Deilig å våkne til…

Denne novellen er vist 12064 ganger.

Du ligger på sofaen, har på deg dongeribukser med belte og en trang t-shirt som virkelig viser hvilke muskler som bor på overkroppen din. Du er riktig så sexy der du ligger og halvsover med den ene armen halvveis over ansiktet.  Jeg kommer inn i huset, beveger meg stille og står en stund og ser på deg, det er noe ved deg som gjør meg varm og kåt. Uhm.. Jeg tar meg en rask dusj og tar på meg silketruse og en singlet og går tilbake til sofaen hvor du ennå befinner deg.  Tenner på noen stearinlys for stemning, nyter synet av deg mens jeg holder på med flere forberedelser. Setter meg på kne ved siden av deg og stryker deg forsiktig over armene med fingertuppene mine, du rører deg ikke ennå, og jeg fortsetter, gir deg små kyss på armen din og flytter den forsiktig bort fra ansiktet ditt. Stryker deg over t-shirten nedover mot magen, løsner på beltespennen og tar opp knappene i buksen. Kjenner at det er noe som blir større og stryker forsiktig over kuken din og kjenner at kroppen din begynner å bevege seg. Du er i ferd med å våkne. Jeg løsner t-shirten fra buksen og drar den et stykke opp, kysser deg forsiktig på magen og bruker tungen min lett oppover brystkassa, kjenner en arm som smyger seg rundt midjen min og drar meg nærmere, du er våknet. Leppene våre låses i et hett kyss og hendene dine tar et godt tak rundt meg og klemmer meg, hardt og godt. Du har lyst på mer og du tar av deg t-shirten helt. Jeg kysser deg med våtere kyss på brystkassa og nedover magen, kuken har begynt å bli hard og jeg smyger en hånd ned under stikken og stryker den litt, får tak rundt den og drar den litt frem og tilbake, det er trangt og du løfter på rompa for at jeg skal trekke buksa av. Kuken reiser seg, og jeg gir den et vått kyss på kukhodet. Du stryker meg over rompa og knar rompeballene mine litt, et par av fingrene dine finner veien under trusestrikken og smyger seg over fitta mi, åh, det pirrer så godt, du er innom kliten min, bare så vidt, før du tar tak i trusekanten og trekken den av meg. Jeg er våt og kåt, vi er kåte i sammen, det er – deilig. Vi legger oss ned på pleddet på gulvet, i en deilig 69. Jeg tar tak i kuken din og med høyre hånden og bruker venstre på den nybarberte pungen din, tungen min leker lett på kukhodet, sirkulerer fram og tilbake i raske bevegelser, samtidig mens hånden min går rolig opp og ned. Slikker kuken din langs sidene, opp og ned, tar kukhodet i munnen og lar leppene mine omslutte den helt. Åh, deilig kuk du har, tar den lenger inn og roterer litt med munnen, inn …… ut…………inn………ut, åh, det er så godt. Du gir meg nytelse av klasse, slikker meg, tungen din går langt inn i meg, suger kliten hardt og du fingrer meg, den ene fingeren plasserer du lett i hullet bak, åh, du gjør meg kåtere. Vi nyter hverandre. Kuken din er så god, jeg slikker den intenst. Tungen min legger et lett press på det lille hullet og jobber seg rundt kukhodet før leppene igjen omslutter kuken og hodet begynner å jobbe iherdig opp og ned. Venstre hånden min stryker over pungen, roten, lårene, rompa, kjenner du rykker litt, jobber hardere og raskere med tungen min. Du har et godt tak i hoftene mine og trekker meg enda lenger mot deg, du begraver munnen din i fitta og mi og slikker i deg saftene mine. Åh, deilig, du er en mester. Du fingrer meg samtidig som du masserer kliten min, tungen din er også der, og jeg nyter hvert sekund, kjenner kroppen min begynner å vibrere og det er like før orgasmen setter inn. Vi vibrerer begge to og vi kommer nesten på likt, Du spruter inn i munnen min, den fylles opp og det renner ut av munnvikene mine, jeg kommer også og kroppen min spenner seg i nytelse. Fy fader å deilig.’
 Jeg legger meg ved siden av deg i armkroken, slapper av sammen med deg, du holder rundt meg, og så sovner vi.

Legg igjen en kommentar