Bursdagsfesten

Denne novellen er vist 21004 ganger.

Jeg hadde blitt med ei venninne på fest i min tidligere hjemby. Ingen av oss var opprinnelig derfra, men vi hadde begge bodd der lenge nok i ungdomsårene til at vi hadde gode venner der. Så da en av våre felles kompiser inviterte på bursdagsfeiring, så vi ingen grunn til ikke å komme.

Så nå satt vi her, i ett ganske stort hus ved vannet og drakk deilig sommerpils mens gjestene så smått begynte å komme. Meningen var at vi skulle få sove over den natten, og dagen etter hadde jeg avtalt å besøke moren min som ennå bor der. Ordentlig gøy var det, å se igjen så mange som jeg ikke hadde snakket med på lenge. Noen av de som dukket opp var enten ukjente eller kjente som vi ikke visste hadde kontakt med bursdagsbarnet. Eksen min viste seg å være en av disse, og det var med et nervøst smil jeg høflig slo av noen fraser.

Det hadde vært et stygt brudd, og han hadde ikke lagt skjul på sin bitterhet i lang tid etterpå. Men på ett eller annet tidspunkt fant han ut at det ble for tåpelig og la meg til på Facebook. Jeg kunne bare håpe at de to sekspakningene med øl ville være nok for ham denne kvelden, for ikke noe gjorde han så ufordragelig som brennevin.

Mens vi stod der og utvekslet disse standardkommentarene og lot som om vi var interessert i den andres tilværelse lukket et par hender seg over øynene mine, og jeg kjente noen sto tett inntil meg bakfra. Parfymen kjente jeg igjen fra den tiden jeg og eksen hadde bodd sammen, så jeg smilte og dyttet rumpa litt ut.

– Hmm…vel, jeg lukter at det er en mann, og siden jeg ikke kjenner noe her bak må det vel være Hansi, sa jeg og lo da han utbrøt et liksom-fornærmet
«øy!».

Jeg snudde meg og ga ham en god klem, for han var det eneste mennesket fra den tiden som ikke hadde brydd seg om hva som hadde skjedd meg og Geir imellom. Det var vår greie, hadde han sagt, selv om Geir hadde mumlet noe om at det var ett svik mot vennskapet.

Hansi hadde vært sammen med tredjeperson i leiligheten vår, en venninne av meg som hadde tatt bruddet like hardt og surt som Geir. Hvorfor vet jeg ikke,  men det var absolutt et slags brudd for oss også. Hansi hadde tatt jevnlig kontakt via telefon og msn for å høre hvordan det gikk med meg, og han hadde fortalt ved flere anledninger at han hadde likt å sitte og smugkikke på meg mens han var på besøk. Den gangen pleide jeg å rusle hjemme i en kort sportstopp og et par joggebukser, og det slo meg aldri inn at typen til venninna mi så på meg fremfor henne de kveldene vi alle så film sammen eller spilte videospill.

Vi fant veien ut i hagen mens praten gikk løst og ledig, og vi oppdaterte hverandre på det siste. Hansi var en ganske gjennomsnittelig fyr utseendemessig, men han hadde tonnevis med sjarm og humor, og treningen han startet på året før hadde begynt å gi ganske bra resultater.

– Jeg liker kjolen din, forresten. Den får frem stripa over nesa di, sa han og flirte.
Jeg slo han lett på armen. Hver sommer får jeg en lyserosa stripe tvers over nesa som jeg hater. Jeg aner ikke hvorfor, men hvert år sier alle at den er søt. Jeg er ikke søt, og jeg vil ikke være det heller! Men jeg så hva han mente, for den lyseblå kjolen med små røde blomster sto i stil til nevnte stripe. Men jeg følte meg fin i den, og det florlette stoffet gjorde sommerheten enklere å takle.

Kvelden snek seg på, og med den kom fylla. Noen tok den helt ut, andre ikke. Hansi og jeg skravlet og lo, holdt oss på et pussa nivå. Noen hadde brent en CD med gamle sanger fra ungdomstiden vår, og jeg takket ja til å danse. Sommerbrisen var deilig mot den varme huden, og jeg kjente at jeg likte å danse med Hansi.
Etter en stund unnskyldte jeg meg og ruslet inn på kjøkkenet for å hente en øl til. Han fulgte meg inn, og da vi sto der presset han meg hardt inn mot veggen med kroppen sin. Smilet hans var rampete, og det samme var gnisten i øynene.

– Jeg liker virkelig kjolen din, sa han og tittet usjenert ned i utrigningen min.

Jeg kunne kjenne musklene hans gjennom stoffet, og hjertet mitt slo litt fortere. Jeg la håndflatene mot brystkassen hans og presset forsiktig fra meg, men han grep dem og holdt dem mot veggen.  Jeg er ingen sado-dame, men menn som tar kontrollen tenner meg skikkelig. Jeg lente hodet mot veggen bak meg og gliste mot ham.

– Dette har du hatt lyst til lenge det, sa jeg.
– Kan du vedde ræva di på. Siste ukene med Jenny var egentlig bare for å ha fri tilgang til å se deg rusle rundt i den lille toppen din.

Han presset underlivet mot meg, og jeg kjente tydelig at han var hard. Selv om det fristet å presse imot, ga jeg klar beskjed om at jeg virkelig ville ha den ølen, så han slapp meg lenge nok til å ta den ut og finne frem ølåpneren. Mens jeg sto inntil benken og jekket kom han bak meg, lente en arm på hver sine av meg mot benken og presset mot rumpa mi. Korken spratt av, jeg tok et par lange slurker og tillot meg å gni rumpa forsiktig mot ham. Knokene på benken ble hvitere, og jeg smilte for meg selv.

– Deilig?
– Mhm. Ikke stopp, sa han litt tungt.
– Lar du meg gå da?
– Vi får nå se på det, sa stemmen hans lavt ved øret mitt.

Ryggraden min ble kald, og jeg kjente det dunke i musa. Jeg visste at om han kjente etter, ville han finne en våt og klar fitte. Men jeg snudde meg i stedet, sto ansikt til ansikt med ham og smilte.

– Ikke glem at vi er her for å feire en bursdag. Legg vekk den tanken og spar den heller til senere, sa jeg mens jeg studerte ansiktet.

Øynene hans var litt slørete, munnen formet til et skjevt smil. Det så ut som om han tenkte over det litt, og til slutt tok han ett steg til siden. Jeg ga ham en flaske fra kjøleskapet som han jekket selv. Ut gikk vi, fant bare en ledig plass så jeg ble sittende på fanget hans. Ingen av oss protesterte på det.

Det var ikke vanskelig å merke at Hansi brukte enhver anledning til å legge en hånd på låret eller armen min, og et par ganger var han freidig nok til å presse meg forsiktig ned mot bulen i buksa hans.  Vi pratet om gamle dager, fortalte de rundt bordet om hvor mye tull vi fant på sene lørdagskvelder på byen, og jeg lo så jeg fikk vondt i magen da han minnet meg på utkledningsfesten vi hadde hatt.
Jeg hadde kledd meg i en liten latex-kjole som jeg tidligere hadde bestilt på kondomeriet og funnet frem både støvletter og pisk. Han hadde kommet som forfyllet eks-soldat med feilkneppede knapper og skoene på feil bein. Han hadde hatt vanskelig for å gå i dem, så det hadde blitt mye falling fra hans side den kvelden.

– Har du den kjolen ennå forresten?
– Jada, den henger i skapet hjemme den.
– Der har du sommerkjolen du skulle hatt i kveld vettu!
– Ja, for den passer jo så godt enda. Sist jeg prøvde den måtte jeg droppe BH for å få plass, sa jeg og lo.
– Desto større grunn til å ta den på deg, sa han og presset meg nesten umerkelig ned mot ham igjen.

Etter litt ruslet jeg inn for enda en øl, og igjen stilte han seg bak meg som tidligere. Pusten hans var tung og kilte meg i nakken.

– Vet du…tanken på hvordan du så ut den kvelden gjør meg fortsatt hard.
– Så du liker ikke denne kjolen altså?
– Joda, den er fin den. Spesielt fordi den er så lett å smyge seg under, sa han
og lot hånden følge låret mitt oppover.

Jo nærmere han kom, jo hardere dunket det i musa, og jeg klarte ikke å kvele et stønn idet han strøk en finger langs sprekken min. Jeg spredte beina litt for å gi ham bedre tilgang og han lurte en finger innunder blondestoffet i g-strengen min.

– I helvete så våt du er, peste han inn i øret mitt.

Enda en finger kom til, og uten noe om og men lot han de gli inn i meg. Det surklet når han begynte å bevege dem inn og ut, og ufrivillig klemte jeg sammen om dem. Han gispet overrasket.

– Du er så trang!
– Ikke stopp, hvisket jeg tilbake.

Han fortsatte, gned fingrene mot punktet som gjør meg svimmel. Jeg fant klitten min med den ene hånda mi og masserte den frenetisk. Det knøt seg i magen og lårene, og Hansis ledige hånd la seg om munnen min idet jeg kom. Jeg snudde meg og holdt blikket hans mens jeg førte fingrene inn i munnen min og slikket dem rene for saftene mine. Munnen hans var åpen og pusten kom i korte og raske vendinger. Uten ett ord grep han om livet mitt og førte meg inn på ett ledig soverom. Jeg hørte et klikk idet døra ble låst, og smilte da han kom mot meg. Jeg dro ham ned på senga og satt meg overskrevs hoftene hans. Bulen i buksa var deilig å gni seg mot, og da jeg stakk tunga inn i munnen hans var han ikke sen om å svare. Det var hardt og sultent, og da jeg fant veien ned i bokseren grep han tak i sengegavlen over hodet sitt.
Jeg hadde mest lyst til å sette meg på ham med det samme, men da jeg så sjalet på nattbordet gikk det en djevel i meg. Jeg strakk meg etter det og la det om håndleddene hans. Men jeg var visst ikke den eneste med ideer, og han var sterkere enn meg. Så før jeg visste ordet av det lå jeg bundet med armene over hodet, og han hadde trukket kjolen av meg. Blikket hans brant mot kroppen min mens han runket seg selv sakte. Jeg gned bena mot hverandre, men han skjøv dem fra hverandre igjen. Dro en finger gjennom sprekken min og la ekstra press på klitten. Han smilte da jeg gispet. Reiste seg og kledde av seg, kom opp i senga igjen og stilte seg på kne ved ansiktet mitt. Jeg strakk ut tunga og smakte på ham. Det var utrolig opphissende å være fullstendig overlatt ham, å måtte gjøre som han ba om. Et dypt stønn fant veien ut mellom leppene hans da jeg løftet litt på hodet og lukket munnen rundt pikken hans. Jeg lot tunga massere strengen under hodet, forsiktig og bestemt. Jeg lå ikke sånn lenge, for hodet mitt kjentes tungt etter et par minutter. Han la seg ned ved siden av meg og kysset meg mykt mens en hånd knadde på brystene mine. Kroppen min stivnet til da han kløp i den ene brystvorten, likte det bedre enn jeg husket. Han sluttet ikke å kysse meg, men jeg kjente at han smilte da fingrene klemte hardere. Smerten sendte deilige ilinger ned til musa som dunket hardt mellom beina mine.

Litt etter at han hadde gitt den andre brystvorten samme behandling lot han fingrene lage usynlige sirkler på vei ned mot fitta mi. Munnen hans forsvant nedover i samme retning mens han la seg til rette mellom lårene. Med to fingre skilte han leppene og blåste på klitten min, fikk meg til å klynke og be om mer. Han brukte hele bredden av tunga da han endelig fant ut at jeg hadde ventet lenge nok. Jeg hørte at han definitivt likte seg, og grov munnen hardt mellom leppene mine. Pusten min hadde blitt til ukontrollerte hikst, og da han kjørte fingrene hardt inn i meg var det alt som skulle til. Jeg krummet ryggen og bet tennene så hardt sammen at det knirket i hodet. Han sluttet ikke å slikke før jeg hadde roet meg igjen, og da knøt han opp skjerfet.

Jeg slikket på tommelen min og gned den mot strengen under kukkhodet. Øynene hans så ut til å lukke seg automatisk idet det rykket til i hoftene. Jeg dyttet han over på ryggen og tredde meg nedpå, la hånda over munnen hans da han ropte.

– Du aner ikke hvor mange ganger jeg har fantasert om dette, peste han mens hendene la seg om hoftene mine og presset meg ned.

Jeg bevegde meg sakte frem og tilbake, nøt følelsen av den bankende pikken som fylte meg helt. Jeg hadde sett ham i bokseren utallige ganger da han hade tilbrakt natten i leiligheten vår, men jeg trodde virkelig ikke at han kunne by på så mye. Jeg presset overkroppen hans ned i senga idet jeg lente meg fremover på armene og løftet meg akkurat langt nok opp til at tuppen var det eneste inni meg. Han prøvde å presse seg inn, men jeg løftet meg bare lenger opp. Jeg elsker å erte, se hvor langt jeg kan dra det før jeg blir overmannet og knullet rått. Dessverre visste jeg også at om vi ble for lenge, ville folk begynne å banke på døra og avbryte oss. Så jeg satt meg hardt ned og hikstet i kor med Hansi. Lente meg ned til øret hans, bet lett i øreflippen.

– Få kjenne hvor mye du vil ha meg, sa jeg og gikk av.

Han reiste seg på knærne og grep meg rundt midjen, kastet meg rundt og kom inn i meg bakfra. Tok armene mine og dro de bakover så jeg ikke kunne gjøre motstand og begynte å pumpe løs.

– Er det sånn du liker det kanskje? Jævla tøs, jeg skal lære deg å erte meg jeg vel!

Han slapp den ene armen min, slo meg hardt over rumpa og lo lavt da jeg klynket. Slapp den andre armen og presset hodet mitt ned i senga. Fitta mi brant og jeg visste at han kunne kjenne hvor våt jeg ble av behandlingen.
Igjen kom ett slag over rumpa mi, og jeg fant veien ned til klitten. Masserte den hardt mens jeg ba om mer. Han gjorde som jeg sa, slo til det brant på rumpa og la trykk på hodet mitt. Jeg stønnet, kjente det begynne å bygge seg opp i meg.

– Hardere, stønnet jeg og stakk rumpa hardt mot ham.
– Din deilige lille tøs, trodde ikke du likte det røft!
– Hold kjeft og knull meg!

Han grep tak i rumpebollene mine og satte i et forrykende tempo som nesten gjorde vondt. Jeg vred hodet ned i putene og kjente hvordan krampene tok over kroppen min idet orgasmen skyllet over meg gang på gang. Ett sted langt der borte hørte jeg at Hansi begynte å stønne hardere og hardere, så jeg trakk meg unna og snudde meg. Pikken hans smakte av saftene mine, og jeg sugde så hardt jeg kunne. Han traff meg langt ned i halsen, og neglene hans grov seg inn i skuldrene mine. Jeg gjengjeldte tjenesten fra tidligere, ga meg ikke før kroppen hans hadde sluttet å riste ukontrollert, og smilet hans da jeg slikket meg om leppene var bedagelig og sløvt.

– Jeg kan ikke fatte at Geir ga slipp på deg, sa han og veide det ene brystet mitt i hånda.
– Geir så aldri denne siden av meg.
– Aldri?
– Nope. Prøvde å hinte flere ganger, men han ville visst ikke ta kontrollen, sa jeg og strakk meg etter den lille g-strengen.
– Jeg har alltid sagt han der er en rar jævel!

Jeg lo og trakk kjolen over hodet. Hansi trakk på seg sine klær, og sammen gikk vi ut døren. Der sto Geir og skravlet med Sissel, og blikket hans frøs da han så oss. Knoken ble hvit rundt ølflaska, munnen stram. Sissel snudde seg og gliste da hun så oss. Strakk ut hånda og ga meg ølen sin.

– Jasså, så der er du. Bli med meg, du trenger akutt hårspraybehandling, lo hun og dro meg etter henne.

Inne på badet hjalp hun meg med håret mens jeg gjenfortalte hva som hadde skjedd. Sissel er som meg, liker det røft og hardt, noe hun gjorde veldig klart den helgen hun sov over i leiligheten min. Den gangen hadde det vært bare oss to, men vi hadde snakket om trekant om vi fant en som passet inn med fantasiene våre. Nå fniste vi som to tenåringer mens vi fantaserte om å ta han med på en trippeldate. Vi var like fnisete da vi kom ut til guttene igjen, og ut i fra Geir sitt uttrykk hadde også han fått en liten oppdatering på hva våre aktiviteter hadde gått ut på. Jeg la hånda på skulderen til Hansi, fikk hans oppmerksomhet. Smilet hans var ennå sløvt da han la armen om livet mitt og spurte hva det var.

– Vel, det viser seg at jeg ikke er den eneste i nød på denne festen, smilte jeg og blunket.
– Neivel?
– Så jeg … vi lurte på om du kanskje trengte overnattingsgjester i natt?

Sissel smilte frekt da han kikket mot henne. Øynene hans vandret over kroppen hennes mens smilet ble stadig bredere. Til slutt tittet han på meg igjen, skålte ølen sin med min.

– Hva skal jeg si? Jeg er da en gentleman, flirte han.
– Håper ikke det, for det er ingen av oss interessert i, svarte Sissel.
– Slapp av søta, jeg skal vel sørge for å gi deg det du trenger, sa jeg og løsrev meg fra Hansi sitt grep.

Vi la armene om hverandres liv og ruslet mot kjøkkenet for å knekke vodkaen og juicen vår. Jeg snudde meg halvveis mot guttene som ennå stirret etter oss og satte øynene i Geir.

– Du skulle bare visst hva jeg hadde vært villig til å gjøre om du bare hadde gitt meg en real omgang.
 
Idet jeg snudde meg igjen lot Sissel hånda gli ned på rumpa mi og kløp akkurat hardt nok til at jeg stønnet lavt, og Hansis latter fylte rommet. Jeg visste at jeg hadde fått siste stikk, og det føltes jævlig bra. Geir hadde fortalt alle hvor kjip jeg var i senga, men jeg var ganske sikker på at Hansi ville jekke ham ned et par hakk ved første anledning. Sissel skålte med glasset mitt, tok en slurk og dro meg inntil seg. Jeg kunne nesten ikke vente til festen var over!

Legg igjen en kommentar