Den årlige sjekken

Denne novellen er vist 42982 ganger.

Som enslig, utearbeidende, mor og student hadde jeg hatt nok å henge fingrene i.

Likevel, den årlige sjekken må foretas.

På dr. Larsens venteværelse er det aldri folk som venter. Man må bare sitte der et kort øyeblikk for å vente på dr. Larsen. Så må jo levere fra seg noen personalia.

Den nydelige legesekretæren åpnet døren for meg og fortalte at dr. Larsen var klar til å ta i mot meg.

Høflig reiste den midelaldrene legen seg og hilste høflig på meg. Vi utvekslet noen fraser før jeg fikk beskjed om å gjøre meg klar og legge meg på benken.

Så lå jeg der med et bart underliv. Rart jeg ikke var skikkelig sjenert. Hadde jo lagt meg klar med beina i skålene. Sprikene lå jeg der og ventet. Tross alt, jeg var blottet. Hele understellet lå der til fri beskuelse. Jeg lukket øynene og prøvde å slappe av. Likevel kjente jeg det prikke og kile svakt der nede. Hva kunne jeg gjøre med det? Unnskylde meg og be om å få gå på toalettet? Rolig ble jeg liggende. Flauere og flauere etter som jeg kjente min uønskede reaksjon. Nå var det bare å få dette overstått. Hvorfor hadde jeg ikke bare brukt litt tid på meg selv i det siste så hadde jeg unngått dette. Faktisk hadde jeg det så travelt at jeg ikke hadde hatt tid, egentlig ikke brydd meg heller. Når jeg gjorde det med meg selv ble bare savnet etter en mann enda større etter på. Nå lå jeg og ventet på en mann. Jada, han var lege, gynekolog.

Tankene raste forbi. Han skulle ta på meg. Kanskje kjenne. I alle fall se meg langt opp i …..

Ja vel fru Eigne, har de hatt noen plager eller følt noe ubehag i det siste?

Bare at jeg er kåt på et helt feilt tidspunkt, tenkte jeg. Prøvet å smile og kom med et stille nei.

Ja da får vi kikke litt på deg.

Jeg følte jeg krympet meg da han la den ene hånden på magen min og førte den andre hanskebekledde hånden ned til kjønnet mitt.. Sprutrød i hodet tenkte jeg at jeg var kliss våt der nede. Sikkert godt opphovnet også. Som spesiallege så han nok straks hvordan det sto til med meg. Selv denne tanken fjernet ikke kilingen.

Ja, skal vi se, sa han og åpnet meg litt. Han tok glidemiddel på og kjente inne i meg.

Hadde noen fortalt meg det hadde jeg ikke trodd det. At det er mulig! Kåtheten sprengte på.

Han undersøkte meg nøye. Veldig nøye. Usedvanlig nøye tenkte jeg.

Da han var ferdig trakk han hanskene av seg, lot den ene hånden bli liggende på magen mens den andre igjen søkte mot min kåte grotte. Fingrene gled lett inn også presset han rytmisk og hardt mot noe der inne og plutselig måtte jeg bare stønne og vri meg før jeg eksploderte i en orgasme og ristet som et aspeløv.

Her virker alt fint, sa han.

Rolig, uten en mine trakk han seg bort. Sa han var ferdig og gikk til vasken for å vaske seg.

Utslått lå jeg der og tenkte på hva som hadde skjedd. Saftene mine rente nedover lårene og ned mot rumpen. Stammende, flau og sint på meg selv spurte jeg om jeg kunne få litt papir å tørke meg med.

Å – unnskyld, sa dr. Larsen. Fant frem noe tørkepapir og ville rive av et tørk men ga meg like godt hele rullen. Om mulig ble jeg enda rødere og varmere.

Jeg kledde meg.

De har meget å stelle med for tiden fru Eigne, men de må ikke glemme dem selv helt bort.

Ny time får de av legesekretæren.

Takk, stotret jeg og gikk mot døren der en smilende legesekretær sto og åpnet døren for meg.

Hadde hun stått der lenge? Nei søren heler! Med senket blikk betalte jeg for konsultasjonen og kom meg ut. Den kalde friske vinterluften gjorde meg godt.

Legg igjen en kommentar