Den perfekte blowjob!

Denne novellen er vist 25923 ganger.

Dette var den beste blowjoben jeg noen gang hadde fått! Begeistringen, og nesten sjokket jeg kjente over at hun bare spurte meg helt ute av det blå: Kan jeg suge deg? Har lyst til å suge deg. Det vekket liksom noe i meg. Faktisk akkurat nå også, mens jeg skriver dette. Kjenner jeg blir hard igjen.

Men da det skjedde, ble jeg faktisk litt usikker om hun tullet med meg. At hun bare ertet meg. Men jeg så det på øynene hennes. Smilet. Leppene hennes. Tungen som beveget seg sakte og lekent over dem. Øynene hennes som så spørrende og pirrende på meg.

Dette var noe hun ville.

Alle lydene fra rommet husker jeg plutselig forsvant. Jeg hørte dem ikke mer. Det eneste som eksisterte i rommet var blikkontakten vår, og spørsmålet hennes som fremdeles hang i luften. Jeg ble varm i kroppen. Tusen tanker fór rundt i hodet mitt mens jeg tittet inn i øynene hennes.

Var det virkelig sant?

Å bli sugd er noe jeg elsker. Det beste jeg vet. Men at det var hun som spurte, om hun kunne få lov, at det var hun som ville suge meg; at hun ikke gjorde det for meg, men for seg selv. Vel, det var et sjokk, en begeistring…noe jeg aldri trodde jeg noen gang ville komme til å oppleve.

Å selv spørre om å bli sugd, mens man sitter i sofaen og ser tv, er en ting. Man tenker tanken Går jeg kanskje for langt nå? Hva om hun synes jeg er litt frekk? Kanskje litt, eller veldig over kanten ved å spørre på den måten helt ute av det blå.

Det er en ting.

En helt annen ting, der det er hun som spør deg om hun kan suge…det er bare helt vilt!!

Det er bare noe vi menn bare kan drømme om. Og bare noen få av oss som får oppleve.

Og vet du hva? Jeg har nå blitt en av dem.

Og det som fulgte…å herregud, jeg blir så hard igjen bare av å tenke på det.

Hun nærmet seg sakte. Kom frem til meg der jeg satt i sofaen. Straks grep hun tak i beltet på buksen min. Øynene hennes var låst mot mine. De beveget seg ikke vekk et eneste sekund mens fingrene hennes sakte, men ivrig løsnet på beltespennen min.

Jeg var allerede så hard av situasjonens virkelighet at, da beltespennen var fri, løsnet den første knappen på buksen min seg av seg selv. Tuppen av penisen min presset seg frem over trusetoppen. Hun senket blikket og så den. Hun trakk pusten dypt og sakte senket hun hodet ned mot meg.

Jeg lukket øynene da jeg kjente den varme pusten hennes der nede.

Jeg ventet.

Sekundene gikk.

Så kjente jeg tungespissen hennes sakte begynte å leke seg rundt tuppen av penisen min.

Allerede der ville jeg kunne si at det var den beste blowjoben jeg noen gang hadde opplevd. Det fordi det var hun som hadde spurt.

Og ting bare fortsatte og fortsatte.

Tingene som skjedde videre, en etter en, var for meg, selv nesten i dag, nesten uvirkelig. Alt jeg noen gang hadde håpet på. Alt jeg noen gang hadde drømt om. Alle de små detaljene jeg alltid hadde fantasert om…de skjedde. De skjedde akkurat slik jeg hadde drømt om at de ville gjøre. De skjedde før lysten meldte seg i hodet på meg. De skjedde før penisen min ba om dem.

Akkurat som om hun visste.

Gjorde hun det? Eller var dette bare en drøm?

Ventet nesten at jeg når som helst ville våkne og bare sitte igjen med fantasien. En fantasi som aldri ville bli virkelighet.

Men dette var ikke en drøm. Dette var virkeligheten. Det skjedde rett foran øynene på meg.

Jeg så det med mine egne øyne. Hodet hennes der nede. Jeg kjente den varme pusten hennes. Tungen hennes som lekte seg rundt penishodet mitt. Tungespissen som brukte god tid på det ekstra følsomme punktet på baksiden av hodet, og som fra tid til annen forsøkte å trenge seg inn i åpningen på tuppen. Tennene hennes da hun veldig forsiktig plasserte dem på penishodet og skrapte forsiktig. En følelse så dyrisk deilig at jeg kjente det prikke i alle tær og fingre.

Jeg lyttet til pusten hennes mens hun holdt på. Hennes dype stønn. Lyden av den dype lysten fra stemmen hennes.

Hun sa absolutt ingenting. Brukte kanskje to lange minutter på å slikke meg rundt penishodet. Blodet i pikken strammet seg til bristepunktet. Jeg var så hard at det nesten gjorde vondt. Jeg var veldig klar for noe mer.

Akkurat da hevet hun hodet opp mot mitt, og straks kjente jeg savnet av tungen hennes. Blikket hennes møtte mitt. Hun så meg inn i øynene. Kysset meg.

Så sa hun, ”Jeg bare må ha deg i munnen akkurat nå. Jeg må kjenne varmen av pikken din rundt leppene mine. Vil kjenne den langt nede i halsen. Vet du så på tv, men er det greit?” Hun blunket lekent.

Jeg svelget, fant ikke ord, klarte nesten ikke få frem en lyd heller, men jeg klarte å hikste frem et ”OK”.

”Takk.” sa hun. ”Dette skal jeg nyte. Har tenkt på det i hele dag. Jeg skal suge deg tørr.” Så kysset hun meg en siste gang før hodet hennes beveget seg ned igjen.

Jeg rakk ikke si noe før hun begynte. Hun senket hodet og puttet hele penisen min inn i munn. Hun gikk heeeelt ned, og jeg kjente tuppen av penis treffe helt bak. Hun brakk seg lett, men hun holdt den der mens hun beveget på hodet. Følelsen det ga meg kan ikke beskrives. Jeg kjente det ikke bare i penis. Jeg kjente det i lårene og oppover magen. Det kriblet over hele meg. Stråler av nytelse fór gjennom alle kroppens nervetråder.

Så brukte hun tungen sin, presset den inn mot undersiden av penis, lagde vakuum og gikk sakte opp igjen. Da hun var oppe bar det straks ned igjen, helt til bunn, og samme bevegelse med hodet. Frem og tilbake. Nye strømninger fór gjennom kroppen min i fem nye sekunder.

Dette gjentok seg i kanskje et halvt minutt, før hun tok en kort pause og slurpet i seg spyttet som rant langs siden av penis. Slikket den ren. Samtidig begynte hun å massere meg bak med en finger. ”Jeg elsker å suge pikken din vennen.”

Så brukte hun hele tungeflaten helt fra ballene, brukte trykk og slikket sakte hele veien opp til hodet. Så gikk den inn i munnen igjen og helt ned til bunn. Hun holdt det der, brukte nakkemusklene og trykket ansiktet sitt ned mot lysken, som om hun forsøkte å få pikken enda dypere ned i halsen. Hun banket ansiktet sitt mot meg. Samtidig gikk fingeren inn bak, og jeg gispet i ekstase.

På vei opp igjen rant spyttet hennes ned langs siden av penisen min. Hun brukte tungen og slikket den ren.

”Jeg bare elsker smaken av pikken din.” Hun kysset den, uten å se på meg. ”Elsker å kjenne varmen i munnen.” Hun flikket med tungen på tuppen mens hun holdt et fast grep langs skaftet. Fremdeles så hun ikke på meg. ”Ikke minst, å vente på å kjenne deg komme inne i munnen min.”

Å Gud som jeg elsker å høre sånt!

Hun så på meg, og ventet litt før hun sa, ”Kan jeg svelge alt? Absolutt alt?”

Jeg klarte ikke svare. Jeg var i ekstase. Det var en drøm.

Hun sa ikke mer. Hun gikk ned igjen og strammet leppene sine rundt penisen min, og plasserte håndgrepet helt perfekt. Ikke for langt ned, og ikke for langt opp.

Penisen min forsvant dypt ned i munnen hennes og traff bunn. På vei opp igjen trykket hun tungen mot undersiden av penis. En ubeskrivelig deilig følelse. På vei ned igjen passet hun på at det ble trangt mellom leppen og tungen.

Å herregud, bare tanken på det i dag kan få meg til å eksplodere når som helst.

Seriøst! Jeg sliter mens jeg skriver dette.

Men likevel, jeg skal prøve å fortelle hva som skjedde videre.

Denne bevegelsen holdt hun gående en liten stund. Hun brukte mye spytt. Jeg kjente det renne nedover penis. Hun ga lyd fra seg. Stønnet mye. Noe som ga ekstra vibrasjon i penisen min. En ubeskrivelig deilig følelse. Ikke bare fysisk, men også mentalt. Hun elsket det hun holdt på med. Og jeg elsket at hun elsket det.

Er det en ting som virkelig betyr noe når det gjelder blowjobs, så er det entusiasme. Ingen lyd, så blir det statisk og til tider kjedelig. Ikke skrik ut heller, det blir bare rart. Bare la meg høre at du liker det du gjør. La meg høre at du elsker det.

Og det gjorde i hvert fall hun. Hun elsket det. Jeg hørte virkelig at hun nøt det hun holdt på meg. Vært eneste sekund.

Og det gjorde at jeg nøt enda mer også.

Som sagt, jeg var i ekstase. Hele opplevelsen var er drøm. Jeg trodde rett og slett ikke at dette virkelig skjedde meg. Alt var bare så perfekt.

Jeg husker ikke når, men hun ba meg putte hånden min bak på hodet hennes. Enda en ting jeg elsket. Og hun ba meg om det!

Jeg tillot meg selv å trykke hodet hennes enda lenger ned, og holde det der. Hun sa ingenting, og lot det skje. Det virket faktisk som hun elsket at jeg bestemte litt over henne.

Hun ble villere og fortsatte med å pumpe meg frem. Jeg kjente det bygge seg opp mot et klimaks. Jeg var i ferd med å komme.

Og det hardt.

Nå håpet jeg bare på at selve orgasmen ble like herlig.

Og det ble den.

Hun visste hvor følsom jeg kunne bli under orgasmen. Hun visste eksakt hva hun gjorde. Hun strammet hånden rundt skaftet, da hun merket jeg kom, og runket meg hardt. Hun plasserte munnen over penishodet, flikket forsiktig med tungen akkurat ved åpningen av penishodet.

Jeg eksploderte i munnen hennes. Hun slurpet i seg det hun klarte. Sæd rant ut av munnen på henne og ned langs skaftet og hånden hennes. Vi begge stønnet i kor.

Slik holdt hun på til jeg var ferdig.

Sakte roet hun tempoet. Hele kroppen begynte å slappe av. Jeg la meg tilbake og lukket øynene. Men hun var ikke ferdig. Veldig forsiktig strøk hun tungen sin sakte rundt på penishodet, og på den måten sørget hun for at etterorgasmen min varte ekstra lenge. I et halvt minutt sendte hun på denne måten nye bølger av nytelse gjennom pikken min.

Nytelsen så aldri ut til å ende. Det neste som skjedde, fikk meg til å havne i den syvende himmel. Det var rett og slett utrolig.

Helt utrolig!

Jeg hadde kommet, og det hardt, og alt var over for min del.

Trodde jeg.

Men hun fortsatte med å gjøre drømmen min virkelig.

Jeg åpnet øynene og så ned på henne. Blikkene våre møttes mens hun førte fingeren sin langs leppen og førte rester av sæd som hadde lagt seg der tilbake inn i munnen. Hun lot meg få se sæden ligge på tungen hennes før hun svelget.

Så rette hun blikket ned og fokuserte på pikken min. Med rolige bevegelser og med hele tungeflaten, slikket hun opp all sæden som rant langs skaftet på penisen min. Først den ene siden. Så den andre siden. Hun lagde dype tunge lyder for å fortelle meg at hun nøt dette.

Da pikken var ren, grep hun rundt den og klemte oppover. Med tungespissen slikket hun opp dråpene som tøt ut på tuppen av penisen.

Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Var dette virkelighet. Gjorde hun virkelig dette?

Det gjorde hun. Men det stoppet ikke der. Det lå sæd på magen min også. Med sakte bevegelser slikket hun det villig i seg.

Jeg bare stirret på tungen hennes der dråpe for dråpe ble slikket opp. Lyttet til slurpelydene der hun sugde det opp og svelget.

Akkurat der og da stoppet virkeligheten opp for meg.

Jeg klarte ikke si noe da hun tittet opp og så meg inn i øynene.

Hun smilte.

Jeg hadde opplevd min fantasi fra start til slutt. Jeg hadde ikke spurt, hadde ikke forventet, det hadde bare skjedd av seg selv. Og det var hun som ønsket det.

Det føltes i hvert fall sånn.

Hmmm…kanskje hun visste, og gjorde det for meg? Vet ikke. Alt kom så brått og så uventet. Alt hun gjorde, virket som om det var for hennes egen del.

Som om jeg kun var et verktøy for hennes nytelse.

Men jeg skal love deg. Dette nøt jeg. Jeg nøt det så mye at jeg tror rett og slett at jeg aldri kommer til å oppleve det samme igjen.

Aldri.

Legg igjen en kommentar