Bursdagsfeiringen, del 2

Denne novellen er vist 22790 ganger.

Til slutt gir vi slipp og jeg la merke til at filmen var stoppet og at de andre så forvirret på oss. Jeg merket at jeg ble glorød. Jeg tror jeg aldri har vært så flau som jeg var den kvelden.

– Hey, slutt å glo da, karer! Sa Paul med et flir.

Jeg så på ham igjen og sa et stille takk med øynene mine. Han var i hvert fall på mitt parti, han vil beskytte meg. Så fortsatte han:

– Har dere aldri sett ei kåt jente som venter på kuk?

Jeg følte meg sveket, men samtidig var det veldig sant det han sa. Jeg hadde veldig lyst på kuk, men han hadde jo jukset ved å gjøre meg så kåt!

– Bare la oss se ferdig filmen, mumlet jeg fram og satte den i gang igjen. – Jeg vil i hvert fall det!

Så ble det stille igjen, bare avbrutt av skrikene og den skumle musikken fra filmen. De fire guttene var nok blitt skikkelig kåte nå, for bulene på buksene deres var enda større. Ikke det at filmen var så seksuelt opphissende, det var nok mer det at vissheten om ei kåt jente midt iblant dem vekket fantasien. De så ganske blanke ut i øynene hele gjengen, og så så fraværende som en mann kan se ut. Men det murret fremdeles i fitta mi, og nå var den tom og alene. Det var umulig å legge hånden min så diskret under skjørtet at de andre ikke skjønte tegninga. Mens de lot hånden hvile i skrittet og trodde at jeg ikke så at de beveget den rytmisk fram og tilbake. Jeg satt og lurte på hvordan jeg skulle få denne kåtheten til å forsvinne før filmen var over og vi måtte skru på lyset igjen. Da ville jeg ikke kunne skjule de berømte kvinnelige, blanke øynene, blodrøde lepper og lyserøde kinn. Og selvfølgelig knoppene på puppene mine som trengte seg gjennom BH’en og stoffet på t-skjorta. Jeg kunne si at jeg måtte på do? Ja, det var en idé.

 

Jeg begynte å planlegge et passende punkt for å gå, men plutselig var hånden på plass mellom bena mine igjen. Den tilbrakte svært kort tid utenpå g-strengen denne gangen, før den skled innenfor og videre inn i fitta nok en gang. Jeg kunne kjenne at den romsterte rundt der inne, og jeg måtte konsentrere meg skikkelig for å unngå å lage lyd. Jeg ville ikke engang se på Paul og gi han den tilfredsstillelsen. Men plutselig kjente jeg en hånd på venstre bryst. Det måtte være Lars. Det var han som satt ved siden av meg på den siden. Samtidig bøyde han seg frem mot meg og blåste meg forsiktig i øret. Det gav meg frysninger langt nedover ryggen og jeg skjøv meg automatisk lenger ned i sofaen. Da skled finger nummer to inn i meg også. Hvis jeg hadde sett direkte på noen av dem, ville de sett kåtskapens djevel se dem rett tilbake. Jeg var forbi enhver sperre nå. Ikke søren om jeg takket nei til fire deilige, atletiske gutter som ville ha meg!

 

Jeg la høyrehånden over kuken til Paul og venstrehånden min på kuken til Lars og bevegde dem sakte fram og tilbake. Jeg kunne høre at de pustet tungt ut begge to og følte nesten at manndommene deres vokste under grepet mitt. Paul trakk seg fort inntil meg og vi begynte å kline igjen. Samtidig åpnet han beltet, knappen og buksesmekken. Jeg skjønte selvfølgelig hva han mente og førte hånden med kontrollerte bevegelser ned og innenfor boxeren. Han stønnet svakt inn i munnen min, og jeg fortsatte å bevege rolig fram og tilbake. Iblant tok jeg meg tid til å kjæle litt med ballene hans også, men nå begynte Lars å bli krevende. Han ville også være med på moroa under skjørtet og begynte å stimulere klitten min. Da ble det min tur til å stønne. Jeg kunne kjenne at han gliste bak meg, så jeg rev meg løs fra Paul, snudde hodet rundt og klinte litt med Lars. Masseringen hans av brystene mine var veldig godt. Alle disse berøringene samlet seg et sted dypt inne i meg, for så å eksplodere. Jeg pustet tyngre og kjente fitta stramme seg rundt Paul’s fingre.

– Oi, det var visst for mye for deg det, Mari? Hvisket han leende inn i øret mitt. Jeg bare nikket, hva kunne jeg si?

De to andre var visst uberørt av hva som hadde tatt plass midt imellom dem. Filmen var enda ikke over, men mannen var skjorteløs igjen. De deilige musklene hans spilte herlig og jeg fantaserte videre. Ikke at jeg trengte det, både Lars og Paul var veltrente, det visste jeg. Hadde jo sett dem på svømmingen i gymmen. De fortsatte begge å berøre fitta mi, og jeg fortsatte å massere kukene deres. Lars sin hadde visst kommet opp i friluft, og den så utrolig fristende ut.

– Lars, jeg er så redd, kan jeg sette meg på fanget ditt? Hvisket jeg i øret hans. Han snudde seg mot meg og smilte frekt.

– Så klart du kan!

Det var ikke vanskelig å få kuken hans på plass. Fitta mi hadde vokst seg ganske stor og g-strengen var tynn og lett å skyve vekk. Endelig fikk jeg kjenne en ekte kuk press mot fitta, ikke bare den fiktive mordermannens som viste seg å være fingeren til Paul. Trenger ikke tenkte på det nå. Jeg lot meg sakte spidde på Lars’ kuk som stod deilig rett opp i været, og jeg kunne høre et tungt sukk bak meg. Så bare for å pine ham, ble jeg sittende der en stund med skjørtet godt nedtrukket så det skjulte alt så godt som mulig var. Paul hadde flyttet seg nærmere meg for å kunne fortsette å få behandling. Plutselig kjente jeg et par fuktige, varme lepper mot fitta, og jeg gispet før jeg kunne stoppe meg selv. Håkon var ikke lenger på plassen sin i sofaen, så da måtte han være under bordet. Og som den gutten kunne suge og slikke! Jeg lente meg bakover for å åpne opp og nyte tungen hans til fulle.

Den var ivrig og opptatt, og de deiligste følelser strømmet innover meg igjen. Jeg begynte å bevege meg sakte opp og ned på kuken under meg. Den penetrerte på nytt og på nytt, og for en følelse. Den var vel 15-16 cm, mer enn lang nok til at jeg følte meg helt spiddet når jeg satt helt rolig. Tungen som arbeidet hadde null problem med å fortsette slikkingen, selv om han traff feil varer iblant. Til slutt måtte jeg bare gi meg hen igjen, og krampene tok meg. Samtidig kjente jeg at Lars ble større og større inntil en stråle av sæd smurte innsiden av fitta mi .

– Unnskyld, hvisket han. – Jeg skulle sagt fra, eller brukt kondom. Jeg ble revet med, jeg beklager virkelig! Jeg…

Men der stoppet jeg ham. – Ta det med ro, jeg går på piller. Knull meg så mye du orker i kveld, jeg er i hvert fall ikke ferdig nå! Har akkurat fått smaken av kuk jo, svarte jeg og lo. – Hvem er neste?

Legg igjen en kommentar