En ny sommerdag

Denne novellen er vist 8394 ganger.

Vi satt å så på hverandre, bare satt der og stirret. Solen varmet på våre lettkledde kropper. Det var sommer, sommerferie egentlig… Det luktet nyklippet gress og jeg kunne høre en bekk sildre i nærheten. Fuglene kvitret og vi satt der og så på hverandre. Så brøyt han stillheten, den perfekte rolige stillheten som hadde tullet oss bort til et drømmende land. Han smilte og jeg kunne høre den mørke stemmen hans nesten viske, ”du er så søt” inn i øra mi. Jeg måtte le. Og han la seg ned i det myke nyklippede gresset, jeg la meg på brystet hans. Igjen hørtes kun fuglekvitter og sildring fra bekken. Han begynte og leke med håret mitt, mitt lange blonde bølgede hår. Jeg hadde flettet det i to lange fletter som han nå hadde tatt opp og lå å lekte forsiktig med. Jeg smilte for meg selv og strøyk ham på brystet. Han hadde en stram sort t-skjorte på seg. Det sto ”keep smiling” på den. Han hadde også en knelang mørkeblå shorts og kort brunt hår. Øynene hans var brune og han hadde alltid et lekent blikk. Han var en del høyere enn meg, men det gikk greit siden jeg alltid brukte høyhælte sko. Jeg hadde på meg en rød singlet uten bh, en kort hvit shorts. Så gresset kilte meg mens vi lå der.

Han satte seg halvveis opp og kysset meg på munnen, jeg besvarte kysset så godt jeg kunne. Det var litt vanskelig siden jeg nå lå i en litt vrien posisjon, jeg blei sliten av å holde meg oppe og falt ned i fanget hans. Han løftet handa fra hofta mi og dro håret mitt bak øra. Han smilte litt forsiktig, og fortsatte med å stryke meg nedover kinnet, halsen, skulderen og ned armen der han stoppet opp. Og så meg dypt inn i øynene, mens han smilte litt lekent. Prøvende strøyk han over brystet mitt, jeg smilte tilbake til ham, la armen bak hodet hans og trakk ham ned til meg i et dyp kyss. Tungene våre lekte litt med hverandre mens handa hans flyttet seg ned til hoftene mine igjen, og bak på rompa mi. Jeg kjente hvordan følelsene i meg flommet over, jeg var så kåt at det lyste av øynene mine. En fugl fløy bort fra ett tre til ett annet og da jeg så tilbake på ham så smilte han og så meg inn i øynene igjen. Prøvende lot han fingrene smyge seg inn under toppen min, og jeg dro av ham t-skjorta. Synet av hans unge muskuløse kropp gjorde meg enda kåtere, et stønn unnslapp leppene mine idet fingrene hans fant brystet mitt under toppen. Han tar av meg toppen og kysser meg nedover halsen og ned mot brystene. Han slikker, små biter og klyper meg, jeg stønner mer nå og jeg kjenner kulen hans mot låret mitt. Jeg lar handa stryke over kulen hans og han stønner når jeg treffer de riktige punktene.

Han fortsetter og kysser meg nedover magen og mot kanten på shortsen, den er snart nede på anklene, og jeg vikler meg ut av den. Han legger seg mellom låra mine og kysser meg på innsiden av lårene. Jeg ynker meg, og lengter etter å kjenne ham inni meg.

Han drar også ned bikinibuksa og tunga hans leker med klitorisen min. Jeg tar tak i håret hans og drar ham opp mot meg. Alt jeg hører er hans og min egen tunge pust og noen stønn nå og da. Han har også tatt av seg shortsen og boxern og jeg kjenner nå kuken hans mot låret mitt, det gjør meg om mulig enda kåtere, og jeg presser underlivet opp mot ham. Venstre handa hans stryker meg gjennom håret mens den høyre fører kuken hans inn i meg. Jeg stønner bare mer og mer og presser meg mot ham. Igjen kysser han meg på halsen, og hendene hans leker med brystene mine. Leppene våre møtes igjen i et dypt kyss og vi ligger slik en stund. Tungene våre leker med hverandre og av og til stopper vi opp for å stønne eller puste. Han støter hardere og hardere, og jeg merker at det ikke er lenge før det går for oss begge. Vi klarer ikke lenger å holde krampene tilbake. Jeg kjenner at det begynner i tærne og krampene tar tak i hele meg. Jeg ligger og rister, så kjenner jeg at han spruter inn i meg. Stønnene har nesten gått over i hyl og vi faller sammen oppå hverandre i det nyklipte gresset. Vi ligger en stund før jeg hører at alle fuglene er stille, har de blitt skremt bort av alt bråket vårt tenker jeg. Men da jeg åpner øynene får jeg se tre andre unggutter stå og stirre på oss ett stykke bort på engen. De løp da de så at jeg så dem. Jeg la meg tilbake i gresset og smilte for meg selv. Kunne ønske at sommeren varte evig.

Legg igjen en kommentar