Danmark

Denne novellen er vist 25681 ganger.

Hun satte seg foran pc-skjermen. Hytta var endelig tom, nå skulle det skrives. Av erfaring visste hun at om hun skrev ned en fantasi som en novelle før hun skulle bort, ble hun ikke så lett kåt. Selve skrivingen gikk som regel greit, det var det å velge hva hun skulle skrive om som var det vanskelige. Hun hadde vært på ferie med familien i over en uke nå, og skulle videre til Norway Cup om noen dager så det var ikke vanskelig å konkludere med at hun måtte få skrevet en heftig novelle før hun dro.
«Hva skal jeg velge da?» så hun til seg selv med et smil. Det var mange ting å velge mellom; akvariemannen, akvariegutten, treneren på stranda, bankingen på døren eller den norske gutten på stranda. Smilet dukket opp enda en gang da hun tenkte på disse.
«Jaja, jeg har god tid så…» tenkte hun for seg selv. Familien kom ikke hjem før tidligst klokken fire og nå var den ett. Tre timer helt alene med musikken og fantasien.
«I wanna have sex on the beach; come on move your body!» Vengaboys avgjorde saken, hun skulle skrive om treneren på stranda.
«Et bra valg,» sa hun til maskinen.

I det første bokstaven kom på skjermen banket det på døra. Hun sukket og gikk for å åpne, det var sikkert bare noen som hadde kjørt seg bort i området.
«Ja?» sa hun da hun åpnet døra. Det hadde begynt å regne, men han hadde ikke brydd seg. Han stod der med søkkvått hår, de mørke krøllene hans hang nedover fjeset der han stod og kikket på henne med et skjevt smil. De grønne øynene lyste av lyst da blikkene møttes, det var gutten fra stranda! Hun kjente at knærne ga litt etter da hun så det var han. Munnen prøvde å få ut noen ord, men det eneste hun presterte å få frem var en bevegelse som viste han inn. Hun lukket døra før hun snudde seg. Da endte fjeset hennes rett i fjeset hans. De stod slik, ansikt mot ansikt, en stund før han kysset henne. Føttene hennes ga etter og hun hadde falt i gulvet om han ikke hadde holdt henne oppe. Kysset varte herlig lenge før hjernen hennes endelig satte i gang med å fungere. Da førte hun ham inn i stua og slengte han ned i sofaen. Hun skrevde over han og rev av han den våte t-skjorten. Magen hans viste tydelige tegn til at han trente mye, hun ble sittende en stund å bare beundre den før han tok han henne t-skjorten hun hadde på seg. Brystene hennes duvet stolt over han, dette var en av de få dagene da hun ikke hadde orket å ta på seg BH. Han tok en i hver i hånd greide ikke dekke dem, smilet om munnen hans viste at han likte den han kjente. Hun bøyde seg ned og kysset han grådig før hun begynte å kle av han den våte dongeribuksa han hadde på seg. Hun kysset lett på hvert sted over buksekanten rundt penisen hans mens hun sakte dro buksen av han. Han ga fra seg et stønn av nytelse og hun kjente det rykket i pikken hans mens hun drev på. Da buksen var helt av og slengt på gulvet, var det en imponerende pikk som stod under bokseren hans. Det tok ikke lange tiden før hun grådig tok den i hånden og runket den lett. Hun kysset den lett på tuppen og førte leppene sakte nedover skaftet mens tungen jobbet i sirkler. Han hadde vanskelig for å ligge stille mens hun gjorde sitt og han ble stadig kåtere. Pikken var hardere enn han kunne huske den hadde vært noen gang før, og han angret ikke på at han hadde tatt turen til henne. Etter noen minutter måtte han stoppe henne, for ikke å komme for tidlig. Hun smilte tilfreds til han og kysset han grådig.
Nå var det hennes tur å bli avkledd. Den løse treningsbuksen hun hadde på seg forsvant fort uten store anstrengelsene. Men han ga fra seg enda et stønn da han så henne ligge der. Magen var flat og viste vei til en glatt mus som lengtet etter beføling, lårene var ikke slanke, men de var veltrente og myke og åpnet seg sakte opp foran øynene hans. Truse hadde hun også unnlatt i dag, noe han satte pris på. Det første han så gjorde var å kysse henne enda en gang på munnen mens han la seg over henne slik at den harde pikken hans så vidt berørt musen hennes. Hun ynket seg, men han brydde seg ikke. Han jobbet seg sakte nedover, mens han kysset henne på halsen, rundt brystene og nedover magen. Da han kom til navlen hennes presset hun hoften mot han slik at han skulle kysse henne lengre ned, men han tok seg god tid. Han førte heller pekefingeren sakte ned fra navlen og til knoppen som stod ut. Den formerlig ropte på oppmerksom het der den viste seg frem. Da han kom borti den, rykket det til i hele henne og hun presset hoften enda mer opp mot han. Han smilte, og bøyde seg ned mot musa hennes. Tungen hans la seg hardt mot knoppen og hun stønnet i lettelse idet han gjorde det. Han førte to fingre inn i henne, hun var så våt at det rant safter på sofaen. Han masserte g-punktet hennes mens han sugde lett på knoppen. Hun vred seg der hun lå. Da han kjente at det begynte å stramme seg rundt fingrene hans tok han dem ut og førte pikken inn i henne. Hun trakk pusten gjennom munnen høyt i overraskelse da han gjorde dette, og han måtte ligge slik en stund for ikke å komme med engang. Hun var så varm og trang og våt han ikke visste hvor lenge han kom til å greie å holde det tilbake, men det virket på henne som at det ikke gjorde så mye. Han kysset henne grådig idet han begynte å bevege pikken inn og ut av henne; sakte ut og hardt inn. Hun ynket seg i nytelse.
Det tok ikke lang tid før han kjente det ikke var lenge igjen og sa ifra til henne. Hun bare klemte han inntil seg og sørget da for at han ikke kom seg ut av henne. Hun begynte og stramme musklene sine rundt pikken hans og han måtte gi opp et hvert forsøk på å holde det tilbake. Orgasmen hans begynte i tærne og jobbet seg hurtig opp mot senteret, ladning etter ladning ble sendt inn i henne mens han kysset henne grådig. Den andre ladningen sørget for at hun kom, hun greide ikke holde lyden tilbake og måtte sette i et orgasme skrik da hun kom.

De ble liggende å bare holder rundt hverandre en stund før hun kom på at familien hennes kunne komme hjem når som helst. Hun dro han med seg i dusjen for å få vasket vekk svetten og lukten av sex. I dusjen gjorde de ikke annet enn å kysse mye, for hun viste de ikke hadde tid til det. Da de var ferdige sprang hun ut i stuen og kledde på seg, han gjorde det samme, før hun åpnet både veranda døren og inngangsdøren for å slippe inn frisk luft.
«Relax, take it easy…» Mika sang ordene ut gjennom høytalerne på pc-en. Hun måtte smile av valget av sang nå. Og han tok henne inntil seg og sa at hun måtte slappe av. Hun hvilte hodet på skulderen hans og smilte avslappet. Sommeren hadde endelig lyttet til ønskene hennes. 

 

Legg igjen en kommentar