Leser du meg så lett?

Denne novellen er vist 4426 ganger.

Følelsen kom krypende. Jeg fikk frysning og kjente gåsehuden flytte seg over hele kroppen. Jeg følte at blikket hans så rett inn i sjela mi, han så hva jeg tenkte og jeg var avslørt. Han så det sikkert på øynene mine, de lyste av kåthet, jeg kjente det selv. Øynene mine ropte: «Jeg trenger å kjenne deg inni meg!». Det fikk meg til å smile. Jeg følte meg ny-forelska, der jeg sto inntil veggen, ikke i han, men i følelsen det ga meg. Jeg var ikke klar for det, aldri hadde jeg sett på han på den måten og jeg kjente han jo ikke, hadde bare sett han før. Han kom bort til meg og de blå øynene hans gjorde meg helt yr. Hendene hans, de store hendene hans, tok tak i ansiktet mitt i det han bøyde seg og gav meg et mykt og deilig kyss. *Store hender er lik stor…? Nei, det er bare en myte sier de, jeg må slutte å tenke sånn, vi kysser jo, nyt øyeblikket for faen*. Det føltes som om vi var alene, bare oss to i verden. Han strøk hånda si over baken min, oppover magen og opp til brystene mine. Jeg klynket litt, det tente meg så mye. Han bet meg lett på halsen, i det han dro opp skjørtet mitt. Jeg skvatt litt, han hadde allerede åpna splitten på buksa si. Jeg kunne kjenne at han var stiv. Panikken tok meg, tenk om vi blir oppdaget, tenk om vi ikke er alene. Jeg så meg rundt, men han krevde tilbake oppmerksomheten min i det han satt seg på kne foran meg. Jeg kunne kjenne den varme pusten hans mot underlivet mitt og min egen pust var blitt tyngre. Tunnelsyn, du vet det «fenomenet» som hender når du blir stressa, hvor du ikke ser noe annet enn det som er akkurat foran deg, vel jeg så bare han. Jeg vet ikke helt om kombinasjonen av spenning, nervøsitet og hans pene ytre stressa meg, men det tente meg mer. Det var så deilig ikke å bry seg.

Han dro ned trusekanten min akkurat nok til at øverste delen av klitten min kom frem og satte den varme tunga si mot den. Jeg stønnet. Kontrollfreak som jeg er, så skal jeg styre hver eneste situasjon jeg havner i, men han lot meg ikke. Han holdt hendene mine i det tunga han sirklet på det lille punktet på klitten. Det kriblet i hele meg, det var så deilig og det at han bare tok øverst tente meg så innmari mye. Jeg ville presse hodet hans lengre ned, jeg ville kjenne tunga han over hele fitta mi, men jeg sto bare der, mens han holdt meg fast, og tok i mot. Han reiste seg opp og kysset meg igjen, det smakte av fitta mi, som en god bouquet som viner har, mineraler, blomst, et hint av vanilje. *vanilje, hva i.. en fitte smaker vel ikke vanilje!* Han tok tak i låret mitt og løftet foten min opp, og presset seg inn i meg. For en følelse, pikken hans, jeg stønnet høyt, han stønnet han også og lente seg mot meg. Munn mot munn, pustet vi begge tungt. Jeg kjente pikkhodet hans så god inni meg, jeg var så kåt og våt. Det rant saft fra fitta mi. Det var så deilig at jeg strammet til og han stønnet enda mer. Hans bevegelser ble raskere og raskere, og han presset seg dypt. Jeg klynket, det gjorde nesten vondt, på en deilig måte. Jeg ba om mer. Pikken var stor og passa perfekt inni meg. Når han så på meg følte jeg at han var jegeren og jeg var byttet. Jeg elsket det. Jeg følte meg ettertraktet og jeg var premien hans. Jeg skjønte på stønnet hans at han snart kom til å komme. *Kom inni meg, knull meg mer, jeg er så kåt, fyll meg med sæden din*. Strålene gikk igjennom kroppen min, han kysset meg intenst.

«Jeg kommer». Han trakk seg ut, tok tak i pikken og begynte å runke. Jeg satte meg ned på kne og gapte. Sprut på meg. Han satte pikken i munnen min og dro den inn og ut mens han holdt hodet mitt i ro. Munnen min omfavnet den og leppene mine kjente blodårene hans pumpe. Det smakte av fitta mi. I det han sprutet var det bare pikkhodet hans som gikk inn og ut av munnen min, han stønnet høyt. Jeg kjente saltsmaken. *Mmmm*. Han presset seg så langt inn i munnen min som han fikk pikken, og jeg kjente at halsen min ble fylt opp. Han trakk seg ut, tok armen min og dro meg opp. Jeg svelget sæden og smilte til han. Han kysset meg forsiktig, og jeg kjente hvor intenst hjertet mitt banket, jeg var fremdeles kåt, og han skulle ikke slippe u…«Hallo? Haaallo?»

Jeg skvatt til. «Kan jeg få betale eller? Går det bra med deg?» Jeg rødmet og de blå øynene han så forundret på meg. Jeg følte at kåtheten i blikket mitt var blitt til dumhet. Jeg var ikke så høy på pæra som for litt siden. Klarte ikke si noe, jeg bare nikket, tok i mot pengene og pakket jeansen i en pose. «Takk» sa han, smilte lurt og tok posen. Han kom borti hånda mi, jeg fikk gåsehud. Smilet han sa at han skjønte hva jeg tenkte på, jeg var avslørt. *Jævla kåte, våryre lille fitte!* «Hadet da!» sa han og gikk. Rart det der, hvordan hjernen vår fungerer. 

Legg igjen en kommentar