Golf, del 1

Denne novellen er vist 26852 ganger.

Det var min andre sommer som caddie på Grønmo, en jobb faren min hadde plaget formannen i ukevis for å skaffe meg. Ikke at jeg selv syntes dette var drømmejobben, men jeg hadde nå tilbrakt en del tid der borte sammen med ham, så jeg visste litt om banen, og i praksis besto ikke jobben av 100% golf. I praksis ble det faktisk mest plenklipping, utstyrvask og potetarbeid. "Vikar" var den offentlige tittelen, og jobben besto av å bli satt til å gjøre alle mulige jobber en 19-åring kunne gjøre, og som man var for fin til å gjøre selv – til tider skitne jobber. Men det var greit. Forrige sesong hadde jeg ikke likt meg noe særlig, men da pengene kom inn på konto etter sommeren var det verdt alle møkkajobbene. I år hadde jeg slått meg til ro med at denne jobben ikke var verre enn mange andre; jeg hadde sett kameratene mine stå inne bak disken i glovarme bensinstasjoner, grave grøfter og det som verre var, alt for å tjene noen kroner. Jeg pleide å tenke på det idet jeg vandret ute på gresset i solskinnet, eller kjørte en av de morsomme golfbilene og bar køllene til en eller annen pamp som ikke gadd å bære dem selv. Jobben var i grunnen slett ikke verst på sånne dager.  Det var også en annen grunn til at jobben hadde tatt seg opp i det siste. Grønmo var ikke bare et sted for gråhårete menn med stressrynker og magesår, det kom også forbausende mange damer for å spille golf. Enkelte av dem så slett ikke verst ut; det var kvinner som ikke hadde stort annet å gjøre om dagene enn å ta vare på utseendet sitt, og selv om enkelte gikk over streken og enten badet i parfyme eller dyppet hodet i en bøtte med sminke, så var det noen som så… flotte ut. Jeg har aldri helt hatt sansen for 18 år gamle "babes", og da denne ene spesielle kom innom ved sesongstart begynte jeg å tenke at sommeren kunne bli fin til tross alt potetarbeidet.

            Hun var kanskje drøyt førti, håret var skulderlangt og mørk blondt, en fin avveksling fra alle vestkantfruene som bleket håret til de grader at hydrogenperoksidet lakk inn gjennom skalpen og gjorde dem alle til vandrende nek. Kroppen var slank og velformet, og når hun kom gående ut fra garderobene, klar for en runde i solskinnet, ikledd en hvit skuldertopp og et kort skjørt, så tok det ikke mange sekundene før jeg måtte stille meg inntil resepsjonsdisken for å skjule den store kulen i buksa. Lårene hennes var faste og solbrune, jeg hadde tatt meg i å stirre på bakenden hennes idet hun gikk ut døren – hvordan de to halvkulene strammet seg for hvert steg og viste alle og enhver at hun hadde tilbrakt et større antall timer på treningsstudioets trappemaskiner. Hun var den type kvinne man fikk lyst på bare av å se på henne. Den første (og hittil eneste) gangen jeg hadde kjørt henne ut på banen hadde jeg blitt sittende i golfbilen en stund og sett på henne og venninnene spille. Samtlige gikk kledd i sommerlige klær, og å se denne åpenbaringen vandre rundt i sola på det kortklipte gresset var intet mindre enn opphissende. På tilbaketuren hadde jeg blitt sittende bak rattet og fantasere om henne. Om den solbrune huden, de runde brystene, den flotte baken… Fantaserte om å la hendene gli over kroppen hennes, og tankene gikk videre. Så for meg at hun ba meg smøre inn kroppen hennes med solkrem før hun gikk ut på golfbanen. Så for meg at hun var frustrert over ektemannens utilstrekkelighet i senga og hadde lyst på noe annet. Det endte opp med en heftig runk på toalettet i resepsjonen, der spruten ble så sterk at jeg bommet på skåla og måtte vaske gulvet og deler av veggen etterpå.  Det fikk bli med fantasiene. Den dyre ringen på fingeren hennes vitnet om at hun hadde en pengesterk mann hjemme i villaen på Frogner, med to barn på BI og medlemskap i diverse eksklusive klubber – som denne. Om jeg begynte å flørte eller ble for ivrig i kikkingen, og sjefen fant ut at jeg drev og "grafset på de kvinnelige medlemmene", ville jeg miste en sommerjobb jeg hadde begynt å få sansen for ganske øyeblikkelig. Allikevel lekte jeg meg med disse skitne tankene hver gang jeg så henne; fantasier om den rike kvinnen som har en affære med gartnergutten eller badevakten. Til slutt var det ikke måte på hva vi drev med, fortrinnsvis rett under nesen på hennes mann. Jeg fantaserte om at vi snek oss bort under en turnering og hadde skitten sex i klubbhuset mens gubben sto på tee'en, eller at hun forførte meg og tok meg med inn i skogholtet ved hull 1. Slik gikk dagene, med sol og varme, alle typer arbeid, og alle typer drømmer.

En helt vanlig onsdag i august kom hun bort til meg i resepsjonen. Det var relativt stille; siden ferien var over så pleide medlemmene for det meste å spille i helgene. Neste fredag kom de til å strømme på igjen, og jeg ville få masse å gjøre. Foreløpig var det stille; opprydningen etter forrige helgs turnering var så vidt unnagjort, og jeg hadde satt meg ved PCen i resepsjonen for å slappe av og surfe litt. Vips, så sto hun der. Jeg skvatt da hun snakket til meg, jeg hadde ikke lagt merke til at hun kom inn.

"Hei, Andreas," sa hun med et perlehvitt smil. "Stille her i dag?"

"Jada…" fikk jeg fram, og smilte så selvsikkert jeg kunne. Jeg ble alltid litt satt ut når hun kom bort til meg sånn. Som alltid når jeg snakket med henne prøvde jeg å holde praten i gang, og tvinge blikket bort fra den flotte bysten; alt for å unngå at hun skjønte at jeg ikke kunne la være å stirre. Dersom hun fulgte med i det hele tatt så hadde hun vel saktens avslørt meg; jeg beundret den lyse overdelen hun hadde på seg og øynene streifet hele tiden over det som lå under. Jeg løftet blikket og fokuserte på smilet hennes i stedet. "Skal du spille? Det er nesten ingen her, så det kan bli litt vanskelig å finne noen å spille med."

"Å, det gjør ikke noe," sa hun, fremdeles smilende. "Det er så deilig ute i dag at jeg bare måtte ta en tur. Sees senere!"

Hun gikk mot garderoben med en liten bag, og jeg benyttet anledningen til å se det jeg kunne før hun forsvant inn døren. Jeg vendte tankene tilbake til nettsidene på PCen, prøvde å tenke på noe annet enn de smekre lårene og hvor mye jeg hadde lyst til å sette meg ned mellom dem og føre hendene opp til rumpa og presse ansiktet inn mellom og smake på henne med tunga…  Jeg hørte døren og så henne komme ut igjen, ikledd den vanlige sommerdrakten – en fin, tett topp med et hvitt skjørt som gikk til rett ovenfor knærne. Hun gikk ut mot døren, og jeg skulle akkurat til å løfte blikket igjen for å se etter henne da jeg oppdaget at hun hadde stoppet. Hun ble stående et par sekunder, før hun snudde seg mot meg.

"Du vil ikke bli med meg ut du, da? Jeg er litt øm i skulderen i dag; kunne trenge en sterk caddie," sa hun med et smil.

"Ja, gjerne det," fikk jeg sagt forbløffende fort. Jeg la igjen en lapp til Truls om at jeg var på banen. Han kunne ringe hvis det var noe, men ærlig talt så var det så stille i dag at han neppe kom til å trenge meg. Når et av medlemmene da trengte en caddie, hvordan kunne vel jeg si nei? Nå fikk jeg tilbringe de neste timene med henne i tillegg. 9 hull kan gå fort nok, men det var en varm dag, vel verd å ta seg tid til å nyte. Jeg så for meg at jeg kunne ha stått tett inntil henne og vist henne hvordan man skulle holde skaftet og slå, men hun kunne nok betraktelig mer om golf enn jeg, siden jeg knapt hadde vært ute på drivingbanen.

            Jeg ble med henne bort til bilen og hentet køllene hennes. Slang bagen over skulderen og fulgte etter henne mot første hull. Det var en nydelig dag, med solskinn og en liten vind som kom med jevne mellomrom og kjølte oss ned. Det var ennå ikke lunsjtid, så banen var nærmest øde. Det kunne vel saktens hende at det dukket opp noen etter arbeidstid. Grunnen til at hun hadde begynt med golf var at hun kjedet seg hjemme på dagtid. Mannen var på jobb, og det eneste han kunne snakke om når han var hjemme var hvor mye han gledet seg til å spille golf. Så hun hadde blitt med, slått noen baller, og etter hvert hadde hun fått dreisen på det. Nå kom hun til klubben nesten hver dag hun ikke hadde annet å gjøre, altså et par-tre ganger ukentlig. Hun slo ut fra første tee og vi begynte å gå bortover fairway. Jeg visste ikke så altfor mye om banen eller golf generelt, men jeg hadde plukket opp noen småting fra faren min, så jeg ble ikke svar skyldig om hun lurte på noe. Men det var ikke golfen jeg interesserte meg for. Jeg benyttet meg av enhver anledning til å gløtte i hennes retning og få en titt på den smekre kroppen. Hver gang hun strakk seg foran et slag, eller hver gang hun plukket ballen opp fra et hull, passet jeg på å stå noen meter unna henne. Om hun spurte, kunne jeg alltids si at det var for ikke å forstyrre slagene, men sannheten var at jeg sto og drømte om den lekre bakenden hennes. Ved et par anledninger sto jeg så nær at jeg kunne ha lagt hånden rett på, og jeg fantaserte om at jeg smøg fingrene oppunder skjørtet og brettet det oppover… Hele runden hadde jeg en jevn puls på minst 150, og jeg kjente varmen blusse opp i ansiktet hver gang hun så på meg med det blide smilet.

"Det er deilig å være ute, er det ikke?" sa hun mens vi gikk mot åttende hull.

"Sant, det – særlig når sola skinner," svarte jeg, og prøvde å holde meg halvmeteren bak henne, for ikke å miste utsikten.

"Så mye fint å se på også," fortsatte hun.

"Mhm," svarte jeg og lot blikket falle nedover ryggen hennes. Varmen hadde fått svetten til å renne på oss begge to, og jeg hadde selvfølgelig glemt å ta med drikke. Jeg fikk bøtte innpå når jeg kom tilbake til klubbhuset, tenkte jeg. Hun gjorde ferdig hull åtte på fire slag, ett over par, og var veldig fornøyd.

"En bogey til på siste, så blir det ny rekord," sprudlet hun. "Det er nok caddiens fortjeneste."

"Ja, selvfølgelig. Alltid en fordel å ha med en ekspert på køller, " spøkte jeg, fullt klar over assosiasjonene ordet kunne gi. Jeg var ikke alene om å snakke på den måten.

"Gi meg den største du har," smilte hun på siste tee.

Jeg kjente det rykke til i junior da jeg så blikket hennes gli raskt nedover meg idet jeg ga henne driveren. Hun slo et flott slag ut på banen og vi gikk nedover for å se etter ballen. Vi fant den ganske fort; den lå i fin posisjon til å nå greenen på andre slag. Hun stilte seg opp, jeg fikk nok et godt innblikk mot rumpa hennes, og ballen fløy av gårde mot flagget. Hun traff greenen, og da vi nærmet oss så vi at hun lå bare noen meter unna; hun lå an til birdie, og var naturligvis ekstatisk. Hun stilte seg opp med putteren, men klarte nesten ikke slå.

"Du klarer det, bare sikt og skyt," sa jeg da jeg så at hun skalv på hendene.

"Gud, tenk om den går oppi. Se, jeg skjelver," lo hun.

"Da blir det feiring med is og brus. Pust rolig, sikt, og…" Hun puttet og ballen endte opp en halvmeter unna. Hun satte enkelt den siste, og endte på par.

"Ny pers!" sa hun smilende og ga meg putteren. Jeg la den på plass i bagen og vi begynte å gå tilbake mot klubbhuset.

"Så feiring blir det allikevel?"

"Jada. Is og brus, jeg er så tørst. Er ikke du?"

"Jo, jeg kunne drikke hva som helst."

"Da får vi ordne noe, da," sa hun med et glis. "Rekorden må jo feires."

 

Vi gikk til bilen med køllene først, og så inn i klubbhuset. Jeg fortsatte rett til kjøleskapet og hentet to flasker brus.

"Skål," sa jeg og helte nedpå. Jeg var så tørst etter turen i sola at jeg drakk opp alt på sekunder.

"Det gikk unna," sa hun og drakk av sin. Jeg gikk sakte mot desken, men ble stående og stirre idet hun la hodet bakover og svelget. De runde brystene sto ut som to store halvkuler, og blikket falt over ryggen hennes, hoftene og nedover. Hvis hun bare visste hvor mye jeg hadde lyst til å legge hendene på den rumpa og gripe tak… Jeg våknet av at hun snakket til meg. "Klarer ikke la være å se, eller?"

"Nei," svarte jeg før jeg rakk å tenke. Det slo meg først etterpå hva jeg hadde sagt. Jeg ble stående et sekund og kjente varmen spre seg i ansiktet, men så kom redningen da det gikk i døren. Det begynte vel å komme folk på denne tiden; enkelte som hadde kommet hjem fra jobb og dratt rett ut i finværet. Jeg gikk bak desken og ordnet med medlemskortene til de to mennene som hadde kommet inn. Pausen varte imidlertid bare et minutt eller to. Hun sto fremdeles borte ved kjøleskapet, og jeg så at hun ventet på at de to skulle gå.

"Ikke jeg heller," sa hun straks de var ute. "Bare det at jeg er flinkere til å skjule det, tenker jeg."

Jeg visste ikke hva jeg skulle si, så jeg sa ingenting. Jeg bare smilte blygt og satte meg ved PCen igjen. Hun sa takk for runden og gikk mot garderobene. Jeg ble sittende og takke Skaperen for at hun ikke hadde blitt forbannet, gudene skal vite at det var nok av de pripne husfruene som kom hit ellers som ville ha gått til søksmål for den minste ting. Jeg merket følelsen av uro stige idet hun kom ut igjen like etterpå. Hun hadde ikke skiftet. Hun kom rett bort til meg og ba meg bli med.

"Er det noe galt?" spurte jeg nervøst.

"Ja, det er noe galt her inne, sa hun og tok meg med inn i garderoben. Vanligvis fikk bare Lise eller Trude gå inn i damegarderoben, men det var jo tomt for øyeblikket. "Det er noe galt med lyset her inne," sa hun og åpnet døra. Jeg kunne ikke se noe galt, lyset var da på…?

"Hva er det som…?"

"…men det som er virkelig galt er at jeg ikke har gjort dette før," avbrøt hun.

 

Jeg rakk aldri reagere da hun presset meg mot veggen og holdt meg fast. Jeg kjente hendene hennes gli opp langs ryggen til neglene raspet meg i nakken, og de myke leppene hennes presset mot mine og slukte meg hel. Hun tok pusten fra meg. Klemte meg inn mot veggen og lot meg kjenne hele kvinnekroppen mot meg. Slik sto vi i flere minutter, tiden ble fullstendig borte, irrelevant, det eneste jeg la merke til var hendene og munnen hennes, og den deilige kroppen som strøk seg mot meg som en oppmerksomhetssyk katt.

"Det er for galt at jeg har gått her i ukevis og sett på deg, blitt kåt på deg og ikke gjort noe med det selv om du har siklet etter meg enda lenger."

"Jeg…" begynte jeg før jeg ble avbrutt av den ivrige munnen hennes. Jeg visste ikke hva som skjedde, knapt hvor jeg var – bare at jeg ikke ville stoppe. Hendene mine hadde funnet veien rundt kroppen hennes, nedover korsryggen og ned til rumpa, der de grep tak i de deilige halvkulene og presset henne mot meg.

"Gud, så kåt du gjør meg…" sa hun og hev etter pusten. "Den deilige unge kroppen din… åh, jeg bare må ha…"

Før jeg rakk å spørre henne nærmere hva hun ville ha, kjente jeg hendene mine stryke gjennom håret hennes. Hun gled nedover meg, satte seg ned på benken og dro av meg det som sto imellom henne og det hun ville ha. Uten nøling la hun hånden på staken og lot munnen følge etter. Forsiktig dro hun forhuden helt tilbake og lot hånden klemme rundt roten av pikken. Det banket i underlivet og følelsen gikk fra kaldt til varmt da hun blottla pikkhodet, for så å ta det mellom leppene. Den varme, våte munnen lukket seg om pikken og gled nedover til jeg forsvant i følelsen. Jeg lente meg bakover mot veggen og konsentrerte meg om å puste for å unngå å sprute der og da. De bestemte hendene som visste hva de ville ha og ikke ville godta protester av noe slag, den herlige munnen som tok meg inn og drakk av meg, neglene som raspet meg lett under pungen og fikk det til å svimle for øynene på meg – jeg stønnet og holdt på å miste balansen. Hun slapp meg idet jeg kavet med armene og holdt på å falle. Med en liten latter reiste hun seg og tok av seg trusa. Skjørtet lot hun være på… og det tente meg enda mer. Jeg hadde alltid hatt lyst til å ha sex på den måten, spontant, oppetter en vegg. Det var det hun ville også.

"Kjør pikken i meg, vil du… det er så utrolig lenge siden…" sa hun og spredte bena.

Jeg stilte meg bak henne og la pikken mellom lårene hennes, gned den opp mot sprekken og hørte hvordan hun stønnet. Hun svaiet i ryggen og dyttet rumpa mot meg for å gjøre det enklere å komme til. Jeg brukte hånden og styrte pikken på plass mot åpningen; jeg kjente fingrene hennes skille leppene og åpne for meg. Hodet presset mot åpningen. Hun var trang, og stønnet idet jeg prøvde å komme inn i henne. Jeg skar en grimase og støtet hardt mot henne. Pikken gled innenfor og boret seg innover den trange kanalen. Jeg kom ikke helt i bunn til å begynne med; jeg dro meg utover og støtet til på ny. Kom litt dypere. Hun stønnet høyere. Jeg grep tak i håret hennes med den ene hånden og hofta med den andre, og dro henne langsomt, men bestemt til meg. Pikken gikk helt inn og rumpa hennes gned seg mot huden min. Hun stønnet viljeløst idet jeg begynte å jukke i henne. Hun var varm og svett, og det dryppet av kroppene våre ned på gulvet. Fitta hennes var så trang at det nesten gjorde vondt hver gang jeg dyttet meg til bunns, men hun myknet opp etter hvert. Staken min utvidet veggene hennes til de passet perfekt rundt meg, og hun begynte å stramme til i lette tak hver gang jeg dro meg ut. Jeg mistet kontrollen, og støtet hardere i henne. Hvert støt løftet henne opp fra gulvet og fikk henne til å skrike ut i ren fryd – skrikene blandet seg med stønnene mine og lyden av bekkenet som smalt mot skinkene hennes. Jeg hadde aldri hatt så deilig sex. Til å begynne med gjorde smerten av å trenge inn i den trange åpningen at det ikke gikk for meg med én gang, men nå meldte orgasmekrampene seg igjen. Det svimlet for meg og kriblingen i underlivet gikk over til små rytmiske rykninger; det var like før… Hva skulle jeg gjøre? Skulle jeg stoppe eller ville hun at jeg skulle komme i henne? Jeg klarte ikke stoppe, og var på vei til å sende satsen opp i henne, men i samme øyeblikk stanset hun opp og ba meg stoppe.

"Ikke kom i meg, vær så snill… ikke kom i meg…" sa hun og reiste seg opp.

Jeg slapp taket i henne og kjente pikken gli ut av det varme hullet. Hjertet mitt hamret vilt, og jeg pustet tungt som om jeg hadde løpt en kilometer. Selvsagt kunne jeg ikke komme i henne, tenkte jeg, alt mulig kunne jo skje… men det var visst ikke det hun mente:

"La meg få det i munnen, hm? Jeg vil smake deg, den deilige, friske sæden din…"

Hun satte seg ned på kne og tok meg i munnen igjen. Jeg sto midt på gulvet og prøvde å beholde balansen, noe som ikke var lett med den følelsen hun ga meg. Leppene lekte med skaftet, gled opp og ned og lot tunga slikke over hodet. Med den ene hånden holdt hun forsiktig under pungen, gned varsomt over ballene og lot neglene raspe meg i huden. Den andre hånden gled opp og ned langs skaftet, først sakte, så økte hun langsomt tempoet. Hun vred på hånden hver gang den gled over hodet, og munnen kom ned over pikken når hun dro hånden nedover. Raskere. Enda raskere. Det var en vanvittig følelse, jeg kjente det bygge seg opp i meg mer og mer – og akkurat i det øyeblikket jeg trodde at hun hadde vippet meg over kanten, så strammet det seg til enda mer, og orgasmen uteble. Jeg hev etter pusten og støttet meg til veggen. Hun runket meg i et tempo jeg ikke kunne utføre selv engang – og til slutt ble det for mye. Orgasmen samlet seg som en knute i underlivet, det rykket ukontrollert i hele kroppen og jeg nærmest skrek i ekstase. Sæden skjøt ut av meg med et voldsomt trykk og traff den åpne munnen hennes. Hun gapte og tok imot den første spruten før hun lente seg forover og lukket munnen om pikken. Tok meg langt inn; slukte hodet og lot ikke en dråpe havne utenfor. Orgasmen fortsatte lenger enn jeg klarte å oppfatte, det kan ha vært sekunder eller minutter. Hun fortsatte å runke meg forsiktig, lot fingrene gli oppover langs undersiden av skaftet, klemte ut hver dråpe og slikket i seg alt sammen med fornøyde lyder.

"Gud, så deilig du smaker," sa hun og smilte.

Hun reiste seg og plukket opp trusa som lå på gulvet. Hun var fortsatt kåt. Blikket var sløret og bena hennes dirret. Hun plukket opp shortsen min og sa jeg skulle kle på meg. Jeg registrerte så vidt hva hun sa, jeg var fremdeles en smule omtåket etter den voldsomme orgasmen hun hadde gitt meg.

"Jeg skal bare dusje og så kan vi dra, OK? Du blir med meg hjem, ikke sant? Jeg vil så gjerne ha mer sex, men ikke her – noen kan se oss… Det er ingen hjemme hos meg, du er ferdig her klokken tre, er du ikke…"

Jeg bare nikket til svar og fikk på meg shortsen. Rygget ut av garderoben og fikk et glimt av baken hennes idet hun dro ned skjørtet. Jeg så bort på veggen. Klokka var ti på tre…

Legg igjen en kommentar