Bursdagsfeiringen, del 1

Denne novellen er vist 25108 ganger.

Endelig! 18 år! Riktignok ikke helt enda. Har bursdag i starten av februar, men er bortreist da. Jeg må derfor heller feire i januar, og får heller overleve en bursdag til med brus. Blir vel nok av bursdager siden, tenkte jeg. Siden jeg hele oppveksten var en ganske guttejente, har jeg mange guttevenner. Og en bursdag med blanding av venner tror jeg ikke blir så koselig. Vi jenter som hvisker og tisker hemmeligheter, mens guttene gjerne ser en god action/skrekkfilm med gjerne lettkledde jenter. Derfor bestemte jeg meg for å skille bursdagen min i en jente- og en guttebursdag. Vennene jeg hadde bedt var Paul, Christian, Håkon og Lars. De var alle kamerater med meg og hverandre, så dette ville nok bli en fin kveld, tenkte jeg. Og for å liksom understreke litt at jeg faktisk var en jente, slik at de ikke ville komme med bemerkninger ment kun for gutteører, hadde jeg tatt på meg skjørt.

 

Vi startet med å spise taco mens vi så Die Hard 4, den antatt siste i serien. De digget den selvfølgelig, men jeg har sett bedre filmer. Jeg er nok enda litt for jentete til å bli skikkelig oppildnet og dratt med av en spreng-helikoptrer-og-alt-annet-som-rører-seg-film. Men de likte den og det var selvfølgelig koselig at vi alle var samlet. Paul og Christian satt til høyre for meg i sofaen mens Lars og Håkon satt på den andre. Nå bestemte de seg for å se skrekkfilmen Amityville. Den første, altså. Jeg hadde sett både toer’n og treer’n uten å ha blitt særlig positivt overrasket. Jeg syns de begge var like lite skremmende, men dermed ville jeg ikke risikere å vise dem at jeg kan bli redd av skrekkfilmer!

 

Vi satte i gang og skrudde av lyset i rommet for å skape den rette stemningen. Guttene var litt skumle å se på i det blå/grønnlige skimmeret TV’en gav iblant, men jeg kjente de sterke kroppene i sofaen rundt meg og følte meg trygg, selv om filmen gjorde alt den kunne for å gi meg det motsatte inntrykket. Huset var selvfølgelig hjemsøkt av en ond ånd som påvirket en av beboerne i huset, en virkelig sterk og muskuløs mann. Innimellom alt det skumle kunne jeg sitte og sikle over ham, ettersom han gikk mye av filmen skjorteløs. På et punkt ble det så skummelt alt jeg krøp meg lenger ned i sofaen, uten å tenke på det, helt til en arm tok rundt meg. Jeg skulle til å skrike helt til jeg skjønte at det var Paul’s arm. Han dro meg inn i armkroken sin og holdt stille rundt meg. Jeg tror ikke de andre hadde merket noe. Jeg trakk knærne og beina etter meg opp i sofaen og lente meg mykt mot ham. Jeg kunne kjenne hjertet hans banke fra armkroken, og jeg syns det gikk ørlite for fort til å tilhøre en som er så godt trent.

 

Filmen gikk videre, men plutselig var de inne i en sex scene som jeg ikke ante var der. Mannen lå bekymret i sengen og tenkte på alle stemmene som snakket til ham, men så kom kona og spurte om han ikke hadde litt tid til henne. Hun strøk og kjælte han og til slutt satt hun seg opp på kuken hans og red han i et rolig tempo. Ettersom dette var en skrekkfilm, var alle detaljer skjult omhyggelig under en dyne, men hva de drev med var det ingen tvil om. Jeg kjente det kile i underlivet, tanken på å ri den sterke, deilige mannen og kjenne ham langt inne i meg… Det ulmet godt, men nei, kan ikke tenke på det her sammen med venner. Jeg må da kunne kontrollere kåtskapen min!

 

Plutselig dukker det opp ei stygg, død liten jente bak dem. Jeg skvatt til, mistet taket i ham og hvilestillingen mot armkroken hans. Jeg skled nedover brystet hans og før jeg rakk å ta meg for hadde hodet mitt landet i fanget hans. Og jammen hadde han ikke ståkuk! Jeg hørte han gi fra seg et lite stønn mens jeg glemte alt om filmen, satte meg sakte tilbake på plass samtidig som jeg lot blikket henge igjen ved skrittet hans til jeg var på øyehøyde med ham. Bulen i buksa var ganske kraftig, eller så kan det hende han bare har stort utstyr. Tenk om… Nei! Sånn må jeg ikke tenkte om vennene mine! Jeg møtte øynene hans, mumlet unnskyld. Han så rett på meg. Var det noe i øynene hans som ikke pleide å være der, eller var det bare lyset fra TV skjermen? Jeg snudde meg mot de andre guttene, men de hadde ikke merket noe av hva som var skjedd med oss. Men filmen hadde de fått med seg, for de hadde buler i buksa alle tre. Lars hadde hånden på i skrittet, men det var nok ikke for å skjule den for meg. Det var tydelig at han beveget den sakte fram og tilbake.

– Ta å spol filmen tilbake, da, Mari! Den delen var den beste hittil, sa Lars og flirte. De andre guttene flirte med.

– Slutt å kødd da, svarte jeg litt tøffere enn jeg kanskje var. Jeg kjente alles blikk på meg. – Greit da! Bare ikke begynn å sikle. Det kler dere ikke, gutter, svarte jeg tilbake med et glis. Jeg måtte jo late som om jeg ikke var blitt berørt av bemerkningen, så jeg spolte tilbake for dem. Ikke at det var meg så veldig mye imot å se det, men å se det sammen med dem forandret jo alt. Jeg prøvde å virke normal mens jeg så på, men det var som om jeg kunne kjenne kuken hans på vei inn i fitta mi. Jeg kjente fitta rant litt, men jeg håpet virkelig ikke guttene kunne se at jeg var kåt. For å fullføre illusjonen, trakk jeg pustet jevnt og rolig og så ufravendt og uanfektet på skjermen. Jeg prøvde i hvert fall, men det virket fremdeles som om kuken hans var på vei inn i fitta mi. Den beveget seg litt fram og tilbake langs hullet, uten å gli inn.

– Spol tilbake en gang til da!

– Nei, nå får det holde, svarte jeg.

– Kom igjen a’, Mari. Ikke vær så kjip!

Jeg spolte tilbake nok en gang. – Greit, men dette blir siste gangen, svarte jeg. Så satt vi der igjen da. Kuken (som jeg følte var) mellom beina mine fortsatte å stryke, men så skjøv den trusa til side og gled direkte inn i fitta mi og ble der. Jeg gav fra meg et gisp som jeg skyndte meg å dekke over ved å «fake» en liten gjesp. Jeg snudde meg mot Paul for å se om han fattet mistanke, og som de blå øynene stirret inn i mine! Plutselig la jeg merke til at han bare hadde en hånd i fanget, den andre var… Jeg fulgte den fra skulderen og nedover.. og innunder skjørtet mitt! Hvordan hadde jeg klarte å unngå å merke det? Jeg vendte ansiktet opp igjen for å møte blikket nok en gang. Det var preget av klar kåtskap. En kåtskap som jeg ikke hadde sett der tidligere. Han trakk hånden sin fram fra skjørtet, der han hadde rotert sakte rundt inni fitta mi en stund, og holdt den fram mot munnen min. Kåtskapen min vokste også, og jeg tok den begjærlig i munnen. Plutselig bøyde han seg fram og kysset meg, herlig og vidunderlig. Tunga hans dro på rekognosering inne i min munn, og min i hans. Vi undersøkte og kjente og totalt oppslukt av nuet og hverandre.

Legg igjen en kommentar