Cancun del 1

Denne novellen er vist 15382 ganger.

Vinden lekte lett nedover ryggen der jeg lå å halvsov på stranden.  Solen var på hell og selv om det fortsatt var varmt i været, grøsset jeg plutselig av de lette vindpustene som strøk over meg. 

Jeg åpnet øynene og kikket ut over en blank havflate.  Sollyset glittret i små bolegene, som skvulpet opp mot den vite sand stranden.  Langt ute skimtet jeg en seilbåt med fulle seil.  Der skulle jeg ha vært, tenkte jeg døsig.

Halvveis gjennom en to ukers ferie tur jeg hadde bevilget meg, efter at Sandra og jeg hadde blitt enige om at forholdet vårt ikke lengere fungerte, lå jeg her i solen på Cancun i Mexico og tenkte.  Litt lei meg var jeg.  Sandra var en prakfull jente engentlig, men forholdet vårt hadde kjølnet efter å hå bodd sammen i snart ett år.  

Nei, nå kan du ikke bare ligge har å late deg, tenkte jeg og satte meg opp.  Vannet så innbydene ut og jeg tok maske og snorkel med meg og stupte ut i det krystall klare vannet.  Jeg hadde vært i Karibien flere ganger før, men ble aldri lei av de fargerike fiskene som pilte inn og ut av de små revene og rundt plantene på bunnen.

Oi, en liten rokke gled sakte avgårde under meg.  Vingene bølget sakte der den forsvant ut av syne.

Jeg snudde og satte kursen mot stranden igjen.  Jeg hadde truffet et hyggelig par kvelden før, som var fra Florida.  Vi hadde avtalt å spise sammen ikveld og jeg rasket sammen sakene mine på stranden og ruslet opp til suiten min.  Hotell komplekset var det såvisst ingen ting å klage på.  Fantastisk var det, bare synd at det var så få mennesker her.

‘Hei’ sa jeg da jeg så Dorte (opprinnelig fra Danmark) og Max.  De satt ved baren og ventet på meg. Dorte gav meg en varm klem og jeg kunne ikke unngå å kjenne de faste brystene hun presset mot meg.  Hmm, tenkte jeg og ble varm bare ved tanken på en kvinne som Dorte.  Hun var høy, hadde lange ben og var ellers vel formet.  Hvor gammel kunne hun være – kansje et par og tredve?  Og Max, ja han måtte være vel over 60.  Litt merkelig forhold kansje, men hyggelige var de iallefall.

‘Hva har dere gjort idag da?’ spurte jeg.  Dorte og Max hadde tatt en tur over til fastlandet og sett på gamle Aztec ruiner.  Noe jeg også burde gjøre da jeg var her.  Vi satt og små pratet litt over en frossen pinacolada. 
 
‘Dette er bare en snar tur for oss denne gangen,’ sa Max.  ‘Vi har vært her før og siden flyturen fra Miami bare tar et par timer, er det lett for oss å ta en tur hit.’  Vi gjorde oss ferdig med middagen og ble enige om å kikke litt inn i den store baren.  Det skulle ha kommet et nytt band som skulle spille i kveld.

Vi hørte musikken før vi kom så langt. Fengene latinske rytmer slo imot oss.  Vi fant et bord og slo oss ned i en halv-måne formet sofa.  Det virket som de fleste gjestene hadde

funnet veien hit i kveld.  Jeg kikket litt rundt og det var en blanding av yngre og eldre, for det meste så det ut til å være par. 

‘Kom Max, vi danser.’  Dorte dro Max ut på danse gulvet, full av enrgi. Jammen hadde hun god takt, Dorte.  Jeg så på de der de svinset rundt blandt de andre på gulvet.  Det kribblet i bena mine.  Musikken var virkelig bra.  Sandra og jeg hadde begge vært glade i å danse og hadde tatt et par kurs for å polere litt på stilen.

Jeg la merke til et bord litt borten for oss.  Der satt det fire damer alene.  Kunne det være riktig?  Jeg kikket litt til og så at de nok måtte være latinske kvinner.  Ja ja.

‘Hei Alex, nå er det din tur.’ Dorte og Max var tilbake og Dorte ville danse mere.  ‘Ta henne med ut på dansegulvet,’ peste Max, tydlig varm efter dansen. 

Dorte var helt klart i danse humør og hvilken rytme hun hadde!  Dette var gøy og nå fikk jeg virkelig brukt for danse leksjonene Sandra og jeg hadde tatt.  Musikken brøt over i en litt roligere stil og jeg hadde Dorte klemt fast intil meg.  Pirrende var det.  Jeg tenkte på Max og forsøkte å få litt luft mellom oss.  Dorte kikket meg i øynene og sa, ‘Liker du ikke å danse sånn?’ 

Jeg måtte bare innrømme at jo, dette likte jeg, men Max da?  Kansje han ikke likte dansing vår like bra. 

‘Oh Alex, det gjør ingen ting.  Max og jeg har snakket om dette mange ganger og dessuten har vi vært aktive swingers en stund.’  Dorte så på meg som om jeg skulle forstå hva hun mente. 

‘Ja, Max og jeg er helt enige om den livs stilen.  Dessuten liker Max å se på. Vi er begge ganske frimodige sånn og har alltid vært det.’  Dorte smilte lurt, musikken dro igang med en chacha og vi danset.

Vinen og drinkene hadde satt spor og efterhvert som vi danset og skålte, ble stemingen riktig varm og god mellom oss.  Da Dorte og Max kom tilbake efter en dans, kikket de litt ekstra på meg og Dorte dyttet på Max da de satte seg. 

Max tok en slurk vin.  ‘Du Alex, jeg forstår at Dorte har fortalt deg at vi har en ganske frimodig oppfatning.  For å si det rett ut, så kunne vi tenke oss at du ble med oss ikveld.  Det eneste kravet er at jeg får se på allt som skjer.  Siden Dorte synes du er en grei kar og det synes også jeg, vel – er du interessert?’ 

Musikken var øredøvende og vinen hadde nok gjort sitt, men hørte jeg riktig.??  Tilbød Max meg å bli med de til suiten deres og ha sex med Dorte.??  Jeg følte plutselig at svetten pipplet frem på pannen. 

 

Jeg så på Max og så på Dorte, som sendte meg et stort smil.  Hun hadde lagt hånden på kneet mitt og så forventningsfullt på meg med de store blå øynene sine.

Famlende begynte jeg å svare, men før jeg hadde kommet særlig langt, sa Dorte, ‘Vi tar det som et ja svar Alex.’  Hun klemte hånden sin rundt låret mitt og så på Max. 

‘Flott, da er vi enige.’  Max reiste seg og vinket på kelneren, betalte og bestillte samtidig en magnum flaske med champagne til rommet deres.

Knerne mine ble plutselig svake, ikke for at jeg ikke hadde opplevd både det ene og det andre tidligere, men dette kom som lyn fra klar himmel.  Helt uventet.

Dorte tok meg i armen idet vi forlot baren og Max ledet an mot suiten deres.  Jeg hadde kommet meg over den første overraskelsen og måtte innrømme at dette kunne bli riktig morsomt.

Dorte og Max hadde en av suitene som lå helt need ved stranden.  ‘Jeg skal bare ta på meg noe annet,’ smilte Dorte og forsvant inn på soverommet. 

‘Jeg håper at du er O K med dette Alex.  Bare så du vet det så har Dorte og jeg vært aktive swingers en god stund og vi er helt inneforstått med dette.’  Max satte på radioen mens vi snakket og fant en stasjon med slow-jazz. 
 
Champagnen kom og det gjorde neste jeg også da jeg så Dorte, som hadde på seg en hvit baby-doll.  Jeg måtte svelge et par ganger.  Dorte så helt fantastisk ut der hun kom glidene.  Champagne korken smallt og Max gav oss hvert vårt glass.

‘Vel, jeg setter meg i stolen inne på soverommet’ annonserte han og forsvannt. 

Dorte så på meg med de store blå og sa mykt, ‘Skål da Alex.’  Jeg kjente det rykket lett mellom bena mine og da hun lente seg inntil meg og kysset meg lett på munnen, var jeg solgt.  Dorte var kvinne med stor K. En svak duft av Channel drev lett rundt henne.

Jeg kunne ikke dy meg lengere.  Med en arm rundt henne, dro jeg Dorte tett inntil meg og nøt kontakten med den faste kroppen hennes. Leppene våre møttes i et varm kyss og tunge spissen hennes presset seg undersøkende inn i munnen min.

Dorte løftet armene og hvisket, ‘Ta av meg.’  Sakte dro jeg baby-dollen av henne.  Munnen min fant to struttende harde bryst vorter og tungen min gled sakte nedover brystet og magen hennes, over venus berget og inn blandt fyldige kjønnslepper. 

‘Ohhhh Alex,’ hvisket hun, samtidig som hun presset hodet mitt mot kjønnet sitt.  ‘La oss gå inn på soverommet.’ 

 

På soverommet var det bare et svakt lys over sengen og jeg skimtet Max bare så vidt i den store stolen i hjørnet.  Dessuten hadde jeg andre ting i tankene akkurat nå.

Skjorten min vrengte jeg fort av meg og da Dorte lot buksene mine falle og dro av meg boxern, spratt pikken min ut.  ‘Ohhhh,’ kom det svakt fra Dorte. Hun fokuserte blikket på pikken og et smil formet seg rundt munnen hennes.  En varm hånd grep rundt den og hun dro meg over til den store sengen. 

Kåtheten rev i meg da jeg smøg meg mellom de lange bena hennes og snuste inn duften av musa hennes.  Tungen min gled sakte ned over brystene hennes og inn mellom de velfriserte kjønnsleppene.  Med en tommel på hver side, åpnet jeg forsiktig og tungespissen fant en velformet klitoris, som jeg sakte sugde inn i munnen.

‘Ohhh Alex,’ hun dro meg i håret.  ‘Jeg vil nåa,’ hvisket hun.  Glemt var Max som satt og så på oss.  På knerene mellom bena hennes, satte jeg ereksjonen min mot den våte sprekken hennes og hode gled inn i varmen.  Dorte la de lange bena rundt ryggen min og dro meg til seg.  Pikken min gled innover og det var som musa hennes sugde meg innover.

Sakte gled jeg inn og ut, tempo økte og vi hørte en svak surklende lyd hver gang jeg gled inn i musa hennes. 

Som en gryende storm langt borte kjente jeg presset øke i ballene.  Storm skyene hopet seg opp og presset økte.  Da det første lyn glimtet brøt gjennom hjernen min, kom den første spruten med sæd som skutt ut av en kannon.  Øynene til Dorte spratt opp og et grynt formet seg dypt nede i brystet hennes. 

‘Ohhhhh Alex,!!!!’ fulgte gryntet.  Det var som hun festet grepet rundt pikken min, som fortsatte å sprutet sæd.  Endelig la stormen seg og jeg gled ut av Dorte, fortsatt stiv og pulserende.  Dorte snudde seg og med et fast blikk på fyrtårnet mitt, åpnet hun munnen og pikken gled inn i munnen hennes.

De lange neglene hennes skrapte lett rundt på ballene mine, samtidig som hun runket meg og sugde med dype drag.

For en som ikke hadde vært sexuellt aktiv på en stund kunne ikke dette vare lenge.  Jeg kjente kribblingen i ballene mine igjen og før jeg kunne si noe som helst, kom det en ny ladning med sæd og enda en. 

Pikken min gled ut av munnen hennes, så sa hun, ‘Max, hvor er champagnen min?’  Jeg hadde helt glemt Max og følte meg litt beklemt der jeg lå med en glinsende pikk, som fortsatt boblet ut litt sæd.

‘Skal si du hadde en del igjen,’ mumlet Dorte da hun satte fra seg glasset. 

 

Vi drakk litt champagne alle tre og om ikke lenge var Dorte og jeg igang igjen, med Max som tilskuer.

Ved tre tiden om morgenen ruslet jeg trett og fornøyd tilbake til min egen suite og fallt i dyp søvn.

Dorte og Max skulle reise tilbake til Miami neste dag og vi hadde bestemt at vi skulle møtes før de dro. 

‘Hei Alex,’ hørte jeg.  Max og Dorte sto i respesjonen med baggene sine, klare til å reise.  Nesten litt trist synes jeg, at de skulle reise. 

Jeg fikk en god klem av Dorte og Max smilte fra øre til øre.  Vi pratet en stund og jeg fikk addressen og telefon nummeret deres. 

‘Alex, her.  Denne CD’n er din.  Jeg kopierete den idag tidlig.  Gaske artig.  Jeg trodde ikke at bildene hadde blitt så klare som de ble.  Du vil sikkert like den.’  Max leverte meg CD’n med et stort smil.

Nok en varm klem fra Dorte og de var på vei til flyplassen.  Jeg snudde litt på CD’n og lurte på om Max tullet med meg.  Hadde han filmet oss tro?.  

Jeg kunne ikke dy meg, men dro rett til suiten, satte CD’n i lap toppen min.  Det surret litt og der var vi, Dorte og jeg.  Max hadde fått med seg hele seansen vår, nærbilder, hete omfavnelser – allt sammen. 

Jeg lente meg tilbake i stolen og lo så tårene trillet.  Dette var noe jeg ikke hadde oppleved før.

Enda hadde jeg en uke igjen her på Cancun.  Kunne noe annet skje??

Legg igjen en kommentar