Deilig høst

Denne novellen er vist 20361 ganger.

Oktober. Høstfarger på trærne. Regndråpene triller nedover vinduet. Lukten av den kjølige luften utenfor siver inn gjennom vinduet som står litt åpent på kontoret ditt.

En lang jobb-uke er snart over, en av de mest stressende og frustrerende ukene på lang tid. Kollegaer som ikke gjør jobben sin har gjort at du har måttet sitte igjen time etter time for å få jobben skikkelig gjort. Begeret er snart i ferd med å renne over. Tanken på å gå inn på sjefens kontor på Mandag å slenge oppsigelsen på pulten får deg til å smile. Så deilig det hadde vært. Fortalt alle hvor inkompetente de er, la sinnet over alle de ekstra timene du har måttet sitte her på det varme og innestengte kontoret gå ut over dem. Velfortjent!

Etter å ha blitt sittende å dagdrømme litt, kikker du på klokka og sperrer opp øynene når du ser at den allerede er 20:00. «Nå får det være nok», sier du til deg selv, pakker sammen noen saker i veska før du tar på deg jakken og forlater jobben for godt denne uka. Normalt hadde det vært deilig å komme seg hjem etter en slik uke, men på grunn av alle de sene kveldene vet du at det eneste som venter deg hjemme er en rotete leilighet, ett så godt som tomt kjøleskap og ett tonn med skittentøy som skulle ha vært vasket, men som har blitt utsatt og utsatt.

Ute på gaten åpner du veska for å finne frem paraplyen. Det styrtregner! Etter litt febrilsk leting skjønner du at paraplyen ligger i gangen hjemme. «Typisk!» sier du høyt. Noen forbipasserende kikker på deg med ett oppgitt blikk, som om de tenkte «Synd for deg, jeg har det fint under paraplyen min jeg.»

På dette tidspunktet er du så full av frustrasjon og sinne at du må ta deg sammen for å ikke skjelle ut uskyldige mennesker på gata, bite tennene sammen og bare komme deg hjem. Heldigvis er det ikke lange turen, bare 5-7 minutter rask gange. Veien du går tillater deg å se inn ett av vinduene dine, men du ser kun den kullsvarte asfalten under føttene dine og du legger ikke merke til at lyset i leiligheten er på.

Vel fremme ved utgangsdøra finner du frem nøklene, låser opp og åpner døra. Varmen slår mot deg og ett sekund lukker du øynene og bare kjenner hvor herlig det kjennes mot det kalde ansiktet ditt. Når du åpner øynene dine ser du inn i en gang som er opplyst og ryddig. Alle skoene som lå slengt ved sko stativet er ryddet på plass, søppelposen du glemte å ta med ut når du gikk til jobb er ikke der lenger. Du løfter blikket mot stuen og der ser du lyset fra noen stearinlys som flakker mot gardinene.

Vesken din setter du fra deg ved skohylla, nøklene henger du på en knagg på veggen, og der finner du en lapp.

«Hei, det var på tide. Du vet at jeg ikke liker å måtte vente på deg, og dette kommer til å få konsekvenser. Men nok om det! Kle av deg og kom deg inn på badet! BT»

Det er flere måneder siden sist du så ham og hele kroppen din begynner å skjelve litt når du leser lappen. Tre ganger måtte du lese den. Tankene går til forrige gang dere var sammen, det var den beste helgen du kan minnes. Dere hadde nøkkel til hverandres leiligheter da det hendte at dere tilbragte helger sammen, men grunnet jobb har det vært lenge siden sist.

Jakken sklir av skuldrene og havner i en bult på gulvet. Skoene vippes lett av mens du beveger deg nærmere badet. Kjolen glir nedover kroppen, du stopper opp litt for å ta av deg strømpebuksa. Hendene dine stryker opp langs bena dine når du bøyer deg opp igjen, rundt på baksiden av lårene, over rumpa og du trykker de lange neglene dine mot rumpeballene. Fingrene glir lett over magen og opp over BH-en, hendene klemmer lett på brystene og du kjenner at nipplene allerede er stive. Du tar ett dypt pust og tankene er nå totalt fokusert på hva som venter deg på andre siden av døra. Fort tar du av deg BH-en og trusa, tar det siste skrittet mot døra og åpner den. Inne på badet er lyset slått av, vasken er full av små og store stearinlys, badekaret er fylt opp med varmt vann og såpeskum og langs kanten mot veggen er det enda flere tente lys. Foran badekaret står han, iført en sort dressbukse som sitter perfekt på han og en hvit skjorte med oppbrettede ermer.

Han ser på deg, smiler, og vinker deg nærmere. «Vannet er godt og varmt, gå opp i badekaret og senk deg ned sånn at den kalde kroppen din får varmen i seg.» Du gjør som han sier, vannet har perfekt temperatur og det prikker i kroppen mens du sakte senker hele deg ned i karet. Kjapt dukker du under med hodet, opp igjen og så setter du deg med hodet hvilende på kanten.

Han finner frem en flaske med sjampo, klemmer ut en god dose i den ene hånden. «Sett deg opp», sier han, og så gnir han hendene mot hverandre før han begynner å vaske håret ditt. De sterke hendene og fingrene hans masserer sjampoen inn i håret og hodebunnen din, han passer på å få sjamponert hele håret ditt før han igjen lar fingertuppene massere hodebunnen din. Du kunne sittet sånn i en evighet, bare nyte behandlingen han gir deg. Samtidig er du nysgjerrig på hva han mente i lappen om hang i gangen.

Plutselig skvetter du litt til når vannstrålene fra dusjhodet treffer håret ditt, du hadde lukket øynene og drømt deg litt bort, så du la ikke merke til at han gikk i gang med å skylle ut sjampoen. «Sånn, da er håret ditt rent og pent igjen, så da får vi vel fortsette. Reis deg opp!»

Du nøler ikke og du reiser deg opp, heldigvis har badekaret en matte i bunnen så det er mulig å stå uten å skli og falle. Vanndråper og skum glir sakte nedover kroppen din der du står oppreist. Han finner frem en flaske med dusjsåpe, en spesiell såpe som inneholder små krystaller og er veldig deilig å vaske seg med.

Hånden hans fylles av såpe og igjen gnir han hendene sine mot hverandre slik at såpen skummer godt. Han starter på magen din, lar hendene gli over den glatte huden din, opp langs armene, skuldrene og ned over puppene dine. Du lukker øynene igjen slik at du klarer å unngå å kaste deg over han, dette vil du nyte til det fulle. «Snu deg rundt», sier han når han er ferdig med å vaske deg på fremsiden. Du snur deg rundt og etter nytt påfyll av såpe glir hendene hans nedover ryggen din, over rumpa og ned bena flere ganger før han igjen tar dusjhodet for å skylle av deg såpen.

«Da er vi snart ferdige, snu deg rundt igjen.» Han finner frem intimsåpen din, fyller hendene med den og reiser seg opp helt inntil badekaret. Du blir stående med åpen munn og prøver å kontrollere pusten den idet den høyre hånden hans glir over fitta di og vasker den godt og den venstre hånden finner veien mellom rumpeballene dine og fingrene hans glir opp og ned over rumpehullet ditt.

Han presser den høyre hånden litt hardere mot fitta di og øker tempoet litt. «Aaah!» Du stønner lett og det er ikke vanskelig å se at du elsker dette.

Så stopper han, finner dusjhodet igjen og skyller såpen bort.

Du blir stående litt forfjamset, og tenker «Faen! Han kan ikke stoppe nå!». Han ser deg og ler litt for seg selv før han finner frem ett håndkle og ber deg gå ut av badekaret, tar seg god tid med å tørke hele kroppen din med det deilig myke håndkle. Når du er helt tørr åpner han en skuff og finner frem en sovemaske. «Her, ta på deg denne du.» Det kribler i kroppen din nå, hva i alle dager er det han har planlagt tenker du. Dere har snakket en del om fantasier, men ingenting fra tidligere kvelder skulle tilsi at noe slikt ville skje enda.

Med bind for øynene leder han deg inn på soverommet og hjelper deg med å legge deg ned i senga. Sengen din er en stor, sort smijernsseng med en kjempedeilig madrass, og hadde det ikke vært for at du var så spent hadde du nok sovnet med en gang hodet traff puta.

«Så, du lot meg vente i mange timer på deg i dag. Du kunne jo ikke vite at jeg skulle komme, men når jeg forventet at du skulle være her for 4 timer siden må vi nok sørge for at det ikke skjer igjen.» Du åpner munnen for å si noe, men han avbryter deg; «Nei, jeg spurte deg ikke om noe. Du får kun lov å svare når jeg stiller deg ett spørsmål. Er det forstått?» «Ja, det er forstått.» svarer du.

Du hører det klirrer i metall og plutselig tar han tak i den ene hånden din. Kaldt metall treffer huden din og du skjønner at han setter på deg håndjern. Du lenkes ikke til sengen enda, han fester kun ett håndjern rundt hvert håndledd og rundt anklene dine.

«Om du er snill pike slipper jeg å bruke disse. Men om du ikke gjør som jeg sier må jeg lenke deg fast.»

Han går opp i senga og stiller seg på kne over deg. En glidelås blir åpnet. Ett par fingre stryker deg over pannen og kinnet. «Du er så vakker, det er synd jeg må straffe deg. Men når du gjør deg fortjent til det gir du meg ikke noe valg dessverre.» Du hører at han fikler med noe, men vet ikke hva. «Nå må du ligge helt stille og gjøre som jeg sier. Ikke gjør noe jeg ikke har bedt deg om å gjøre. Er det forstått?» «Ja, det er forstått.» «Veldig bra, men jeg tror jeg må be deg om å kalle meg Mester. Kan du gjøre det for meg?» «Ja, Mester, det skal jeg gjøre.» Dette tenner ham veldig, og nå skjønner du hva han fiklet med tidligere. Lukten av deilig og klar pikk fyller neseborene dine. Han holder den med den ene hånden sin, har strøket litt på den for å få den stor og stiv. Så beveger han hoftene litt frem og lar pikken bli liggende å hvile på ansiktet ditt. Pikk hodet ligger akkurat over nesa di og du kjenner at den pumper seg større via skaftet som hviler på leppene dine. Det lukter så godt, du har bare lyst til å sluke hele pikken hans, kysse, slikke og suge på den. «Jeg vet du har lyst på den. Du ønsker at jeg ber deg åpne munnen din så du kan stikke ut tunga å smake på den harde pikken min. Jeg elsker å bli sugd av deg, du vet nøyaktig hvordan det skal gjøres. Jeg kan, hvis jeg vil, få deg til å suge meg så lenge du orker.»

Du blir gal av å ligge slik uten mulighet til å gjøre noe. Eller, du har muligheten, du får bare ikke lov. Men du VIL smake på pikken hans. NÅ! Bare en bitteliten smak tenker du, så kan jeg holde ut litt lenger. Først åpner du kjeven litt sånn at det blir plass til tunga di å snike seg ut mellom dem, leppene er fortsatt lukket. Forsiktig som Bambi på isen forsøker du å lirke tunga ut mellom leppene så du kan få en smakebit av ham, du husker fortsatt hvor godt han smaker selv om det var lenge siden sist. Men når tunga er millimetere fra å treffe det stive skaftet hans merker han hva du driver med. «Nei!» sier han høyt og løfter pikken opp fra ansiktet ditt. «Har jeg sagt at du fikk lov til å smake på den enda?» En herlig følelse av spenning sprer seg i kroppen din. «Nei, Mester.» * klask * Med en hånd rundt pikken sin gir han deg en smekk på kinnet med den. «Så hvorfor prøvde du å smake når du visste du ikke fikk lov?» Igjen klasker pikken hans deg, nå i det andre kinnet. «Fordi pikken din smaker så utrolig godt Mester.» En hånd tar ett fast grep i håret ditt. Han strammer litt, men ikke sånn at det gjør vondt. «Du vet hva som skjer om du ikke er snill og gjør som jeg sier, da må jeg lenke deg fast.» Han slipper tak i håret ditt. «Men jeg skal utrolig nok være snill og la deg få en sjanse til, men blir det noe mer tull må jeg bli strengere med deg. Er det forstått?» «Ja, Mester, jeg forstår.»

«Det er bra.» sier han, reiser seg og stiller seg ved siden av senga. «Snu deg rundt og legg deg på magen, med samlede ben, armene ut til siden, og husk, vær stille.» Du gjør som han sier. Hånden hans stryker på låret ditt, fjærlett og opp over rumpa. «Du har en usedvanlig deilig rumpe… Synd du lot meg vente så lenge i dag!» Så løfter han hånden sin raskt og spanker den ene rumpeballen din, ikke veldig hardt. «Jeg er nødt til å gi deg ris når du gjør sånn!» Hånden løftes igjen, han legger kraften i håndleddet og ikke i armen når han spanker deg. Nå smeller det godt når den flate hånden treffer den andre rumpeballen. Du liker dette og holder på å stønne når hånden traff deg, men holder det tilbake. Han skjønner at du prøver å være å lage noen lyder, så hånden hans spanker deg 3-4 ganger etter hverandre, med litt mer kraft hver gang. Siste gangen klarer du ikke å kvele stønnet lenger og ett høyt «AAAAH!» fyller rommet. Han smiler for seg selv, sier ingen ting og lar fingrene stryke forsiktig over rumpa du som har begynt å skifte litt farge. * Spank * «AAAAAAH!!» Det smalt plutselig igjen, enda litt hardere denne gangen. «Nå? Har du fått nok?» «Nei, Mester!» Han spanker deg gjentatte ganger, du stønner høyere og høyere, rumpa di er nå lyserosa. «Du er flink jente som tar straffen din. Har du fått nok nå, eller må jeg fortsette?» «Takk Mester, men jeg har ikke fått nok. Du må straffe meg hardere Mester.» Han tar av seg det litt brede lærbelte han har rundt dressbuksa, legger beltespenna i håndflaten og snurrer beltet ett par ganger rundt hånden sånn at det er en 30-40 cm igjen som henger ned fra hånden hans. Han har aldri gjort noe slikt før, så han er veldig spent på hvordan du vil reagere, men han tar sjansen på at det går bra. Han begynner litt forsiktig sånn at han ikke skal piske deg for hardt. Den improviserte pisken treffer deg over begge rumpeballene, du stønner litt lavere enn tidligere, så han tørr å ta i litt mer. Han pisker deg en gang til, så igjen, hardere og hardere til du stønner høyere og høyere. Rumpa di er nå veldig rosa, du ligger å små-stønner og koser deg, så han legger beltet fra seg og sier «Ligg stille der og tenk igjennom straffen du har fått, det blir samme straff i fremtiden om du skulle gjøre slike feil igjen.»

Han romsterer med noe ved siden av sengen mens du ligger der og bare nyter etter behandlingen du har fått. Du trodde ikke at du skulle tenne så mye på å bli spanket og pisket, det kribler i hele kroppen og du kjenner at du er blitt veldig våt. Og hvert eneste fiber i kroppen din skriker etter at han skal gi deg orgasme, spiller ingen rolle om han bruker tunga, fingrene, pikken eller en agurk, du vil ha noe inn i den våte fitta di NÅ!

«Snu deg rundt igjen og legg deg på ryggen, spre bena og armene ut til siden som vanlig.» Dette tenner ett håp, kroppen din rykker nesten litt til i spenning og du håper inderlig at han stuper ned mellom bena dine og tar deg hardt. Men han har andre planer, du hører lyden av en hånd som fisker opp noe fra en bolle med vann. Plutselig trekker du pusten dypt når en isbit treffer magen din, han lar den skli rundt navlen din og så nedover låret ditt, over på det andre låret og opp til magen igjen. «Du så varm ut, så jeg tenke jeg skulle kjøle deg ned litt.» Han finner frem enda en isbit og med en i hver hånd glir de opp langs hver side av kroppen din, over armhulene, ut på armene og tilbake igjen. Han har passet på at de ikke er så kalde at de fryser fast i huden din, og det kjennes deilig når isbitene treffer nye plasser. De sklir over halsen, ned mellom puppene dine, rundt dem og så gnir ham dem rundt og rundt på brystvortene dine. Selv om du var klar på å skrike etter pikken hans finner du deg selv liggende å nyte dette like mye som når han spanket deg tidligere. Niplene dine blir stive og ekstra følsomme av isbitene, han tar dem bort, bøyer seg ned, legger leppene over den ene brystvorten din, lar tunga rotere rundt den ett par ganger før han biter forsiktig i den. Så gjentar han det samme på den andre. «Aaaaaahh!» Om det var enkelt å se at du likte å bli pisket, er det langt enklere å skjønne at du elsker dette.

Han tar av seg buksa og setter seg over deg i senga som tidligere. «Nå er det din tur å gjøre noe for meg. Men du må gjøre nøyaktig som jeg sier, ellers må jeg lenke deg fast igjen. Forstått?» «Ja, Mester. Jeg vil gjøre alt du ber om.» «Det er bra. Nå skal du få lov til å ta på meg, bare med en hånd. Du får lov til å bruke benet mitt til å finne veien til ballene mine så du kan kose med dem. Forstått?» «Ja, Mester.» Du lar den høyre hånden din føle seg frem til hans venstre kne, følger det opp langs innsiden veldig forsiktig og til slutt har den kommet frem til ballene uten at du kom borti pikken hans. Han er glattbarbert, du åpner nesten munnen i glede for du elsker at han også er helt glatt. Fingrene dine utforsker og leker med ballene hans, du lar dem bli litt ivrige, men passer på å holde deg unna det du ikke får lov til å ta på. Han elsker dette, det kommer stadig små lyder fra ham. Etter en stund sier han; «Nå tar du den andre hånden, finner pikken min og begynn å runke meg.» Du adlyder med en gang, det er ikke vanskelig å finne pikken hans, den er stor og stiv, fingrene dine brettes rundt den og du tar ett godt grep om den før du begynner å dra hånden frem og tilbake. Helt ned til roten og helt opp til hodet mens den andre hånden din fortsetter å massere ballene hans. «AAAAAH! Sånn ja! Flink jente! Nå gjør du Mesteren din glad.» Pikken hans kjennes så deilig i hånden din, du øker tempoet litt, det kommer litt væske ut av tuppen av pikken hans og det lager deilige, våte lyder når hånden din glir frem og tilbake. Det lukter godt av ham, du får igjen lyst til å smake på ham. Han stønner og virker litt distrahert, du øker tempoet litt til og akkurat når du klemmer litt forsiktig på ballene hans tar du sjansen på at øynene hans er lukket og tunga di skyter fart ut mellom leppene og du slikker tuppen av den stive pikken hans rett før hånden din glir over hodet igjen. «HEI!» Shit, du ble ferska. «Sa jeg at du kunne smake på den enda?» «Nei, Mester. Jeg er lei meg, men den smaker så godt.» Han tar tak i begge armene dine, skyver dem bakover og lenker dem fast til sengen. «Du må lære deg å kontrollere deg.» Du hører at han nå runker seg selv. «Hva er det du vil? At jeg skal runke meg selv å sprute i ett håndkle og la deg ligge her helt alene?» «Nei, Mester, det vil jeg ikke.» Han fortsetter å runke, «Om du ikke vil det må du snart gjøre som jeg sier.» Han gir deg ett par smekk med pikken i ansiktet, den er våt så det lager en deilig lyd når den treffer kinnet ditt. Han aker seg litt lenger ned i sengen, hendene hans tar tak i puppene dine og han klemmer forsiktig på dem før ett par av fingrene hans finner niplene dine og klyper dem. «AAAH!» Igjen klyper han dem, hardere denne gangen. «Skal du være snill jente?» «Ja, Mester.» hvisker du. «AAAAAH!» Han klyper enda hardere og sier «Jeg hørte deg ikke.» «Ja, Mester!» sier du høyere, men igjen klyper han deg hardere i niplene. «AAAAAAAAH!!!» Han klyper en gang til, slipper taket i niplene og bruker samme teknikk som da han spanket rumpa di på puppene dine, ikke like hardt naturligvis. «Hva sa du?» «JA MESTER! JA MESTER!» «Det er bra.»

Han reiser seg igjen og går ut av sengen. Ett plagg som faller på gulvet gjør at du skjønner at han har tatt av seg skjorta, nå er han også helt naken. Han løsner håndjernene som har lenket armene dine fast til senga. «Snu deg og still deg på kne med føttene mot sengegavelen.» Du adlyder ham og stiller deg opp i den stillingen han ønsker, han lenker nå fast anklene dine til senga. «Legg armene dine på ryggen.» Igjen adlyder du ham og han lenker håndleddene dine sammen før han kommer opp i senga igjen. Han står på kne ved siden av deg, han tar ett fast tak i håret ditt og bøyer hodet litt bakover. «Nå skal du så en smakeprøve.» sier han og du åpner automatisk opp munnen og venter på at han skal flytte på seg og la deg smake på pikken hans. Men isteden kjenner du den andre hånden hans som stryker over rumpa di, nedover låra og opp mellom dem. Tre fingre glir over fitte-leppene dine, de blir klissvåte med en gang, du er varm og våt. Hånden hans forsvinner og fingrene hans dukker opp igjen når de glir inn i munnen din. Du lukker igjen munnen og lar tunga slikke de to fingrene før han drar dem ut mellom leppene dine. «Smaker fitta di godt?» «Ja, Mester!» Mens han fortsetter å holde håret ditt flytter han seg sånn at han står foran deg. «Stikk ut tunga di og hold den i ro.» Du adlyder, endelig skal du få smake pikken med hans tillatelse. Tunga di glir ut mellom leppene dine, han tar tak i pikken og gnir pikk-hodet mot den. Rundt og rundt, det blir våtere og våtere. Så løfter han pikken opp og skyver hoftene mot deg sånn at tunga di treffer roten og så lar han den gli ned. Tunga di får smake hele pikken hans, helt opp til hodet. «La tunga di gli inn i munnen din og smak skikkelig på den.» Han ser på at du lar tunga rulle rundt i munnen og at du elsker smaken. «Nå, smaker den godt?» «Ja, jeg elsker smaken av pikken din Mester.»

Han gnir den deilige pikken sin i hele ansiktet ditt, over kinnene, i pannen og over de myke og fine leppene dine. «Åpne munnen din.» Munnen din er vid åpen før han rekker å si de tre ordene. Han holder fortsatt i håret ditt og bøyer hodet litt bakover sånn at munnen din er i perfekt posisjon før han lar den forsiktig gli inn i deg. Du presser leppene mot skaftet og lar tunga slikke den stive kuken du har i munn. Han hadde tenkt å avbryte deg siden han ikke hadde gitt deg instrukser om dette, men det er så deilig at det eneste han klarer å gjøre er å stønne høyt. «AAAAAAAAHHH!!» Han lar pikken gli ut og inn av munnen din og tunga di stopper aldri å slikke ham. «ÅÅÅÅH! Sånn ja, sug meg! Sug den harde pikken min!» Han trekker pikken ut og lar den hvile rett på utsiden av munnen din, tunga di slikker febrilsk på tuppen. «Vil du ha pikken min langt inn i munnen din?» «Ja, kjør den helt ned i halsen min Mester!» Han lar pikken gli så langt inn i munnen din som mulig, lar den hvile der litt før han trekker den ut igjen, venter litt og kjører den inn igjen. Hver gang den glir inn i deg stønner han høyt. «ÅÅÅÅH! Du er så utrolig flink til å suge! Jeg elsker å knulle munnen din!» Han bytter på å kjøre pikken dypt inn i munnen din og å la den hvile litt så du kan slikke opp alle saftene som kommer ut av den. «Mmmm.. var det deilig å endelig få sugd den pikken du har lengtet etter i hele kveld?» «Ja, Mester. Jeg elsker å suge pikken din Mester!» sier du og kysser pikk-hodet hans.

«Reis deg opp og legg hendene på sengegavelen.» Du gjør som han sier og han lenker dem fast i sprinklene i smijernsengen, før han sprer knærne dine litt og legger seg på ryggen mellom dem. Hendene hans tar ett godt og fast grep om rumpeballene dine og så kjenner du tunga hans som han så vidt det er lar berøre fitte-leppene dine. «AAAAAAHH!!» Tunga hans erter deg, han slikker med mye press på innsiden av lårene dine, men med en gang han nærmer seg fitta og klitten din er det så vidt den er borti. Du holder på å bli gal, og prøver å holde hodet hans i ro med lårene når han er som nærmest. Du er så våt at det nesten renner av fitta di allerede, og i frustrasjonen klarer du ikke å holde ham på plass mer enn ett sekund eller to. «Vil du at jeg skal slikke fitta di du da?» «JAA Mester!» Tunga han erter deg litt til og du vrir på hele kroppen men kommer ikke noen vei siden du er lenket fast. «Hva var det du ville jeg skulle gjøre?» «SLIKK FITTA MI MESTER! VÆR SÅ SNILL!» roper du. Du tenker ett sekund på at naboene kanskje hørte deg nå, men det driter du i. Det eneste som står i hodet ditt nå er at den tunga hans skal slikke den klissvåte fitta di. Nå er han snill og presser tunga hardt mot deg og slikker i ett voldsomt tempo over leppene og fittehullet ditt. Den ene hånden slipper tak i rumpa di og han lar ett par fingre massere klitten din. «AAAAAH! AAAAAHH!!!» Du stønner høyere og høyere og beveger hoftene dine litt for å øke nytelsen. Han stopper litt og spør: «Kommer du?» «JAAA MESTER! BARE LITT TIL!!» Da stopper han og reiser seg opp. Du blir helt motløs og sier: «Neiiiii Mester! Vær så snill! Jeg vil komme NÅÅ!» Han smiler og humrer litt for seg selv. «Stå helt stille nå, okei? Kan du love meg at du vil gjøre det?» Du puster tungt og fort. «Ja, Mester…» sier du og han hører du er frustrert og nesten litt lei deg. Han flytter på seg og åpner alle håndjernene som har lenket deg fast til sengen. Så etter han har flyttet på seg igjen, og du har utrolig nok klart å holde deg stille, sier han: «Ta av deg bindet du har foran øynene. Du river det av! Åpner øynene og ser at han ligger på ryggen i senga foran deg. Du hiver deg over ham, tar tak i den harde pikken, trer den våte fitta di ned på han og begynner å ri han i ett voldsomt tempo. Han følger dine bevegelser sånn at når du er på vei ned skyter han hoftene opp sånn at pikken bunner deg. Dere stønner høyt begge to, hendene hans spanker rumpa di hardere og hardere. «AAAAH! AAAH! AAAAAH!! JAAAAA MESTER! JEEEG KOMMEEEER!! AAAAAAAAAAAHHHH!!!» Hele kroppen din spenner seg i det orgasmen sprer seg fra fitta di og gjennom kroppen.

Dere puster tungt og fort begge to nå, du får hvile deg i ett par sekunder før han trekker seg ut av deg. «Sett deg på kne på sengekanten!» Han spretter ut av senga og stiller seg foran deg. Du sitter med knærne på sengekanten og hviler rumpa på anklene dine. «Runk meg til jeg kommer!» Du tar tak i pikken hans og runker ham, fortere og fortere. «AAAAAH!! SÅNN JA!! FORTSETT!» Du øker tempoet og lar den andre hånden din leke med ballene hans. «Kom for meg Mester! Sprut den deilige spermen din på meg!» Hånden din som runker ham øker tempoet. «ÅÅÅÅÅH!! AAAAAAHH!» Han stønner enda høyere. «Sprut meg i ansiktet Mester! Jeg vil kjenne spermen din renne nedover meg!!» «AAAAAAAAAHHHH!!!» Kroppen hans rykker til og sprut etter sprut med sperm pumpes ut av pikken! Du fortsetter å la hånden gli frem og tilbake, han puster veldig raskt og det rykker i kroppen hans nå og da. Han ser ned på deg, ladningen hans renner nedover ansiktet ditt og ned på puppene. Du gnir puppene inne med sperm og slikker fingrene rene. Han legger hendene på skuldrene dine og lener deg bakover, du flytter på bena sånn at dere nå ligger oppå hverandre. Han gnir spermen du har i ansiktet inn med ett par fingre, lar dem skli inn i munnen din og du slikker og suger dem rene. Han lener seg frem og dere kysser før dere blir liggende i en omfavnelse av utmattelse.

Legg igjen en kommentar