Rendez Vous

Denne novellen er vist 10333 ganger.

Sommeren startet med et gjensyn med Julie i Drøbak. Selv om det i seg selv var hyggelig å se henne igjen og befinne seg i hennes selskap, var våre rendez vous en seksuell opptur. Vi var alltid kåte på hverandre når vi møttes, spesielt siden det gjerne gikk litt tid mellom hver gang. Da jeg traff henne i juni var vi i tillegg lykkelige og fornøyd med følelsen og opplevelsen av sommer og forventningene om den varme og lyse tiden som var i vente. Jeg ankom Drøbak om ettermiddagen og hadde kjøpt med meg en kurv jordbær og en boks med vaniljeiskrem. Etter en hjemmelaget middag og en lengre gjensynsprat satt vi på terrassen og spiste desserten. Akkompagnert av en iskald flaske hvitvin. Og der og da kunne jeg ikke ha det bedre. Vi var late og mette, og kjente på den milde rusen av vin som sakte tiltok mens vi pratet om livene våre med lette ordlag, i en sommerkveld som stod i bekymringsløshetens fortegn.

  

Og praten gikk over i flørting, og flørtingen gikk over i berøring og kyssing. Og fra det punktet var veien kort til soverommet. Hvor der fulgte en kjapp avkledning før vi befant oss i Julies seng.  Der ble vi liggende en stund under dyna og rote før hun fant fram et par håndjern hun hadde kjøpt inn et par dager i forveien. Jeg lot meg mer enn villig lenke fast i sengegjerdet, og fra det punktet var jeg overgitt Julies lyster og begjær. Hun kunne gjøre hva hun ville med meg, og det var opphissende i seg selv å gi fra seg kontrollen. Etter å ha kysset en stund bevegde hun seg nedover og begynte å suge meg. Ikke lenge etter satte hun seg på meg, med ryggen mot meg, og førte det stive lemmet mitt inn i seg. Hun begynte å ri meg. Først sakte, men deretter med økende intensitet. Jeg kom altfor tidlig. Jeg stønnet og kjente at hun saknet bevegelsene sine, melket meg og lot seg fylle opp av den varme sæden min. Herregud, så deilig.

  

Jeg pustet ut og sank inn i en påfølgende salighet, like forutsigbar som uunngåelig. I grunn forsvant mye av kåtheten min, men Julie var ikke ferdig med meg. Hun spurte om jeg kunne slikke henne, men det var mer et retorisk spørsmål, for før jeg kunne svare, reiste hun seg og satte seg på ansiktet mitt og begravde meg mellom rumpeballene hennes. Og jeg var låst fast, med hendene lenket til sengegitteret og hodet mellom lårene til Julie. Hun styrte og trykte kjønnet sitt mot munnen min og satte seg godt til rette. Jeg var fortsatt ikke kåt. Det var en litt rar følelse, akkurat som å våkne opp fra en rus. Jeg visste ikke helt hva jeg syntes, men jeg skjønte at akkurat det var heller uvesentlig. Det var i grunn lite jeg kunne gjøre nå, annet enn å tilfredsstille Julie så godt jeg kunne. Det første jeg kjente var store mengder sæd, som rant ut av henne og inn i munnen min. Alt måtte jeg svelge slik jeg lå. Det var en kaskade av kjønnslige lukter og smaker. Noe av sæden rant utenfor munnen min, og iblandet Julies egne safter ble hele ansiktet mitt vått og klissete. Jeg tror Julie kjente dette, for hun begynte å bevege på seg, lot underlivet vrikke og rotere rundt munnen min. Og jeg lot tungen min fortsette å leke med det våte kjønnet hennes mens hun stønnet i velbehag.

  

Kåtheten min kom tilbake. Jeg nøt den fysiske nærheten til Julie, den hjelpeløse stillingen jeg var fanget i, med tungen min omsluttet av kjønnet hennes og ansiktet presset ned av et sakte vrikkende underliv. Etter litt presset hun seg ned mot meg og lot meg slikke henne så dypt jeg kunne før hun lettet litt på trykket og lot meg trekke pusten. Dette gjentok hun flere ganger, med stadig lengre tid mellom hver pustepause. Hun virket utrettelig. Slik gikk noe som føltes ut som en halv time. Jeg ble sliten i tunga av å slikke, men Julie ble sittende. Hun sa jeg kunne ta noen pauser underveis, og likte bare å sitte på ansiktet mitt og kjenne munnen min mot kjønnet hennes. Det var godt å befinne seg i denne intime stillingen, fullstendig hengiven og uten kontroll, og med en dyp følelse av å fullstendig tilfredsstille en kvinne jeg var glad i. Jeg ble først forundret over utholdenheten til Julie, men innså etter hvert at hun slappet av og lot nytelsen trekke i langdrag. Til slutt bøyde hun seg framover og lot munnen omslutte lemmet mitt, lot tungen kjæle og munnen suge, og jeg kjente på den varme, våte og myke følelsen, og hvor nær vi var hverandre, hvor gode vi var med hverandre. Jeg kom igjen, denne gangen i munnen hennes, mens jeg så stjerner og eksisterte kun der og da. Under rumpa til Julie, et herlig absurd og fantastisk sted å befinne seg.

  

Jeg var utmattet. Og Julie reiste seg endelig, snudde seg rundt og kysset meg mens hun smilte. Så gikk hun ut av rommet for å hente litt vann til oss begge. Jeg lå fremdeles fastlåst til senga, med armene over hodet. Hun kom tilbake og lot meg drikke av et glass. Deretter tørket hun av ansiktet mitt med et håndkle og la seg inntil meg med hodet hvilende på brystet mitt. Vi ble liggende og prate litt. Jeg spurte om hun ikke hadde tenkt å løsne håndjernene, men hun svarte at hun ikke helt var ferdig med meg. Jeg så ikke for meg hvordan jeg skulle finne energi til enda en runde der jeg sakte sank inn i en salighet og tilfredshet og velvære og forestående søvn. Og jeg var halvveis inne i drømmeland da jeg våknet av å bli sugd hard igjen. Overraskende nok fikk hun det til. Jeg kjente hvordan kåtheten returnere mens lemmet mitt vokste i munnen hennes, selv om jeg fortsatt ikke følte meg helt våken. Hun satte seg på meg igjen og red meg. Og jeg lot meg ri, noe annet valg hadde jeg tross alt ikke. Jeg smilte og så på Julie, eller konturene i mørket, konturene av en vakker kvinne som red meg med begjær, stønnet og pustet og ynket seg, bevegde hoftene og underlivet i en kåt og skamløs dans, til et klimaks av stimulans og nytelse. Jeg lot henne knulle meg til hun kom i en høylydt og etterlengtet orgasme, lang nok til at jeg selv også kom. For tredje gang denne kvelden. Så lukket jeg øynene igjen og kjente at hendene mine ble fri like før jeg falt inn i en dyp søvn. Slik var nettene med Julie.

Legg igjen en kommentar