Brannmannen – del 2

Denne novellen er vist 12727 ganger.

Hun møtte øynene sine i speilet. Pupillene, store og utflytende, leppene glinsende og seige av lipgloss. Det var sjelden hun pyntet seg slik som i kveld. Utenfor falt oktoberregnet kaldt og stille, inne i leiligheten hennes var det varmt og lunt. Hun hadde skrudd varmen opp så rommene holdt mer enn vanlig innetemperatur. Slik at det var behagelig å være naken i alle rommene. Tanken fikk henne til å gripe hardt rundt kanten på servanten og holde pusten. Tanken på å være i samme rom som han var nok til å sette henne ut fullstendig, tanken på hva hun lengtet etter at han skulle gjøre med henne var mer enn hun kunne klare. Arbeidsdagen hadde forsvunnet i en døs, hun svevde på skyer mesteparten av dagen, avbrutt av små anfall av nervøsitet. Hun elsket sitt nye liv, men hun savnet ham veldig. Siden han reddet henne fra flammene på flyplassen den uforglemmelige sommerkvelden hadde de bare hatt kontakt over nett og telefon. Samtalene hadde blitt mange og lange, de oppdaget en kjemi dem imellom ingen av dem hadde erfart med andre. Den kjekke brannmannen som gav henne en morgen på et hotellrom med pur nytelse, viste seg å ha flere gode sider. Fortroligheten mellom dem hadde vokst, selv om kontakten ikke hadde vært fysisk på flere lange måneder. Men i kveld, tenkte hun, mens hun eksperimenterte med løst eller oppsatt hår i speilet, i kveld skulle hun få mer enn den deilige mørke stemmen hans som fortalte hva han lengtet etter å gjøre med henne. Bare lyden av ham i telefonen var nok til å gjøre henne våt, bare det å høre den varme, trygge stemmen hans snakke om vær og vind fikk henne til å vri seg i frustrasjon i sengen. Hun lå ofte i sengen når hun snakket med ham og hun likte å ha på seg noe vakkert som om han kunne se henne. Hun var altfor sjenert til webcamera, hun foretrakk sine indre bilde og ordene han sa til henne. Begjæret han la for dagen når hun fortalte at hun lå der i silkenattkjole eller blondehotpants og lengtet etter ham fikk henne til å føle seg deilig.

 

 Hun følte seg deilig nå også, hun var virkelig vakker i skjæret fra stearinlysene på servanten. Hun strøk seg lett over brystene, fint formet i den nye, røde kjolen. Hun lurte på om utringingen var en smule dristig, ikke helt hennes stil, men hun ønsket å være sexy for ham. Hun løftet sakte på kjolen mens hun gav seg selv et forførende blikk i speilet. Hun tok et overblikk over hva han ville få se: under kjolen hadde hun sorte, mønstrete strømper holdt oppe med strømpeholder og en minimal sort truse i et gjennomsiktig stoff. Konturene av det nakne kjønnet vistes tydelig. Hun kunne ikke la være, hun måtte smyge noen fingre innunder trusekanten og kjenne. Fingrene skled inn i det åpne og våte, hun var mer enn klar for ham. Mmm, det var så deilig å stå slik og kjæle med seg selv. Opphissende var det også å se speilbildet hennes i det dunkle lyset. Hun lot fingrene gli sakte over leppene der nede mens hun så seg i speilet med smale øyne. Fingrene hennes glinset av saftene, hun kjørte tre fingre hardt inn seg, så langt inn det gikk. Det var bare ikke tilfredsstillende i det hele tatt, han gjorde det så mye bedre. Hun trakk ut fingrene og lot langefingeren stryke forsiktig over den hovne knoppen. Det sitret deilig i hele underlivet, hun var så kåt. Hun hadde ikke lyst til å stoppe nå, det virket umulig. Hun lente seg over vasken og gned seg hardere. Hun lot hele hånden massere kjønnet, åh kunne han ikke komme og bare ta henne før hun ble gal…I det samme ringte dørklokken.

 

Hun rettet seg opp med hamrende hjerte og stakk hendene under springen. Hun kjente at hun rødmet. Kunne det være ham allerede, eller var det en annen? Hun ventet ham ikke før om en halvtime. Kanskje det var nabojenta som ville levere tilbake blenderen hun hadde lånt i forrige uke. Hun rettet på det løst oppsatte håret med en nervøs bevegelse og så at hun var hektisk rød i kinnene. Hun gikk ut i entreen og kjente spenningen stige. Hun var nervøs samtidig som hun var bankende kåt. Kulden i entreen fikk brystvortene til å bli harde under to tynne lag med silke. Ringeklokken lød igjen. Hun åpnet. Det var ham. Et grøss gikk gjennom kroppen hennes, hun hadde glemt hvor fantastisk kjekk han var. At en slik mann stod i døren hennes var bare for uvirkelig. Hun ble fanget av de mørkeblå øynene under den sorte luggen. Han smilte forsiktig til henne, hvilket fikk henne til å le og se vekk. Han lo også, selv om ingen av dem hadde sagt noe.

– Skal du ikke be meg inn? sa han lavt og spørrende.

– Jo, jo værsågod, kvitret hun og kjente at hun ble varm i ansiktet.

Nå måtte hun ta seg sammen. Han kom innenfor og lukket døren. Han hadde også pyntet seg, han var kledd i en mørklilla skjorte i et glinsende stoff og svarte dressbukser. Han luktet herlig av en eksklusiv mannfolkparfyme og nærværet hans dro alle krefter og logisk tenkning ut av henne. Hun snudde seg og gikk inn i stuen, han fulgte etter. I stuen var det stearinlys i alle former og farger og en flaske rødvin stod på bordet mellom to glass. Hun hadde middagen klar i ovnen, men det siste hun tenkte på nå var mat.

 

– Til deg. Han tryllet frem en stor, rød rose og hun tok seg til ansiktet.

– Åh…det var alt hun fikk frem.

– Ble du glad? smilte han.

 – Ja, nikket hun ivrig. Hun måtte skynde seg å finne en vase, hvor hadde hun gjort av vasene egentlig, i skapet over oppvaskkummen? Hun strakte seg på tå og åpnet skapdørene. I det samme stilte han seg bak henne og la armene rundt livet hennes. Han strøk henne i nakkegropen med en finger og hun stivnet i bevegelsen. Han kysset henne i nakken, mykt og vått og hun skvalpet vann opp i en vase, dyttet rosen nedi. Hun vred seg rundt og klemte seg inntil ham. Følelsen av å endelig være nær den varme, sterke kroppen hans igjen var ubeskrivelig god. Han strøk tomlene forsiktig over øynene hennes, hun lukket dem og nøt. Han sa ingenting, men fortsatte å la hendene fange inn formen av ansiktet hennes som om han var en blind og dette var den eneste måten han kunne lære hennes skjønnhet å kjenne på. Hun la armene rundt skuldrene hans og trakk ham ned mot seg til et kyss hun hadde ventet på så uendelig lenge. De kysset hverandre lett og prøvende de første sekundene før en vill sult tok over hos dem begge og de kysset som om de ønsket å tilintetgjøre hverandre kun ved å bruke munnen. Han sugde tungen hennes til seg, bet henne i underleppen, dekket ansiktet hennes med små kyss for så å presse munnen sin mot hennes så hun fikk vansker med å puste. Hun dyttet ham litt fra seg og hev etter pusten. Blikket hans rant over av utildekket lyst. Plutselig lo hun, på et innfall av et eller annet løp hun inn på stuen.

 

Han løp etter henne og fanget henne inn foran et stort speil på den ene kortveggen. Hun vred seg i et halvhjertet forsøk på å unnslippe de sterke armene hans, men gav opp. Hun ville ha ham like mye som han ville ha henne, om ikke mer. Tanken gjorde ham jublende lett i hodet og steinhard nede i bokseren. Han betraktet dem i speilet, en bredskuldret mørkkledd mann og en nett kvinne i rød kjole. Han presset ereksjonen sin mot baken hennes, ville la henne kjenne hvor lyst han hadde på henne. Hun dyttet tilbake og gav fra seg et ynk av nytelse når han løftet på kjolen og la hånden varsomt over den klissvåte trusen. Hun spredde beina så han kunne komme til. Han stønnet opphisset når han kjente hvor dyvåt hun var. Han trakk trusen til side med en bevegelse som fikk det tynne stoffet til å gi fra seg en spjærende lyd.

 

 Hun presset hodet bakover og knep øynene sammen idet han tvang inn to fingre i den trange, glatte åpningen hennes. Han rugget dem frem og tilbake i henne, det var så avsindig godt. Bena hennes skalv, men hun klarte ikke åpne munnen for å foreslå at de skulle legge seg ned.

– Se på deg selv, nydelige jenta mi. Stemmen hans var hes og varm mot øret hennes. Hun åpnet øynene og så på dem i speilet. Det gikk deilige ilinger gjennom kroppens hennes, forsterket av hva hun så i speilet. De så bare så…veldig sexy ut. Hun så på de maskuline, sterke hendene hans, Gud som hun elsket de hendene og hva de gjorde med henne. Høyrehånds peke og langfinger var begravd mellom bena hennes, saftene silte nedover håndbaken hans. Med den venstre hånden holdt han den opprevne trusen tilside og blottet hvordan hun hadde gjort kjønnet glatt og mykt for ham tidligere på dagen.

– Du er så deilig, hvisket han. Hun ynker lavt til svar.

– Kan du gjøre en ting for meg? Tommelen hans stryker over den vesle knoppen som nå er hoven og hard av opphisselse. Lett, lett stryker han over hennes mest følsomme sted, hendene hans vet akkurat hva de gjør. Hun klarer snart ikke mer, hun kommer til å få orgasme snart slik hun står, skjelvende og halvnaken foran speilet. Bena føles som om de vil knekke sammen under henne i neste øyeblikk.

– Jeg vil se brystene dine, mumler han. Hun trekker kjole og bh til side, ser de nakne, velformede brystene sine i speilet. Han fingrer hullet hennes forsiktig nå, holder henne på kanten.

– Ta på dem, stønner han lavt og hun fyller hendene med sin egen mykhet, stryker og klemmer brystvortene mellom fingrene mens han ser på i speilet.

– Ja…Han fjerner hendene fra henne et øyeblikk, det klirrer i beltet idet han utålmodig river av seg bukse og bokser.

– Fortsett, sier han og hun koser med brystene sine mens den velfødde ereksjonen hans kommer til syne i speilet. Hun ser den tykke stangen med det glinsende, våte hodet, hun rekker ikke tenke mer før han river av henne restene av trusen, tar tak under lårene hennes og løfter henne opp mot veggen. Hun gisper av overraskelse idet han trenger inn i henne. Den herlige følelsen av å sprengfylles i det trange hullet overmanner henne. Han fyller henne så perfekt, hun elsker å ha ham inne i seg.

 

Han løfter henne opp og knuller henne oppetter veggen, gyver løs på henne som om det gjelder livet. Han er hinsides av lidenskap nå, hun er trang og herlig rundt ham, omslutter han med perfekt motstand. Han har aldri knullet en så deilig kvinne, han har aldri møtt noen han så gjerne vil ha på alle måter det går an å ønske seg et annet menneske. Tiden står stille mens han tar henne. Hun klamrer seg til ham, stønner og klynker, lydene hennes tenner ham om mulig enda mer. Idet han kjenner at hun trekker seg sammen rundt ham greier han ikke holde tilbake mer, han kjører på av alle krefter og tømmer seg i henne. De siger sammen på gulvet, i flere minutter bare ligger de der sammenfiltret uten å røre seg. Hun setter seg opp og betrakter ham med et mykt smil i det vakre ansiktet. Han løfter en hånd og stryker henne over kinnet, han skal til å si noe, men han gjør det ikke. Istedenfor begynner han å kle av henne og deretter seg selv. Han går bort til sofaen og legger seg under et teppe. Hun skjenker vin i glassene som står på bordet. Synet av den nakne kroppen hennes i skjæret fra de mange stearinlysene, med saftene hans rennende nedover de myke lårene gjør at han kjenner han snart er klar for mer. Han får ikke nok av henne. Hun legger seg i armene hans under teppet med et sukk av velvære. De skåler for helgen og drikker sakte. Han kjenner hvor søvnig han er av sexen og vinen. Tyngden hennes over ham er betryggende og søvndyssende, han kjenner seg omsluttet av hengivenheten hennes. Det er utrolig å tenke på at forrige gang de møttes var det som to fremmede.  Igjen vil han si noe, men sovner istedenfor.

 

Hun blir liggende og se på ham mens han sover, denne mannen som hun elsker. Hun lengter bare etter at han skal våkne igjen, hvert våkne minutt de har sammen er inderlig dyrebart. Men hun nyter også å ligge inntil ham og bare kjenne varmen fra ham synke inn i henne. Hun lukker øynene og lar tankene flyte.

 

 Hun vrir på seg og kjenner at han er halvstiv mot låret hennes. Hun kjenner kåtskapen bygge seg opp i henne igjen, mer, hun vil bare ha mer. Hun setter seg på sofakanten og bretter teppet tilside. Han våkner ikke. Hun betrakter den deilige manndommen hans som peker opp mot magen. Hun kiler den forsiktig med en finger, sirkler rundt hodet og stryker over tuppen. Han blir øyeblikkelig steinhard, synet gjør at hun ikke kan ligge i ro et sekund lenger. Hun blir fylt av en sterk lyst til å smake på ham, samtidig som vonde minner gjør henne skremt. Hun bodde sammen med en ond mann som tvang seg på henne og voldtok munnen hennes som om hun ikke var et levende vesen. Hun nøler, men tanken på hvor deilig det sikkert vil kjennes for han som ligger der nå å få en slik oppvåkning overmanner frykten. Dette styrer hun selv, han sover jo faktisk. Hun bøyer seg over ham, det lange håret hennes faller ned  på magen hans. Hun stikker ut tungen og lar den sveipe prøvende over hodet. Mmm, han smaker salt og deilig. Hun begynner å slikke og kysse ham fra roten og opp mot hodet med en myk og dvelende munn. Øynene hans er fortsatt lukket, men det rykker i ham og han stønner svakt i søvne. Hun smiler for seg selv, det er tydelig at kroppen hans liker hva hun gjør med ham. Hun fortsetter å utforske ham med munnen. Hun suger steinene forsiktig inn mellom leppene mens hun legger hånden rundt den harde stangen. Hun lukker øynene mens hun suger, slikker og koser med ham, hun kjenner hvor rennende våt hun er, hun vil at han skal våkne og knulle henne i alleslags deilige stillinger. Hun åpner øynene og ser på ansiktet hans igjen. Øynene hans er fortsatt lukket, men han har et spent drag i ansiktet, kanskje han har våknet, men bare vil ligge og nyte behandlingen hennes. Hun kysser seg vei opp mot hodet igjen, mykt og sakte. Det renner en blank dråpe fra ham, hun fanger den opp med tungen.  Hun kjærtegner den tynne strengen hans med tungen og hører at han puster anstrengt. Så tar hun ham inn i munnen og presser ham mot ganen. Hendene hennes fortsetter å kjæle med ham, mens hun bruker tungen og munnen i dyp konsentrasjon. Han stønner og vrir seg, hun nyter at det er godt for ham og øker intensiteten i det hun gjør. Hun skjønner på ham at han snart vil komme og tar en pause. Hun aker seg opp til ansiktet hans og kysser ham på munnen. Han åpner øynene halvt og ser på henne.

– Noen ønsker?, spør hun.

La meg komme over puppene dine, knull meg med puppene, stønner han frem. Hun setter seg på en pute på gulvet og klemmer brystene rundt ham. Hardt og inderlig knuller hun ham mellom de myke brystene sine, raskere og raskere til han revner og kommer over henne. Han spruter over brystene, halsen og ansiktet hennes og hun nyter å dynkes i saftene hans. Han lener seg tilbake med et sukk av tilfredshet, hun er så kåt nå at hun kunne dø. Hun bryr seg ikke med å tørke vekk sæden som renner ned over brystene og magen hennes. Hun krabber opp til ham og setter seg over ansiktet hans. Han begynner straks å la tungen sveipe over de våte, hovne leppene. Hun slipper små hikst av nytelse, mens han slikker henne ivrig. Han skjønner at dette ikke er nok for henne, hun trenger å fylles og han legger henne over fanget sitt med ansiktet ned. Hun skriker ned i sofaputene når hun kjenner han presse inn to fingre fra den ene hånden.

– Mer, mer…klynker hun og han smetter inn først en til, så en fjerde finger i det våte, vidåpne hullet hennes.

– Åh, ja…hardere, mumler hun og han kjører henne så hardt han greier. Han risper henne med neglene, det brenner og er så avsindig deilig.

– Mer, jeg vil ha mer i meg, skriker hun og han tøyer inn en femte finger. Hun har nå den sinnsyke følelsen av at han knuller henne med hele armen, hun er tøyd åpen, sulten og umettelig, hun vil ha hele ham inni seg, så kåt er hun. Hun kjenner at det bygger seg opp i henne og hun eksploderer i en kraftig orgasme, han fortsetter å knulle henne med fingrene, mens krampetrekningene river gjennom henne.

 

De spiser sen middag nakne i sofaen før de går sammen i dusjen og slokner ved siden av hverandre i den komfortable dobbeltsengen hennes. Når hun våkner i løpet av natten strekker hun ut armene for å kjenne at han fortsatt er der. Hun er så lykkelig. Han snur seg og klemmer rundt henne i søvne.

          For alltid, jeg vil ha deg hos meg for alltid…hvisker hun mot den varme huden hans.

Neste morgen er hun den første som våkner. Hun strekker på seg i sengen og nyter følelsen av å være avslappet og tent. Hun lar en hånd gli ned mellom bena, hun er allerede våt. Hun tar på seg en underkjole i rosa silke og går ut på kjøkkenet. Hun vil lage seg en kopp te slik hun pleier når hun våkner. Hun står ved oppvaskbenken i egne tanker når hun hører stemmen hans bak seg.

          Spre bena dine, sier han lavt og hun lar bena gli ut til sidene.

 

Han våkner og er sprengkåt, han må ha henne igjen, han må ha henne nå. Hun er ikke i sengen, han går ut på kjøkkenet der hun står med det vakre, lange håret og den yppige baken rettet mot ham. Det hamrer i pikken når han ser at hun ønsker ham velkommen, lar ham knulle henne kjapt og enkelt slik han verker etter akkurat nå. Han løfter skjørtet hennes og nyter synet av kjønnet hennes bakfra. Hun lener seg over benken og svaier i ryggen, de fristende leppene hennes åpner seg for ham. Han gnir pikken mot henne og kjenner hvor våt og klar hun er. Han presser seg inn i henne med et støt og knuller henne raskt og sultent. Han trekker seg ut av henne og spruter over den deilige rumpa hennes. Hun legger seg ned på gulvet og spriker med bena. Hun ser på ham med slørete, bedende øyne. Han setter seg ned mellom beina hennes, hun stønner når han lar hånden gli ned i den våte sprekken. Han klemmer den vesle knoppen hennes mellom fingrene, smører den med saftene fra hullet hennes. Han fingrer henne hardere og raskere i takt med den økende pusten hennes. Han ser på ansiktet hennes idet hun kommer, ingenting er mer sexy enn å få en kvinne til å komme, tenker han. Han trekker henne opp, bærer henne inn på soverommet igjen. Dagen ligger foran dem, i dag skal de bare være sammen. Han kjenner seg behagelig døsig, samtidig oppspilt for det er noe han ikke kan vente med å fortelle henne lenger. Han holder rundt henne og gir henne en lang, varm klem. Øynene hans møter hennes, blikket hans er alvorlig.

          Jeg elsker deg, sier han stille.

Hun sier ingenting, en dyp glede hun ikke greier sette ord på slipper løs i hjertet hennes.

– Vil du være kjæresten min? hvisker han og hun nikker, nikker mens tårene strømmer fra øynene hennes. Hun kysser ham og han vet alt han noensinne har trengt å vite.

Legg igjen en kommentar