På danskebåten i 1978

Denne novellen er vist 32079 ganger.

Hva gjør man når man på tur fra København til Oslo har møtt to søte danske jenter, Gitte og Line, og du deler lugar med to andre gutter. Giite og Line var på tur til Norge for å jobbe på et høyfjellshotell og vi kom godt ut av det med hverandre. Gitte var mest sexy med sprettrumpe, runde fine lår og runde fyldige bryster under en trang genser. Hun hadde deilige hoftebevegelser når vi danset, og jeg var kåt som et spett etter å ha danset flere klindanser med henne. Nå er det jamen Line sin tur til en dans sier Gitte og vinker på venninnen som sitter i baren. Dette er ikke til å unngå, hun merker at jeg har stå og at buksene nesten vil sprenges. Hun bare smiler og trykker seg mykt inntil meg. Så forskjellig fra Gittes vuggende hofter. Lines hånd finner veien ned til den bankende kuken innenfor buksene mine. Lirker litt og får lagt den bedre til rette oppover langs magen min. Skal du følge med meg til vår lugar hvisker Line i øret mitt etter et par danser. Jeg tror nok Gitte venter oss. Javel, så var det jeg som ble forført, men man ofrer seg jo for to jomfruer i nød.
 
Inne på lugaren var det ingen Gitte. Line så oppriktig overrasket ut, men ikke mer enn at hun strakk seg tå for å kysse meg mens hun dro ned glidelåsen og vippen den blårøde kuken ut i det fri. Jeg dro genseren hennes over hodet hennes, og et par fine små bryster med strittende vorter kom til syne. Nakne på overkroppen kjærtegnet og kysset vi stående midt i den lille tremannslugaren som besto av en litt bredere køye på den en siden, og over- og underkøy med forheng på den andre siden. Line kysser intenst med armene om halsen min mens hun presser underlivet mot den nakne pikken som står i giv akt. Brått kjenner jeg noe som styker meg forsiktig langs kukskaftet…. hva i.. Både Line og jeg rykker til. Der titter Gitte frem bak det ene forhenget. Skulle ikke jeg få være med surmuler hun med et smil. Nå faller plaggene fort og brått står jeg der naken mens jentene frigjør seg fra de siste plaggene.
 
Line er først på meg og skyver meg ned på køya. Hun følger etter, tar den bankende staken mellom leppene og suger begjærlig. Hun er kåt etter dansing og klining, og stønner, slikker og suger som besatt. Gitte kneler ved sengen og vi møtes i et varmt langt kyss. Jeg finner et fyldig bryst og kjærtegner det lenge før jeg lar hånden gli ned mot skrittet der en blottet hoven klitiris røper at hun er godt på vei. Jeg væter en finger i den plaskende fitta til Gitte før jeg begynner å massere klitten mens vi fortsetter å kysse intenst, mens vi hvisker kåt ord til hverandre. Jeg merker at Line har sluttet å suge meg og er på vei å sette seg over meg. Jeg hvisker til Gitte om vi skal ta på et kondom. Line ikke kan like kondomer så hun bruker pillen, men det gjør ikke jeg sier Gitte.
 
Line skrever over med og styrer staken på plass mellom våte fittelepper. Stopper når hodet er innenfor. Sukker henført, setter armene mot brystet mitt og glir helt ned over den steiharde staken før hun sakte begynner å ri meg med myke bevegelser. Jeg kjenner igjen bevegelsene fra dansen. Jeg bryr meg ikke så mye om henne, men lar henne bare ri meg, men prøver å presse meg mot henne i en viss rytme. Kjenner at hun bruker fingrene på seg selv, men jeg er for opptatt av Gitte til å være mer aktiv. Gitte blir mer og mer vill og det er like før hun kommer, Line begynner også få en hivede takt i pusten og kummer før Gitte rekker fram, men hun er hakk i hæl og skjelver og rister mens hun henger rundt halsen min. Flytt deg sier hun og dytter Line ut av sengen, mens hun i en bevegelse skrever over den allerede våte og steinharde staken. Hoftene hennes bølger mot underlivet mitt. De fyldige brystene med harde vorter berører håret på brystet der de svinger i takt med et ukontrollert ritt. Jeg lirker er finger mellom oss og finner klitten på nytt. Hun kommer på nytt og på nytt. har bare lest om serieorgasmer til da, men nå fikk jeg oppleve det. Hun falt sammen over meg, helt utmattet. Tror hun sovnet eller nesten svimte av. Fortsatt stiv som en stokk får jeg lirket pikke ut av henne, og husker på det hun sa om å bruke gummi. F… også. Håper det ikke har skjedd noe.
 
Med litt dårlig samvittighet trekker jeg fra forhenget til den andre køya. Der ligger Line litt forlatt. For å bøte litt på skaden trekker jeg henne frem på segekanten, sprer bena hennes og lar tunge spille villt over klitoris. Det er nesten som å helle bensin på et bål. Hun skjelver, rister og skriker ut sin nytelse. Jeg legger meg inn ved siden av henne og holder rundt henne. Kysser henne ømt og forsiktig til hun kommer til seg selv igjen. Hun merker først nå den stive pikken som hviler mot hoften hennes. Hun smiler om mot meg og hvisker: kom du ikke i Line? Nei, sier jeg, jeg rakke ikke for hun svimte av. Da kan du vel komme i min fisse, den er veldig klar for deg nu, hvisker Line i øret mitt. Hvordan vil du ha meg spør jeg. Kan du ta meg bagfra mens jeg ligger på maven i sengen. Din er jo så lang, og da gjør det så godt. Jeg er ikke tung å be, og Line skrever ut og løfter stumpen mot meg, mens hånden leder meg på plass. Jeg jager pikken ut og inn av den våte grotten. Vet ikke om jeg skalla de stå til eller holde ut og gi Line en skikkelig omgang. Velger det siste og teller litt sauer en stund, men etterhvert merker jeg at Line igjen er med på notene, og at hun ligger med begge armene under magen. En kjeler tygeligvis for seg selv mens den andre finner veien til pikken og ballene som banker henne bak for hvert tak. Jeg merker at hun kommer og jeg lar det stå til. Pumper sæden inn i henne, merker at det blir klissete og at renner ut for hvert tak. Å se på den halvslappe pikken som glir ut og inn, og hånden som fortsatt kjæler for ballene gjør at den er i ferd med å stivne igjen. Lyst på er hvisker jeg til Line. Hva tror du sier hun og presse baken opp mot meg til hun står på kne. Jeg ser sæden henger i fittehårene som en  krans  omkring pikken som igjen knuller den deilige jenta bakfra i hundestilling. Denne gangen vil det ta litt tid, og etter en stund glir jeg ned på rygg og løfter Line på plass over meg. Hun hviler på brystet mitt mens hun mykt og deilig knuller meg fra sans og samling. Tror du Gitte snart våkner hvisker jeg. Vet ikke sier Line, men vi kunne jo vekke henne med en stiv en. Hun bruker vel ikke pillen sier jeg, så med denne klissete staken er det vel ikke så bra. Hun har nettop hatt tanterød på besøk sier Line, så det er ikke farlig. Som tenkt så gjort. Vi listet oss bort til den andre køy og Gitte sov på rygg med lett sprikende ben. Line stryker forsiktig på innsiden av låret og Gitte skrever og stønner i søvne. Line gir tegn at jeg skal stille med i posisjon. På kne mellom Gittes lår og armene på sengekanten leder Line pikken mot målet. Forsiktig glir hun hodet opp og ned i sprekken. Jeg kan kjenne klitoris og at åpningen blir våtere for hvert tak. Forsiktig lirker vi tomme for tomme inn en våknende Gitte. Med store øyne våkner hun og merker hva som skjer. Line kysser henne og sier at det skulle være en opvåkningsgave fra oss. Lines fingre er fortsatt ved pikken min og nå masserer hun forsiktig Gittes klit. Jeg merker at Gittes rullende hofter våkner til live og snar ten vi en svært levende misjonær… med Lines fingre som kjæler både meg og Gitte. Jeg kjenner Gitte er på vei og jeg lar det bare stå til og sende det lille jeg har igjen inn i den skjelvende fitta. Gitte slår armene og beine rundt meg og hvisker i øret mitt. Jeg lurte dere der. Jeg har nok hørt hvordan du og Line har holdt på……  så nå er det min tur…… 

Legg igjen en kommentar