Poker med gutta

Denne novellen er vist 76662 ganger.

Måpende så jeg på at Tone trakk inn enda en haug med sjetonger etter nok en glimrende hånd. Hun hadde sittet og vunnet hele kvelden, og annonserte at nå syntes hun spillet begynte å bli kjedelig.

Så vidt meg bekjent var det første gangen hun spilte spillet, og det var bare motvillig at vi hadde latt henne være med å spille på vår nesten månedlige poker kveld. Vanligvis var det bare oss gutta som slappet av med noen pils og litt kortspill, men siden hun hadde insistert, så hadde hun fått lov å delta.

Riktignok hadde vi ledd litt og sett henne for oss som ett lett offer. Men nå var det hun som banket oss alle, og spesielt meg. Helt til det begynte å bli kjedelig, og hun forlangte forandringer. Og hennes forslag til forbedringer var at førstemann som tapte alt, skulle være de andres slave resten av kvelden.

Nå var hun den eneste jenta sammen med oss fire gutta, så for henne ble det jo seier uansett. Men vi hadde vel i grunnen ikke mye å tape vi heller, så vi sa oss villige til å bli med på hennes lille lek.

Spillet fortsatte, og det gikk ikke lenge før jeg skjøv mine siste sjetonger ut på bordet og håpet at bløffen skulle holde. Det gjorde den ikke. Tone synet meg, og mitt firer par kom til syne. Et forventningsfullt smil la seg om leppene hennes når hun så det, og sa:

– Og vi har en vinner, eller skal jeg si taper? Så reiste hun seg, og gikk ut av rommet.

Ingen av oss skjønte noe, men både Geir, Nils og Petter smilte til meg og var nok forberedt på det meste. Allikevel måpte de vilt da Tone kom inn i rommet igjen. Dette var nok litt mer enn de hadde ventet.

Hun var iført en tynn neglisjé som var nesten helt gjennomsiktig. Man kunne tydelig se de stive brystvortene som strittet mot det tynne stoffet og prøvde å slippe løs. Litt lenger ned kunne man skimte den lille, smale stripen med mørkt hår som løp ned mot grotten hennes.

– Trond, sett deg midt på gulvet der, sa hun bestemt og pekte. – Så kler du av deg, sa hun videre.

Motvillig kledde jeg av meg, og satt igjen iført bare trusa.

– Jeg har aldri gjort noe som dette før, og vi har heller aldri snakket noe særlig om det, fordi du tilsynelatende er altfor sjalu, fortsatte hun.

Jeg var allerede sjalu, – sjalu på disse kameratene mine som nå stirret vilt på dama mi. Men, samtidig var det ganske opphissende også.

– Men nå skal vi se om det er bare sjalusi, eller om dette egentlig tenner deg, sa hun.

– Nå skal jeg knulle kompisene dine, og om pikken din ikke blir stiv i løpet av de første fem minuttene, så tenner det deg ikke, og jeg skal stoppe. Men jeg er villig til å vedde på at du egentlig fantaserer om det, og nå skal vi se om jeg har rett eller ikke. Petter, kan du ta av deg buksa, vær så snill?

Petter spratt opp, og rev av seg buksa i en kjempefart, samtidig som Tone la seg på ryggen på bordet med hodet mot Petter. Han sto oppreist ved bordkanten. Pikken hans vippet svakt nedover, men stivnet i samme sekund som Tone la hånden sin rundt den og trakk den mot seg. Uten blygsel åpnet hun munnen, og la leppene rundt den.

Nils på sin side var ikke sen om å flytte stolen, slik at han kunne sitte på den og samtidig slikke henne. Et øyeblikk ga hun slipp på pikken til Petter, men bare for å snakke til Geir.

– Tar du tiden for meg? 5 minutter…

Geir nikket, og slikket seg om leppene. Så så hun på meg:

– Len deg tilbake og nyt showet, men om du ikke liker det, så pass på å ikke få en stiv en, for da kommer jeg til å holde på en stund.

Allerede da hadde jeg store problemer med å holde meg, men siste tannlege besøket hjalp. Tone gikk tilbake til Petters pikk og begynte å suge den ivrig, og jeg kunne ikke annet enn å stirre, altfor klar over hvor dyktig hun var til det. Nils på sin side var nok en kløpper med tunga, for det gikk ikke lenge før underlivet hennes begynte å bevege seg opp og ned, og hun la en hånd på hodet hans og klemte ansiktet hans bedre ned i mellom bena sine.

Geir snek seg stille nærmere hodet hennes, samtidig som han ytterst diskret åpnet buksesmekken. Pikken hans spratt ut, allerede stiv nok til å kunne slå i hjel en mann med. Han stilte seg på motsatt side av Petter, og ble umiddelbart tatt hånd av Tone. Hånden hennes la seg om skaftet hans og begynte å runke ham med rolige tak.

Selv visste jeg at dette hadde jeg tapt, – det var aldeles umulig for meg å ikke finne dette svært opphissende. Med ett stønnet Tone høylydt, og et kjapt blikk mot fitta hennes bekreftet at Nils nå hadde tatt begge hender til hjelp. Et par fingre var trædd godt opp i henne, samtidig som en finger masserte området mellom rumpehullet og fitta.

Petter begynte å stønne og var tydeligvis allerede i ferd med å komme, men da slapp Tone pikken hans. Etter å ha spurt om jeg greide å holde meg, noe jeg måtte svare benektende på, fortsatte hun å suge på Geirs stive påle.

Med ett åpnet hun munnen, og med en hånd i solid grep rundt hver sin pikk, begynte hun å ynke seg samtidig som ukontrollerte bevegelser gikk gjennom henne. Nils gjorde sitt beste for å greie å holde munnen inntil klitten hennes, og lyktes nok ganske godt. For med et skrik kom hun!

Tone falt tilbake på bordet og ble liggende å hive etter pusten, men gutta var klare for mer. Petter tok over plassen til Nils, og mens han vrengte av seg buksa, stilte han seg mellom Tones ben og lot den nesten spruteferdige kuken sin snuse på åpningen hennes. Med et langt stønn gled han helt til bunns i henne, noe som nok ga Tone ekstra krefter. For med ett våknet hun opp igjen, og lot Nils få gjengjeld for behandlingen.

Petter ble stående helt stille og nøt nok følelsen av den varme, våte fitta som omsluttet ham. For kjente jeg Tone rett, så var hun ivrig opptatt med å bruke musklene der nede til å melke ham forsiktig. Så begynte han sakte og bevege seg ut og inn.

Pikken min var i ferd med å revne trusa, så jeg tok den like godt av meg og reiste meg opp for å gå frem og kanskje få litt kos jeg også. Men den gang ei. Tone så strengt på meg:

– Sitt! sa hun, som om hun snakket til en ulydig hund.

Og lydig satte jeg meg ned igjen, denne gangen på en stol litt nærmere så jeg virkelig kunne se hva som skjedde.

Tunga til Tone prøvde å presse seg inn i det lille hullet på tuppen av pikken til Geir, og jeg kunne faktisk se hvordan noen få dråper presset seg ut, og truet med å renne nedover munnviken hennes. Men hun fanget dem opp med tunga, og slikket dem i seg. Uten at jeg tenkte over det, gled høyre hånden min nedover min egen kropp og la seg om det knallharde skaftet, og begynte forsiktig å gli opp og ned.

Petter var i ferd med å øke farten nå, stønnene hans var høye, og de kom tett. Med ett trakk han seg ut av henne, og med et godt tak rundt roten av pikken dyttet han Geir til side, fikk plassert Tones lepper om det lilla sprengte hodet, før han med et stønn slapp løs kaskader av varm sæd. Jeg kunne se at det var mye, for Tone svelget, og svelget, men greide allikevel ikke å få i seg alt. Noe rant ut i munnviken og over kinnet hennes, hvor det dryppet ned på bordplaten.

Geir som tydeligvis var en smule fornærmet over å ha blitt dyttet til siden på den måten, tok over plassen hans mellom Tones ben, og med et støt gled pikken hans til bunns i henne. Han hadde nok ikke like mye selvbeherskelse som Petter, for etter bare noen få støt skrek han opp, og sendte spruten oppover maven hennes. Noe gikk helt opp til brystene og halsen på henne, før han gled baklengs og ble sittende på en stol og hive etter pusten.

Tone ga slipp på pikken til Petter et øyeblikk, løftet hodet og så spørrende på ham som for å si: – Var det alt du kunne? Men hun sa ingenting. Isteden reiste hun seg opp, og med hendene dirigerte hun Nils ned på rygg oppå bordet sammen med seg med føttene pekende mot meg. Med ansiktet mot meg stilte hun seg over ham, og blikket hennes møtte mitt. Hun smilte til meg, og jeg kunne ikke annet enn å smile tilbake. Så tok hun et godt tak rundt Nils sin pikk, og styrte den på plass etter hvert som hun sakte senket seg ned på lemmet hans.

Pikken hans var større en noen av oss andre, og hun nesten skrek av henrykkelse da den fylte henne helt opp. Med underlivet gjorde hun en rekke sirklende bevegelser, før hun begynte å heve underlivet opp slik at jeg virkelig fikk se hvordan den hovne klitten hennes bare lengtet etter litt oppmerksomhet.

Prøvende reiste jeg meg opp, og lot et par fingre gli over den. Denne gangen jaget hun meg ikke vekk. Jeg kunne kjenne hvordan musklene i kroppen hennes strammet seg, og et øyeblikk skulle jeg ønske jeg var den stolte eier av pikken som i dette øyeblikk befant seg dypt begravd inne i hennes pulserende fitte.

Ivrigere tok jeg nå også den andre hånden til hjelp, og for første gang i mitt voksne liv berørte jeg så vidt en annen manns pikk. Det var ikke til å unngå, slik hun beveget seg opp, ned, og rundt. Men jeg var så opphisset at jeg nok kunne gjort mer en bare berøre den der og da.

Med en finger på hver side av klitten holdt hun ikke lenge før hun skrek ut og kom igjen. Hun hev vilt på kroppen, og Nils støtte imot det best han kunne samtidig som hans egen orgasme kom nærmere, og nærmere. Jeg trakk til meg hendene, og nøt synet samtidig som jeg gjenopptok runkinga. Med ett spratt pikken hans ut av Tone, og den først spruten traff fitta hennes, før han sendte flere stråler oppover maven hennes.

Det var det som skulle til for meg, og med et byks spratt jeg opp på stolen. Med et godt grep i håret til Tone ga jeg blanke faen i hva hun mente med at jeg bare skulle være tilskuer, og tvang munnen hennes ned på skaftet mitt.

Hun var langt fra motvillig, og med et brøl som var høyere enn alle de tre andres til sammen, sendte jeg ladningen min langt ned i halsen hennes. Hun svelget, og svelget, men heller ikke nå greide hun å få i seg alt. Noe gled ut av munnviken og dryppet ned på Nils sitt lår. Han registrerte det overhodet ikke, og om han hadde gjort det, så hadde han vel ikke brydd seg så mye om det.

Utmattet sank jeg ned på gulvet igjen, hvor jeg ble sittende å trekke pusten med lukkede øyne. Det neste jeg registrerte var Tone som ristet meg i skulderen og lurte på om vi skulle komme oss i seng. Motvillig reiste jeg meg opp, og la merke til at gutta var borte. Jeg hadde nok lukket øynene litt for godt.

– Du er litt horete du, greide jeg å presse frem.

– Og du liker det, svarte hun frekt og smilte.

Jeg sa ingenting, bare trakk henne med meg inn på soverommet hvor hun skulle få lov til å demonstrere sine tungeferdigheter på pikken min, som igjen var klar for mer moro…

Legg igjen en kommentar