BFF

Denne novellen er vist 34152 ganger.

Jeg var på vei med toget til Trondheim for å ha kollokviegruppe med fire andre studenter fra klassen. Jeg følte nesten ikke jeg kunne kalle det klasse heller, for vi hadde kun snakket med hverandre på nettet, man fikk liksom ikke samme klassetilhørigheten når man studerte via fjernundervisning. Vi skulle først møtes på en liten cafè, der vi skulle ha noen timers kollokvie. Senere på kvelden så skulle vi dra hjem til Ingrid for å grille litt pølser og ta noen få øl.

Ingrid hadde jeg gått sammen med på videregående i sin tid, men Nina og Evy hadde jeg aldri møtt tidligere. Jeg kunne tydelig se at både Ingrid og Nina gransket den flotte kroppen min, de formelig spiste meg med blikket. Jeg derimot forelsket meg totalt i de vakre dådyr øynene til Evy, men hun virket ikke så veldig interessert i meg. Jeg kjente pikken min ble stivere og stivere, heldigvis hadde jeg trange jeans på meg som forhindret et bukse-telt av dimensjoner, selv om man tydelig kunne se konturene av den stive «teltstanga» om man hadde kastet et blikk under bordet.

Vi var alle fire ganske sjenerte, så jeg tror egentlig ikke noen av oss fikk så veldig mye ute av denne kollokviegruppa. Ingrid smilte til meg og lurte på om jeg var en engel og hentet øl, slik at vi fikk litt fart i studiene. Jeg hadde om mulig enda stivere pikk nå enn når vi satte oss, jeg hadde sittet i min egen verden og fantasert om hva jeg skulle gjøre med Evy. Jeg kunne tydelig se at alle tre jentene låste blikket sitt på pikken min når jeg reiste meg, og jeg nøt det. Jeg elsket at de beundret kroppen min, at de tok med seg bildet av meg i fantasiene sine om kvelden. Jeg stod der i enda noen sekunder, slik at bildet av pikken min festet seg ekstra godt på netthinnen til de andre jentene.

Jeg satte meg ned, jeg virket fortsatt som luft for Evy. Jeg følte knapt at Ingrid satt og gnidde hånden sin på den stive pikken min, det var Evy jeg ville ha. Jeg lengtet sånn etter å ta på henne, rive av henne alle klærne, skyve alle glassene av bordet og knulle henne vilt på bordet mens de andre så på.

Vi tok noen øl til før vi tok bussen opp til studentbyen der Ingrid bodde, både Nina og Ingrid var som klegger på meg, jeg fikk aldri tid til å gjøre noe fremstøt ovenfor Evy. Ingrid dro meg så med på do, dro ned buksen min og begynte å suge meg. Jeg lukket øynene og kunne se bildet av Evy som var etset inn på netthinnen min. Jeg fylte munnen til Ingrid med varm sæd mens jeg uten å tenke meg om ga fra meg et forsiktig -«ååå Evvvvyyy».

Jeg ble brått revet ut av drømmeverdenen min av smellet av flathånda til Ingrid, jeg tror jeg kunne se langt etter å ligge på sovesofaen der i natt. Siste toget til Verdal hadde også gått, så nå var jeg i trøbbel. Ingrid gikk gråtende ut til de andre, jeg kunne høre et unisont «ååååå fy faen for en drittsekk» der borte fra jentegjengen. Jeg kunne nok takke forvell til overnatting hos de andre også nå. Jeg var i «deep shit» som det så fint heter. Jeg gadd ikke gå inn til de andre for å forklare noe heller, jeg tok på meg skoene og tuslet bort til nærmeste buss-stopp.

Jeg angret litt nå, nå kom jeg allefall aldri til å oppleve mine fantasier med Evy. Jeg lukket øynene, mens jeg ventet på at bussen skulle komme. Noen satte seg på benken ved siden av meg, jeg gadd ikke en gang gløtte på øynene for å se hvem det var. Personen satte seg nærmere, jeg kunne kjenne en tunge som lekte med øret mitt. Jeg gløttet opp, det var Evy. Hun smilte til meg for første gang, ikke bare det men jeg kunne få låne en sliten campingseng om jeg ville.

Evy bodde i et kollektiv, så campingsenga ble satt opp inne på det 14 kvadrat store rommet hennes. Hun ga meg et forsiktig kyss på kinnet før hun ba meg om å sove søtt. Jeg sovnet med en gang og neste morgen våknet jeg med den stiveste pikken jeg noen sinne hadde hatt. Jeg lå der og tittet på Evy, hun lå der splitter naken, bare delvis dekket av et tynt laken. Jeg priset meg lykkelig for den varme Trondheimssommeren mens jeg nøt synet av henne.

Evy gløttet på øynene og jeg latet fort som om jeg fortsatt sov, hun smilte til meg og nappet ertende i lakenet. Jeg holdt fast, for at jeg ikke skulle avsløre hva lakenet skjulte. Hun ble mer nysgjerrig, dro lakenet helt av meg, satt der ertende og nøt synet av den stive pikken min. Hun lot hånden skli forsiktig over den, før hun diskret dro boxeren tilside. Jeg kjente de fuktige leppene til Evy i det hun tok pikken min i munnen og begynte å suge meg. Hun smilte til meg, onanerte meg mens hun med ord beskrev alt hun hadde tenkt å bruke meg til. Hun fuktet fingeren sin i munnen og lot den gli frem og tilbake i rumpesprekken min før hun presset den inn i rumpa. Jeg vred på meg av nytelse når hun nok en gang lot munnen gli ned over staken min, mens hun forsiktig lot fingeren leve sitt eget liv inni meg. Med ett var det som om kroppen min ikke lystret lenger, jeg fikk en kjempeorgasme, jeg pumpet den deilige munnen hennes full av deilig varm sæd. Hun krabbet over meg og lot tungen leke med øreflippen min, før hun jobbet seg mot munnen. Hun tok tak i den stive pikken min og viste den veien til fitten sin, hun presset seg nedover og ridde, hele tiden så hun meg dypt inn i øynene. Jeg kunne se forelskelsen i øynene hennes, hun hadde virkelig lyst på meg.

Hun trengte ikke mange minuttene på å overtale meg til å bli i Trondheim noen dager til, etter et bedre måltid ute, så bar det tilbake til kollektivet der hun bodde for mer sex. Begge to var vanvittig kåte, det var et under at vi klarte å holde oss helt til vi var kommet innenfor døra. Hun lurte på om jeg var villig til å prøve noe mer, hun hadde en ting for mannerumper, hun elsket å ha overtaket og se hvordan mannen nøt det. Hun tok frem den store dildoen sin, men den var nok litt i overkant for stor for meg. Hun kunne se skrekken i øynene mine når hun tok den frem. Hun bodde heldigvis bare et lite kvartal borte fra Kondomeriet, hun hev på seg en jakke og ba meg ta en øl mens jeg ventet på henne i sengen. Jeg måtte ikke våge og kle på meg igjen.

Hun kom tilbake med diverse leketøy i alle størrelser, der var det alt i fra små skruer til en strap-on. Hun startet med å varme en liten skrue i skrittet sitt, før hun smurte den med glidemiddel og lot den gli inn i meg. Hun onanerte meg forsiktig, slik at jeg ikke skulle komme før vi var ferdig med all vareprøvingen. Min favoritt var en stor sort butplug, den virket utrolig stor når hun holdt den opp, men det gikk overraskende greit å få den inn. Hun la igjen munnen sin over pikken min og sugde mens butplugen gjorde jobben sin i rumpa. Det var en fantastisk følelse når hun lot den gli inn og ut av meg, sakte naturlige bevegelser. Jeg fylte munnen hennes til randen igjen, men hun stoppet ikke der. Nå var det hennes tur, hun spente på seg straponen og red meg, det føltes ikke helt naturlig med det samme, jeg klarte ikke helt å slappe av. Etter hvert var unaturligheten glemt, og nytelsen stod igjen i fokus.
 

Jeg tror aldri jeg har hatt så mye sex i løpet av en helg og det stoppet naturligvis ikke der, det var mange slike herlige helger i tiden som kom.

Legg igjen en kommentar