Bufee

Denne novellen er vist 31529 ganger.

Det kunne vært en tilfeldig berøring, håndbaken som gled opp langs hoften din, men den var tilsiktet. I køen rundt buffee bordet var det enkelt å kjenne etter om du hadde truse under den trange kjolen.

Min mistanke ble bekreftet, truseløs. Du er tydeligvis en kvinne med stor K, som vet hva du vil ha.

Det tenner meg, intereserer meg.

Er med tiden blitt lei damer som man kan få i seng med en flaske vin, og litt tomt snakk, mere utfordring i en Kvinne som vet hva hun vil, og som ikke tar til takke med det nest beste. Riktig nok kan man aldri være sikker på at man er det beste, men jeg er ihvertfall faen så nærme.

Jeg plaserte meg diskree et par bord bortenfor der du satt sammen med et par venninder, et blikk på dem var nok til å fastslå at de ikke var i samme divisjon som deg. Bevares, begge var tiltrekkende, og på en vanlig dag hadde jeg vært overlykkelig over å ha fått knullet hvilken som helst av dem.

Men dette er ingen vanlig dag.

Gjennom røyken fra en sigarett studerte jeg deg, fulgte fasinert ferden til en reken fra tallerken, opp mot de røde leppene dine, som skilte seg sensuelt og avslørte en rosa tungetipp. Herregud, skulle nesten ønske jeg var en reke, der og da.

Akkurat i det du skulle till å lukke munnen rundt den, så møttes blikkene være, og du ble sittende med lett skilte lepper.

En spenning som nesten kjentes elektrisk bygget seg opp, på brøkdelen av et sekund.

Sakte sugde du reken inn i munnen, som om du lekte med den, som om det var noe helt annet du hadde der….. og bet til.

Knuste den, som en slags advarsel.

Det gikk ubevisst et støkk igjennom kroppen min, og og du så det.

Og smilte før tungespissen kom til syne et lite øyeblikk, gled kjapt over leppene dine, som for å understreke at så farlig var du ikke.

Ikke helt overbevist om det konsentrerte jeg hele min oppmerksomhet om en flekk på din vennindes kjole, som jeg ikke hadde registrert før. I øyekroken kunne jeg se at du studerte meg.

Noen ord ble vekslet og du reiste deg fra bordet og gikk mot meg… Tankene lynte igjennom hodet mitt, hva skulle jeg si?

Men du enset meg ikke.

Du gikk forbi meg og ut av resturanten, tilsynelatende ganske uinteresert.

Jeg snudde meg, så etter om du skulle snu deg og kaste et kjapt blikk i min retning… men nei.

Da jeg snudde meg tilbake satt begge dine venninder og smilte, de hadde tydeligvis fått med seg noe mere en jeg hadde trodd.

En smule rød ba jeg om regningen, betalte og lusket ned mot lugaren på 6 dekk.

Jeg var rimelig smule irritert på meg selv for å ha blitt slått i mitt eget spill, men en kjapp drink i lugaren, og jeg skulle være klar for å slå tilbake.

Normalt er jeg motstander av å drikke seg til mot, men det finnes unntak. Dette var et av dem.

Jeg hørte så vidt døren bak meg gå opp, straks jeg hadde passert den, men var fortapt i mine egne tanker.

Det var en tabbe.

Armen la seg kjapt rundt halsen min, og den høyre hånden min ble klemt opp imellom skulderbladene mine med en slik styrke at jeg øyeblikkelig mistet all vilje til forsvar.

Duften av parfymen brakte meg tilbake til virkeligheten. En syrlig, ikke alt for tung duft,jeg gjennkjente den som Jean Paul Gotier.

Jeg prøvde å snu meg.

Grepet rundt hånden min strammet seg, og en stemme visket meg i øret, ” stå stille, vi vil vel ikke at du skal bli skadet, du kan få bruk for begge armene”

En tungespiss skjøt frem og laget en fuktig stripe op langs halsen min.

Før jeg rakk å svare hørte jeg lyden av metall mot metall, og kjente det kalde stålet omslutte mitt høyre håndledd. Bak meg hørte jeg en anne kvinnestemme ” du har ham?”

Hun som holdt meg svarte at ” ja, det gikk lekende lett”

Jeg ble trukket baklengs inn i lugaren hun var kommet utifra. En lugar som var litt større en min egen, med en stor dobbelseng midt på gulvet.. og en stol i et hjørne…

Det var dit jeg ble ført, og den andre hånden ble også lenket fast, rundt et eller annet bak meg som jeg ikke kunne se, men en forsiktig bevegelse fortalte meg at jeg satt fast. Godt fast.

En gnagende mistanke hadde bygget seg opp i meg, og da jeg så de to vennindene dine i døren ble jeg sikker.

Du var virkelig en dame som visste hva hun ville.

Tre sett med øyne så vurderende på meg. Den ene din veninden sa ” han har på litt mye klær, kanskje vi skulle fjerne dem?”

Håpet om å bli løsnet, og ihvertfall få en mulighet til å stikke av, fort som faen, svant fort hen.

Du gikk over mot nattbordet.. og plukket opp en saks. En stor saks, av den typen som skreddere bruker for å klippe tykt stoff.

Uten et ord knelte du ned foran meg, og og begynte å klippen opp langs sidesømmen i min nesten nye bukse. Det kalde stålet strøk langs yttersiden av låret mitt, under boksershortsen, og klippet like godt den i filler også.

I løpet av under et minutt satt jeg der i Adams drakt, med restende av klærne mine i en haug på gulvet, bortenfor enhver redning.

Min engang så stolte manndom var nok blitt skremt, noen skrekkhistorier involvering saks og damer, hadde fløyet igjennom hodet mitt, og den var på størelse med en peanøtt. Riktignok en ganske stor peanøtt, men alikevell I en størelses orden som på ingen måte kunne tilfredstille en kvinne.

Tre sett med øyne studerte meg, og skuffelsen sto klart å lese i ansiktene.

Etter alt det, og jeg hadde så lite å by på?

Hun som hadde foreslått å fjerne klærne mine knelte foran meg, og tok pikken min mellom et par av fingrene sine, kikket vurderende på den, før hun dro forhuden forsiktig tilbake, blottla hodet og lot en vellstelt negl følge kanten rundt.

Reaksjonen lot ikke vente på seg, den følte seg straks bedre og strakte seg en cm eller så.

Hun bøyde seg litt lenger frem, og lot leppen omslutte hodet.. og gli ned langs skaftet, slukte hele. Tuppen av tungen glep over hullet i tuppen.

Og trakk seg litt tilbake, studerte verket sitt, og gøv på med en glød og iver jeg aldri har sett maken til.

Reaksjonen lot ikke vente på seg, pikken reiste seg i all sin prakt og struttet som aldri før.

Men da var det tydeligvis nok, for da jeg virkelig begynte å nyte trakk hun seg vekk.

Damene vekslet noen ord jeg ikke hørte, og forlot meg.

Lot meg sitte alen igjen i lugaren, med en kjempestå, som burde kunne tilfredstille selv den mest kravstore.

Lysten til å rope på hjelp var der, men spenningen over hva som kunne komme til å skje, samt at jeg ikke følte så veldig for å bli hjulpet ut av en fremeds kvinnes lugar, splitter naken, under mange fornøyelige blikk og komentarer fikk meg til å holde munn.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg satt der, ensom og forlatt, før døren gikk opp

Og du kom inn.. tett fulgt av en mann, som tydeligvis hadde mere flaks en meg, for han hadde begge hendene under kjolen din, en hvilenede på hver hofte.

Han var ivrig opptatt med å kysse deg på halsen, og så ikke meg med engang, men når han løftet hodet, møttes blikkene våre.

Han så umidelbart tvilende ut, han hadde nok ikke ventet å finne en fastlenket naken mann i lugaren til Kvinnen han hadde vært så heldig å komme i kontakt med på denne siste kvelden.

Det så ut til at han hadde tenkt å komme med noen invendinger, men du snudde deg mot ham, og la leppene dine imot hans.

Et stikk av sjalusi traff meg med en styrke som var større en jeg hadde beregnet, men det gled fort over.

Han hadde uansett ingen formening om at han bare var en brikke i et større spill. Et spill av en slik karakter at det sansyneligvis overgikk all hans forstand.

Hendene hans gled ned langs ryggen din. løftet opp kjolen og avslørte en perfekt avrundet rompe. Hendene hans gled ned i mellom bena dine, bakfra, og presset dem lett ifra hverandre.

Den ene tommelen sto rett opp, og strøk lett over ditt aller helligste, noe som sendte en gysning igjennom kroppen din.

Du var kåtere enn jeg hadde sett på lenge, det glinset i kjønnsafter på innsiden av lårene dine, og du klemte deg ned mot fingeren hans.

Du tok et godt tak i hodet hans, presset det ned, tvang ham ned på kne foran deg, og la det ene låret oppå skulderen hans.

Plasserte din velltrimmede fitte rett foran øynene hans. Da han et øyeblikk så tvilende ut, presset du ansiktet hans inn mellom bena dine, som om du prøvde å kvele ham med ditt kjønn.

Han skjønte nok fort hva som var ønsket av ham, for ansiktet ditt lyste opp, og du smilte imot meg, tydeligvis godt fornøyd.

Førte dere begge litt nærmere meg, slik at jeg kunne se alt som skjedde, hver eneste lille detalj, kanskje se det bedre en jeg egentlig ønsket.

Nei, jeg ønsket det, lite poeng i å påstå noe annet, og pikken min som hadde gått til hvile i løpet av tiden jeg hadde sittet her alene, med mine egne tanker sto opp. som et spett sto den, og en blank dråpe presset seg frem.

Din nye elsker var så optatt av å slikke, at han ikke merket at du førte den ene hånden ned i fanget mitt, og gned dråpen utover med en finger.

Hånden din la seg rundt kuken min og dro forhuden sakte frem og tilbake klemte ut nok et par dråper, og også de ble smurt utover. Jeg bet meg i leppa for å ikke lage noen avslørende lyder.

Du strakte hals, men rakk ikke helt frm til meg, tungene våre fikk såvidt kontakt i luften, en kjapp berøring, men nok til å sende nok en strøm av begjær gjennom meg.

Du trakk deg unna meg, og med et godt tak i mannens hårmanke trakk du ham opp fra paradiset, presset ham inn til veggen, og gikk ned på kne foran ham. Han prøvde å åpne selv, men hendene dine tvang armene hans vekk, sa ” la meg”.

dyktige fingre fjernet kjapt det ytterste plagget, og avslørte en stor bul, på en ikke alt for sexy truse.

leppene dine la seg om bulen, kjente på den gjennom det tynne stoffet, før du med munnen flerret det til side, og avlsørte en pikk, som nok var ørlite granne større en min, men ikke mye Forøvrig var den like stiv som min, om det hersket ingen tvil.

Du ofret den kun et lite blikk før du gapte over, og lot leppene gli litt frem og tilbake over kukhodet. Trakk forhuden tilbake, og lot tungen spille på den følsome strengen på undersiden.

At han nøt var lett og se, øynen hans så nærmest ut som speil.

Du gapte enda litt høyere, og førte hele pikken inn i munnen, helt ned til de barberte ballene. Overaskelsen i annsiktet hans over at du fikk inn hele var klar, det var nok ikke noe han hadde opplevd noen gang, men så var jo akkurat det en av dine spesialiteter.

Det gikk ikke lenge før han begynte å få problemer med å holde igjen, han gjorde nok sitt beste for at ikke du skulle merke at han truet med å fylle munnen din, siden han nok helst så at du aldri sluttet med det du holdt på med.

Men en med din erfaring lar seg ikke lure så lett…

du trekker deg unna, legger deg på sengen med spredte ben, lar ham kikke rett opp i fitta di, og han tror at det er bare å hoppe på.

Men nei, så enkelt er det ikke, som kjent vet du hva du vil ha, og han hadde ikke mye å stille opp når du tok et godt tak i luggen hans og dro hodet hans ned imellom bena dine.

Det er noe mere på gang.. for deg.

Du ser mot meg.. og vinker meg mot deg med en finger.

På tide at jeg bruker den lille nøkelen som hele tiden var tapet fast på håndjerne.

Stille løsner jeg dem, og lister meg stille opp mot dere, stiller meg slik at du får tak i pikken min med munnen din, og jeg samtidig når brystene dine, med leppene mine.

Et lite kyss på hver vorte er nok, de stivner, og blir som små kirsebær. Men aldri har jeg smakt så gode kirsebær.

Du vrir hele kroppen frem og tilbake, og din munnbruk på meg forårsaker endel lyd, nok til at din nye venn som befinner seg mellom lårene dine ser opp, for å se hva som skjer.

Overaskelsen i ansiktet hans, når han ser hva som skjer er ihvertfall ekte nok, men det er ikke mye han for sagt, fordi du presser hodet hans tilbake der det kom fra før han rekker å komme med en eneste invending.…

Han går tilbake til arbeidet, med ny iver nå, som han skjønner at han har fått en konkurent.

Han antar vel, svært feilaktig, den best fitteslikkeren stikker av med dama.

Stort mere feil en det går det vel neppe an å ta, og jeg begynte å småle for meg selv.

Du ser opp på meg, smiler, og blunker lurt… nok et bevis på at alle store hjerner tenker likt.

Jeg pirker typen mellom bena dine på skulderen, og gjør haike bevegelser over skulderen, han trodde nok det var en beskje om å skygge banen, for han ble rimelig lang i maska.. Mente bare at det var på tide med et plassbytte.. Tenkte kanskje du kunne tenke deg en virkelig dyktig tunge.

Han var nesten på vei ut døra før du registrerte hva han gjorde, og jeg ga faen, hadde funnet meg et varmt, vått sted som krevde all min oppmerksomhet.

Og i det jeg borret tunga så langt den kom inn i deg, ga du faen også, lukket øynene, og lot ham seile sin egen sjø.

I det han smalt i døra satte du i et langt skrik, en tilfeldig tilhører kunne trodd det var smerte, og ikke vet jeg om noen på utsiden hørte det, men vi fikk ikke uøsket besøk, så…

Du klemte hodet mitt fast mellom lårene dine, og plutselig kjente jeg at jeg sendte en sats med varm, nytrukket sperma utover madrassen under meg.

 

Lenge etterpå lå vi og døste i armene på hverandre.. før vi sovnet….

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar