På deling og alltid kåt!

Denne novellen er vist 57359 ganger.

Jeg er 1.67 høy, brunette, på ca. 65 kg. Flat mage, store bryster, og en snerten rumpe.

 Jeg har på meg en vinrød underbust korsett i kunstlær og snøring på midten, over en sort tettsittende trøye med dyp utringning, ett sort miniskjørt til midt på lårene, også i kunstlær, samt vinrøde lårhøye støvletter i skinn.

Jeg har nettopp ankommet utestedet hvor jeg treffer deg i baren. Du drikker på en øl, mens du stirrer på meg idet jeg kommer gående mot deg og jeg kan allerede se brannen i dine øyne.

Du spør meg hva jeg vil drikke, og bestiller meg en Gin & Tonic etter raskt svar. Bartenderen snur seg for å blande drinken min idet jeg er helt fremme hos deg, jeg benytter øyeblikket til å gi deg ett heftig kyss på munnen, mens jeg legger en hånd rundt bakhodet ditt, og den andre på låret ditt. Jeg beføler deg oppover låret og gnir deg lett på skrittet utenpå buksa, mens jeg hvisker hest i øret ditt at jeg er truseløs i kveld og klar for pikken din, tunga di, fingrene dine, leketøyene som er kjøpt, og en overraskelse.

Drinken min kommer, og vi blir sittende å nippe til hver sin.

Du kikker på meg mellom hver slurk, og jeg kan se at du ikke vil vente mye lengre med å gå videre. Det sitter noen stykker til i baren på begge sider av oss, men det er dunkel belysning. Jeg tar hånden din, og kysser den, kysser deg på fingertuppene mens jeg sender deg ett sensuelt blikk. Snur knærne mine under bardisken, og legger hånda di på innsiden låret mitt. Jeg lener meg over til deg og ber deg om å kjenne etter hvor våt jeg er!
Du lar hånda gli opp og under mitt korte skjørt, og treffer direkte på klitten min, og jeg spenner meg i begeistring. Du fører en finger ned sprekken og finner inngangen min. og stikker tuppen av to fingre prøvende inn. Jeg vil stønne og vri meg, men kan ikke fordi det er folk overalt.

Du tar hånda opp igjen, og smiler triumferende til meg.

Jeg drar deg med meg til innerste hjørne av dansegulvet, hvor jeg smøyer kroppen min langs deg, snur meg med ryggen til og gnir baken mot deg i takt med musikken. Vi snur oss med ryggene mot folkemengden, og du stikker igjen hånda nedi skjørtet mitt, masserer klitten min og fingrer meg vekselvis. Musikken dundrer, jeg stønner, og hører din kåte pust i øret.

Jeg snur meg mot deg, glider ned glidelåsen i buksa di, og smetter hånda mi inn i den. Finner en stiv pikk, som dunker og pulserer i hånda mi. Runker deg først forsiktig, så mer heftig. Du puster tungt mens vi prøver å bevege oss etter musikken for å ikke vekke mistanker. Jeg beveger meg ned på deg, og sitter på huk i to sekunder, rekker akkurat å slikke tuppen på pikken din før jeg kommer opp igjen. Snur meg med ruggen til deg igjen og vrikker rumpa i takt med musikken, inntil pikken din. Du drar den ut buksesmekken slik at jeg får den mellom mine lår, jeg kan kjenne bevegelsene utenpå fitteleppene mine og mellom lårene mens vi danser til musikken. Og du kan kjenne saftene mine som det blir mer av. Du putter igjen hånda nedi skjørtet mitt, og masserer klitten min mens pikken din dras frem og tilbake sakte mellom lårene mine. Og jeg lener meg tyngre mot deg.

Pusten din går raskere, og jeg vil bare ha pikken din inn i meg. Jeg snur meg igjen mot deg, kysser deg hett på munnen, kjenner tungene våres møtes intenst, mens jeg vipper pikken din tilbake i buksa og glider igjen glidelåsen. Jeg leier deg ut av puben med bankende lem, våt fitte og slørete blikk. Vi venter på taxien som skal kjøre oss hjem til meg. Det er kun oss to ute, i mørket. Jeg kysser deg igjen, og biter deg i øret, og sier at jeg ikke kan vente til du skal kjøre pikken din inn i fitta mi.

Du tar ett fast grep om rumpa mi og trykker meg hardt inntil deg. Jeg ser meg rundt, og kan ikke se noen andre. Jeg trykker deg lett på skuldrene for å markere hva jeg vil.

Jeg vil at du skal gå ned på meg. Du blir usikker, er redd for å bli tatt på fersken rett utenfor puben på gata.

Men du gjør som jeg vil etter å ha sett deg rundt selv. Du putter begge hendene dine på rumpa mi, under skjørtet og jeg drar det litt opp. Du gir meg ett ertende slikk rett på klitten, og jeg stønner i nytelse og vil ha mer.

Du holder rumpa mi hardt, og klapser meg litt, mens du lar tunga gli over fitta mi pånytt. Du slikker meg vilt på klitten, og stikker tunga inn i meg også. Jeg vil falle bakover fordi det er så deilig. Plutselig hører vi ett kremt, du spretter bak, og jeg snur meg og stirrer rett i øynene til taxisjåføren gjennom passasjervinduet.

Vi blir litt flau, og jeg oppdager at jeg ikke har dratt ned skjørtet, noe jeg gjør i full fart nå.

Taxisjåføren smiler og spør om det er vi som har bestilt ham. Og så er vi påtur hjem.

Vi betaler taxisjåføren, men får rabatt fordi vi gav han ett skikkelig show. Og forsvinner inn i leiligheten min.

Vel inne dytter du meg inntil veggen, mens du snører opp korsettet mitt, du river av meg den sorte blusen, og biter meg hardt i brystvortene mine. Jeg nyter denne litt røffe behandlingen jeg får, og får av deg dine klær. Vi kysser og klår oss inn på soverommet.

Der henger det en huske i taket, og du plasserer meg i den. Jeg blir hengende med bena fra hverandre, blottlegger min våte, hårløse fitte for deg. Du går i skuffen min og henter olje, som du heller over brystene mine, du gnir inn brystene mine med olja, og har på mer olje, gnir inn mage, bein, rygg, rumpe og fitte. Du setter deg på kne, og slikker fitta mi, før du røyser deg opp. Du går igjen i skuffa mi, henter frem en kraftig buttplug. Du smører den med olje, og fører den mot analåpningen min. Jeg fryder meg, og vet hva jeg har i vente. Både fra deg og fra meg selv.

Når pluggen er inne får jeg forlate husken. Jeg dytter deg overende på senga, du blir liggende på rygg med en struttende, stor og tykk pikk som bare venter på å kjenne fitta klemme seg over den.

Jeg stiller meg på alle fire over ansiktet ditt for å suge deg, samtidig som du kan stirre på min dryppende våte og oljeglatte fitte, og en deilig rumpe med buttplug i.

Du stønner høyt idet jeg lukker munnen om pikkhodet ditt, det smaker herlig mann og det gjør meg vill. Jeg suger deg brutalt, men deilig, mens jeg runker deg, og masserer pungen din innimellom. Jeg slikker pikken din nedover og suger i meg en og en testikkel, før jeg slikker oppover igjen, og lar hele pikken skli inn i munnen min.

Plutselig får du deg en overraskelse, jeg har nemlig ringt min venninne fra rett over gangen. Hun står naken ved siden av senga og ser på oss, og du blir paff.

Jeg smiler, og ber deg konsentrere deg om å slikke fitta mi.

Min venninne kommer til hodet mitt, og vi kysser heftig, før jeg fortsetter med pikksuginga. Du kjenner ett par ekstra hender på ferd oppover lårene dine, og kjenner plutselig noe kalt blir sprutet på deg. Venninna mi har tatt frem olja du brukte på meg, og smører inn lårene dine mens jeg suger deg.

Hun smører inn rumpa di også, ballene dine, og stikker plutselig en finger inn i analåpningen din, du skvetter til og stopper opp å slikke fitta mi. Hun holder fingeren i ro inni hullet ditt, og jeg ser på deg og smiler. Jeg sier til deg at du skal nyte og slappe av, og fortsette slikkinga av fitta mi, og så du gjør. Så mens du slikker fitta mi, og jeg suger deg, så har min venninne en finger inne i ditt urørte hull.

Etter hvert som du slapper av klarer du å nyte behandlingen, og du stønner høyt mellom slikkene du gir meg. Venninna mi trekker fingeren ut av rumpa di, og smelter i ett vått kyss med meg.

Jeg ber henne legge seg på rygg på senga, og jeglegger meg mellom hennes ben, lar tunga leke på innsiden av hennes lår, før jeg plutselig stikker en finger hardt inn i hennes fittehull.

Jeg fingrer henne litt, før jeg stikker inn en finger til, så slikker jeg henne samtidig.

Du stiller deg bak meg, du kjører pikken helt til bunns i fitta mi med engang og jeg blir gal av kåtskap. Du knuller meg hardt og stønner høyt, mens jeg slikker og fingrer min venninne som stønner sammen med deg mellom mine egne stønn. Du drar ut buttplugen min mens du kjører pikken inn i meg gang på gang, og jeg kjenner plutselig noe mot analhullet mitt. Noe større enn pikken din, noe større enn buttplugen. Du har tatt frem den største dildoen jeg eier, og stikker den forsiktig inn i rumpa mi, mens du kjører pikken i fitta mi. Jeg hyler av nytelse og smerte. Men smerten varer bare ett sekund, før det blir deilig.

Min venninne flytter seg unna, og stiller seg ved siden av oss, mens du knuller meg i fitta begynner hun å knulle rumpehullet mitt med dildoen. Hun drar dildoen ut av rumpa mi, og du fortsetter å knulle meg i fitta, min venninne stiller seg bak deg, og slikker rumpehullet ditt, mens en finger glir inn i deg bak.

Du stønner høyt idet fingeren er inne, du spenner hele kroppen din i nytelse fordi du ikke klarer å kontrollere den nytelsen det er å kjenne pikken din omsluttet av min trange fitte, kombinert med tunge og fingre inni din rumpe. Du knuller meg heftigere og hardere og stønner noe voldsomt, jeg elsker røffhet, og stønner høyt selv.

Du spenner alle muskler i kroppen, og min venninne kjenner rumpehullet ditt kniper om hennes finger og tunge som er inni deg. Jeg kjenner varm væske begynner å renne ut av fitta mi samtidig som du trekker pikken din ut av meg, den glinser av sæd og det tenner meg mer.

Jeg vil slikke pikken din ren, og det får jeg gladelig lov til, men du skulle holdt ut lengre, for du har fortsatt to damer som trenger pikk!

Da pikken din ikke makter mere action, henter du en strap-on i skuffen min, du slenger den til meg, ber meg ta den på. Så jeg gjør.

Du smører så inn pikken på den med olje, og ber min venninne om å stille seg på alle fire i senga, med rumpa ut over kanten, og ber meg om å stikke pikken inn i henne.

Du legger deg med ryggen inntil senga, slik at du kan nå hennes fitte med tunga di, og du begynner å slikke klitten hennes også, mens jeg jager inn og ut av henne med min strap-on pikk.

Hun stønner voldsomt, og du kjenner tunga di treffer blå gummi for hvert innstøt jeg gjør mens du slikker fittesafter i deg. Nå vil jeg også ha en orgasme! Jeg drar pikken ut av min venninne, og slenger av meg gummipikken min.

Jeg legger meg på rygg i senga, og min venninne skrever over ansiktet mitt med sin dryppende fitte som er nyknulla av meg, vi slikker hverandre mens du veksler på å stikke tunga og fingre inn i våre anale hull, min venninne spenner seg i en kraftig orgasme, og spruter ansiktet mitt med safter, mens hun hyler ut hvor forbanna fantastisk det var å slikke mus, samtidig som hun ble slikket av meg, og fingerknulla av deg!
Hun faller sliten om på senga, og blir liggende å se på at du fullfører meg. Du tar igjen den største dildoen min, kjører den hardt inn i analen min, mens du slikker klitten min, du stopper opp litt, finner frem to vibrerende «egg», som du putter dypt inn i fitta mi, du skrur den på full vibrering, samtidig som du jager min enorme dildo inn og ut av rumpa mi, og slikker klitten min.

Dette blir for mye for meg, og jeg stønner intenst, og spenner meg i bue når jeg kommer.

Så sovner vi alle tre, godt fornøyd etter en heftig natt!

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar