Bussturen

Denne novellen er vist 14193 ganger.

Kommer hjem fra jobb, sliten og trøtt og ser at det ikke finnes plasser på bussen. Etter tre holdeplasser er det en som går av helt bakerst.
Setter meg ved siden av en ung kjekk mann. Han smiler vennlig når jeg setter meg. Jeg smiler tilbake. I øyekroken legger jeg merke til hans blikk som mønstrer meg opp og ned. Til å begynne med er det ekkelt, så jeg prøver å overse det. Det er en varm sommerdag, så jeg har bare et kort skjørt på meg.
Da jeg satte meg ned skled det litt opp, så jeg prøver å dra det litt lenger ned. Da kommenterer han, " ikke dra det ned for min skyld". Jeg kjenner at jeg rødmer lett bak smilet.
Han bøyer seg frem og hvisker, "du er sexy og jeg vil ha deg". Om mulig flusher jeg enda mer, for dette er en kjekk ung mann, og jeg er en dame i midten av førtiårene.
Jeg kjenner en hånd som stryker langs låret mitt, og sklir sakte men sikkert opp under skjørtet mitt. Prøver å dra hånden hans vekk, samtidig som jeg kjenner at jeg tenner både på berøringen og spenningen.
Hendene hans blir mer og mer søkende, og mine hender begynner å vandre over hans lår. Jeg lar de gli over gylfen hans, kjenner hvor tent han er. Sprer bena lett og aker meg frem på setet.
Det er nesten tomt i bussen nå, og jeg skulle gått av for fire holdeplasser siden, men klarer ikke pga spenningen.
Kjenner at hånden hans glir på innsiden av trusen min, og han fingrer meg som ingen andre noengang har gjort det. Jeg runker ham, og får små fornøyde sukk tilbake. Nå er vi alene på bussen. Sjåføren ser oss ikke der vi sitter. Hvisker at jeg vil ha ham. Han drar meg opp på fanget, og trær meg nedpå den kraftige harde kukken sin.
Åhhh, så nydelig hvisker jeg. Til svar får jeg et høylytt stønn.
Endeholdeplassen er nær, i bokstavelig forstand. Jeg rir litt raskere nå, litt hardere. Kjenner hvordan hans hender klemmer om mine bryster, ser hvordan han kjemper for å holde ut litt lenger, mens jeg hvisker, "kom nå, kom nå". Kjenner hvordan han støter harderere og hardere til han pumper sin sæd inn i meg. I samme øyeblikk eksploderer også jeg.
Dette må ha vært mitt livs beste busstur.

Legg igjen en kommentar