Hva ser du?

Denne novellen er vist 11746 ganger.

«Hva ser du?» Hun strekker på seg, pusten skjelver litt.

«Magen din! Myk og utspent. Og der er det en liten navle!»

«Er det alt?»

«Nei! Brystene dine, selvfølgelig!»

«Jasså?» smiler hun. «Er det noe spesielt med dem da?»

«De er nydelige! Det er spesielt i seg selv, det. De litt forskjellig personlighet også for meg. Det venstre – » Her må jeg ta en pause. Hun har allerede tatt pusten fra meg. Å! det venstre brystet hennes –

«Er litt frampå, det er hun som kommer rett bort til deg og stikker en løpeseddel eller telefonnummeret sitt i hånda di. Det høyre er mer sjenert, sånn som meg. Det er liksom lokkende, men man vet ikke helt hvor nær man får komme… men når man først kommer innpå ser man at det står i brann. Det ulmer og banker.»

«Åhh! Det er flere steder det ulmer og banker akkurat nå!»

«Nå klyper du i en brystvorte,» sier jeg. «Du har fortalt meg hvordan det kjennes ut. I brystet stikker det bare litt, men så er det plutselig flere steder det kribler også.»

«Hvor daaa?» Stemmen hennes utfordrer, men det er også en god latter i munnhulen, rett innenfor.

«Vel, i magen din.»

«Og hvor eeellers?»

«I fitta di!»

«Se det, det var vel ikke så vanskelig å si…»

«Ikke når det er din!»

«Mmmm!»

«Jeg vet hvordan den ser ut, men jeg kan ikke se den akkurat nå. Hvor har den gjort av seg?»

«Den har gjemt seg, vet du!»

«Under trusa?»

«Ja, under trusa!»

«Mmm. Den har vært innestengt i den trusa hele dagen, så den har kanskje blitt litt sammenklemt. Det pleier å få meg til å tenke på at du går rundt hele dagen, med alt det der stille og rolig innenfor buksene.»

«Det er ikke alltid det er så rolig der nede, da. Stemmen din for eksempel får det til å røre seg der! Da du ringte på jobben i dag…»

«Da skal du få høre mer av den.»

«Mmmm!»

«Når fitta di har fått luftet seg litt, pleier den å folde seg ut. (Noen ganger får den hjelp… av meg.) Da er leppene myyke, og jeg elsker å se på de små rynkene, hver eneste lille skrukk. Og den rosa, glatte huden innenfor. Som glinser. Mer og mer i skygge. Til den forsvinner i dypet.»

Hun smiler litt, lar hånden gli nedover magen og inn mellom bena. På utsiden av trusa. Hun bruker fingeren til å lete frem konturene for meg. Leppene, omrisset, sprekken. Skyggen av kjønnshåret hennes. «Hva ser du nå?» men jeg mister pusten helt igjen, mister stemmen, for akkurat det bildet treffer meg, som alltid, rett i synsnerven, og jeg tror tausheten min sier vel så mye. Det ser i hvert fall ut som hun blir enda våtere.

«Jeg kjenner en svak duft fra deg,» hvisker jeg. Stemmen begynner å komme tilbake. «God duft. Og jeg ser at fingeren din prøver seg frem, som om den liksom ikke kjente hver eneste fold før. Du slikker deg om munnen, som om du tar den aller første biten av en fersken. Vet du hva… jeg husker den første gangen jeg så deg legge fingeren utenpå trusa di. Jeg hadde sett deg helt naken tidligere, det var ikke det. Men når jeg ser for meg akkurat den gangen får jeg likevel ståpikk, hvor som helst. Jeg må passe meg, du gjør det pinlig for meg.»

«Gjett om jeg blir kåt av å høre deg si det,» hvisker hun, og stryker hånden langt oppover igjen, hun grøsser litt i det den passerer klitoris, smiler når den kommer innom navlen, og lar den hvile øverst på magen.

«Hva da, ståpikk?»

«Ja, jeg blir kåt av den også!»

«Jeg blir kåt av å se på magen din. Det er fint at den ikke er fullstendig flat, og huden din kler deg så godt. Den beveger seg når magen din beveger seg, beveger seg når du puster, og nå puster du dypt, det er deilig å se på. Du har en… åhh!» Jeg lener hodet bakover litt, ør. «Magen din er så – jævla – deilig!»

Hun stikker hånden ned under trusa. «Hva ser du nå da?»

«Nå ser jeg formen av en håndbak og et par fingre. Jeg vet at du kjenner etter hvor våt du er…»

«…veldig våt…» avbryter hun…

«… og prøver å spre det litt rundt. Nå ser det ut som om hånden din ligger helt stille, og jeg prøver å gjette meg til når du beveger den og ikke, for jeg vet at du pleier å varme opp med veldig små bevegelser.»

Et klynk.
 
«Nå beveger du den, ja, hehe. Jeg ser det også, at det dirrer litt i den ene fingeren. Da begynner det å sitre forskjellige steder i kroppen din. Blikket ditt er fortsatt fokusert, og munnen er litt frydefull. Som om du synes det er barnslig moro å kjenne hva som skjer med deg.»

«Si mer!»

«Det gikk et alvorligere drag over ansiktet ditt.»

«Jeg er alvorlig glad i å høre deg snakke!»

«Jeg vet det!»

«Jeg blir så fin..» et par tunge pust… «når det er du som beskriver meg…»

«Vel, nå begynner ørene dine å rødme. Jeg sporer ryggen og dalene i ytterøret ditt med blikket, og jeg gleder meg til jeg skal bite deg i øreflippen. Du klarer forresten ikke å holde hånda di så stille lenger, nå er det mye bevegelse under trusa!»

Hun puster enda raskere. Magen rister, som jeg sa den ville gjøre, og jeg må bite meg i underleppa. Hun tar av seg trusa, nå er den bare i veien.

«Du kler ikke av deg særlig elegant, det har du ikke tid til. Det haster lissom med å få hånda tilbake mellom bena. Først vrenger du den ene kanten ned over kneet, og så den andre. Og så onanerer du videre, samtidig som du kaver med føttene for å få sparket den helt av deg. Bena dine er løftet i været, de spreller mot taket som en liten plantestengel. Og… NÅ er du helt naken.»

«Ja… nå er jeg helt naken!» Hun prøver å smile, men ansiktet fylles av et grådigere uttrykk.

«Og du har fanget den øverste delen av kjønnsleppene under to fingre, og presser fingertuppene innover, sånn at resten av leppene følger etter, og jeg ser så vidt inn i hullet ditt.»

«Det lengter etter pikken din! Lengter etter pikken din!» Hun gjentar seg selv et par ganger.

«Du begynner å finne den riktige farten…»

«… pikken din…»

«… men kjønnsleppene kommer til å svulme opp litt til…»

«PIKKEN DIN!»

Vi lar ordene bli hengende litt. Fraværende knepper jeg opp og viser henne det hun spør etter, men mesteparten av oppmerksomheten er i blikket vi veksler. Hånden hennes har tatt en pause, vi stirrer langt inn i hverandre. Munnen hennes, den munnen, den skal jeg snart kysse. Den runde haken hennes skal stryke mot ansiktet mitt.

Hun begynner igjen i den jevne farten. Overarmen, underarmen, hånda, styrer kroppen hennes, resten føyer seg etter den høyre armen. Den andre hånda klorer i lakenet. «Det er så mye av deg i deg når du er opphisset,» sier jeg.

«Jeg ser den samme kvinnen som du er når du vanner blomster, ligger slapt i sofaen med en bok, eller står og skriker foran Dagsrevyen fordi verden er så urettferdig.»

«Åhh!»

«Du konsentrerer deg om kroppen din på samme måte som du konsentrerer deg om en vanskelig artikkel.»

«Åhh!»

«Skuldrene dine beveger seg på samme måte som når du danser i bare trusa. Du stryker deg selv med de samme hendene som stryker meg over ansiktet når vi skal sove.»

«Åh… ååhh!»

«Hva tenker du på akkurat nå,» spør jeg.

«Jeg… tenker ikke på… så mye… i… det hele tatt!» (Hun får ikke ut mer enn et par ord om gangen. Så må hun trekke pusten.) «Jeg tenker på… kroppen min… like deilig… innsiden… som… i ordene dine…»

«Da må den være deilig!»

«Sett deg… senga… vil holde… hånden…»

Jeg reiser meg, setter meg på senga, madrassen gir etter under meg. Grepet hennes er hardt. Jeg klemmer hardt tilbake.

«Tunga di er som et lite jordbær når du stikker den frem for å slikke deg på leppene. Et lite markjordbær. Nå stakk den frem igjen. Åh! Åhh! Tunga di! Du svetter på halsen, og er rød over hele huden. Når du åpner øynene er jeg ikke sikker på hva du ser på. Det er som om du er i et helt annet rom!»

Jeg kjenner plutselig at jeg har tatt rundt meg selv med den ledige hånda. Og hvorfor ikke! Men. Det distraherer meg litt, jeg sier ikke noe mer.

Hun slår opp øynene og ser på meg med et stort blikk. Nesten hjelpeløst. «Si mer… jeg tror… kommer snart…»

«Jeg har lyst til å knulle deg etterpå!» (Et ord jeg ikke ville drømt om å få ut av munnen for bare litt over et år siden!)

«Ja!»

«Jeg vil knulle hele den deilige kroppen din på en gang. Sånn som du gjør selv! Du onanerer med hele kroppen.»

«Ja!»

«Åhh!» (Jeg sier navnet hennes.) «Det er ikke bare detaljene, sånn som øret…»

«Nei?»

«og brystet og halsen og hånden og fitta…»

«Nei?»

«Det er hele kroppen. Nå har du begynt å hvese. Du holder kroppen i spenn mellom føttene og skuldrene, og rompa letter nesten fra madrassen! Åhh, rompa di. Jeg har lyst til å ta deg bakfra etterpå.»

«Jaaaa!»

«Du er deilig! Du er deilig! Du er deilig! Du er deilig!»

Ikke så veltalende, det, siste der. Men jeg ser at hun begynner å miste evnen til å forstå stort mer innfløkte meldinger. (Jeg tror kanskje «ta deg bakfra» gikk inn, likevel.) Og nå snakker jeg og hun puster i samme rytme. Stemmen min er lav. Den driver ordene inn, gjennom den tåka hun for øyeblikket befinner seg i.

«Knulle deg bakfra!»

«JAAAA!»

«Nå ser jeg at du kommer snart! Nå ser jeg at du kommer snart!»

«Ja, NÅ!»

Og jeg går over til å bare messe navnet hennes mens hun kommer. Hun vrir kroppen nesten over, stirrer som en gal ut i veggen, stikker neglene dypt ned i håndbaken min… en av de umåtelige orgasmene hennes. Jeg sier navnet hennes. Hele tiden.

«Åhhhhhhhh!» puster hun ut etterpå.

«Det var et syn!» sier jeg.

Hun ler. «Hva slags syn!»

«Jeg kan ikke beskrive det!»

«Du? Som kan beskrive alt?»

«Orgasmene dine er ubeskrivelige. Det får være beskrivelse nok!»

Hun griper meg og kysser meg. Ikke bare med munnen, men kysser meg med hånden som glir inn i håret mitt, den andre hånden som kiler meg på ryggen, og hun kysser meg med et ben mellom lårene mine og svetten fra pupper og en mage inntil meg. Og selvfølgelig med leppene, som nipper til meg, smask, smask, smask. Jeg tror hun har tårer i øynene. Det har i hvert fall jeg.

Vi legger oss ned ved siden av hverandre. Jeg tar resten av klærne av meg, men vil ikke slippe henne med øynene.

«Hva ser du nå?»

«Sult! Du vil bare ha mer. Fitta di er god og varm.»

«Ørene mine også,» sier hun.

Legg igjen en kommentar