De to elskerinnene

Denne novellen er vist 35991 ganger.

For noen år siden, da jeg fortsatt var ungkar, hadde jeg noen helt fantastiske sexopplevelser. Dette takket være to jenter som jeg aldri glemmer. Ikke slik at vi hadde trekant, det var én av gangen. Denne fortellingen handler om den dagen da alt gikk som det skulle.

Den ene av jentene, Christine, var lenge min faste elskerinne. Hun var forlovet på fjerde året, men trengte spenning. Vi jobbet i nærheten av hverandre, og jeg bodde i nærheten av jobben. Christine besøkte meg flere ganger i uken, og da hadde vi heftig sex i flere timer av gangen. Denne dagen var intet unntak. Det var en fredag. Vi hadde begge gått tidligere fra jobb for å få noen timer sammen. Jeg lagde middag til oss, og etter vi hadde spist gikk vi og la oss på sofaen. Christine var muligens den mest sexy og sensuelle jenta jeg noen gang har vært med, og hun var bestandig kåt. På sofaen, med tv’n på, begynte hun å gni seg mot meg, og som alltid ble jeg øyeblikkelig klar. Christine var slank, men med former. Utrolig deilig å ta på. Jeg dro av henne genser og t-skjorte, og begynte å stryke på henne. De deilige brystene hennes passet ypperlig inn i hånden min. Etter litt heftig klining og tafsing reiste hun seg, og begynte å kle av meg. Først t-skjorte, så kneppet hun opp buksen min. Hun satte seg på kne foran meg og begynte å kjæle med den harde kuken min utenpå boxeren. Så tok hun den forsiktig ut og slikket på den. De nydelige grønne øynene hennes kikket opp på meg mens hun sakte sugde kuken inn i munnen. Så slukte hun den. Helt ned til roten. Følelsen av å ha kuken ned i halsen hennes var utrolig opphissende, og det visste hun. Den deilige sugingen fortsatte litt, før hun reiste seg opp og dro meg med mot soverommet.

Vi lå litt og koste med hverandre, hun var så deilig å ha på armen, kysse på og lukte og stryke på. Vi lå ved siden av hverandre og tok forsiktig på hverandre, kysset og så på hverandre.

Jeg la henne over på ryggen sånn at jeg kunne nyte henne, stryke hendene over den deilige kroppen hennes mens jeg kysset og slikket magen fra buksekanten og oppover. Så løftet jeg henne opp og trakk av henne BH’en, og la henne ned igjen for å nyte synet av henne, hendene strøk opp og ned over kroppen hennes, jeg begynte å kysse og bite litt på brystene hennes. Jeg merket at hun begynte å bli kåt nå, kroppen hennes sitret og hun nøt det! Hun holdt tak i hodet mitt mens jeg koste med puppene hennes, presset meg mot seg. Så rullet jeg over på ryggen med henne oppå. Vi begynte å kline heftig, jeg holdt et godt tak rundt rompa hennes mens hun gned seg mot meg. Hun kjente at jeg var knallhard, og gned seg mot meg enda hardere. Jeg holdt en hånd på rompa hennes og den andre strøk henne på ryggen. Jeg kysset og bet henne på halsen, i øret, på brystene hennes. Hun krøp nedover og trakk av meg boxeren og slikket litt på kuken før hun tok den i munnen og sugde den lett. Jeg tok tak i håret hennes og så på henne. Jeg trakk henne opp og la henne på ryggen, åpnet buksen hennes forsiktig mens jeg kysset henne, strakk en hånd ned utenpå trusen hennes, kjente at hun var våt gjennom den. Jeg lurte en finger innenfor og inni den deilige våte musa hennes, fingret henne litt. Så dro jeg av henne trusen, kysset føttene hennes, oppover lårene og forsvant inn mellom bena hennes, lot en finger gli inn i henne og slikket henne godt. Jeg førte tunga inn i den deilige våte fitta og smakte på saftene hennes, fingret og slikket henne mer. To fingre nå, sugde på klitten hennes, Jeg hørte at hun nøt det jeg gjorde med henne. Jeg begynte å fingre henne fortere og hardere, ville at hun skulle komme… og det gjorde hun, hun kom så hele kroppen hennes ristet, og jeg begravde ansiktet mitt i saftene hennes. Fortsatte å slikke henne mens det gikk for henne, hun stønnet høyt og deilig og presset hodet mitt mot seg og klemte til med lårene.

Hun lå der og stønnet og skalv, og ba meg om å ta henne. Jeg satt meg på knærne mellom bena hennes, koste litt med musa før jeg presser meg inn i henne, gled helt inn, så langt inn det gikk, og bare lå der litt mens jeg kysset henne lett. Trakk meg sakte ut, og gled sakte inn igjen. Jeg la meg over henne og tok et godt grep i håret hennes med den ene hånden, den andre rundt rompa hennes, så begynte jeg å ta henne, først sakte, jevnt, så hardere og fortere. Hun begynte å stønne høyt, ”knull meg!”, ropte hun. Med håret hennes i ene hånden flyttet jeg den andre opp mot halsen hennes, tok tak og holdt henne i et fast grep mens jeg knullet henne skikkelig, pumpet inn i henne, det smalt hver gang jeg gikk til bunns i henne. Hun skrek, jeg stønnet og tok henne så godt jeg kunne. Hun likte det hardt, jeg holdt henne fortsatt, og vi klinte, heftig, vått og hardt! Så trakk jeg meg ut av henne, gled nedover den deilige kåte kroppen hennes og slikket henne litt igjen. Holdt bena hennes fra hverandre, stakk tunga dypt inn i henne og sugde på leppene hennes. Så snudde jeg henne over, ville ha henne på alle fire. Jeg slikket henne godt og lenge bakfra før jeg tok et godt tak i hoftene hennes med begge hender og forsvant inn i henne igjen. Jeg tok tak i hendene hennes og holdt dem fast bak på ryggen hennes, trakk dem mot meg så jeg kunne støte ordentlig hardt mot henne. Den deilige stjerten hennes banket mot meg, kuken min var våt av saftene hennes. Jeg løftet henne litt opp, slapp armene hennes så jeg kunne holde rundt brystene hennes mens jeg knullet henne. Jeg holdt henne så hardt jeg kunne, og kjørte kuken så dypt det gikk an inn i henne. Hun strakk en hånd ned og fingret seg selv mens jeg tok henne, innimellom lot hun fingrene gli over kuken min, tok tak i den mens den gled inn og ut av henne. Jeg skiftet grep, en hånd fortsatte å leke med puppene hennes, den andre la jeg rundt halsen hennes og holdt henne fast mens jeg kysset og slikket ansiktet hennes. Da gikk det for henne igjen. Hun stønnet høyt og kroppen hennes skalv, hendene hennes holdt et godt grep rundt min som holdt et godt grep rundt brystene hennes. Da gikk det for meg også. Jeg kom inni henne, eksploderte inni henne, vi stønnet høyt begge to til orgasmene var ferdige, og vi falt ned i sengen. jeg var fortsatt inni henne, holdt rundt henne og pustet tungt. Jeg hvisket deilige ting inn i øret hennes. Vi svettet. Den deilige kroppen hennes skalv lett mot min, jeg slikket på henne og hun smakte deilig salt. En hånd fant veien ned og begynte å fingre musa hennes mens jeg fortsatt var hard inni henne, fingret henne og støtte inn i henne, hun kom fort igjen. Vi lå der. Svette og kåte og slitne. Strøk på hverandre og kysset på hverandre.

 

 

Etter denne ekstatiske seansen måtte hun hjem til samboeren. Jeg slikket henne enda en gang til det gikk for henne, for å være på den sikre siden. Hun stelte seg fort, sprayet på litt parfyme og svinset kåt, fornøyd og glad ut døren. For en fantasisk sex, tenkte jeg. Jeg fant en flaske rødvin og skjenket meg et glass da telefonen ringte. Det var Kamilla. Kamilla som jeg hadde knullet masse på tidligere, men som nå var flyttet til en annen by. Hun var på besøk hjemme hos foreldrene sine, og lurte på om jeg hadde lyst på besøk en fredags kveld. Jeg sa at det hadde jeg selvfølgelig, og hun sa hun var hos meg om tre kvarters tid. Jeg skyndte meg å skifte på sengen, så hoppet jeg i dusjen og vasket meg grundig. Tre kvarter senere sto Kamilla der. Hun var den lille blonde med store nydelige blå øyne og yppige former, ung og fager. Og hun var kåt. Jeg spurte om hun ville ha et glass vin, men hun spurte om vi ikke kunne ha sex først. Noe jeg selvfølgelig sa ja til. Inn i sengen igjen. Hun var rask med å dra av meg klærne. Hun var enda raskere med å ta kuken min i munnen, og som hun kunne suge! Kuken var slapp da hun tok den i munnen, men det tok ikke lang tid før den sto som et spett. Hun sugde og slikket den, ronket den og lekte med den. Så dro hun av seg klærne og satt seg nedpå kuken i en fart. ”Jeg er så kåt nå” sa hun, og begynte å ri meg. Om lag 30 sekunder senere gikk det for henne. Hun la seg ned over meg og kysset på meg, jeg kjente de store deilige brystene hennes mot meg, hun løftet seg av kuken min og gled nedover, tok tak i brystene sine og lekte med kuken med dem. Så sugde hun meg videre, Kamilla var glad i å suge, sugde meg til jeg kom. Jeg kom i munnen hennes, og hun sugde og svelget villig vekk. Hun spurte om vi kunne ta det vinglasset nå, så jeg gikk ut på kjøkkenet og skjenket til oss. Da jeg kom ut i stua lå hun naken på soafen og koste med seg selv. Jeg ga henne vinglasset, hun kommanderte meg ned i sofaen, så satt hun seg overskrevs på meg. Hun gned den våte varme deilige musa si mot kuken min, og den ble hard igjen ganske kjapt. Så, med vinglasset i den ene hånda, brukte hun den andre til å styre kuken inn der den skulle. Der satt hun og red meg mens vi skålte. Sakte og forsiktig red hun meg, opp og ned, frem og tilbake og til siden. Den deilige trange musa hennes masserte kuken min deilig. Hun satt fra seg glasset, reiste seg og snudde seg med ryggen mot meg. Hun tok hende mine og la dem på rompeballene sine, kuken min styrte hun inn i stjerna mens hun gled ned på meg. Nå var det nesten som jeg holdt på å sprenge. Den fantastisk deilige rompa hennes gled sakte nedover, og det var helt sinnsykt deilig å kjenne kuken gli inn i det trange rompehullet hennes. Da hun hadde glidd helt ned begynte hun å ri meg igjen mens hun fingret seg selv. Hun stønnet og stønnet, hun sa kuken min var den beste hun hadde hatt i seg, hun red og red. Så kom jeg. Jeg kjente sæden sprute inn i stjerna hennes, hun ropte av kåthet og glede NÅ KOMMER JEG!!! og det gikk for henne også. Lille Kamilla var, selv om hun var formfull, veldig lett. Jeg tok tak i lårene hennes, og bar henne ut i dusjen mens kuken fortsatt sto inne i rompa hennes. Skrudde på varmtvannet og slapp henne ned. Jeg tok dusjhodet og dusjet henne, fant frem såpen og såpet inn den deilige kroppen. Vasket musa hennes, og rompa hennes. For å sjekke at alt var rent satte jeg meg ned og slikket henne, først foran, så bak. Deretter vasket hun meg. Etter dusjen satte vi oss inn i stua, med bare håndklær på, og drakk to og en halv flaske vin. Sexen etterpå blir neste historie.

[Total: 1   Average: 2/5]

Legg igjen en kommentar