En sommerdag

Denne novellen er vist 13828 ganger.

Du kom hjem fra jobb en sommerdag, utslitt og svett. Håret var rufsete og du var svett gjennom t-skjorta. Jeg hadde ventet på deg, skulle tilbringe en hel sommer sammen du og jeg. Resten av familien din var ute på tur og vi hadde huset for oss selv 1 hel uke. Du gikk ut på badet og dusjet etter en lang, varm dag på jobben.

Det kalde vannet sildret nedover din kropp da du kjente en hånd rundt din mage. Jeg hadde kledd av meg og smyget meg inn hos deg uten at du hadde merket det. Du skvatt til. Jeg kysset deg på ryggen og presset meg inntil deg. Du snudde deg fort rundt og omfavnet meg. Den gode, varme kroppen din presset seg mot meg. Din varme kuk presset hardt mot meg, jeg kunne kjenne tuppen av den ved fitta mi.  Jeg elsket alt ved kroppen din. Du var så nydelig.

Jeg kysset dine våte, varme lepper og strøk fingrene mine nedover din kropp. Leppene mine kysset din hals, din brystkasse og din mage. Slikket og bet i nippern før tungen min skled nederst ved magen din. Sirkelbevegelser rundt navlen din så det skulle kile. Du lo, samtidlig som pusten gikk fortere. Jeg klemte hardt rundt kuken din med hendene, jeg visste det kom til å skje. Høre deg få orgasme, den fantastiske, ubeskrivelige følelsen.

 Du skrudde av dusjen, og jeg kjente fort noen muskuløse armer stryke langs kroppen min og løfte meg opp. Vi snublet ut av dusjen før du la meg på et håndkle på gulvet. Du la deg oppå meg, kysset leppene mine. Jeg bet deg i leppa, før tungen min skilte leppene dine. Kyssene ble mer intense. Hendene surret og søkte på den motsattes kropp. Du slikket og kysset hver eneste del av kroppen min. Lekebet puppene mine, sugde på dem. Hendene strøk over magen, mellom beina og på lårene. Munnen din fulgte etter. Du gjorde meg så kåt, jeg ville ha deg, bare ha deg.

Munnen din hadde endelig funnet sitt punkt på min kropp. Pulsen økte, hjertet dunket, stønnene ble hørt, kropper som var kåte, varme og ute etter den samme nytelse. Du holdt på en stund nede på meg, før du satte deg oppå meg. Vi holdt blikket lenge før du la deg godt over meg og skilte beina mine. Kroppene satt som klistret til hverandre. Nydusjet og rene. Hendene mine sklei nedover din kropp og tok tak rundt din kuk. Runket deg litt før hendene dine òg var nede der. Du tok over alt. Jeg hadde ikke en sjanse til å styre, du var for sterk og hadde for mye deilige muskler.

 Du presset deg inni meg. Og ut igjen. Lekte med kuken rundt meg. Slik holdt du på en stund før jeg stønnende ba deg støte hardt inn i meg. Du kjørte meg hardt, stønnene ble intense, musklene mine strammet seg rundt din kropp. Jeg klemte rundt deg når du var inne i meg, harde, hurtige knip. Pusten din gikk fortere. Du økte tempoet og vi begge var få minutter unna en intens, sykt deilig følelse, nemlig orgasme. Vi hadde kjørt hardt og var utslitte. Å elske med deg var det beste i hele verden….

 

Legg igjen en kommentar