Cancun del 2

Denne novellen er vist 12822 ganger.

Jeg ble sittende å se på filmen som Max hadde tatt av Dorte og meg.  Utrolig hvor bra opptakene hadde blitt selv i den dunkle belysningen som var på soverommet deres.  Dette var jammen et minne jeg skulle spare på. 

Jeg lurte flyktig på om jeg skulle ta de opp på invitasjonen om å stoppe over i Miami og besøke de på veien hjem til Norge.  Vel, det kunne jo være litt spennende.  Som swingers hadde de sikkert en del artige venner.

Klokken var blitt nesten 12 og jeg dro på meg bade bukser og ruslet ned til stranden. 

Det var forresten tid til lunch og bestemte meg for å spise på uteserveringen ved stranden.  Jeg myste gjennom sol brillene.  Så efter et bord som kunne passe.  Det var ikke så mange der enda og jeg fikk et bord under en av de store palmene som gav litt skygge.

Boken om Gjegis Khan som jeg hadde kjøpt da jeg reiste var interessant lesning og jeg bladde opp boken. 

Natten med Dorte hadde gitt meg ro, iallefall for en stund.  Merkelig hvordan den hete sexen med Dorte hadde drevet bort frustrajson og uro i kroppen.  Jeg smilte litt for meg selv der jeg satt og følte et aldri så lite rykk mellom bena, da jeg tenkte på CD’n Max hadde gitt meg.

‘Si senor?’  En av de søte serverings damene så spørrende på meg.  Å ja, selvsagt.  Jeg bestille en flaske lokal hvit vin og leste et par sider i boken min. 

Riktig avslappet var jeg, ikke minst takket være natten med Dorte.  Vinen var god, riktig god.  Skraping med stolben bak meg fikk meg til å kaste et blikk over skulderen.  Fire damer var i ferd med å benke seg rundt nabo bordet.  Ivrig prating på spansk drev rundt ørene mine.  Men, var ikke dette de damene jeg hadde sett inne på baren i går kveld?

Det så sånn ut.  Det ble en lang diskusjon om hvilken vin som skulle velges.  De må ha sett vinflasken min, for plutselig hører jeg ‘Pardon Senior?’ Jeg snur meg og blir møtt med en ordflom som jeg ikke forstår. 

På engelsk forsøker jeg å forklare at jeg ikke er så bra i spansk, så om de snakker engelsk går det bedre.

‘We are discussing the wine list and would like to know what you think of the wine you are drinking?’ 

‘Jo, vinen er meget bra.  Litt tørr, men til mat er den riktig bra,’ forteller jeg med et smil. ‘Forresten, jeg har litt igjen i flasken.  Få glasset ditt, så kan du få smake,’ sa jeg og

helte opp vin i glasset.  Jo, det så ut som det var bra og kelneren fikk bestilling på to flasker av samme sorten som jeg drakk.

‘Thank you.  Where are you from?’  Hun med det lange svarte håret ville gjerne vite.

‘Jo, jeg er fra Norge,’ fortalte jeg, ‘og er på ferie her i Cancun.  Enn dere da, hva bringer dere hit?’ lurte jeg på.

Det ble litt knising og fnising og mye spansk, men så fortale hun, ‘Vi er lærere fra Mexico City og er egentlig på tur for å se på Maya / Aztec ruinene.  En slags oppfrisknings tur om historie om du vil.’ 

Jeg nikket forstående og igjen ble det mye prating på spansk.  ‘Jeg heter Maria og vi lurte på om du hadde lyst til å sitte sammen med oss og prate litt mens vi spiser lunch?’

‘Så hyggelig.  Det vil jeg gjerne,’ sa jeg.  Mere skraping med stol ben og plutselig var det plass ved bordet til meg også.  Vinen ble flyttet over og jeg introduserte meg og fortalte at jeg het Alex og som nevnt, var jeg fra Norge.

I tillegg til Maria, var det Josephine, Carmen og Anna. 

Samtalen vår gikk bedre med hvert glass med vin som ble drukket og de fortalte om hvordan det var å være lærer i Mexico, at de så frem til turen rundt til Maya / Aztec ruinene.

Søte og hyggelige var de, interessante i tillegg.  ‘Si meg, jeg går ut fra at dere skal spise her i kveld?’ spurte jeg.  Jo, det skulle de.  ‘Da vil jeg gjerne invitere dere på middag.’  Jeg så spørrende på de.

Mer knising og fnising, men det ville de gjerne og vi ble enige om å treffes i restauranten klokken 2000.  Hmm, hvem vet, tenkte jeg.  Hyggelige var damene iallefall.

Efter enda en flaske vin, trakk jeg meg tilbake med boken min og fortalte damene at jeg virkelig så frem til middag sammen med de.

Et par svømme turer, en liten hvil og efter en dusj, møtte jeg de nye vennindene mine i baren.  Og for et møte!  De hadde virkelig pyntet seg og så flotte ut.  Mye bar hud var det, men vi var jo it et tropisk klima.

Klem fra alle sammen og vi fant et bord.  Jeg er svak for pinacolada og det gikk også bra for de andre.

‘Hvor ble det av vennene dine fra igår da?’ spurte Anna.  Jeg forklarte at det var et par jeg hadde truffet og at de nå var reist tilbake til Florida.

‘Vi syntes at du var flink til å danse,’ fortsatte Anna.  ‘Ikke sant dere?’  Hun så på de andre som nikket. 

Vi koste oss med maten og vinen og jeg la merke til at Carmen og Josephine hadde noe som så ut som gifte ringer på venstre ring finger.  Maria og Anna hadde ikke ringer. 

De fortalte at neste dag skulle de over til fastlandet og se på Maya / Aztec ruinene.  Kansje hadde jeg lyst til å bli med?  De så på meg alle fire.  Hmm, tenkte jeg.  Det kunne bli artig.  Dessuten hadde jeg faktisk tenkt å gjøre det iallefall.  Jeg aksepterte og til mye smil og klapping fikk jeg beskjed om at jeg kunne bli med i minibussen skolen hadde leid til de, komplett med guide.

Fra baren hørte vi at bandet hadde begynt å spille.  ‘Dere, skal vi ta en tur innom baren og danse litt?’  Jeg trengte ikke be de to ganger.  Sammen toget vi inn i baren og fikk plass i en stor sofa lignene sak, med oversikt over resten av baren. 

‘Kom Alex.’  Josephine rakk ikke å sette seg ned, før hun skulle ut å danse.  Som de fleste latinske damer, tror jeg Josephine hadde fatt takten inn med morsmelken.  Carmen og Maria danset sammen og der kom jammen Anna ut på gulvet også.  Like mørke var de alle fire og like god takt så de også ut til å ha. 

‘Min tur.’ Anna dro meg i armen og vi danset videre sammen. 

Musikken var like bra som kvelden før og da jeg hadde danset med alle fire var vi tilbake ved bordet vårt.  Champagnen jeg hadde bestillt stod og ventet, korken smallt og vi skålte. 

Jeg ble sittende mellom Carmen og Anna.  Da jeg kastet et blikk bort på Josephine, hadde kjolen hennes akt seg godt oppover de brune lårene hennes.  Et plutselig varme sjokk drev gjennom kroppen min da jeg så hvordan hun satt.  Hun hadde det ene bene løslig over det andre og det gav meg et praktfullt innsyn.  Kunne det være tilfelle?  Jeg kikket igjen.  Jo, hun har ikke truse på. 

Da jeg løftet blikket, så jeg rett inn i de store mørke øynene til Josephine.  Et smil lekte lett rundt munnen hennes da hun så at jeg rødmet.  ‘Kom Alex, dans med meg,’ sa hun med varm stemme.  Josephine rakte ut hånden og vi dro ut på dansegulvet.

Hun smøg seg inntil meg og jeg kunne ikke få tankene bort fra at hun ikke hadde truse på.  Pikken min hadde reagert og da hun kjente bulen jeg hadde mellom bena, presset hun mot meg.  Den smektende musikken gjorde sitt til at stemingen var på top og da vi skulle tilbake til bordet, følte jeg meg litt uvell med en struttende bul mellom bena.

Jentene fniste og lo da Josephine fortalte et eller annet på Spansk.  Jeg kunne tenke meg hva det var. 

Carmen og Anna gikk for å danse og Josephine og Maria ble sittende med meg.  Da jeg strakte meg efter champagne flasken, kjente jeg først hånden til Maria på det ene låret og så hånden til Josephine på det andre.  Med en litt usikker hånd hellte jeg i glassene. 

‘Har vi det ikke hyggelig,’ murret Maria i øret mitt.  Samtidig beveget hun hånden litt lengere oppover låret mitt.  Josephine klemte seg tett intill meg på den andre siden og da hånden hennes begynte å bevege seg oppover det andre låret, pipplet svetten frem på pannen. 

Josephine bet meg lett i øreflippen da hånden hennes gled over bulen mellom bena mine.  ‘Hmmmm,’ hørte jeg hun mumle svakt i øret mitt.  Mørkt var det i kroken hvor vi satt og mange var vi ikke i baren, men da jeg kjente at Maria begynte å dra i glidelåsen min, fikk jeg litt panikk.  Ikke her i baren, tenkte jeg.

Begge damene så intenst på meg og frydet seg over situasjonen de hadde skapt for meg.  Glidelåsen var helt nede og Maria’s hånd gled innog koppet seg rundt ballene mine.  ‘You like?’ murret hun.  Om jeg gjorde!!

Plutselig hadde Maria en varm hånd rundt staken min.  Hjertet slo som en damphammer. Hun klemte, hun dro sakte opp og ned et par ganger.  Josephine som satt ved siden av, så med store øyne på pikken min, som stakk opp av hånden til Maria.  Ikke for å skryte, men den er egentlig ganske stor. 

Maria løsnet grepet og Josephine tok over.  Jeg hørte Maria puste tungt da hun lente seg tilbake i sofaen og fulgte med det Josephine nå hadde i hånden. Jeg så at øynene til  Josephine hadde blitt glassaktig.  Hun lente seg mot meg og kysset meg lett på munnen, trakk seg tilbake og kysset meg en gang til.  Mer krevende denne gangen.  Munnen hennes åpnet seg og tungespissen presset seg forsiktig inn i munnen min.

Jeg dro henne mot meg og før jeg egentlig var klar over det, satt hun på skrevs over meg.  Hun løftet på kjolen, reiste seg litt på knerne og styrte pikken min mot musa si.  Hva kunne jeg gjøre, ingen ting.  Varmen fra kjønnet hennes grep rundt meg og hun gled ned på fyrtårnet mitt.  Hodet hennes fallt mot brystet mitt og jeg løftet hoftene mot henne og presset pikken min inn så langt jeg kunne. 

‘Ohhhh, ohhhh!!’ kom det svakt fra munnen hennes, som lå like intil øret mitt.  Josephine beveget hoftene sideveis, presset ned på meg.  Hun kjentes som flytende lava rundt pikken min. 

‘Josephine,’ hvisket Maria.  ‘Carmen og Anna er på vei tilbake.’  Jeg så de over skulderen til Josephine, der de kom tilbake tett omslynget. 

Idet Josephine løftet seg av pikken min, kjente jeg en liten sprut fra musa hennes som traff ballene mine.  Jeg så inn i de varme øynene hennes som rullet oppover, samtidig som hun bet seg i underleppen.  Kunne hun virkelig hå fått en orgasme allerede? 
Maria la en stor serviett over meg. Carmen og Anna satte seg og det var som de været at et eller annet hadde skjedd.  De så på Josephine, varm i kinnene med kjolen vridd litt til siden og forstod hva som hadde skjedd. 

‘Josephine, fortell,’ smilte Carmen og tok henne i armen.  Josephine bare fortsatte å smile. 

‘Ja,’ sa Maria.  ‘Josephine gjorde det her ved bordet vårt.’  Hun var opphisset og hadde også varme roser i kinnene.  ‘Se her,’ hun lente seg over og løftet på servietten som dekket pikken min. 

‘Ohhhh,’ kom det fra både Carmen og Anna.  ‘Så spennende.’  De vrikket baken mot sofaen begge to og pustet tungt.

Anna så på klokken og sa, ‘Alex, har du lyst til å bli med oss til suiten vår?’  Om jeg hadde.  Med hjelp fra Josephine, fikk jeg pikken på plass og ba om regningen. 

Vi toget ut og opp til suiten til damene.

‘Vi har ingen hemligheter for hverandre og det som skjer her, blir her,’ hvisket Carmen, som holdt meg i den ene armen, mens jeg hadde Josephine på den andre siden.  Hun virket litt ustø, men det kunne jo være champagnen også, tenkte jeg.  Ikke bare fordi at vi hadde hatt en kort, deilig opplevelse ved bordet.

Ballene mine var stinne av sæd som ville ut.  Jeg dro Josephine til meg og kysset henne.  Munnen hennes var varm og inbydene.  Brystene hennes presset mot meg.  Med et tak rundt rompa hennes, løftet jeg henne og bar henne inn på et av soverommene.

Jeg løsnet beltet og bukser og boxer ble sparket bort i et hjørne.  Intensiteten var til å tå på.  Josephine dro kjolen opp og i det svake lyset skimtet jeg en velfrissert mus.  Pikken min verket efter musa hennes.  Hun egget meg videre, ‘Ja Alex,’ hvisket hun. 

Da kukkhode gled inn bland de varme kjønnsleppene hennes, kom et langt sukk og hun slo bena rundt ryggen min og dro meg til seg.  Tempo økte og vi knullet som to kaniner.  Josephine var en støyende kvinne når hun elsket og virkelig kom igang. 

Ballene mine var fulle og jeg kjente at det var like før.  ‘Ohhh Josephine jeg kommer,’ hvisket jeg.  ‘Jåå,’ ropte hun og hele kroppen hennes vibrerte.  Den første spruten traff med kraft og Josephine gikk fulstending av hengslene.  Det var bra damene ikke hadde nære naboer.

Musa hennes sugde pikken min tom for sæd.  Det surklet og sprutet og til slutt ble vi liggende stille.  Jeg rullet av henne og så at Maria stod ved siden av sengen og så på oss med et varmt smil.  Dessuten var hun splitter naken. 

Maria kjærtegnet brystene sine og jeg så at brystvortene var store som modene moreller.  Jeg rakte ut en hand til henne, litt forsiktig.  Josephine, helt utmattet, hadde rullet ut på kanten av den store king size sengen. 

Sakte beveget Maria seg mot meg, blikket fokusert på den erigerte pikken min. 

‘Legg deg på ryggen,’ hvisket hun med varm stemme og dyttet meg forsiktig bakover.  Uten et ord, skrevde Maria over meg og med et fast grep i pikken min, satte hun den mot musa si, vrikket litt på hoftene og gled sakte ned på meg.  Hun lukket øynene, lente seg litt bakover, med hendene støttet på lårene mine. 

 Hun ble sittende stille en stund, beveget seg litt frem og tilbake.  Pusten hennes kom i tunge støt da hun begynte å gli opp og ned.  Hun lente seg frem og med hendene på skuldrene mine, begynte det ville rittet.  Stadig fortere, opp ned – opp, ned.  Maria himmlet med øynene og kom med dype grynt. 

Plutselig fallt hun ned på brystet mitt og en orgasme grep tak i henne.  Hylet hun presterte vekket Josephine fra hvilen sin, som satte seg opp.  Jeg som nettopp hadde tømt sæd i Josephine ble overrasket da en kraftig sprut drev inn i Maria og enda en fulgte.

Over skulderen til Maria så jeg Carmen og Anna som hadde kommet inn på soverommet.  Nakene holdt de rundt hverandre og hadde nok stått der en stund.  Carmen kjærtegnet et av brystene til Anna.  Fasinert kikket jeg på den mørke, frodige busken Anna hadde mellom bena. Der vokste det villt.  

Maria løftet seg sakte av pikken min og la seg tett intil meg.  Alle fire så på pikken min som nå hadde begynt nedturen.  En plutselig strøm av spansk, mye peking og finising og det var klart for meg hva de pratet om. 

Josephine forsvant inn på badet og Carmen og Anna satte seg i sengen sammen med oss.  Anna akte seg opp og ble sittende med ryggen mot veggen og bena hennes gled litt fra hverandre.  Oi for et syn!!  Fyldige kjønnslepper omkranset av svart buskete krus. 

Carmen fulgte efter Anna og krabbet inn mellom lårene, dyttet forsiktig bena enda mer fra hverandre og snuste nesen inn blandt allt det svarte kruset som åpnet seg.  For å plassere seg litt bedre, satte hun knerne under seg og baken i været.  For et deilig syn!!

En blanding av slurping fra Carmen og godlyder fra Anna, virket nesten litt hypotiserende på oss andre.  Det var klart at disse jentene gikk begge veier og dette var sikkert ikke første gangen dette skjedde.

‘Alex,’ Maria tok hånden min og førte den opp langs lårene til Carmen.  ‘Play with her pussy while she sucks Anna,’ fikk jeg beskjed om.  Hånden min gled lett over musa til Carmen, som vrikket på hoftene og dyttet mot hånden min.  En finger gled inn i den våte varmen hennes, mens jeg fant klitten med en annen finger.  Reaksjonen fra Carmen uteble ikke.  Hun vrikket og dyttet hoftene mot hånden min. 

Pikken var på vei opp igjen og jeg kunne ikke dy meg.  På knerne mellom bena hennes gled pikken min inn blandt de hovne kjønnsleppene hennes og sakte inn i dypet.  Da Carmen kjente pikken som gled inn i henne, dukket hun opp fra musa til Anna og kom med et langt sukk, så dukket hun ned igjen og fortsatte å suge. 

For et syn vi måtte ha vært. 

Maria hadde tatt plass bak meg og gned brystene sine mot baken min, mens hun koppet ballene mine i begge hender.  Forsiktig rullet hun de rundt.  ‘Ohhhh Alex, this is so exciting,’ hvisket Maria.  Hun klemte forsiktig rundt pikken min et par ganger, mens den gled inn og ut av den våte musa til Carmen.

Da skjedde det for Carmen.  Hun kom med korte ‘Oh, Oh Oh,’ og dyttet mot pikken min.  Et langt grynt og kroppen hennes nesten vibrerte da orgasmen drev gjennom kroppen hennes.  Musa hennes grep rundt pikken min og jeg kjente at det dryppet ut saft. 

Dette satte fart i Anne, som hylte ut da orgasmen Carmen gav henne med slikkingen sin, tok fatt i henne.

Jeg pumpet på, men klarte bare en liten sprut med sæd inn i musa til Carmen. 

Endelig fallt vi fra hverandre.  ‘For en herlig orgasme,’ sukket Anne og smilte til oss.

Liggende på ryggen med en stiv kukk, ble for mye for Maria.  Hun så begjærlig på meg, åpnet munnen og lot pikken gli helt inn i munnen.  Skjønt!!  Jeg dro henne rundt og vi fikk plassert oss i en 69 posisjon og uten videre sugde jeg klitorisen hennes inn i munnen.  Vi sugde og jokket, klemte og runket.  Det dryppet saft ut av musa til Maria, som randt ned i munnen min. 

For en natt.!!!  Endelig må vi ha sovnet langt ut på natten. 

Vi våknet alle fem i den store sengen, armer og ben om hverandre.  Jeg måtte på toalettet og løftet forsiktig benet til Anna bort fra magen min og skled ut av sengen.

Sakte våknet vennindene mine og efter felles dusjing og en lett frokost var vi klar for en tur til ruinene på fastlandet.  

Legg igjen en kommentar