Jenta på diskoteket

Denne novellen er vist 28966 ganger.

De er på diskotek for første gang sammen, selv om de alltid har vært glad i å danse begge to og har danset alene ute med venner så er dette faktisk første gangen de svinger seg sammen. Kroppene deres holder seg tett inntil hverandre, man kan see dem nyte tilværelsen. Hun har på seg en trang tettsittende kjole som stopper rett over knærne og gir henne en fantastisk rumpe. Puppene ser også deilige og faste ut, mens kløften frister alle som er i nærheten, han klarer i hvert fall ikke å holde blikket vekk så lenge av gangen. Håret henger løst og nydelig over skuldrene. Det søte smilet blandet med et dirty blikk leker med tankene hans. Han selv har på en slim olabukse som fint får frem rumpa. T-skjorta sitter både stramt og løst slik at hun innimellom ser at det strammer seg og musklene blir tydeligere. Den har også dyp v-hals så hun kan se litt brystmuskler. Håret er kort med naturlig styling, mens blikket er litt mørkt og mystisk. Begge leker med hendene over den andre sin kropp, tafser litt her og der uten at det blir for grovt for dem rundt om noen skulle legge merke til det. Innimellom møtes de i lange, dype kyss, mens kroppene fortsetter å bevege seg.

På en stol i det ene hjørnet sitter det en ung dame. Hun har ganske kort hår til å være dame, men det er klippet moderne og tøft. Hun har på seg to singleter, men det betyr ikke at hun skjuler mye, snarere tvert imot, de store brystene faller nesten ut og det er ikke vanskelig å se fargen på bh-en om man ønsker. Olabuksa er trang og gir henne en naturlig sexy rumpe. Ansiktet er søtt med deilige lepper og et blikk som er tydelig konsentert. Hun stirrer rett og slett. Øyne er festet på paret som danser midt i lokalet, hun har lyst på henne!

Det tar en stund før hun våger seg ut på gulvet selv og det tar ikke lang tid før guttene flokker seg rundt henne, men hun har et mål. Sakte men sikkert nærmer hun seg paret i midten. Hun danser først ved siden av dem og prøver å få blikkontakt med begge, noe som er vanskelig siden de er så oppslukt i hverandre. Etter hvert prøver hun å gni hånden litt tilfeldig mot rumpa til damen i paret, men hun trur nok det bare er mannen. Så snur damen i paret seg og danser med rompa mot mannen sin, men selv da er det vanskelig å få kontakt. Til slutt hopper hun i det og gir henne et kyss på munnen. Paret stopper først opp, damen ser ganske sjokkert ut og snur seg mot mannen, men han gliser og snur kona tilbake. Hun benytter sjansen og gir damen et kyss til og denne gangen får hun svar! Armene deres begynner å beføle hverandre og uskyldige kyss går over i tunge. Mannen trekker seg inntil kona slik at de fortsatt kan danse og kjenne hverandres bevegelser. Det tar ikke lang tid før han foreslår og ta turen til hotellrommet, begge damene bare gliser og blir med.

Damene går foran og erter mannen hele veien med alt fra tilfeldige kyss og fnising, til heftig klining og tafsing opp mot en vegg, han blir bare stående og nyte, noe sjokkert! Plutselig drar de ham inn i en bakgate, buksen henger kjapt på knærne og damene deler kuken i munn. En blanding av kyss og suging gjør den allerede store kuken knallhard. De er flinke med hendene også, både på han, seg selv og hverandre, men idet det bygger seg opp inni han så stopper de opp begge to og går videre. Ikke et eneste kyss eller smil får han se resten av veien, kun de to damene som går foran og hvisker. De kommer inn i glassheisen med vindu ut mot gaten idet jentene drar av han buksen igjen, han håper på heisstopp, men rett før dørene går opp er de ferdige igjen. De går mot rommet og damene går inn og roper tilbake, du må vente tre minutter!

Han står på gangen og teller, han tørr egentlig ikke jukse på tiden så prøver å telle vanlig, men det går nok litt fort. Tre minutter har gått og han stormer inn døren og hører kjapt at jentene er i badekaret. Der sitter kona på kanten kliss naken med spredte bein, mens damen ligger i karet og sleiker henne. Kona ber han kle av seg, sette seg på andre siden og nyte. Han elsker å se de to damene kose med hverandre, vannet som renner over kroppene deres, puppene som flyter i vannet. Han kan tydelig se på kona at hennes nye venninne vet hva hun driver med. Tungen har funnet sin plass ved klitoris, to fingre pumper inn og ut av fitta mens den andre hånden knar puppene hennes. Kona ligger bakover mot veggen og stønner høyt. Hun liker nok best å holde igjen, men hun må samtidig smugkikke på sin nye venninne sin deilige kropp og mannen som sitter på andre siden med den store deilige kuken. Orgasmen er ikke langt unna nå, mannen gliser mens venninnen girer opp et ekstra tempo. Konen stønner høyere og høyere i det hun ender i et skrik! Men noen pause får hun ikke, venninnen bare kjører på videre og har når også funnet en stor deilig dildo hun kjører inn. Dermed tar det ikke lange tiden før en ny orgasme ruller i vei så hele hotellet kan høre det..

De kommer seg inn i sengen hvor kona setter seg feil vei oppå mannen sin, han elsker å se rompa hennes når hun rir ham bakvendt. Kuken får akkurat plass inn i den trange, men våte fitta. Hun rir ham sakte, opp og ned. Venninnen finner fort veien til brystene hennes, sleiker litt på nipler og suger litt før hun knar en med hver hånd og gir henne et saftig tungekyss. De kliner en stund før hun begynner å kysse nedover halsen, sakte over puppene og hele veien ned til fitta hvor kuken pumper rolig inn og ut. Hun sleiker og suger på klitoris mens hånden leker rundt og med ballene hans. Stønnene fra de alle tre øker i volum og han kan kjenne at fitta hennes trekker seg sammen rundt kuken hans og hun faller bakover i det orgasmen kommer. Men ingen av dem vil gi si seg nå så de fortsetter og kjøre på. Den store, harde kuken glir fortere og fortere inn og ut av den myke, deilige fitta. Venninnens tunge og hender leker rundt, mens mannen har klart å få en hånd på hver av puppene på kona. Igjen øker stønnene i volum og de nærmer seg klimaks. Han kan kjenne fitta trekker seg sammen, mens hun kjenner kuken begynner å pumpe og idet orgasmen tar henne spruter sæden inn i fitta hennes, mens venninnen fortsetter kosen og gir henne en lang deilig orgasme. En uplanlagt, uforglemmelig kveld for de alle tre…

 

Denne novellen er skrevet av «Mann i par87-90»

Legg igjen en kommentar