Nachspill for to..

Denne novellen er vist 48357 ganger.

Planen var klar, jeg hadde tatt meg ekstra god tid i dusjen. Hver en cm på kroppen var glatt å mykt. Jeg strøk hånden min over den glattbartberte fitten min, det sitret i kroppen når fingrene traff den tynne fartsstripen jeg lot bli igjen. Det var nå 3 år siden jeg hadde fått kjent en stiv, hard og deilig kuk fylle mej opp. Gud som jeg lengter etter å virkelig bli pult, pult helt sanseløs! Selv om mulighetene var små, skulle jeg hvertfall være klar om anledningen bydde seg. Jeg skal på vors hos noen venninner, sminke party enda til. Det hadde passet bedre med ett dildoparty for meg da.. Men hva gjør man vell ikke for venner. Vi har fått beskjed om å møte i nøytrale klær, noe jeg kanskje tok litt vell bokstavelig. Jeg drar på meg den sorte blondehipsteren, passer på at den legger sej perfekt over den fyldige rumpa mi og den glattbarberte dryppende våte fitta mi. Jeg tar så på meg den sorte blonde push-up bh’en. Nipplene mine presser stivt mot det myke stoffet, puppene mine fyller godt opp cuppene. Jeg trekker så på meg den sorte minekjolen med dyp v-utringing, jeg skal bruke det jeg har i kveld for napp. For å spare dere med unødig jentevors, hopper vi videre til utestedet. En liten intim pub var målet, jeg jobber der noen helger så innpass var ikke boe problen. Selv om det var tidlig, var det alt fult med folk så sitteplasser kunne vi se langt etter. Venninene mine ville ut på røykeplssen, selv røyker jeg ikke, men ble med for å slippe vente. På vei ut møtte jeg kort blikke til en jeg har sett når jeg jobber her. Hmm, kanskje det åpner seg noe i kveld? På vei forbi ham ble jeg dultet ut av balanse, jeg å di pumpsa tenkte jeg. Jeg tok armene bak for å ta meg for, uten å tenke på at der var folk bak meg. Hånden min traff skrittet til han jeg hadde øyekontakt med, i tillegg til at han som hjalp meg ut av balanse presser meg bakover for å komme forbi meg. «Trodde ikke du var så glad for å se meg» sa han som tok i mot «fallet» mitt. Jeg gav ham ett kåt blikk å sa at jeg likte hvertfall det jeg traff. Han følgte med ut på verandaren hvor de har røykeplassen. Det var trangt om plass, men han dro meg ned på fanget i det han satte seg ned på den ene ledige plassen. Jeg kunne kjenne ddn harde bulen din vokse seg til etter en liten stund. Hadde det vært mulig hadde jeg bedt deg ta meg der å da! Musikken dunket å jeg vrikket på i takt med musikken, du var ikkje dårlig på hint. Du dro meg med inn å på dansegulvet. Der danset vi både tett å lenge. Du hvisket i øret mitt at du ville ha meg. Jeg dro deg til ett hjørne av dansegulvet, presset kroppen min mot deg å sa om du ville ha meg må du gjør det ordentlig. Jeg vil bli forført å pult sanseløs. Beskjeden var kort; gi beskjed til venninene dine at du skal på nach for to NÅ, møt meg ved inngangen så skal du få det du fortjener. Jeg lystret ordre, kjente det var deilig at noen tok kontroll. Jeg var så våt at jeg kjente hele blondehipsteren min var søkk våt. Utenfor ringte dunetrer drosje, den skulle komme hvert øyeblikk. Du presset meg opp mot den kalde murveggen å ga meg ett sultent kyss, jeg kjente fitta mi pulsere av kåthet! Jeg trodde jeg skulle eksplodere når du kyssa å småbet meg nedover nakken. Så kom drosjen, vi satte oss inn å du gav adressen din til sjåføren. Jeg var så glohet av kåthet at jakka mi lå på fanget mitt, jeg måtte klnsentrere meg fra å kaste meg over deg å kreve kuken din som ventet på meg i dine bulende jeans. Sjåføren var pratsom, du første lett en samtale med ham. Jeg strøk dei på låret å lot hånden min gli lett på innsiden av låret så jeg streifet oppover bulen. Er ikke vi fremme snart tenker jeg, i samme sekund so jeg kjenner hånden din mellom beina mine. Jeg sprer bena litt ekstra, bare for å gi deg fri tilgang. For ikke å gjøre sjåføren oppmerksom på det, lener jeg meg tilbake i setet. Du stryker å maserer utenpå blondene, drt lager en deilig friksjon som sender illinger gjennom hele kroppen. Så endeig tar du på meg, to fingre finner veien på innsiden av hipsteren. Jeg biter meg i underleppa for ikke å slippe ut ett stønn av lyst og begjær. Du fortsetter å fingre meg lett å lekent, fingrene dine lander på klitorisk å ett hikst glipper ut. Fremme ved leiligheten går vi ut av bilen. Du gir meg ett klask på rumpa , snurrer meg rundt å kniper fast i rumpeballene mine å løfter eg opp. Jeg legger beina mine rundt deg samtidig som vi går lot døren din. Du presser meg mot døren å vi råkliner raskt før du setter nøkkelen i døra. Fr du vrir om å låser opp, kjenner jeg fingrene dine i den dryppende våte fitta mi igjen. Inne i leiligheten er det min tur, nå vil jeg smake på deg! Jeg knepper opp jeansen din å stryker kuken utenpå boxeren. Jeg drar buksa og boxeren av å nyter synet av den stive kuken din som vipper opp å ned. Jeg runker den lett før jeg sirkulerer rundt kukhodet med tungespissen min. Munnen min omringer kuken din og jeg suger deg lett noen sekunder før jeg sirkulerer tungespissen over og rundt kukhodet igjen. Du stønner å nyter, «nå er det min tur» sier du i det du drar meg opp fra gulvet igjen. Du beordrer meg til å lene meg med armene mot veggen. «Ikke flytt armene dine, gjør du der blir det lenge til du får kjenne kuken min i deg». Alt jeg klarer er å stønne som svar. Når du stiller deg tett inntil meg bakfra, kjenner jeg den harde stive kuken din presse mot meg! Du tar tak i håret mitt i ett fast grep, fører hodet mitt til siden å kysser å biter meg nedover nakken. Bare dette får bena mine til å skjelve å fitta mi er nå så våt at jeg kjenner det renner mellom beina på meg. Armen som ikke holder håret mitt fast finner veien frem på brystene mine. Du presser hånden din ned i bh’en min å kniper tak i brystvorten min. Jeg slipper fra meg ett klynk av ekstase, «pul meg» får jeg presset frem. «Å nei, jeg sa jeg har ventet på dette lenge. Siden jeg så deg bak bardisken første gang, med ditt hærlige smil å med de åpne knappene i skjorta. Jeg fikk ett glimt av brystene dine som presset mot blonde bh’en din å fra den dagen av håpte jeg på å få smake på deg. Kjenne brystene dine å få gi deg den nytelsen du fortjener.» Du driver meg vill med ordene dine, ikke hjelper det at armene dine stryker nedover over hoftene mine samtidig som du sier dem. Så kommer ordene å handlingen som gjør meg klar, klarere enn jeg noen gang har vært; «å fitta di skal jeg nå smake på!» i det di ordene kommer presser du to fingre i fitta mi. Da knekker bena mine sammen å jeg stønner høyt av lyst å kåthet. Du holder fast i håret mitt å holder meg oppe, å kjenne den lille smerten i det faste grepet du har i håret mitt gjør meg bare villere. Du flipper meg rundt å vi omfavner hverandre i en ekstatisk å sulten kline orgie. Tungene leker med hverandre å jeg kjenner det er like før jeg kommer. Fingrene dine er på plass i fitten min å leker med meg. Du drar meg med inn på soverommet ditt å drar av meg kjolen før du legger meg ned på senga. Det er da ett nytt vorspill setter i sving, du kysser,små biter å masserer hele meg. Du tar deg ekstra god tid på brystene mine. Bh’en blir lirket av og brystene mine får din fulle oppmerksomhet. Du suger, biter å leker med tungespissen på nipplene mine å jeg bryter ut i stønn av lyst. «Din første orgasme kommer snart, bare nyt å ta i mot. Om du ikke liker noe av det jeg gjor si nei å jeg stopper», forventningene i kroppen min er på høyspenn. Du fortsetter å gi brystene mine oppmerksomhet, jeg kjenner hånden din gli nedover mot skrittet mitt. Jeg skjelver av forventning å lengsel, lengsel av å få komme, lengsel av å bli pult! Du planter ett sultent, krevende kyss på leppene mine. Før du suger deg fast på ene nipplen min, i det samme kjenner jeg fingrene dine leke meg klitorisen min. Jeg stønner å vrir på meg. Du konsentrerer deg kun om niplene og klitoris. Jen ynker, vrir å stønner-jeg er ikke den som holder tilbake nytelsens lyder. I det du planter ett nytt krevende å sultent tungekyss på meg, buer jeg meg å kommer i en skjelvende opphissende orgasme. «Ikke stopp!» får jeg presset frem, du presser nå litt hardt samtidig som du masserer klitoris hyppig. Jeg faller sammen, pusten er rask å kroppen er sulten på mer. «Det var 1» sier du med en kåthet i blikket som lyser! Du lener deg over til nattbordskuffen, jeg ligger på sengen, masserer klitoris samtidig som jeg prøver roe pusten. «Vil du ha mer?» « Ja!». Du tar armene mine bak hodet mitt, knytter dem sammen før du drar armene bak mot hodegjerdet. Der knytter du skjerfet hardt fast, jeg har ikke sjangs å komme meg løs selv. Tanken gjør at jeg på ny kjenner det bygge sej opp i fitten min. Du drar nå av meg blonde hipsteren, sprer bena mine tilside å legger en pute under korsryggen min. Du masserer rundt fitta mi, de ytre kjønnsleppene er dryppende våte fra den første orgasmen. Du suger lett på klitoris å jeg får kjenne tunga di gli mellom de indre kjønnsleppene. Stønn å ynk øker i nivå å tetthet. Du kysser fitta mi, før du tungekysser fitta mi å gjør meg vill! Jeg følger rytmen din med hoftene mine. Så hører jeg noe blir slått på å en vibrerende lyd kommer. Du kommer opp mot ansiktet mitt; «nå skal du holde bena spredd til jeg lukker den sammen, kjemp i mot selv hvor godt det er, jeg lover det er verdt det!», du suger på niplene mine å en heftig sulten kline orgie starter. Jeg ynker å stønner å akkurat i det jeg tror du ikke har tenkt bruke det vibrerende leketøyet du har funnet frem, kjører du det som viser seg være en dildo brått i fitta mi. Den treffer g punktet med en eksplosjon, jeg stønner å vrir meg. Så legger jeg merke til det, vibratoren er en rabbit! Den leker med klitten å snurrer rundt og rundt. Da lukker du bena mine, dildoen som presser i meg å de sultne grådige kyssene dine får kroppen min til å skjelve. «Jeg kommer snart» får jeg stønnet frem, «bare kom du» sier du før du biter å suger niplene mine etter tur, da eksploderer jeg! Jeg skjelver å rister, hyler i ekstase å lyst å tror ikke det skal ta slutt! I det jeg lander råkliner vi før du løsner armene mine. «Pul meg! Jeg vil kjenne den stive harde kuken din NÅ!» kommanderer å ber jeg. Du løfter meg opp å ut av sengen, nevene dine har ett godt tak i hver rumpeball. Du lener meg opp mot veggen å leker med meg! Jeg lengter etter å få kjenne deg fylle meg med kuk! Du trer kuken så vidt inn i fitta mi, før du trekker den ut. Slik holder du på til jeg bønnfaler deg om å knulle meg! Du støter den til bunnen av fitta mi brått å uventet, å for en deilig kuk! Du støter kuken din hardt i meg flere ganger, når jeg er på nippet til å komme, slenger du meg på senga. Jeg stiller meg på alle fire å har en klar beskjed; «knull meg hardt å rått!». Du er ikke tung å be, du tar tak i hoftene mine-klasker meg hardt på rumpa så ett hyl kommer. Jeg kjenner det dirrer i fitta mi av slaget ditt, men jeg liker der. Du tar tak i håret mitt, drar hodet mitt bakover «så du liker det røft, det skal du få sexy!» Du støter kukek hardt inn, helt ut å helt inn, helt ut å helt ut igjen før du mater på. Du tar ett nytt tak i håret mitt å drar meg mot deg. «PUL MEG!» hyler jeg ut med ett stønn! Du støter kukek din i fitta mi som ingen før. Du øker tempoet, jeg klarer ikke motstå mer, jeg fører hånden på klitoris å masserer hurtig. Du øker tempoet endå mer, det smeller for hvert støt å skjelvingen har nå tatt over kroppen min! Jeg stønner ut at nå kommer jeg,nå kommer jeg! Du forsetter å støte den harde deilige stive kuken din i fitta mi som nå eksploderer i en enorm orgasme! Til min store glede å nytelese stopper du ikke, du fortsetter å knulle mej hardt å en ny orgasme har alt bygget seg opp. I det jeg hyler ut i lyst kjenner jeg du fyller meg med deilig varm sæd å jeg faller sammen med rykninger i hele kroppen i en gigantisk orgasme som varer! Jeg finner tak i kuken din å slikker å suger den ren, å råkliner med deg før vi faller sammen i sengen fulle i nytelse.

 

Det ble ikke det siste møtet vårt, men det får bli en annen gang..