Deilig bekjentskap

Denne novellen er vist 43536 ganger.

Ølen smakte kaldt og godt, og den friske duggen på glasset ga en tilfredsstillelse som bare nytappet  øl kan gi. Det var varmt og klamt, og jeg følte meg yr og litt småkåt etter samtalen vi nettopp hadde hatt. Det begynte å bli trangt om sitteplassene og vi satte oss tett inntil hverandre for å gi plass til et par vi så siktet seg inn mot de to stolene som fortsatt sto ledige ved bordet vårt. Hun hadde smal midje, og store bryster lett sammenpresset i en tettsittende topp, og brunt, krøllete hår ned på ryggen. Han var høy, mørk og  muskuløs, og med barske hender som bar preg av fysisk arbeid. I mine øyne var de svært tiltrekkende, og jeg kunne se i øynene til Espen at det syntes han også.

 

Siden vil likevel ble sittende så tett, ble vi sittende og prate sammen, og fant fort tonen. De var nyinnflyttede i byen, og kjente ingen. De var ivrige etter nye bekjentskap, og samtalen fløt lett som om vi skulle kjent hverandre lenge. De var også tydelig nyforelskede, siden de ikke kunne holde hendene borte fra hverandre. Jeg så hvordan han strøk den barske hånden sin opp og ned på låret hennes, og for hver gang kom den litt lenger opp enn forrige gang. Jeg så også hvordan hun stakk frem tungespissen og sakte lot den gli over leppene hans hver gang de kysset. Tungespissen hennes så fuktig og fristende ut, og jeg tok meg selv i å lure på hvordan det ville vært å føle den gli på samme måte over de stive brystvortene mine. Huden min sitret av velvære, og da Espen sakte begynte å kile meg lett i nakken kjente jeg kroppen bli tung og doven av lyst.

 

Ølen hadde begynt å virke, og den sitrende lysten min gjorde meg ivrig og likegyldig.

 «Vi snakket nettopp om hvordan det hadde vært å ha trekant» glapp det ut av meg før jeg fikk tenkt meg mer om. Jeg så fort på henne, og så det glimte til i øynene hennes, og et lite smil la seg over de fristende leppene hennes. De kikket på hverandre, før han så bort på oss etter tur.

«Hvorfor bare tre?» sa han og smilte lurt over ølglasset.

 

Før vi dro hjem den kvelden fant vi ut at dette var noe vi alle sammen hadde fantasert om, snakket om og drømt om. Vi hadde blitt enige om at dagen etterpå skulle vi møtes over et glass vin hjemme hos dem, for at vi alle skulle få litt tid til å tenke oss godt om. Jeg trodde likevel ingen av oss ville trekke seg. Hos meg var det ingen tvil. Avtalen vi hadde gjort kvelden før gjorde at jeg hadde våknet med en varm, kriblende følelse om morgenen. Og etter hvert som dagen gikk, og avtalen nærmet seg kjente jeg hvordan jeg ble mer og mer klar. Underlivet mitt dunket tungt og varmt når jeg tenkte på det som skulle skje. Kroppen min forberedte seg på det som skulle komme, uten at jeg behøvde å gjøre noe som helst for det.

 

Leiligheten deres var lys og innbydende, og på stueveggen hang et stort bilde av dem to. De var nakne, og sto og holdt rundt hverandre på en måte som likevel overlot det meste til fantasien. Jeg likte det jeg så, og det merket jeg at Espen også gjorde.

Vi satte oss i sofaen med hvert vårt glass rødvin, og stemningen var lett men likevel ladet. Jeg møtte stadig blikket hennes. Jeg merket at hun hadde lyst på meg, og jeg hadde også veldig lyst på henne. Etter en liten stund tok hun meg i hånden og viste meg veien inn på soverommet. Guttene fulgte sakte etter. Da vi sto foran sengen begynte vi begge å kle sakte av oss mens vi så på hverandre. Kroppen hennes var akkurat like deilig uten klær som det jeg hadde trodd den skulle være da jeg så henne komme imot meg kvelden før. Når vi begge var nakne lente hun seg frem mot meg og stakk endelig frem den fristende tungespissen og strøk den over leppene mine, slik jeg hadde sett henne gjøre meg kjæresten sin. Tusen sommerfugler begynte å flagre i hele kroppen min, og jeg kysset henne lett tilbake. Jeg lot leppene flytte seg sakte nedover halsen hennes, samtidig som jeg la henne ned på sengen. Tungen min og leppene mine fuktet brystene hennes, den stramme, glatte magen hennes, og tungen lagde en våt sirkel akkurat rund navlen hennes. Før jeg fant veien opp igjen til brystene hennes og lot tungen gli raskt over brystvortene. De var mørke, små og helt perfekte. Den plutselige kalde, våte følelsen fikk vortene til å nuppe seg og bli enda stivere. Vi ble liggende nakne tett inntil hverandre mens vi kysset og tente hverandre, samtidig som at hendene våre strøk lett over den andres kropp. Hun tente meg på en ny og god måte, som jeg ikke tidligere hadde opplevd med en gutt. Alt var nytt og mykt, og veldig opphissende.

 

Å vite at de to guttene sto ved siden av og betraktet oss tente meg enda mer. Jeg lot hånden gli ned mot underlivet hennes. Strøk en finger lett akkurat over skillet mellom magen og underlivet hennes, og fulgte forsiktig lårkanten ned til at jeg kjente fingeren min treffe et varmt og fuktig område. Hun stønnet svakt, tok brystvorten min i munnen og bet lett. Samtidig hadde guttene begynt å kle av seg, og Espen var første mann bort i sengen. Hun hadde lagt seg på ryggen og lå å så på kjæresten sin som sto inntill veggen og sakte hadde begynt å trekke forhuden frem og tilbake. Jeg kikket bort, og likte det jeg så. Kuken hans var kraftig og stiv, og så like mørk og fristende ut som resten av gutten.

 

Jeg og Espen begynte å kysse hvert sitt av lårene hennes, og byttet på å la tungen komme nærmere og nærmere fitten hennes. Jeg kom først ned og lot tungen gli sakte over kjønnsleppene hennes, og rotere rundt klitoris. Hun rykket til da jeg tok et siste raskt slikk direkte på klitoris. Så var det Espens tur, og han bøyde seg frem og begynte å slikke henne. Da jeg stakk frem hånden og begynte å runke han sakte, rullet han seg over på ryggen slik at jeg skulle komme lettere til, mens hun da satte seg overskrevs over ansiktet hans slik at han kunne fortsette og slikke henne. Kuken hans sto nå stiv, klar og dunkende rett opp. Jeg bøyde meg frem og lot tungen gli fra ballene, langs strengen, og opp til kukkhodet, Der fuktet jeg penishodet hans lett med tungen, før jeg tok hele greia i munnen og sugde lett. Jeg hørte han stønnet svakt, og så henne som satt over ansiktet hans sitre av vellyst. Hun likte det han gjorde, og jeg viste av erfaring at det var godt. Tungen hans var en mester på det området, og fant alltid de riktige punktene og det riktige trykket.

 

Underlivet mitt som til nå hadde vært urørt skrek nå av lyst og lengsel, og jeg klarte ikke lenger å holde mine egne behov tilbake.  Jeg lot meg selv gli sakte ned mot den stive staken hans. Den første berøringen av hans kukkhode mot mine våte og klare kjønnslepper sendte et støtt gjennom kroppen min. Følelsen av kuken hans som fylte fitta mi etter hvert som jeg trødde meg ned på ham økte lysten min bare enda mer. Jeg førte meg selv sakte opp og ned på kuken hans, samtidig som at jeg lente meg lett forover og lot tungespissen og leppene svakt berøre brystvortene til henne som satt foran meg.

 

Jeg var kåtere enn jeg noen gang hadde vært, og kroppen min sitret og skrek etter mer. Jeg var for kåt til å legge merke til han som sakte nærmet seg bakfra. Jeg var likevel forberedt, og veldig klar, da jeg kjente en arm som la seg rundt meg, og fingrer som forsiktig befølte brystene mine. Jeg lente meg sakte frem og begynte å kysse med hun som satt foran meg. Øynene hennes var lukket, og leppene dirret av nytelse. Da jeg lot tungen min forsiktig gli over leppene hennes, stakk hun tungen ut, og begynte å besvare et deilig, litt tørt tungekyss. Hendene som tidligere hadde ligget rundt brystene mine flyttet seg nå nedover til hoftene mine. De løftet meg litt opp, og jeg kjente en hard og stiv kuk presse mot rumpehullet mitt. Jeg stønnet av vellyst, og presset meg ned mot kuken hans. Jeg var nå fylt opp i begge hull, og kjente det presset på en deilig særegen måte. Jeg beveget med sakte opp og ned, og vi klarte å samkjøre bevegelsene våre helt perfekt, slik at alle fikk det slik de ville. Hun som satt foran meg strakte hånden ut, og jeg kjente fingrene hennes finne frem til klitorisen min, og begynne å rotere rundt på den raskere og raskere. Lysten min økte med tempoet hennes, siden jeg skjønte at hun økte tempoet på klitorisen min etter sin egen stigende lyst. Og i det samme som at verden eksploderte for meg, hørte jeg at hun skrek ut av vellyst. Lyden av hennes orgasme, blandet med følelsen av underlivet mitt som trakk seg rykkvis sammen rundt kukene inni meg  gjorde min orgasme enda mer himmelsk. Mens orgasmen sakte ga seg, lente vi oss mot hverandre og kysset heftig, mens kroppen hennes fulgte min i bevegelsene for å tilfredstille guttene jeg hadde inni meg. Grepet rundt hoftene mine strammet seg i det gikk for han som sto bak meg. Og i det han støtte en siste gang kjente jeg et støt av sæd inni fitta mi i dèt det også gikk for Espen. Den deilige følelsen av å ha blitt sprutet full bak, de deilige kyssene til henne foran meg, og brystene hennes som gnikket mot mine var deilig opphissende. Orgasmen min ga seg aldri helt, og da jeg kjente sæden fra Espen støte inn i meg utløste det en siste liten, men himmelsk orgasme.

 

Resten av natten ble vi alle fire liggende ved siden av hverandre å prate og stryke på hverandre. Jeg kunne liksom ikke få nok av den deilige følelsen av de myke brystene hennes mellom fingrene mine. Jeg hadde alltid drømt om å få leke med en annens bryster, og det var akkurat like deilig som jeg hadde fantasert om. Den etter hvert halvkramme kuken til Espen mot rumpa mi, og det sløve, lystige blikket til de to som lå foran meg fortalte meg at det kanskje kom til å bli nok en deilig runde før sola sto helt opp.

Legg igjen en kommentar