløsning. Gud det var deilig å knulle, og tøsen er ikke så verst nei. Han løsner håndjerna, ber henne tørke opp etter seg.
Hun er så vet mellom bena og ut av analen kommer rester av sæden hans.
 
Mester ber henne rydde opp etter seg, steriliesere det som har blitt brukt i fitta og analen.
Butpluggen også. Den skal være med i stresskofferten, slik at hun kan trene seg med å gå med den hjemme og spesielt hvis hun må sitte foran cam slik at Mester kan se henne.
 
Mester gå å vasker seg, mens tøsen rydder opp håndjerna, klypene, egg vibratoren, butpluggen og brystpumpene. Hun tar på seg skjørtet og knepper blusen idet Mester kommer tilbake. Han ser at undertøyet hennes ligger i kofferten og alle spor har blitt skjult.
 
Han setter seg i stolen sin og ber tøsen knele foran ham. Han tenker på den enorme orgasmen og spruten. Han kjenner at kuken blir stiv bare ved tanken. Mester tar den frem og ber tøsen suge den stiv igjen. Suge til det går for Mester, vise hva tøsen er god for.
Da har han i hvert fall tømt seg i to av hullene. Han knar brystene, men unngår niplene. Mester vet at tøsens nipler er ømme. Han vet at hun kommer til å kjenne dette på kroppen i 2-3 dager. Men det betyr ikke at hun skal unnsleppe oppgaver frem til neste gang de snakkes på msn eller treffes.
 
Han tømmer seg, munnen hennes fylles av saftene hans og hun svelger. Hun neier pent og takker nok en gang for at Mester vil bruke tøsen til tross for ting hun har glemt. Men tøsen er villig til å lære og det som teller aller mest er at Mester nyter tøsen og blir tilfredstilt.
 
Hun lukker døren bak seg, naken under. Tvi holder på kofferten hvor alle sexleketøyene ligger, setter seg i bilen. prøver å trekke skjørtet litt mer ned, slik at det ikke blir noe gris i setet. Hun er fortsatt våt ja. Ser i speilet og ser at colaren blinker fortsatt rundt halsen.
Har Mester glemt å ta den av, eller er det tøsens oppgave å levere den tilbake….
 
Hun tør i hvert fall ikke ta Colaren av uten lov, så det er nok best å spørre Mester så fort hun har anledning. Hun kan jo ikke gå slik til neste gang de treffes, det kan jo være lenge til også……..hun retter på håret og kjører avsted. Huset til Mester blir fjernere og fjernere, huset blir som en liten prikk i bakspeilet i det hun svinger og huset forsvinner for denne gang.

Legg igjen en kommentar