Min personlige slave – del 1

Denne novellen er vist 17298 ganger.

Det ringte på døren. Det kunne bare være henne. Det var ikke mye trafikk forbi huset mitt; den bratte bakken satte en stopper for det. Kjekt sånn, å bo på en blindvei, så fikk man være i fred. Jeg gikk ut i gangen med sommerfugler i magen. Jeg kunne se skikkelsen av en person gjennom det frostede dørglasset. Jeg åpnet døra, og der sto hun – Maria, min personlige slave. Hun var en åpenbaring. Et vakkert ansikt, forsiktig sminket og med det flotte, brune håret satt i en hestehale som falt nedover ryggen. Hun hadde på seg en hvit frakk som rakk ned til knærne. Jeg kjente hjertet slå raskere av adrenalinet som flommet gjennom meg, og jeg måtte anstrenge meg for å holde meg rolig.

«Kom inn,» sa jeg og gikk inn i stua, glad for å vise henne ryggen, så hun ikke så hvor nervøs jeg egentlig var.

Jeg hørte døra lukke seg og lyden fra de høye hælene hennes fortalte meg at hun kom gående inn i entreen. Det ble stille et øyeblikk og jeg brukte pausen til å helle meg et glass vann fra mugga som sto på stuebordet. Jeg tok en slurk og satte meg ned på sofaen og ventet. Da jeg så henne komme inn i stua, slo lynet ned i meg og jeg visste straks hva jeg skulle si:

«Jeg sa ikke at du kunne ta av deg skoene.»

Hun stanset opp. Ble stående og se på meg med et forskrekket uttrykk i det vakre ansiktet. Jeg syntes å se antydningen til et smil i munnviken hennes, men det forsvant før jeg kunne være sikker. Sekundet senere senket hun blikket og så skamfullt ned i gulvet.

«Unnskyld, Herre… jeg mente ikke…»

«Du vet hva som skjer med ulydige slaver? Som tar seg friheter, eller ikke gjør som de får befaling om?»

«Ja, Herre… ulydige slaver må straffes…»

En herlig stolthetsfølelse bredte seg gjennom meg. Dette begynte bra… jeg spilte da rollen godt? Et øyeblikk gled et minne om en skoleavslutning for femten år siden forbi øynene mine, men det var borte like raskt som det kom. Jeg spilte ikke en rolle denne gangen; hun var min slave… og jeg var herskeren hennes. Det var ikke skuespill. Det var realitet.

                Jeg reiste meg fra sofaen og satte fra meg vannglasset på bordet. Ble stående og se på henne. Blikket gled opp og ned den slanke skikkelsen midt på gulvet. Først var jeg usikker på hva jeg skulle gjøre, men så slo det meg inn at jeg allerede gjorde det. Jeg vurderte henne. Lot henne stå der mens jeg tok meg tid til å gjøre det jeg ville gjøre. Jeg gikk sakte rundt henne og studerte baksiden; lot henne lure på hva jeg gjorde der bak hvor hun ikke kunne se. Den fine hestehalen lagde en fin kontrast der den lå ned baksiden av den hvite frakken – jeg hadde spesifikt sagt at hun skulle sette håret i en slik før hun kom. Jeg la hånden forsiktig rundt den og lot håret hennes gli gjennom fingrene før jeg fortsatte rundturen på gulvet. Til slutt vendte jeg tilbake til sofaen og satte meg inne ved hjørnet, lengst unna henne.

«Du kom beleilig. Jeg satt nettopp og ønsket meg litt underholdning,» sa jeg og grep fjernkontrollen til stereoanlegget, før jeg fortsatte: «Åpne frakken.»

Hun adlød, og konturene av naken hud kom til syne. Mellom frakkeslagene kunne jeg så vidt se undertøyet… som befalt hadde hun ingenting annet på… Jeg ville se mer, men tenkte at jeg burde trekke det ut. La henne vente. Men hvorfor? Hvorfor skulle jeg vente? Hun var her for min skyld, ikke omvendt…

«Ta den av deg,» sa jeg, og hun adlød.

Frakken falt på gulvet og tilbake sto en slående vakker kvinnekropp, ikledd en rosa truse med matchende BH. Jeg kunne se brystvortene tydelig gjennom det tynne stoffet, og trusa skjulte ikke mye den heller. Jeg kunne se at hun lurte på om jeg likte det jeg så; om jeg var fornøyd med antrekket hun hadde valgt i et forsøk på å glede meg. Det begynte å bli trangt i buksene mine, men jeg hadde ingen planer om å fortelle henne det.  Jeg trykket på fjernkontrollen, og en jevn strøm av dempet musikk begynte å fylle rommet. Maria ble stående stille mens jeg lente meg tilbake i sofaen og nøt øyeblikket. Til slutt lød hørtes stemmen min så vidt over musikken:

«Dans for meg.»

                Maria begynte å bevege seg langsomt til rytmen fra høyttalerne. Føttene sto plantet midt på gulvet mens den slanke kroppen buktet seg frem og tilbake. Så begynte hun å snu seg sakte rundt; lot meg få se hele den nydelige skapningen hun var fra alle vinkler. Etter et par minutter merket jeg at svetten rant av meg. Hjertet banket så hardt at jeg kjente det helt ut i fingertuppen, og det rykket til i pikken hver gang Maria sendte meg et av sine vellystige blikk – blikk som var ment å pirre. Blikk som sa ’jeg er din slave, la meg gi deg nytelse og oppfylle selv ditt minste ønske’. Hendene hennes gled sakte, sakte opp og ned den smekre kroppen, og jeg ønsket at det var mine hender, visste at ganske snart ville det være mine hender som strøk over henne slik.

«Kle deg naken,» hørte jeg den hese stemmen min si.

Maria fortsatte sin buktende dans mens hun belevent smøg seg ut av det minimale undertøyet; hun var som en slange som felte den siste resten av skinn… og ut av skinnet kom hun som en gudinne i menneskeskikkelse. Antrekket hadde ikke overlatt mye til fantasien, men det som var igjen var en nytelse å se på. To fantastiske, velformede bryster som nærmest tagg om å bli kjærtegnet lyste mot meg. Brystvortene var som to rosa knopper som ennå ikke hadde sprunget ut, og jeg ville legge hendene på dem, klemme dem og smake på dem… Det var bare så vidt jeg klare å holde meg i skinnet.. lot blikket falle nedover magen og videre ned mot trusa som gled ned av hoftene og ble liggende på gulvet. De runde hoftene hennes fortsatte å bevege seg i takt med musikken, mens blikket mitt søkte til området der lårene møttes. Hun hadde trimmet seg helt kort, og var nærmest hårløs lenger ned… jeg kunne nesten se det fra der jeg satt, det jeg allerede visste: At hun var helt glattbarbert helt nederst.

Ubevisst hadde en av hendene mine funnet veien ned i fanget. Den hadde begynt å stryke på en kraftig ereksjon; pikken banket i takt med hjerteslagene og ville ut, ut av buksene og ut i det fri… Jeg reiste meg langsomt og begynte sakte å gå mot den nakne, dansende kvinnen. Stanset et par meter unna og kneppet opp knappene. Lot buksa falle til gulvet sammen med shortsen. Pikken sto i skrå vinkel rett ut fra kroppen, hard som en påle. Jeg visste nøyaktig hva jeg trengte, hva jeg hadde mest lyst på, som kom til å gi utløp for den følelsen av kåthet som bruste opp i meg.

«Ned på kne,» sa jeg og holdt blikket hennes idet hun adlød. «Tilfredsstill meg.»

  **

Marias varme, våte munn la seg som et teppe over meg. Hun lot pikken min gli inn i munnen før hun lukket leppene om hodet og dro huden tilbake med hendene. Jeg kjente de lange neglene krafse i meg mens munnen gjorde sitt; det tok et par sekunder før jeg hadde vent meg til den deilige følelsen, men så slappet jeg av og konsentrerte meg om å nyte det. Jeg kneppet opp skjorta og tok den av. Den var uansett bare i veien. Maria var fantastisk; hun gikk såpass inn for oppgaven at det virket som om hun ikke levde for annet – at hun elsket å tilfredsstille sin hersker. Tunga hennes sveipet over de mest følsomme stedene med jevne mellomrom, bare for å pirre meg det lille ekstra, og munnen hennes la seg over pikken uten å suge eller klemme… Det var aldeles herlig.

«Sånn ja, flink tøs…» sa jeg mens jeg klappet henne på hodet, og hun svarte:

«Herre, det er en stor glede…»

«Jeg sa ikke at du fikk snakke,» avbrøt jeg henne bryskt. «Munnen din er bare til for én ting… fortsett med det.»

Hun gikk pliktoppfyllende tilbake til arbeidet. Hodet hennes gikk frem og tilbake mens munnen gled opp og ned over pikken min. Hestehalen gled gjennom fingrene mine. Jeg kunne gripe tak i den hvis jeg ville; gripe tak i den og lugge henne, tvinge hodet hennes i en eller annen retning… men foreløpig var jeg svært godt fornøyd. Herren hadde ikke noe ønske om at hun skulle gjøre noe annet enn det hun gjorde. Hun hadde begynt å runke meg med den ene hånden mens munnen fremdeles knullet pikken så godt hun kunne. Hun runket meg taktfast mens tunga lekte rundt pikkhodet. Den varme, våte følelsen fra munnen hennes spredte seg til resten av underlivet i en lang serie rykninger, og før jeg visste ordet av det, kjente jeg det komme…

«Svelg det…» fikk jeg så vidt stønnet frem idet jeg sprutet.

Det kriblet og rykket i meg og Maria fortsatte ivrig behandlingen mens jeg tømte meg i munnen hennes. Jeg holdt på å miste pusten, så deilig var orgasmen min lille slave hadde gitt meg. Små lyse flekker kom drivende foran øynene mine, og jeg måtte blunke og fokusere for å holde balansen. Et øyeblikk lukket jeg øynene og bare nøt det hele, før jeg åpnet dem igjen og kikket ned på den smellvakre kvinnen ved mine føtter.

                Hun satt tett inntil meg med en hånd rundt lemmet og fortsatte langsomt å melke ut dråpene. Hun så opp på meg, smilte og pustet tungt av opphisselse. Jeg var helt innsauset i safter og sikkel; det rant både fra meg og fra munnen hennes… Hun hadde runket meg idet spruten kom, og det gikk opp for meg at hun ikke hadde fått alt i munnen; noe hadde truffet henne på halsen, og flere seige klatter rant nå nedover brystet hennes. Igjen var det ikke tvil i mitt sinn om hva jeg skulle gjøre videre.

«Sa jeg ikke at du skulle svelge? Våger du å trosse min befaling?» sa jeg og tok et fast grep i hestehalen hennes.

«Tilgi meg, Herre…!» klynket hun og skar en grimase i smerte idet jeg lugget henne.

«Slikk meg ren!» sa jeg strengt, og Maria begynte straks å følge befalingen.

Hun slurpet ivrig i seg alt hun kom over, men jeg kunne ikke være fornøyd. Straks hun var ferdig, og den halvstive pikken ikke var fullt så innsauset lenger, la jeg igjen hånden i håret hennes og begynte å gå mot soverommet.

«Det finnes bare én straff for ulydige tøser som deg,»  sa jeg kaldt.

Jeg dro henne bortover gulvet etter håret, til slavens ufrivillige smertehyl. Hun prøvde å holde igjen; hun la hendene på mine og hang på for ikke å lugges så hardt. Stønnende og sprellende ble hun slept inn på soverommet og nærmest kastet ned på senga. Der hadde jeg sakene klare…  På nattbordet lå det to leketøy; en glasstav og en bøyd analvibrator. Jeg hadde planer for bruken av begge to. Bundet fast til sengestolpene hadde jeg fire solide tekstilstropper som bare ventet på at jeg skulle få bruk for dem, det lå håndjern ved puta og en pisk som skulle brukes straks…

                Jeg la henne på magen med hendene på ryggen, og satte på håndjernene; deretter bandt jeg to av stroppene fast rundt anklene hennes. Så snart hun var grundig knyttet fast, tok jeg tak i hestehalen hennes og dro henne opp i knestående. Hun hikstet og ynket seg av den hardhendte behandlingen hun fikk. Jeg grep pisken og ga henne et lite rapp over baken. Nok en gang stønnet hun i smerte, men hun protesterte ikke.

«Du vet at ulydige slaver må straffes. Gjør du ikke?» hvisket jeg i øret hennes.

Det gikk et par sekunder, og hun svarte ikke. Våget hun å nøle? Jeg presset henne fremover igjen og ga henne et skikkelig sveip over en av skinkene. Hun kvakk til og utstøtte et hyl av smerte. Hun sluttet å nøle.

«JA! Ja, Herre! Ulydige slaver må straffes…» svarte Maria.

«Og du har vært ulydig, har du ikke?» fortsatte jeg å hviske varsomt i øret hennes.

«Ja, det har jeg… Du er en nådig herre, som bare gir meg det jeg fortjener…»

Nå hadde slaven forstått. Hun fikk kjenne pisken en gang til, men ikke så hardt denne gangen. Så lenge slaven gjorde som hun fikk beskjed om, ville straffen bli mild. Jeg tok meg til rette med kroppen hennes; klemte bestemt på de herlige brystene og videre nedover. La hånden mellom lårene hennes og strøk over kjønnet med en finger… gledet meg til å utforske og bruke hullene hennes, og bestemte meg for ikke å vente.

                Hun ynket seg idet jeg tok av håndjernene litt for røft. Jeg kastet dem tilbake på senga og strakk meg etter stroppene i stedet, før jeg bandt fast håndleddene hennes på samme måte som jeg hadde bundet anklene. Dermed ble hun sittende på knærne med overkroppen fremover, bundet så stramt at hun ikke kunne røre seg. Jeg forlot hodeenden og vendte oppmerksomheten mot den lekre stussen hennes. To runde halvkuler, delt av en fristende kløft… Jeg grep glassdildoen fra nattbordet og stilte meg på kne bak henne i senga. Jeg kunne høre henne puste opphisset, og et lite klynk unnslapp henne idet jeg førte den kalde glasstaven over kjønnsleppene hennes. Jeg satte den mot åpningen og presset på til den smatt innenfor. Igjen stønnet Maria oppe i hodeenden. Jeg ga henne et klask på baken og sa at hun skulle være stille. Deretter begynte jeg å knulle henne med glasstaven uten hverken om eller men. Hun begynte å puste høylytt; det var tydelig at hun anstrengte seg for å være så stille som mulig. Jeg fortsatte å føle meg frem over kjønnet hennes; kjenne på henne med fingrene og – innimellom – tunga, slik jeg elsket å gjøre med kvinnekropper.

                Etter et par minutter med denne behandlingen merket jeg en lett skjelving i bena hennes. Nytelsen begynte å nå et visst punkt. Da holdt jeg opp, tok ut glasstaven og gikk tilbake til nattbordet. Da jeg kastet et blikk på ansiktet hennes kjente jeg det krible mellom bena; hun var utrolig vakker der hun lå, svett og varm, med en lett rødme over kinnene. Hun pustet med åpen munn og glippet med øynene, som om hun lå halvt i transe. Jeg grep den bøyde vibratoren og en liten flaske glidemiddel som lå ved siden av, før jeg gikk tilbake til min plass bak den flotte rumpa hennes. Der satte jeg neste ledd av planen ut i livet; presset glasstaven inn mellom de hovne fitteleppene, og holdt den der inne mens jeg skrudde på vibratoren. Hun stønnet idet jeg satte den mot rumpehullet og presset innover; stønnet høyere idet jeg helte noen dråper glidemiddel ned i overkant av åpningen; stønnet ukontrollert idet jeg presset den inn til bunns og lot den stå på full vibrasjon.

«Vær stille,» befalte jeg, og hun prøvde å gjøre sitt beste for å adlyde; hikstene fortsatte å unnslippe henne, men hun prøvde.

Jeg knullet henne taktfast med glassdildoen, og minutter senere kjente jeg den lette, ufrivillige dirringen gjennom lårene hennes. Musklene strammet seg og hun klarte ikke holde underlivet i ro. Da stanset jeg, og trakk ut både glasstaven og vibratoren, til hennes enorme skuffelse. Den lille lyden hun lagde da jeg holdt opp fortalte meg alt; hun hadde vært på nippet til å komme, og skjønte straks at jeg hadde stoppet fordi hun ikke fikk lov. I stedet grep jeg pisken og ga henne et par saftige rapp over rumpa.

                Slik fortsatte jeg… Lenge. Jeg brukte de to leketøyene i hullene hennes til hun begynte å dirre ukontrollert, så trakk jeg dem ut og ga henne ris. Dette gjorde jeg om igjen og om igjen…én time, to, hvem vet – jeg fulgte ikke med på tiden… Til slutt så hun ikke ut til å vite hva som var hva; smerte eller nytelse. Piskeslagene kom blandet med vibrasjonene, og hun stønnet ikke lenger av smerte når jeg slo henne – det eneste hun kom med var en jevn gurglende pustelyd. Dirringen i bena hennes hadde gått over til å bli mer eller mindre kontinuerlig. Jeg ble vanvittig tent av det hele. Behandlingen jeg ga henne hadde gitt meg reisning igjen, og pikken gned mot lakenet hver gang jeg beveget meg mot henne… Jeg kunne ha god lyst til å knulle den lille slaven min, men jeg hadde en annen plan, og valgte å holde meg til den. Slaven skulle straffes – ikke beæres ved å få kjenne pikken til herren sin. Derfor valgte jeg å avslutte helt idet jeg syntes at det skulle svært lite til før hun nærmet seg orgasmen. Da dirringen i underlivet hennes startet straks jeg presset et av leketøyene inn i hullet, var hun såpass nær at det var på tide å la henne kjøle seg ned litt.

                Jeg reiste meg og gikk ut på kjøkkenet. Som en liten ekstra tortur lot jeg vibratoren være på slik at den ble liggende på sengekanten og dirre… hun kunne høre den, kanskje til og med kjenne den, men ikke få den i seg… Og hun var bundet så godt at hun ikke kunne ha forhåpninger om å ta saken i egne hender. Hun måtte vente på sin herre.

  **

Jeg skrudde på ovnen og ventet til den var helt varm før jeg satte inn pizzaen. Satt der naken på kjøkkenet og leste en gammel avis, mens jeg tenkte på hvordan hun måtte ha det der ute. Lo litt av tanken på at jeg hadde en sexslave bundet fast i senga som jeg kunne bruke når jeg selv ville. Det var ingen hast, heller…  Etter et kvarters tid pep kjøkkenuret, og jeg tok ut den store middagspizzaen og la den på fjøla. Skar den opp og satte meg ned ved bordet for å spise pizza sammen med et glass melk. Etter at jeg hadde spist, la jeg et par store biter på en tallerken og tok med tilbake på soverommet. Maria lå fremdeles bundet og jeg hadde ingen planer om å endre på det, så jeg begynte å mate henne. Måtte flire litt av uttrykket hennes idet hun tygde i seg pizzaen; der lå den vakre kvinnen med rød rumpe, godt fastbundet i senga og svært så preget av aktivitetene så langt… mens ansiktet så helt naturlig ut… som hun satt på Burger King og spiste lunsj. Det slo meg at denne kvinnen kanskje her hadde funnet sin naturlige plass… som slave – for en mann som ville bruke henne.

                Jeg ryddet bort tallerkenen og bestemte meg for å fortsette straks… jeg var langt ifra tilfredsstilt enda. Inn på soverommet gikk jeg, og kjente lukten av henne fylle neseborene. Hele rommet oste av sex. Jeg satte vinduet på gløtt og gikk tilbake til sengekanten, der vibratoren hadde begynt å miste futten. Heldigvis hadde jeg vært forutseende nok til å sørge for ekstra batterier; jeg åpnet skuffen og byttet uten å stresse, selv om jeg merket at Maria ventet spent. Behandlingen fortsatte der den hadde stoppet; jeg presset glasstaven inn i fitta hennes, og kjente hvordan hun krympet seg av den kalde følelsen, inntil glasset hadde nådd kroppstemperatur. Jeg vred rundt bryteren på vibratoren, og den dirret med fornyet kraft etter batteribyttet. Maria ynket seg på nytt idet jeg presset vibratoren inn i det trangeste hullet hennes. En stund etter begynte hun å skjelve igjen, og jeg tok ut glasstaven. Brukte fingrene på henne i stedet, og kjente hvordan hun knøt seg av den nye følelsen. Vred litt på vibratoren og hørte henne stønne ut forvrengte ord før jeg sa hun skulle tie stille. Skjelvingene hennes økte i styrke og jeg holdt opp. Skrudde vibratoren av, men lot den stå i henne. Ventet på at hun skulle komme ned fra toppen igjen før jeg fortsatte. Dette var straffen slaven fikk for sin ulydighet; å bli løftet opp mot toppen igjen og igjen, time etter time, uten å få lov til å nå den helt. Å kunne kjenne orgasmen rive i tøylene uten å få slippe seg løs. Hver gang vibratoren ble slått på igjen begynte hun å puste tyngre. Hver gang jeg gjorde noe nytt begynte hun å skjelve i bena… og hver gang hun stønnet litt for høyt kom pisken susende over de ømme rumpeballene hennes som straff.

                Jeg vet ikke hvor lenge jeg holdt på slik, med fingre, tunge og leketøy om hverandre, og min personlige slave under min kontroll… Jeg begynte å bli sliten i armene av alt jeg gjorde med henne, og svetten silte av varmen og den langvarige anstrengelsen. Det var enda verre for henne; Maria svettet og begynte å virke stadig mer utmattet; stønningen hennes ble fjernere og mer dempet, og hun så ikke ut til å reagere så mye som før på de jevnlige slagene over rumpa. Jeg ble derfor overrasket da jeg knullet henne jevnt og rolig med glassdildoen, og hun plutselig begynte å hvine.

«Ååååååååå Guuuud…!!» stønnet hun mens lårene formelig ristet av krampetrekninger.

Hun hørtes ut som et vilt dyr i brunst, og hun bare fortsatte til tross for gjentatte rapp med pisken. Den lille slavetøsen hev etter pusten og fortsatte å stønne og hyle i en forvrengt tone; det bare fortsatte og fortsatte og fortsatte…  Til slutt ble hun liggende og gispe, mens små krampetrekninger fremdeles var synlige i kjønnet hennes.

«Kom du!? Det har jeg ikke gitt deg lov til,» sa jeg til den kollapsede kvinnekroppen.

Jeg visste ikke om hun hadde hørt meg, men denne graden av ulydighet kunne i hvert fall ikke forsvares. Hun skulle straffes, og den eneste straffen som falt meg inn var den jeg hadde mellom bena… Jeg hadde for lengst gjenvunnet ereksjonen fra tidligere, og det var ikke bare fordi det var lenge siden forrige orgasme. Det var ingenting som tente meg mer enn å se en kvinne vri seg i nytelse, og det Maria nettopp hadde gjennomgått hadde fått pikken min til å reise seg hardere enn før vi begynte…

                Jeg la vekk leketøyene og styrte pikken inn i henne. En vidunderlig varm følelse spredte seg fra tuppen til roten av lemmet og fortsatte inn gjennom meg idet jeg nådde bunnen. Hun var kliss våt, glatt og levende; jeg begynte å støte i henne så senga knirket og Maria stønnet høylytt på ny.  Jeg stakk en finger inn i rumpehullet hennes for å kjenne nærmere etter. Den glatte åpningen lukket seg stramt rundt fingeren, og jeg kjente hennes myke indre mot fingertuppen… og det slo meg at det var naturligvis der pikken skulle inn hvis hun skulle straffepules ordentlig…

«Ååååå… nåde, Herre, vær så snill…» klynket hun idet jeg byttet stilling og hun skjønte hva som kom.

«Stille, slave – du fortjener dette, og verre,» avviste jeg henne mens jeg skilte rumpeballene fra hverandre og presset pikken mot den trange åpningen.

Hun var helt innsauset i safter og glidemiddel, og hun hadde hatt vibratoren der inne mesteparten av kvelden og natten, så det var enkelt å trenge inn. Det føltes deilig; en trang åpning med et mykt, glatt indre, og jeg presset meg så langt inn jeg bare kunne komme. Maria klynket svakt idet jeg begynte å knulle henne i rumpa, men det var først da jeg grep henne i hestehalen og rykket henne bakover at hun ynket seg for alvor.

«Åh-ååå-ååh… nådige Herre, spar meg, jeg mente ikke å være ulydig…» fikk hun frem mellom smertehylene.

Jeg ignorerte henne og jukket hardere i det trange hullet. Begynte å pule henne taktfast med lange drag, og ganske snart ga hun opp å tigge om nåde, og konsentrerte seg om å gispe etter luft. Hun ante en liten pause idet jeg stanset opp, men det var bare for å plukke opp glassdildoen igjen og føre den opp mot det ledige hullet. Maria vred seg og stønnet panisk idet jeg presset den opp i fitta hennes, før jeg igjen begynte å knulle henne i rumpa. Jeg nøt følelsen og fortsatte den røffe behandlingen; lugget henne i håret og slo henne over baken så ofte jeg følte var nødvendig, og hver gang hun klynket litt for høyt, snakket jeg strengt til henne og sa at hun skulle være stille. Det var så utrolig opphissende å gjøre som jeg ville med denne vakre, herlige kvinnen; bruke henne som en puledukke uten å bry meg om hva hun syntes…  Hun gurglet og hikstet, stemmen ristet og tårene trillet nedover de rødblussende kinnene; hun var tydeligvis helt på grensen av det kroppen hennes kunne tåle…

                Til slutt fikk jeg min andre orgasme. Jeg merket det bare sekunder i forveien, og vurderte et øyeblikk å sprute et annet sted enn inne i henne. Spruten kom imidlertid før jeg fikk bestemt meg, og jeg bare lot sæden flomme. ’Det spiller da ingen rolle hvor i den skitne slavetøsen jeg spruter,’ tenkte jeg for meg selv, og tok et godt tak rundt hoftene hennes. Jeg holdt pikken så langt inne som var mulig mens jeg stønnet og lot spasmene gå over av seg selv. Da det var over, gled jeg ut av henne og ga henne nok et klaps over baken, uten at hun reagerte. Jeg gikk ut av senga og bort til hodeenden for å se henne i ansiktet. Det vakre ansiktet med de fyldige leppene, røde kinnene og de mørke øyenbrynene… hun var svett, varm og utmattet – en beskrivelse som kunne brukes på meg også. Det var da fantasien plutselig slo sprekker, og virkeligheten kom fallende som en iskald foss nedover meg.

«Putekrig.»

Ordet klang som en stein mot metall. Jeg nappet i tampen på slippknutene, og to sekunder senere var hun løs. Det tok enda et par sekunder før jeg skjønte at det ikke var noen hast, men jeg håpet det virket betryggende på henne at stopp-ordet hadde virket som det skulle. Hun satte seg sakte opp på sengekanten. Jeg ga henne et smil mens jeg tok båndene av henne helt. Hun smilte tilbake før hun reiste seg på ustø ben.

«Jeg må tisse… og jeg er litt svimmel.. trenger noe å drikke…»

«Jeg henter vann.. Toalettet ligger der borte til venstre,» sa jeg og ble stående et øyeblikk og nyte synet av baksiden hennes idet hun gikk.

Jeg fulgte etter, og tok til høyre der hun tok til venstre; inn på kjøkkenet og bort til kjøleskapet. Hentet frem et par flasker iskaldt vann og drakk av den ene. Jeg hadde ikke merket hvor tørst jeg var før nå – men vannet som skylte ned i meg vekket meg fra en slapp søvnig transe. Jeg kastet et blikk ut vinduet og så at det holdt på å bli lyst. Uret på komfyren bekreftet det sollyset hintet om; vi hadde holdt på mesteparten av natten. Snart ville fuglene utenfor begynne å synge, sola ville stå helt opp, morgenprogrammene ville begynne på TV. Og dersom alt var i orden med henne, ville jeg fortsette å utnytte min personlige slave… i mange timer enda.

Legg igjen en kommentar