Terrasse bikini

Denne novellen er vist 35848 ganger.

Skrevet av Arne

 

Arne?
Ja-a.
Kan du se litt her?
ja.
Hva er det nå som er galt tenker jeg for meg selv i det jeg går mot badet.Kan jeg gå i denne? Ikke på en offentlig badestrand.Bare på terrassen.Ja, det er vel ikke store sjansen at noen andre enn jeg ser deg der, men det kommer en liten hårlokk opp der fremme.Vet det, skal kvitte den.
Få se litt her. Jeg lagger armen rundt henne og trekker henne til meg. Vi kysser og hånden min går på oppdagelses reise over myk kvinnehud.
Du, kutt ut da, sier hun leende.
Kan vel bare litt?
Hun dytter meg ikke vekk, kniper ikke lårene sammen en gang.Slutt nå!Jeg slipper henne og må rette litt på den for trange shortsen.
Du altså, du blir kåt bare av å se meg i bikini.
Du var vel ikke helt uberørt du heller.Nei, du berørte meg ganske mye. Gå ut nå, må fikse de hårene.Jeg gikk ut og hun lukket døren bak meg.
Kort etter stakk jeg hodet inn igjen.Du, jeg kan godt konntrollere at det blir skikkelig.Kom deg ut!
Ja, – ja!

Hun låser døren bak meg.Setter meg til å lese igjen.
Registrerer at hun går på terrassen. Klarer ikke konsentrere meg om boken.Går på terrassen jeg og, har boken med meg.
Du, Arne- kan du skaffe meg en fjellbekk?
En fjellbekk, det er nå ikke måte på.Du vet hva jeg mener, en drink.
Å ja, det ja. ja det kan jeg vel.Ikke en sånn sildrebekk, må være litt kraft i den.Æh, ja!Jeg mikser drinker og går ut med.
Hun sier kort takk uten å ta blikket fra boken.Boken min frister ikke så mye. Ser på den deilige struttedasken. Bikinibuksen klarer ikke å skjule hele.
Det kommer litt myk rompe ut helt nede og jeg ser en del av kløften helt oppe. Dessuten er den ganske trang. Går og kikker på rosebedet. Sørens bladlus!
Finner litt grønnsåpevann og sprøyter for den hersens lusen som vil spise opp rosene. Gir de en skikkelig dose grønnsåpevann, så skal det vel komme seg.Arne?Ja.Sikkert hull i det glasset mitt det er tomt.Okay.Kanskje litt mer trykk i fossefallet denne gangen?
Å?
Jeg lager nye drinker til oss. Oppsøker blomsterbedet igjen. Luker litt, en oppgave jeg skjelden gir meg ut på, men nå virker det beroligende.
Bedet er nesten tomt for ugress og bøtten min nesten full da jeg hører henne igjenArne, kan ikke du smøre meg på ryggen, tror jeg blir solbrent.Må bare vaske hendene, har luket.Å, det var flott. Ikke ofte du luker bedene.Fikk ikke være med å luke der jeg ville luke.Så, så!

Når jeg sto og vasket hendene så jeg en flaske med baby olje. Puttet den i lommen.Ja vel, hvor er solkremen?
Står her nedenfor solsengen.
Skuldrene hennes var allerede blitt littt rød. Tok solkrem i hendene og gned den for at den ikke skulle være så kald. Smurte skuldrene og masserte det godt inn. Løste stroppen til bikinitoppen. Masserte solkremen inn i den myke huden. Fortsatte ned mot korsryggen.
Sonjas lille sensuelle Akilles. Masserte ekstra godt.Det er så godt vennen.Slal vel være det.Hm-m.Måtte trekke toppen av den lille buksen enda litt lengre ned så jeg ikke skulle få solkrem på den..Nøt synet av de myke rompeballene, kløften som ble dypere og dypere og forsvant under det lille plagget.Når jeg masserte korsryggen fant jeg det riktig å begynne å massere lårene hennes og. Masserte ganske lang oppe, mest på innsiden. Det må jo være en forferdelig plass å bli solbrent. Dyttet buksen litt lengre inn på skinken for ikke å grise den til.
Da oppsto det en liten åpning og jeg lot en finger gli inn der og ned mot hennes aller mykeste område. Pustet hun litt heftigere? Sikkert ikke. Fingeren beveget seg ned melloom sommerfugl vingene og jeg kjente nektarens glatte fuktighet. Kan jeg ta den av?
Gå inn da.Hvorfor?
Noen kan se oss.
Sjansen for det er mindre enn å vinne i lotto.
Men de kan -Da får de se en vakker damens akterspeil i fri utfoldelse.Gjør det da.Jeg trakk av henne bikinibuksen. Tok flasken med baby olje og sprutet litt ned mellom de struttende sitteputene. Var rask på plass med hånden og gned det utover, eller innover. Passet meg vel for ikke komme for langt ned i rosa sone.
Så at det myke hoftepartiet beveget seg litt. Noen ganger når hånden min var på vei nedover løftet hun det opp. Jeg var rask å tekke meg tilbake litt, før nytt fremstøt.Arne, inni!
Et slikt ønske fra en kvinne skal man ikke bare kimse av. Jeg lot tommelfingeren gli rolig inn i hennes putrende gryte.
Hun stønnet stille. De fire andre fingrene lekte mellom vingene og frem til kosetappen.Ganske raskt fant jeg den litt ruglete kulen der inne .
Masserte den, kjente fuktihets prosenten økte. En liten dråpe av hennes nektar falt mot solsengen og dannet en liten tråd opp mot den kåte fitten.
Tommelen på den andre hånden hadde hele tiden fortsatt sin massasje av den lille ringmuskelen.Litt rart å se at første leddet av den var inne der intet skal inn.Trakk denn vekk. Tok flasken med olje og sprutet litt ned i fordypingen jeg hadde laget. Hånden og tommelen kom tilbake. Tommelen gled lettere inn, langt inn.Hu-h, ta meg hardt!
Ja.Jeg økte presset med tommelen i fitten hennes og presset den andre tommelen hardt inn i den glatte rompen. Fingrene der fremme på tappen arbeidet og hardere og fortere.
Elskede.Ja.Hn-n-n! Pul meg.Tommelen i fitten fikk en litt annen rotasjons rettning.
Bak og?Ja! Jeg er der snart! Hysj! naa-i-i-i! Ta meg! Jeg prøvde å presse enda hardere men vet ikke om jeg klarte det
Ja- ja- ja-ja! No- så! Hun klynket og strammet låre og skinker og jeg vet ikke hva.Ta den ut.Ja vel, -hva da?
Ikke, ikke stopp!
Nei, skal ikke det.
Stopp!
Nei, litt til.Kan ikke mere, er litt sår.
Kan jeg ta deg?
Nei, nei ikke her.Hvor da? Elskede kan du vente til i kveld.Hæ?
Vi går inn da. Vent til i kveld så skal du få ta meg i – bak.
Du lokker.
Litt sår nå. I kveld skal du få lov.
Binde meg til sengen når jeg ligger på mage.
Lov ikke mer enn du lan holde.
Du skal. Jeg vil gi deg alt.