Nattkos

Denne novellen er vist 49299 ganger.

Jeg lå som storeskje bak kjæresten min, Lucas. Vi hadde akkurat lagt oss og begge ventet på at søvnen skulle overta oss. Men, jeg var klar for mer. Jeg ville ha mer. Den høyre armen min hvilte over siden hans, men jeg flyttet diskret hånden min og lot den sveipe forsiktig og raskt over de myke, glatte ballene til Lucas. Jeg kjente at han ble mer anspent med en gang og han dyttet rumpa mot meg gjentatte ganger. Jeg tok hintet og strøk han over ballene i gjentakende bevegelser. Ti minutter gikk og han sa lavt til meg, «jeg skulle ønske du kunne gjøre dette hele natten.» Jeg smilte og ålte kroppen min oppover og nærmere øret hans. Jeg hvisket lavt, nesten uhørlig i øret hans.

«Jeg ønsker å gli tunga mi over ballene dine, jeg ønsker å suge dem, jeg ønsker å sleike dem, jeg ønsker å la dem gli ut… og inn av munnen min.» Jeg pustet tyngre etter hvert ord og følte kroppen hans reagere til det jeg hvisket. Lucas la seg på ryggen og jeg la overkroppen min over hans. Puppene mine klemte mot brystkassen hans. Han la hånden bestemt på bakhodet mitt og dyttet hodet mitt nærmere ansiktet hans. Leppene våre møttes. Jeg liker å være i kontroll, men jeg lot han presse hodet mitt ned og sørge for at jeg ikke gikk noen steder. Først en serie med forsiktige kyss som sakte, men sikkert ble mer og mer aggressive. Vi lot tungene våre leke med hverandre i sirkelbevegelser, opp og ned og inn i hverandres munn. Lepper og tunger smalt sammen. Jeg småbeit, nappet og ertet Lucas. Hånden min gikk sakte nedover siden hans til jeg nådde det jeg ville ha. En stiv penis… og ett par baller. Jeg grep tak i armene hans og presset dem ned i madrassen, uredd for at neglene mine skulle presse for hardt ned i huden hans. Det var min tur. Jeg ville gjøre noe nå. Jeg slapp armene hans og kysset mim vei ned, fra haken til brystkassen videre nedover magen til jeg nådde penis. Jeg lot tunga mi gli nedover skaftet samtidig som jeg masserte ballene hans i hendene mine. Jeg satt i doggy style fra siden. Men det var ikle bra nok. Jeg rettet meg opp slik at jeg satt mellom beina hans og blikket mitt kunne møte hans. Lucas kunne se hva jeg drev med. Jeg så opp og ga ett ertende blikk før jeg dukket ned mellom beina hans. Jeg kysset innsiden av lårene og beveget meg opp til ballene hans. Jeg elsker å erte. Å bygge opp spenningen til det punktet da jeg vet at Luc Ikke greier å holde seg unna mer. Uten å nøle slikker jeg meg rundt leppene og begynner å slikke pungen hans. Jeg væter den. Kort tid senere har jeg en av ballene hans i munnen. Jeg gir akkurat passe press på munnen til at han ikke får vondt og lar tunga gå rundt, massere og bare tilfredsstille ballene, og meg selv. Det er en god følelse av å ha dem i munnen. Luc stønner og puster tungt. Han strever hardt for å ikke ta meg i håret og dra meg opp. Jeg smiler mens jeg arbeider. Jeg kan kjenne at mannen under meg skjelver av ren nytelse. Oppdrag påbegynt tenkte jeg. Uten å bryte kontakt med underlivet hans sleiket jeg oppover lemmet hans. Jeg stoppet opp og så direkte på Luc. Må jeg gjøre dette selv? Når jeg er i sonen liker jeg ikke å bruke hånden for å få penisen inn i munnen min. Luc visste hva jeg mente. Han spennet musklene i penisen sin slik at den lettet fra magen hans. Jeg nølte ikke ett sekund før jeg tok han i munnen. Jeg vætet han før jeg gikk opp og ned med munnen, tungen jobbet i sirkler og slalåm mens jeg gikk opp og ned. Så langt ned skaftet som jeg kunne makte. Jeg merket underlivet mitt pulsere mer og mer. Jeg kjente at sensitiviteten bygde seg opp og at det ikke var lenge før jeg måtte ha han inni meg. Denne avgjørelsen slapp jeg å ta selv.

«Jeg må ha deg. Nå,» sa Lucas. Han dro meg opp og kysset meg hardt og aggressivt. Jeg satt over han og det tok ikke lange tiden før han var inni meg og jeg satt i cowgirl posisjonen. Opp og ned. Rett i ryggen. Horisontal i ryggen. Vi kysset, men en ting som alltid tente Lucas enda mer var å kysse og småbite han nedover halsen. Så jeg gjorde det. Jeg lå på rygg før jeg visste ord av det. Jeg hadde beina mine rundt Lucas mens han støtet hardt ut og inn. Jeg strakk den ene hånda bakover til jeg nådde den penetrerende penisen og kjente ballene hans. Jeg grep tak og masserte dem og hørte Luc puste enda dypere. Det tok ikke lange tiden før beina mine lå på skuldrene hans og han fikk penetrert meg så dypt som overhodet mulig. Når jeg kjente han var nær ved å komme gjorde jeg en rask bevegelse som atter en gang fikk meg på topp. Jeg satt meg på han, beina mine på hver side av han, langs magen hans. Jeg la meg bakover mens vi vugget i takt. Jeg kjente flere punkter inni meg ble stimulert og jeg hadde ingen kontroll, jeg kom som en stor regnstorm. Jeg fikk en varm følelse før jeg squirtet, jeg skalv og jeg var i himmelen. Det tok ei ikke lang tid før Luc kom inni meg heller. Vi lå der, jeg bakover. Sliten. Jeg trengte hjelp for å legge meg riktig vei igjen. Hele meg føltes som gele. Lucas la seg bak meg. Han kysset meg på skulderen og hvisket i mitt øre «natta, prinsessa mi.» Jeg smilte og lukket øynene. For en fantastisk kveld.