Fire fine møter

Denne novellen er vist 20592 ganger.

Det første møtet med Hege var på en café. Hun ville ha et enkelt møte bare for å si hei, noe som passet meg utmerket, for jeg hadde et jobbmøte i byen uansett. Vi hadde møttes på nettet nærmest ved en tilfeldighet… i hvert fall virket det slik på meg. Hun hadde rett og slett dukket opp helt plutselig, og tatt kontakt med meg på datingsiden jeg hadde lagd en profil på noen uker tidligere. Jeg hadde aldri lagt merke til henne ellers, siden det sto at hun lette etter ei jente… men så hadde det seg slik at hun hadde begynt å lete etter en mann også…  Heges mann hadde gitt henne lov til å finne en utenforstående og prøve seg litt frem, og etter hvert (håpet hun) ha sex med vedkommende. Slik håpet hun på å utvide horisontene sine, etter å ha levd det hun kalte et kjedelig liv siden hun debuterte for flere år siden.

                Jeg så henne komme gående mot cafeen og vinket til henne; hun så meg og satte kursen i riktig retning… Jeg håpet på å sjarmere henne nok til å få til et møte nummer to; hun sa at hun bare hadde fått lov til å ha sex med én annen mann, og jeg håpet at det ville bli meg. Dersom jeg kunne tilfredsstille henne godt nok var det til og med muligheter for et møte til senere, med mannen hennes i tillegg – trekant var en gammel fantasi jeg aldri hadde fått oppfylt, og jeg var ikke fremmed for tanken. Uansett var mitt mål å gjøre de neste par dagene så fantastiske for henne som mulig, noe jeg alltid hadde som mål hvis jeg fikk en kvinne til sengs. Jeg elsket – nærmest levde for – å tilfredsstille kvinnen, og Hege ville ikke være noe unntak…

«Hei,» sa jeg så normalt jeg kunne og rakk frem hånden.

«Hei,» svarte hun og hilste litt nervøst.

Jeg ga henne en god klem, slik hun hadde ønsket seg, og vi satte oss ned ved bordet. Resten av møtet forløp uten problemer; vi drakk te og snakket om løst og fast, og jeg prøvde å være så hyggelig og sjarmerende jeg kunne uten å fremstå som en idiot.

                Hun gikk til slutt, tilsynelatende fornøyd med førsteinntrykket… Jeg kastet et langt blikk etter henne idet hun gikk; den lette skjørtekanten blåste sidelengs i vinden og gjorde det mulig å se de nakne lårene hennes. Jeg elsket slik sommerlig påkledning. Hun hadde hatt på seg en topp med en temmelig drøy utringning også, og det hadde krevd en relativt stor anstrengelse fra min side å ikke stirre på de fyldige brystene hennes hele tiden. Jeg reiste meg og gikk etter hvert, jeg også – ivrig etter å komme hjem til PCen slik at hun kunne gi meg dommen… Jeg håpet på et møte nummer to, og regnet med at mitt løfte om en deilig, langvarig massasje ville tvinge vektskålen i min favør.

 

*

 

Det andre møtet var hjemme hos meg. Etter uker med chatting i tillegg til det personlige møtet hadde hun fått inntrykket at jeg var seriøs, snill og omtenksom, og jeg hadde presentert fremgangsmåten for min intime massasje så grundig at hun visstnok hadde blitt helt varm innvendig.

«Når kan jeg komme?» spurte hun på MSN.

«Så ofte du vil,» fleipet jeg, før jeg foreslo førstkommende helg.

«Lørdag kan jeg komme,» svarte hun, og vi ble enige om at jeg skulle hente henne på stasjonen.

Dagene kunne ikke gå fort nok; vi chattet på nettet og hun så ut til å glede seg, hun også… Fredag var dagen jeg dro på kjøpesenteret og kjøpte masssasjeolje og vin, og lørdag sto jeg på stasjonen og ventet med sommerfugler i magen. Hun stred ut av togvogna og fikk straks øye på meg. Jeg var nydusjet, nybarbert og hadde til og med tatt på meg finskjorta… alt for å fortsette å sjarmere den flotte unge kvinnen som hadde fått lov til velge seg én person å ha sex med uten mannen ved sin side…

                Jeg hadde kåtet henne opp før hun kom. Både med e-mail og meldinger på telefonen hadde jeg skissert hvor mye sjel jeg la i fysisk behandling av kvinnekroppen, og jeg kunne se at hun var spent. Igjen hadde hun ikledd seg en topp med dyp utringning som ga meg hjerteflimmer og problemer med å holde blikket for meg selv. En dyp kløft mellom to store bryster som jeg lengtet etter å stifte nærmere bekjentskap med. Bare synd at når hun skulle kle av seg på overkroppen, ville hun ligge på magen resten av kvelden… Vi satte oss ned i stua og delte en flaske vin, mens vi fortsatte samtalen vi hadde hatt på cafeen. Det var forbausende hvordan alt vi hadde sagt på nettet liksom forsvant i mellomtiden; nå var det som om vi ikke hadde hatt kontakt i det hele tatt. Samtalen gikk på filmsmak og musikk, og stereoen spilte et utvalg musikk jeg håpet var passende. Etter et kvarters tid flyttet vi oss inn på soverommet, som jeg hadde pyntet med stemningsfulle stearinlys; musikken fløt gjennom hele leiligheten og jeg ble godt susete i hodet idet Hege begynte å kle av seg.

                Hun var fremdeles litt sjenert, så jeg sa at jeg kunne lukke øynene mens hun la seg ned på magen, men da smilte hun og snudde seg mens hun løsnet haspene på BHen. Hun sto stille et øyeblikk og lot meg få et blikk på de flotte halvkulene på fremsiden før hun klatret opp i den høye senga. Jeg kom etter og satte meg på kne i fotenden, fant frem massasjeoljen og dryppet en jevn stripe over ryggen hennes. Ti minutter senere var jeg godt i gang med arbeidet…

«Åååå… så deilige hender du har…» mumlet hun med lukkede øyne mens jeg la press på ryggmusklene oppover langs ryggraden hennes.

Hun var helt naken med unntak av truse, og jeg satt over henne og konsentrerte meg om å gjøre en så god jobb som mulig. Jeg hadde lenge vært stolt av min evne til å gi kvinner helkroppsmassasje, og Hege skulle ikke være noe unntak. Hendene mine gled over den nakne huden innsauset i velduftende olje, oppover langs ryggsøylen og ut langs sidene, opp til skuldrene og nakken, videre derfra utover armene og helt ut mellom fingrene. Jeg brukte en god halvtime på dette, og svetten rant av meg idet jeg flyttet hendene nedover rumpa hennes. Jeg knadde rumpeballene litt, til hennes store forlystelse, og fortsatte nedover høyre lår. Det var her jeg satte inn støtet; den siste halvtimen hadde hun fått myknet opp rygg og skuldre, og følte seg fullstendig avslappet og komfortabel. Nå hadde jeg planer om å gjøre henne kåt

                Hendene mine gled opp og ned baksiden av låret hennes før de flyttet seg ned langs sidene. Jeg kjente muskelknutene hennes under huden, og brukte tid fremfor kraft for å løsne dem. Idet jeg flyttet hendene på innsiden av lårene kjente jeg henne knytte seg nervøst sammen, men jeg fortsatte ufortrødent videre opp og ned uten å dvele ved det faktum at fingrene mine var få centimeter fra hennes aller helligste. Det så ut til å berolige henne noe, for hun ble liggende og puste jevnt og avslappet med lukkede øyne. Da begynte hendene mine å forflytte seg enda nærmere trusekanten hver gang de nådde toppen. Hun stønnet merkbart høyere hver gang fingrene strøk over kanten på det eneste plagget hun hadde på seg. Jeg ertet henne litt ekstra ved å nøle der oppe; stryke forsiktig så vidt innenfor kanten og ut igjen… Hege klynket svakt; svettedråpene samlet seg i en liten grop oppe ved korsryggen, og jeg strøk den utover og ned innsiden av låret. Det var neppe det eneste av fuktighet i det området… jeg flirte litt av tanken. Jeg fortsatte å massere henne slik til hele låret var mykt og varmt, før jeg flyttet over til det andre. Der ga jeg henne akkurat samme behandlingen, og la merke til at pusten hennes gikk stadig tyngre.

                Massasjen gikk sin gang, og etter å ha holdt på en drøy time, var jeg ferdig. Jeg strøk hendene oppover ryggen hennes og knadde lett på skuldrene og nakken for å vekke henne ordentlig; jeg lå halvveis over henne med hodet ved siden av henne, og det var da hun plutselig gjorde noe uventet.

«Knull meg da…» hvisket hun.

«Nei nei…» sa jeg, og smilte.

«Jeg er så kåt… vær så snill da…»

Jeg sto på mitt – dessverre. Vi hadde blitt enige om hva som skulle skje på forhånd; reglene var klare. Ingen sex på andre møte. Det fikk bli med massasjen. Dessverre. Jeg hadde sinnssykt lyst til å gjøre som hun nå ville; legge meg over henne, skyve trusekanten til side og trenge inn i det fuktige hullet… men nei. Selv om jeg var like lysten som henne, så fikk det bli en annen gang. Løfter var til for å holdes. Jeg gikk ut av senga og vasket hendene på badet. Ansiktet også; det var ikke bare varmen som fikk meg til å svette. Lukten av henne og følelsen av en myke huden under hendene mine lå fremdeles friskt i minnet idet jeg svippet henne ned på stasjonen. Hun vinket adjø med et rødblusset ansikt; det var bare et kvarter siden hun hadde hatt meg over seg, så altfor klar for å bryte avtalen og la meg gjøre som jeg ville med henne…

                En halvtime senere stirret jeg vantro på bildet som nettopp hadde ankommet mobilen.

«Ser du hva du gjør med meg?» spurte hun retorisk…

Hun hadde kjøpt en agurk et sted på Oslo S før hun tok toget videre. Bildet viste med all tydelighet hva hun gjorde med den på togtoalettet på vei hjemover… Jeg svelget og kjente hjertet banke. Det var ikke tvil om at jeg ville oppfylle ønskene hennes dersom det ble et tredje møte. Det tok ikke lang tid før hun kontaktet meg igjen. Allerede samme kveld møttes vi på nettet.

«Jeg skal ha et tredje møte med deg, du får ikke lov til å si nei…» sa hun.

Et stort smil bredte seg i ansiktet på meg; jeg hadde lyktes i å sjarmere Hege til det punktet at hun avbalansert og helt edru hadde tatt avgjørelsen om å gå videre. Det var da det hun hadde, var det ikke? Jeg skrev en kort setning tilbake; spurte hva hun hadde i tankene, bare for å få klarhet i det… lente meg tilbake og kjente en nervøs kiling nedover nakken idet jeg så svaret.

«Jeg vil ha sex med deg…»

 

*

 

Det tredje møtet var også hos meg. Igjen hentet jeg henne på stasjonen, og igjen fikk jeg problemer med å holde blikket ovenfor de digre, flotte puppene hennes. Hun strenet rett over til der jeg sto og ventet, satte seg i bilen og ventet på meg.

«Utålmodig?» spurte jeg smilende idet jeg startet motoren.

«Ja, jeg har ikke tenkt på annet hele veien hit…»

Jeg la hånden forsiktig på låret hennes og holdt den der. Smilte til henne og forsikret henne om at hun skulle få nøyaktig det hun ville ha, hva det enn måtte være.

                Vi kom hjem til meg og jeg gikk ut på kjøkkenet og skjenket opp et par glass vin fra en flaske jeg hadde gjort klar før jeg dro. Jeg hadde handlet inn mat på Rimi og brukte litt tid og innsats på å lage et godt måltid. Meksikansk gryte med hvitløksbrød, agurk og salat… Hun tok imot vinglasset og drakk med et smil, før vi satte oss til bords. Hun likte maten; elsket hvitløksbrød – og siden ovnen fremdeles var varm kastet jeg inn ett til. Vi ble sittende ved bordet en stund mens vi pratet og nøt hverandres selskap. Etter hvert flyttet vi oss til sofaen; hun gikk først ut i stua, satte seg ned og ventet på meg. Jeg ble stående et sekund, men innså at hun ville ha meg ved siden av seg, og satte meg inntil henne. Drakk av glasset og sølte ut resten på gulvet idet hun kysset meg. Jeg kjente de fyldige brystene presses mot meg og kunne ikke motstå fristelsen til å kjæle med dem gjennom stoffet. De var myke og varme, og jeg flyttet hendene innenfor toppen. Begynte å kjenne nærmere etter; virkelig oppleve dem med hendene. Kna og elte, klemme på og kna litt mer. Vi veltet over sidelengs og la oss i horisontal stilling. Begynte å råkline mens musikken fylte ørene. Vi ble liggende på sofaen og kose en god stund før hun dyttet på meg og ville ha det hun hadde kommet hit for.

«Ta meg med til soverommet…?» mumlet hun.

Vi reiste oss og gikk ut mot senga mens jeg ga henne et dask på baken… hun klatret oppi og jeg la meg over henne. Kysset og tafset; begynte å ta av henne klærne… klarte ikke holde hendene i ro og ville kjenne på hver eneste flik av huden hennes. Til slutt havnet fingrene mellom lårene hennes og jeg kjente hvor våt hun var… Hun stønnet opphisset og ba meg fortsette. Jeg strøk hånden over kjønnet hennes og kjente fuktigheten gjennom trusestoffet. Jeg befølte henne slik en liten stund før jeg flyttet hånden innunder trusa. Lot en finger varsomt gli inn mellom kjønnsleppene og hørte Hege stønne fornøyd. Etter hvert fikk vi av mine klær også, og vi ble liggende på senga og kline mens en stadig hardere ereksjon gned seg mot henne med jevne mellomrom. Hver gang det skjedde presset jeg på slik at en deilig følelse gikk gjennom pikken. Vi gned kroppene våre sammen og det begynte å bli svært så hett inne på det lille rommet. Til slutt ba hun om å få kjenne meg inni seg.

                Jeg satte meg opp og tok frem et kondom fra nattbordet; rullet det på og la meg over henne. Hun hadde dratt av seg trusa og lå med spredte ben. Ønsket meg velkommen til hennes varme indre og lukket bena rundt meg idet jeg la meg over henne. Fitta hennes var våt og varm; hun stønnet idet jeg la vekt på og gled inn i dypet. Det var godt. Jeg begynte langsomt å elske med henne, tok meg god tid og nøt følelsen av den drivende våte musa. Varierte styrke og tempo mens jeg kjælte med de deilige puppene. Smakte på dem, strøk dem og småbet i brystvortene. Til slutt kjente jeg orgasmen komme, og klarte ikke holde igjen mer enn et par sekunder.

                Jeg tømte meg i kondomet og kastet den i søppelbøtta… men jeg hadde ikke lyst til å avslutte riktig enda, så jeg la meg ned mot fotenden og kysset henne nedover innsiden av lårene. Til å begynne med så hun ikke til å skjønne hva jeg drev med, men da jeg la hodet mellom bena hennes gikk det opp for henne; hun la seg bakover og lot meg slippe til med tunga. Jeg slikket i meg saftene hennes, først forsiktig, siden mer energisk. Lot tunga løpe opp og ned langs kjønnsleppene før jeg dyppet den i musa hennes. Hun sukket da jeg presset munnen nedpå og følte meg frem til den harde lille klumpen hennes med tungespissen. Jeg elsket å slikke, elsket å legge armene rundt lårene hennes og dyppe tunga dypt i blomsten hennes. Minutter senere gikk pusten hennes tyngre og små, lette skjelvinger begynte å vibrere gjennom underlivet hennes.

«Fortsett… ikke stopp…» klynket hun, og jeg var glad for å oppfylle ønsket hennes.

Minutter senere gikk skjelvingen over til klart merkbare muskelsammentrekninger, og Hege stønnet høyere idet jeg lyktes i å ta henne til orgasmen. Stoltheten steg i meg sammen med opphisselsen; å gi en kvinne orgasme var det jeg tente mest på, og pikken hadde for lengst fått tilbake sin tidligere størrelse og hardhet.

«Kan jeg pule deg igjen…?» spurte jeg og tenkte med stor glede tilbake på den deilige følelsen av fitta hennes rundt meg.

«Nei, vent da… får jeg smake litt på deg først…»

Hun la seg over meg og begynte å suge. Opphisselsen ble ikke akkurat mindre av den grunn. Tunga hennes lekte seg over det nakne hodet mens jeg lå naken på senga og nøt følelsen. Jeg rakk hånden nedover og grep det jeg fikk tak i… skulderen, håret, et nakent bryst… Den varme munnen ble avløst av en leken hånd før hun igjen tok meg inn mellom leppene, og til slutt ble situasjonen for mye for meg. Jeg ba om å få pule henne igjen, og vi byttet plass. Hun la seg på magen og spredte bena. Lot meg komme over henne. Nytt kondom på det harde lemmet og inn i den plaskvåte musa på ny. Jeg nøt følelsen av den kåte kvinnen under meg og beveget meg i henne med jevne rykk. Koste og kjælte med henne mens jeg pulte henne i en av mine absolutte favorittstillinger. Vi holdt på lenge, og jeg varierte vinkel og styrke etter plutselige innfall. Da jeg presset meg helt inn til bunnen av henne stønnet hun og ba meg gjøre det mer.

«Mer, mer…» ba hun, og jeg gjorde som hun sa.

Presset lemmet hardt inn i henne og fremkalte dype stønn fra den kåte elskerinnen min. Tok henne en smule hardere og kjente hvordan hun nøt meg i dype drag. Sengen knirket og svetten rant fra oss begge.

«Ta meg hardt…» ba hun. «Hardere.. ååå… hardere…»

Jeg støtet inn i henne – begynte å knulle henne det hardeste jeg kunne; hørte det plaske i musa hennes for hvert støt og brukte hele kroppsvekten for å komme helt til bunns. Til slutt kom orgasmefølelsen smygende igjen, og jeg gjorde ingenting for å bremse den. Bare lot det gå. Til slutt begynte det å dirre i armene og jeg kollapset over den herlige kroppen som lå pustende og pesende under meg.

 

*

 

Det fjerde møtet skjedde noen uker senere, etter at Hege hadde fått mannen sin med på ideen om trekant. Det ble noe nytt for meg også, med en helaften fulgt av herlig sex – der to kåte menn oppvartet og tilfredsstilte en vel så kåt kvinne. Hvordan det gikk? Vel, la oss bare si at det fjerde møtet ikke ble noe dårligere enn det forrige…

 

Legg igjen en kommentar