Den perfekte blowjob

Denne novellen er vist 22882 ganger.

Kona var ute på café med venninnegjengen og jeg hadde huset for meg selv. Brukte tiden fornuftig, altså gjorde jeg så lite som mulig. Jeg hadde tatt meg en lang, varm dusj, ikledd meg slåbroken og i det hele tatt vært så avslappet som det var mulig å bli. Siden jeg var alene hadde jeg lagd en lettlagd middag og drukket vin. På full mage og med en halv flaske vin innabords ble jeg til slutt liggende utstrakt på sofaen og slumre. I en slik tilstand pleide jeg alltid å bli litt småkåt. Fikk en halvstiv ereksjon og ble liggende og dagdrømme om at noen ville komme og tilfredsstille meg uten at jeg behøvde å røre på meg. Det var viktig, det siste. Når jeg var så avslappet hadde jeg veldig liten lyst til å reise meg opp eller gjøre noe som helst annet enn å trykke på knappene på fjernkontrollen, men kåt var jeg altså allikevel. Småkåt. Hadde litt lyst på… noe. Eller helt ærlig; hadde egentlig veldig lyst på noe, men siden kona var ute og siden jeg ikke hadde lyst til å røre på den minste muskel uansett, så ble det som vanlig til å ligge og døse. Det var jeg som pleide å ta initiativet til sex i dette forholdet; ikke at hun pleide å si nei, men det var som oftest jeg som fikk lyst og måtte kåte henne opp. Jeg elsket å slikke henne, kjenne hvordan musa hennes ble fuktig og etter hvert våtere og våtere av safter; kjenne hvordan hun langsomt begynte å bukte seg, og høre pusten hennes bli tyngre og tyngre helt til hun klynket og ba meg knulle henne fra sans og samling. Hadde ikke lyst til den slags nå, ville bare bli liggende.

            Jeg hørte ikke at hun kom. Jeg måtte ha sovnet av og kanskje blitt liggende en stund. Våknet av leppene hennes på mine, hun kysset meg mykt og smilte til meg.

"Hjemme igjen?" mumlet jeg retorisk og smilte tilbake.

"Mmhm," smilte hun før hun reiste seg fra knestående og gikk. "Tar en dusj," sa hun. Jeg ble liggende og sløve. Et lite øyeblikk fikk jeg følelsen av at hun ville ha meg til å komme etter henne; hun likte selskap i dusjen, kos og kanskje mer. Men jeg hadde fremdeles denne mattheten i kroppen, den lille kåtheten jeg følte var ikke nok til å overvinne den. Jeg ville bare ligge der i slåbroken og sløve… så jeg ble liggende. Jeg hørte dusjen skrus på. Lydene endret seg etter hvert som hun spylte seg ren og tankene mine flyttet seg inn i dusjkabinettet. Jeg så for meg hvordan det varme vannet rant nedover de runde formene hennes. Hva jeg kunne ha gjort hvis jeg hadde blitt med henne. Vannet gjorde huden hennes så glatt, jeg kunne gli fingrene oppover magen hennes og stryke henne over de faste brystene. Holde rundt dem og kjenne hvordan brystvortene stivnet etter hvert som jeg bet henne i nakken. Jeg ville vaske håret hennes og resten av kroppen, kose med henne til hun ga seg over og lot meg presse den stive pikken opp i henne bakfra. Jukke langsomt opp i fitta til det gikk for meg og jeg mistet stivheten og gled ut av henne. Vi elsket å ha hverandre på den måten.

            Dusjen stoppet og åpnet seg. Hun var ferdig, og det samme var fantasien min. Jeg kjente bevisstheten flyte, jeg drev vekk som en mann på en flåte. Vinen fra tidligere kriblet i bena. Noen lagde lyder på TV, lyder jeg ikke kjente igjen eller brydde meg om hva kom fra. Det neste jeg merket var en luftig følelse av kulde nede ved bena. Jeg skjønte ikke straks hva det kom av, men så kjente jeg det våte håret hennes falle ned på magen. Hun hadde løftet opp slåbroken og satt seg mellom bena mine i fotenden. Hun la en hånd under den glattbarberte pungen og klemte forsiktig mens hun lot leppene gli ned på pikken. Neglene hennes kjentes skarpe mot huden. Sakte, sakte dro munnen hennes forhuden tilbake og blottla hodet. Jeg stivnet raskt idet hun begynte å ta meg i munnen, lot meg gli inn og ut mens hendene hennes holdt seg unna selve skaftet og i stedet stimulerte meg andre steder. Jeg ble liggende helt stille og nyte følelsen av den våte munnen hennes. Det var så ulikt henne, det var år og dag siden hun hadde sugd meg. Nå gjorde hun det uoppfordret, akkurat slik jeg hadde fantasert om, akkurat som jeg hadde ønsket meg for bare en liten stund siden. Liggende på sofaen, mett og søvnig ble jeg lekt med uten å måtte røre på meg i det hele tatt – som en sjeik i et harem. Først mat, deretter besøk fra en konkubine som tilfredsstiller sin herre til fulle.

Tunga hennes var som et levende dyr; vekslet mellom å være myk og hard. Slikket det glatte hodet opp og ned på undersiden, oversiden, rundt og rundt, og så la munnen seg over pikken og gled nedover til det buttet imot i halsen. Hun slukte meg sakte og gled av igjen. Jeg kjente leppene hennes gli nedover sidene av pikken idet hun la hodet over på siden. Det lange, sorte håret hennes flyte over hele underlivet. Hendene hennes strøk huden min, neglene raspet i meg, pirret meg. Hver gang hun strammet grepet og satte neglene inn i musklene stakk det i hele kroppen og jeg hev etter pusten før hun slapp taket og smerten forsvant like raskt som den hadde kommet, og jeg slappet av igjen og nøt den kåte munnen hennes. Hun tok seg til rette, gjorde akkurat som hun ville og lokket meg nærmere orgasmen i hennes eget tempo. Hver gang jeg kjente en lett kribling i underlivet gjorde hun noe for å dempe følelsen. Hun kunne roe ned farten, slikke saktere eller et annet sted, kjøre neglene i meg og erstatte lystfølelsen med smerte… og hun nektet å bruke hendene. Hun visste hvordan hun kunne få meg til å komme, det ville bare være å gripe tak i pikken og runke meg litt raskere til spruten sto utover. Jeg hadde gjort det selv noen ganger, og sendt spruten utover magen eller puppene hennes, og hun hadde prøvd å gjøre det selv. Hun likte det; å se meg komme og kjenne den klissete sæden treffe huden sin, så det var ikke uvanlig at vi avsluttet på den måten. Hun visste nøyaktig hvordan hun kunne gjøre det, hvordan hun kunne ta meg over kanten og gi meg den etterlengtede orgasmen, men hun gjorde det ikke. Hun fortsatte sin nitidige behandling i så sakte tempo og med så stor variasjon at jeg aldri kom forbi punktet hvor det ville være for sent å snu. Hun lekte med meg og skapte en permanent spenningsfølelse som ble kombinert med den apatiske slappheten jeg følte holde hele kroppen nede i sofaen. Jeg var revet i to mellom ønsket å kaste meg inn i sexen og ønsket om å ligge helt stille og bare nyte behandlingen. Hvor lenge kunne hun holde på, hvor lenge kunne hun plage meg slik? Til jeg ble gal av kåthet og kastet meg over henne, tvang henne ned på gulvet og knullet henne vilt og hemningsløst til jeg sprutet som et vilt dyr? Og hvor lenge kunne jeg holde ut før jeg måtte ha utløsning? Før jeg ikke lenger holdt ut og måtte tvinge meg ut av denne søvnige, nærmest transeliknende tilstanden?

Det bygde seg opp i meg saktere enn jeg hadde trodd var mulig. Jeg ba en stille bønn om at hun måtte klare å ta meg hele veien selv om hun aldri gikk inn for å gjøre seg ferdig. Om at orgasmen måtte komme til tross for at hun sugde meg så langsomt og møysommelig at frustrasjonen nesten ble sterkere enn kåtheten som rev gjennom meg. Jeg tvang meg selv til å ligge stille og la henne fortsette. Hun presset en negl inn i huden under pungen, og fortsatte så å skrape og klype forsiktig i meg mens munnen hennes fortsatte den deilige leken med pikkhodet. Hun lot den glatte undersiden av tunga spille raskt over toppen før hun slikket langsomt over hele hodet med den ru oversiden. Jeg åpnet øynene og så nedover, men jeg så ingenting. Håret hennes fløt utover meg og hodet hennes var i veien. Jeg lukket øynene og la hodet tilbake igjen. Fløt fullstendig vekk i følelsen av munnen hennes på pikken min. Det føltes som om det rant ut av meg, som om orgasmen allerede hadde begynt og sæden piplet ut i en jevn, rolig strøm. Gud, som jeg ville komme. Jeg holdt på å bli gal av følelsen hun skapte i meg, jeg ville løfte armene og gripe tak i hodet hennes. Knulle henne i munnen til det gikk for meg. Eller kaste henne under meg og forgripe meg på henne som om hun var min viljeløse slave og jeg hennes allmektige herre. Nok en gang stakk neglene hennes inn i meg og jeg skvatt til, før hun igjen slapp taket. Hadde hun bare stukket meg brøkdelen av et sekund til så hadde jeg ikke holdt det ut, og jeg ville ha sprukket. Smattet hun bare litt høyere, eller sugde meg en liten smule hardere, så ville jeg måtte gjøre noe selv. Det var som om hun visste nøyaktig hvor langt unna jeg var, nøyaktig hvor mye hun kunne provosere meg før hun måtte slakke av og la meg henfalle tilbake til den søvndrukne tilstanden hun hadde funnet meg i.

Jeg hørte meg selv puste tyngre og stønne som en kåt gris hver gang hun gjorde noe som sendte skjelvinger gjennom kroppen. Jeg aner ikke hvor lenge hun holdt på slik, jeg var borte for denne verden. Det eneste jeg klarte å holde fast ved var følelsen av spyttet hennes rennende nedover skaftet idet hun slapp pikken ut i det fri og varmen fra munnen ble erstattet av den kalde vinden fra pusten hennes. Den lekne tunga og tennene som forsiktig gled opp og ned over skinnet, hvordan hun med munnen alene klarte å holde forhuden nede og blottlegge det glatte hodet. Følelsen bare fortsatte å vokse og vokse, så sakte at jeg trodde jeg skulle dø av frustrasjon. Jeg gispet idet hun forsiktig lot tennene bite ned og pirre meg; bare så vidt hentyde at hun kunne bite om hun ville. Det var den første dråpen. Den skarpe neglen som gled ned i skrittet og varsomt kilte meg like ved åpningen på baksiden. Det var den andre. Den slurpende lyden idet hun sugde inn luft samtidig som hun dro munnen av pikken og lot spyttet og saftene mine renne sakte ned på meg. Det var den siste. Nå var det ingen vei tilbake. Jeg kjente krampetrekningene begynne langt, langt inne i ryggmargen og spre seg utover som varme, elektriske støt. Underlivet strammet seg sakte, og så langvarig at jeg begynte å merke melkesyra i musklene. Det tok lang tid. Årevis. Hver rykning kom på slutten av en sakte oppadgående bølge som brukte uendelig lang tid på å bli fullført…men jeg visste hva som kom. Hun hadde tatt meg over grensen og jeg kunne ikke stoppe. Ville ikke stoppe. Jeg ville fortsette å slappe av så lenge jeg kunne til orgasmen hadde bygd seg opp helt til slutten. Det var ikke jeg som hadde kontrollen lenger, jeg hadde overgitt den til kroppen, og den måtte selv reagere på det som holdt på å skje. Det banket i underlivet og hun fortsatte ufortrødent den samme behandlingen, uten å forhaste seg lokket hun orgasmen nærmere og nærmere. Rykningene strammet til i bølger, stadig mer merkbare, og stadig litt raskere. Jeg ante ikke hvor langt dette kunne gå, hvor kraftige disse bølgene kunne bli før det var slutt, jeg bare nøt dem så lenge de varte. Hver nye bølge ga meg en ny følelse av nytelse og fikk meg til å stønne som en søvngjenger som holdt på å våkne. Til slutt ble bølgene så kraftige at sæden skjøt ut av meg. Jeg merket det ikke til å begynne med; det kjentes ut som en rykning i underlivsmusklene, lik dem som var kommet før. Så merket jeg at hun lot munnen gli av pikken og plasserte leppene på hodet. Hun løftet seg opp en smule og jeg kjente hårtuppene hennes kile meg over magen. Så kjente jeg orgasmen spre seg gjennom kroppen og slå pusten ut av meg. Jeg klarte ikke få frem en lyd, jeg bare lå der helt stiv og kjente den første rytmiske sammentrekningen piske gjennom meg og presse sædspruten ut av meg med en voldsom kraft. Jeg hørte en høylytt slurpelyd fra munnen hennes og kjenne leppene lukke seg om pikken på ny. Jeg hørte henne svelge før neste bølge sendte enda en massiv ladning ut av meg og opp i munnen på henne. Det var første gang hun hadde tatt spruten i munnen. Hun lukket leppene rundt hodet og slurpet det i seg, sugde inn gjennom munnen og lot ingenting komme tilbake. Bølgene fortsatte, orgasmen lot til å være uendelig. Først da hun slapp taket med munnen og langsomt akte seg bakover kjente jeg den siste krampetrekningen slippe taket og jeg visste at orgasmen var fullendt.

Jeg ble liggende med øynene lukket og konsentrerte meg om å få igjen pusten. Det svimlet for meg, og det kriblet i hele kroppen etter den kraftige orgasmen. Jeg merket knapt at hun tok hånden min og ville ha meg opp av sofaen. Til slutt dro hun meg opp og dro meg varsomt etter seg. Den nakne kroppen hennes smøg seg bortover gulvet til lyden av nakne føtter mot parketten.

"Kom, kom, pusen…" hvisket hun og dro meg mot soverommet. Det var hennes tur til å bli lekt med…

 

Legg igjen en kommentar