Bruk meg mens jeg sover…

Denne novellen er vist 23551 ganger.

Jeg lå der med hendene rundt min kjære, kjente varmen fra den herlige kroppen hennes mot min. Det var flott, jeg hadde så lyst på henne, men hun tente ikke på meg lenger. Vi hadde vært kjærester i snart 11 år, elsket som kaniner de første årene, men de siste tre årene hadde vi nesten ikke hatt sex. Når jeg forsøkte en sjelden gang å spørre om vi skulle ha sex, så ble jeg møtt med sukking og stønning før hun tilslutt sa ja. Allerede der forsvant lysten og spenningen med sexen hos meg, det endte med at jeg sjeldnere og sjeldnere oppfordret til sex. Jeg tok heller hånd om kåtskapen på egenhånd, men det ble alt for skjeden det også.

Jeg kjente det rykket i pikken min, der den lå halvstiv mellom rumpeballene hennes. Jeg har så lyst på henne, jeg hadde lyst til å ta på brystene hennes, la hånden gli inn under trusa hennes, onanere henne før, jeg trer den stive pikken min inn mellom bena hennes. Søvnen tok etter hvert overhånd over kåtskapen og jeg sovnet med hånden rett trygt plassert rett under brystene hennes.

Den natten våknet jeg av at hånden min ble strøket over brystene hennes, før hun forsiktig dyttet hånden min ned mellom beina sine. Jeg kunne kjenne den våte fitta hennes gjennom trusa, før hun forsiktig lirket den til side og lot hånden min gli over den stive klitorisen og mellom de svulmende leppene sine. Hun vridde seg av vellyst og jeg ble kåtere og kåtere, jeg måtte ha henne nå, men så kom krampen av orgasmen hos henne, og jeg ble atter en gang dyttet bort.

Jeg tittet på henne, hun lå der med det ene svulmende brystet blottet, jeg var så kåt, det gjorde vondt i hele kroppen. Jeg tok forsiktig hånden hennes mot den stive pikken min, men hun trakk den raskt til seg igjen. Hun lot dynen gli litt opp slik at jeg kunne se den våte fitten hennes, jeg stakk en finger inn i henne og hun ga fra seg et svakt stønn.

Jeg tok den stive pikken min i hånden og begynte å onanere mens jeg tittet på henne og befølte fitta hennes som fremdeles var dryppende våt. Jeg kom som jeg aldri har kommet før, hele magen min var dekket av varm sæd.

Senere den natten våknet jeg igjen, jeg kjente pikken min som gled sakte inn i den våte fitta hennes, hun presset den sakte men sikkert innover før hun tok den ut igjen.

Skuffet sovnet jeg igjen, mens hun bøyde seg ned for å hente noe i nattbordsskuffen. Jeg kjente plutselig den varme hånden hennes mot pikken min, før hun tredde på meg en kondom og begynte å ri på meg, først sakte, før hun tok meg hardere og hardere, jeg kjente kåtheten tok overhånd og det gikk for meg, jeg klarte ikke å holde meg helt, stønnet mitt kunne ha vekket alle naboer i mils omkrets.

Hun bøyde seg over pikken min, tok av kondomet og slikket i seg de siste dråpene. Hun la de fuktige leppene sine rundt pikken min og begynte å suge, mens hun forsiktig tok hånda min og la den tilbake mellom bena sine, hun stønnet igjen, før det rykket i hele kroppen hennes, men denne gangen ble jeg ikke dyttet bort.

Hun tok den stive pikken min mellom bena sine igjen, denne gangen uten kondom. Hun hadde ikke brukt p-piller på evigheter, tanken på sex med litt risiko gjorde meg enda kåtere, tydeligvis henne også, for nå var hun virkelig kåt, klitoris var hard som en stein og det samme var brystvortene hennes, fitten hennes var våt som mjøsa. Jeg merket at jeg kom snart, så jeg begynte å trekke meg ut. Hun presset seg hardere mot pikken min før hun ba meg om å komme inni henne. Sæden strømmet ut fra fitten hennes, hun snudde seg mot meg og smilte før søvnen tok oss nok en gang.

Jeg hadde nesten ikke sovnet igjen før jeg kjente noe kaldt presse seg mellom rumpeballene mine, hun hadde funnet frem den store dildoen sin, godt innsmurt med glidemiddel, hun presset hardt, jeg kjente den sprengte inn i meg. Det gjorde vondt, men etter hvert gikk smerten over i ren ytelse, hun presset den våte fitta si over ansiktet mitt og befalte meg å slikke henne. Jeg lot tungen min gli inn mellom leppene hennes og opp mot klitoris, jeg slikket det jeg var mann om og hun kom nok en gang, men ga seg ikke der, mens jeg fremdeles hadde den store dildoen mellom bena, så tredde hun enda en gang staken min mellom bena og red meg, både ny og gammel sæd strømte ned mellom bena hennes når jeg kom.

Dette ble en natt jeg sent vil glemme, jeg skulle ønske hun kunne være like klar for meg når jeg var våken også, men til da så får jeg nøye meg med hun bruker meg om natta. For det ble ikke med denne ene natten, dette ble etter hvert et rituale. Hver natt ble en liten orgie, vi prøvde stadig vekk ut nye ting etter hvert som hun skjønte at jeg elsket at hun tok initiativet og likte at hun brukte meg.

Legg igjen en kommentar