Kona slår seg løs på Kielbåten

Denne novellen er vist 37444 ganger.

Min kone og jeg hadde bestilt et 2 dagers cruise med Kielbåten, dette var på vårparten 2008. Vi hadde gledet oss lenge og sto nå på kaia for å gå ombord. Det var masse folk der i alle aldre i begge kjønn.

De åpnet inngangen og vi slapp inn i båten, og fant lugaren vår. Den var passe stor og det sto en stor dobbelt seng der og var et flott lite bad. Vi la fra oss bagasjen og gikk en tur for å se oss litt på båten. Vi hadde fått innvitasjon til å lære og danse når vi gikk in på båten, som vi begge hadde lyst til å prøve og vi gikk å kikket litt rundt for å bruke tiden litt frem til det begynte.

Når vi hadde kikket litt på taxfrien og litt andre butikker var det tid for å gå til der danse kurset skulle være.
Når vi kom ditt var det kun oss og 4 andre par der. Ene paret var på vår alder ca. 35 år og de andre var litt eldre.
Vi stor koste oss og kan vel si vi fikk det til bedre og bedre etter hvert. De andre parrene var koslige og lik oss på et nybegynner nivå.
Det ene paret var endel bedre enn oss andre og fikk det til utrolig bra, de fikk mye ros av instruktørene og smilte fra øre til øre.
Instruktørene var en mann og en dame i 30 års alderen.
Jeg la merke til at du fulgte med på de andre parrene. Du kikket ekstra på mennene, og jeg smilte litt for meg selv.
Et par av damene kikket litt i vår retning men jeg trur ikke dem la merke til din forsiktige kikking.
Instuktørene ba oss følge med litt slik at dem skulle vise oss noen nye trinn, den mannlige kastet genseren og ble stående i tettsittende bukse og en litt trang singlet. Vi fulgte alle med for å se trinnene og jeg la merke til at dine øyne ikke helt klarte å rive deg vekk fra kroppen til den mannlige instruktøren. Du snudde deg mot meg og jeg ga deg et smil og du smilte tilbake, litt usikkert smil for du skjønte at jeg hadde lagt merke til at du kikket litt ekstra på instruktøren. jeg tok hånden din og klemte den godt og kysset deg lett på halsen og jeg hørte at du slapp ut litt luft mellom leppene og kjente at skuldrene dine sank avslappet ned. Jeg smilte for meg selv og merket at jeg ble tent. En liten plan begynte å forme seg i hodet mitt.

Dansen de viste oss var av den sensuelle og tette sorten.
Nå var det vår tur til å prøve selv og vi gjode så godt vi kunne.
Min kone og jeg slet med litt med å få den til, vi hadde jo ikke fulgt så godt med. Instruktøren kom bort til oss og spurte om lov til å vise min kone. Jeg sa selvfølgelig ja og ga han min kones hånd. Jeg gikk noen skritt bakover og fulgte med for å lære og selvfølgelig se på min kone. Hun smeltet i hans hender og så ut som hun storkoste seg, hun var helt oppslukt og jeg ble pirret av at det hadde en slik effekt på henne, hun var som smør i hans armer. Instuktøren holdt henne tett inntil seg, med begge armene rundt livet hennes og hun hadde armene rundt halsen hans. De danset så tett at de var nesten som ett. Han stoppet og danse og ga meg hennes hånd, jeg kunne se at det hadde hatt virkning på henne for hun var litt sløret i blikket.
Nå fikk vi det bedre til og jeg la merke til at flere av damene rundt oss ga oss lange blikk og var sikkert misunnelige på deg. Det ene paret kanskje i 40 årene, Danset litt rart og instruktøren gikk bort til dem og lånde damen for å vise dem også. Damen smilte og jeg hadde mistanke om at dette var med vilje, for å få danse med instruktøren.
Hun smilte fra øre til øre og klemte seg godt inntil han.

Jeg trakk kona mi tett inntil meg og holdt henne godt og hardt inntil meg. Kysset henne lett på halsen mens vi danset og fikk et lite stønn i øret mitt tilbake og jeg smilte for meg selv. Nå viste jeg at hun var blitt tent og planen min begynte å ta form.

Når dansen var ferdig gikk vi mot lugaren vår, klokken var blitt 18.00 og vi ville gjøre oss klare for litt mat.
Tilbake på lugaren gikk vi hånd i hånd. Og når vi kom til lugaren la du armene rundt halsen min og ga meg et deilig og langt tunge kyss mens du klemte kropen din inntil meg. Jeg merket at du var hel tent.
Og vi ble stående en stund å kose oss. Jeg hadde et godt tak på rumpa de og du klarte nesten ikke å stå stille. Jeg ville lekt litt og sa at du måtte gjøre deg klar til middag.
Du var enig og gikk på badet. Du skulle barbere deg og ta deg en dusj. Jeg sa at jeg bare måtte en rask tur ut og låste døren etter meg. Jeg smilte for meg selv der jeg gikk og lot fantasien få leke mere med planen. Vi hadde snakket tidligere om å ha med en eller 2 til når vi hadde sex. Vi hadde blitt skikkelig tent når vi hadde lekt med fantasien, men ikke enda turt å prøve den i virkeligheten.
Nå tenkte jeg å driste meg til å spørre deg om du ville prøve nå mens vi var på tur.

Jeg gikk ned til taxfre butikken og fant en pakke med kondomer (jeg er sterilisert) og noen smirnoff ice, fikk en pose og gikk mot lugaren. Følte nesten at jeg gikk å kikket på mannfolkene på båten, med tanke på om noen av dem ville falle i smak for deg og at du kanskje ville bli med på å gjennomføre en trekant. Tilbake i lugaren hørte jeg vannet renne og jeg satt med ned og tok en Ice, la frem kondompakken slik at du ville legge merke til den.
Tok av meg klærne og gikk inn til deg i dusjen. Du tok meg i mot med et smil og vi såpet hverandre inn og koste oss skikkelig.
Jeg lot en hånd gli ned mellom beina dine og kjente at du hadde barbert bort alt håret og kjente av du var kåt og åpen. Jeg mile for meg selv der jeg nå sto bak deg og holdt rundt deg. Du tok hendene dine og holdt mot veggen og jeg kysset deg på ryggen og lot tungen gli lekent nedover til rumpa di og videre nedover. Du skilte beina dine og jeg lot tungen leke litt rundt klitten din og hørte du stønne dypt. Jeg reiste meg opp igjen, la den ene håndflaten  over musa di og lot en finger gli inn i deg, mens den andre la seg rundt livet ditt og fikk tak i den ene puppen din. Jeg kysset deg på nakken og hørte tydlig at du nøyt behandlingen. Jeg visket i øret ditt at jeg hadde sett at du hadde kikket på mannfolkene på dansekurset, du stivnet litt til men ble som smør igjen når du kjente fingeren behandle musa de godt. Så visket jeg at du hadde kost deg når du danset med instruktøren, og da visket du lavt tilbake et lite ja. Jeg ble litt råere med hånden som behandlet musa de og sa at jeg hørte deg ikke. Behandlingen på musa de gjorde at du måtte holde deg fast til armen min og nå stønnen du et tydligere ja til spørsmålet mitt.
Jeg smilte for meg selv og stoppet behandlingen uten at du hadde fått orgasme. Dette var med vilje og du snudde deg rundt å så litt fortvilet på meg. Jeg så deg i øynene og la armene rundt deg og visket i øret ditt at du skulle få mere enn nok i løpet av kvelden.

Vi gikk ut av dusjen og tørket hverandre med håndklene, mens du fønet året ditt hentet jeg 2 Ice og ga deg den ene. Jeg sto i døråpningen og nøyt synet av din nakne kropp. Du smilte til meg og jeg smilte litt lurt tilbake. Ice`n våres gikk fort ned og når du var ferdig gikk vi ut av badet. Du satt deg ned på sengekanten og jeg gikk i kjøleskapet og hentet mere Ice. Når jeg snudde meg så jeg at du kikket bort på kondompakken, jeg satt meg i stolen ved siden av sengen og ga deg en Ice. Du tok en stor slurk og kikket igjen på kondompakken. Du snudde deg spørrende mot meg og jeg smilte litt for meg selv. Du tok en ny slurk og spurte hva den var til? Jeg tok en slurk og fortalte at vi hadde ofte hadde lekt med fantasien om en eller 2 ekstra når vi hadde sex. Videre sa jeg at hvis vi skulle ha med flere på sengeleken måtte de bruke kondom. Du tok en stor slurk og sa lavt at jeg var gal. Jeg satt fra meg flasken gled ned på gulvet, tok tak i knærne dine og tok dem fra hverandre og lot tungen gli fra leggen din og oppover innsiden av kneet og helt opp til musa de. Lot tungen leke litt i utkanten av musa de før jeg lot den bearbeide klitten din til du hikstet etter luft. Du tok tak i hodet mitt å trykket det mot deg for at du skulle kjenne best mulig av behandlingen. Jeg stoppet opp og visket lavt, er jeg gal?
Du svarte ikke og jeg stoppet behandlingen og kom opp i sengen.
Gjentok spørmålet, er jeg gal?
Du svarte: Ja
Jeg spurte om det hørtes deilig ut? du svarte ikke og jeg lot hånden gli ned i skrittet ditt og lot 1 finger gli inn i musa de og krummet den slik at jeg traff g-punktet ditt. du ga fra deg et stønn, og jeg visket i øret ditt: vil du leve ut fantasien i dag?
Fingeren min fortsatte behandlingen av g-punktet og du stønnet mere og mere.
Vil du spurte jeg igjen?
Mellom stønnene dine hørte jeg et svakt ja, og jeg spurte igjen.
Du var nesten i en egen verden nå og det var like før du kom.
Du åpnet øynene å se rett inn i mine og svarte:
Ja, det vil jeg gjerne. Enten en ekstra eller 2.
Jeg lot fingrene jobbe mere intenst og lot fingeren jobbe godt og hardt mot g-punktet.
Du hylte ut og kom i en kraftig orgasme, og du sprutet i det du kom.
Og falt litt slapt tilbake på sengen.
Jeg la meg inntil deg og la hendene rundt deg og klemte deg inntil
meg.

Du pustet ut litt å så litt usikkert på meg. Jeg klemte rundt deg og ga deg en god klem og smilte til deg.
Så spurte jeg deg igjen ogm du kunne tenke deg å leve ut fantasien i kveld. Du ble litt betenkt og jeg var redd du skulle trekke deg nå.
Du fyrte opp en røyk og tenkte litt mere og jeg fyrte meg en røyk og så spent på deg. Du tok et godt drag og mens du blåste ut røyken svarte du at det ville vært spennende å se om det var noen som ville være med på leken. Jeg smilte til deg og sa at jeg hadde lagt merke til når du danset med instuktøren og at det hadde pirret noe helt utrolig. Du smilte forsiktig og spurte hvordan vi skulle få det til?
Jeg sa at vi tar det som det kommer og ser ann utover kvelden.

Når du var ferdig med røyken hoppet du raskt i dusjen igjen og jeg ble liggende å leke med tanken på resten av kvelden.
Når du var ferdig i dusjen hadde jeg tatt på med en pen bukse og en skjorte, du smilte til meg og tok på deg en av de nye kjolene dine.
Den gikk til litt over knærne og hadde et bånd rett under puppene dine. Jeg nøyt synet og kjolen fremhevet din nydelige figur. Du tok på deg svarte blanke stayups og høyhelte sko. Under kjolen hadde du en deilig g-string truse.
Synet av deg nå var helt til å spise opp og jeg klemte armene rundt deg og visket i øret ditt at du var den deiligste jeg noen gang har sett.

Vi forlot lugaren og gikk for å spise. Vi fant en resturant og fant oss noe å spise. Mens vi spiste var vi ganske stille, begge var nok litt spente for resten av kvelden og jeg la merke til at du kikket litt rundt deg. Jeg gjorde det samme og fikk øye på 2 mannfolk i 35-40 års alderen som satt litt til side for oss. De satt og kikket litt rundt seg mens de pratet og jeg la merke til at de titt og ofte kikket i vår rettning. Kona mi sa at jeg glemte å spise litt og lurte på hva det var? Jeg svarte at kanskje de 2 kunne være noe? hun spiste litt videre og snudde seg litt forsiktig til siden for å se hvem jeg så på.
Hun snudde seg tilbake og så meg rett i øynene. Og svarte: Kansje det, litt usikkert. De er sikkert ikke interesert i noe sånt, de vil vel ha hver sin for kvelden.
Jeg smilte tilbake og sa til henne: Trur du ikke du klarer oss alle 3?
Hun svarte litt usikkert: Kan gjøre så godt jeg kan.
Vi ble litt stille igjen, og spiste videre.
Du måtte en tur på toaletten og reiste deg opp. Jeg ba deg ta av deg trusa de og miste den på gulvet ved bordet dems når du kom tilbake.
Du kikket litt redd på meg, men gikk mot toaletten, mennene fulgte deg med blikket når du gikk forbi. Det var ikke så mye folk på resturanten nå, vi var nesten de eneste gjestene. Det satt kun noen på den andre enden av lokalet.

Etter en liten stund kom du tilbake, når du kom ved bordet dems gjorde du som avtalt. Men en liten strek i regningen var at de fulgte deg med øynene og han ene var raskt ned å plukket opp det du mistet.
Jeg så du ble flau men beholdt fattningen og smilte til han, og sa tusen takk. Han og kompisen hans kikket på beina dine og kompisen fikk nok moe pent å se på for du sto med ryggen til han, og glemte vel litt i farten at du var truseløs.
Jeg kunne se at han fikk reisning i buksa si av synet.
Du kom bort til bordet vårt og satt deg ned. Litt flau så du litt i en annen rettning. Jeg kikket bort til dem og så at de fulgte med på oss og sa noe til hverandre.

De forlot bordet og betalte, vi var ferdig rett etterpå og gjorde det samme. Mens vi gikk fortalte du at du var blitt utrolig tent og var skikkelig våt mellom beina av spenning.
Jeg spurte deg igjen om du kunne tenke deg at dem ble med på litt lek?
Du svarte litt forsiktig: At hvis jeg fikk dem til å bli med skulle ikke du si nei.
Vi gikk videre til kasinoet, du spilte litt og jeg kikket mest etter dem, men dem var ikke der.
Etter litt gikk vi videre og gikk mot diskoteket. Fant en krok og jeg gikk for å bestille drikke.
Der så vi dem igjen borte ved baren. Når jeg kom tilbake til deg spurte jeg deg igjen. Vil du? og du svarte JA. men du må ordne det.
Vi ble stående å kikke litt rundt oss og drakk opp drinken vår.
Jeg så at du kikket ofte bort mot dem, og at dem rett somdet var kikket i vår rettning.
Jeg gikk mot bare for å hente mere å drikke, jeg så at de forlot plassen ved baren og gikk ut av diskoteket. Et innfall fra meg ble å følge etter, de gikk inn på WC og jeg gikk etter. Stilte meg til for å tisse og de sto ved siden av meg. Vi kom i snakk og de fortalte at de syntes kona mi så utrolig flott ut. Jeg smilte og sa meg enig. De fortsatte å gi komplimanger om henne og jeg kunne ikke dy meg og spurte om de ville bli med å gi henne en runde.
De kikket på hverandre og sa at det ville de gjerne hvis kona mi ville. Jeg fortalte at hun gjerne ville det.
Han ene fortalte at han hadde fått kikke rett hjem når hun hadde bøyd seg ned for å plukke opp trusa. Jeg smilte og sa: still deg bak henne når vi kommer bort til henne igjen, så kan du få kjenne på henne hvis du vil.

Vi vasket oss og gikk ut igjen, fikk med oss noe å drikke og gikk mot min kone. Hun kikket litt usikkert på meg men ble rilogere når jeg smilte til henne og ga henne et litt nikk.
Vel borte ved min kone introduserte jeg de 2 som het Øyvind og Jan.
Hun hilste på dem og vi ble stående i en liten sirkel rundt min kone. Øyvind og jeg rett foran henne mens Jan gle litt på siden av henne.
Vi ble stående og prate litt om løst og fast.
Plutselig ble min kone litt stiv i annsiktet, jeg skjønte hva som skjedde og brukte det ene beinet mitt til å få henne til å skille beina sine litt fra hverandre.
Hun slapp fort på stivheten og prøvde å fortsette snakket som om ingen ting skjedde. Jeg smilte til henne og plutselig ble hun helt stiv igjen. Både Øyvind og jeg la merke til det. Og jeg sa at hun bare skulle slappe av, han har fått lov av meg. Du slappet litt av og lente deg forover til meg, holdt meg rundt halsen og visket at Jan hadde kjørt 2 fingre rett opp i musa de sa langt han kom, og at det var utrolig deilig. Du holdt meg fortsatt rundt halsen og visket: hvor lenge har han fått lov til å holde på der nede?
Jeg svarte at det var opp til deg.
Noe godt må han ha gjordt for du tok et godt tak i nakken min snudde hodet å ga Øyvind et skikkelig vått kyss, så snudde du deg tilbake til meg og kysset meg mens du stønnet i orgasme.

Når du hadde fått roet deg litt drakk vi opp drinken og gikk tilbake til lugaren alle 4.
Vel innfor lugaren satt Øyvind og Jan seg ned på sengen.
Jeg tok et godt tak i deg visket i øret ditt at nå skulle du få kose deg masse. Jeg kysset deg på halsen og tok tak i stroppene på kjolen din og bare lot den falle til gulvet. Kysset deg nedover halsen, ned til puppene lot tungen leke litt med dem. La merke til at de to i sengen hadde fått av seg klærne og satt med hvert sitt spett klar til å brukes. Jeg lot en finger gli nedover magen din og helt ned til musa de. Du slapp ut et stønn når du kjente den mot klitten, og jeg kjente at du var skikkelig våt.
Du hadde hittil stått med ryggen mot sengen og jeg tok tak i livet ditt og snudde deg rundt slik at du fikk se dem som satt i sengen. Lot tungen leke litt ved rumpa de og du bøyde deg forover og tok tak i begge kukkene med hendene. når du sto slik foroverbøyd kom jeg godt til mot musa de og lot tungen leke med klitten din. Du stønnen enda høyere og jeg kunne se mellom beina dine at du byttet på å sleike kukkene dems. Øyvind og Jan hadde lagt seg godt tilbake å lå bare å nøyt behandlingen du ga dem.

Du nærmet deg orgasme og jeg stoppet opp og reiste meg opp. Du fortsatte behandlingen av kukkene litt til, men ville nok ha litt inn i musa de. Du stoppet sugingen og krabbet opp i senga og senket deg ned på Øyvind. Det var deilig å se musa de sluke kukken hans og dere fant fort et raskt tempo. og øyvind kom fort. Du byttet plass og senket deg ned på Jan. Kukken hans var både kraftigere og lenger enn Øyvinds. Du senket deg sakte ned på den og ga fra deg et dypt stønn når du var helt i bånn. Øyvind ble liggende å se på dere mens dere fant en fin rytme, litt roligere enn den forrige. Regner med at du ville få han til å vare litt lengre. Jeg rev av meg klærne og sto naken bak deg og nøyt synet av deg som hevet og senket musa de på kukken til Jan.
Jeg hørte på stønnene deres at det ikke var lenge til dere ville kome begge 2. Jeg fant frem litt olje og smurte inn rumpa de og kukken min godt. Du stoppet litt opp og kikket bak deg. Du smilte til meg og jeg tok det som at det var helt greit. Jeg lot kukken leke litt rundt åpningen på analen din, Ga den et lite svakt puff og vips så var den inne. Vi fant en rytme alle 3 og stønnene fortalte at det var like før Jan kom. Du satt opp tempoet og Jan hylte ut og falt som en sekk.
Øyvind hadde fått reisning igjen og skle forann deg slik at du kunne suge han mens jeg tok deg bakfra.
Du ble stående på knærne, Jan gle litt unna og snudde seg slik at han ble liggende å sleike musa de mens jeg tok deg med jevne tak der bak.
På stønnene skjønte jeg at både du og Øyvind var like før dere kom.
Jeg satt opp tempoet og tok deg hardt. Øyvind hylte høyt og tømte hele ladningen i munnen din, dette ble for mye for deg og du kom som en foss. Når jeg så at du svelget hele ladningen hans svartnet det for meg og jeg kom i den sterkeste orgasmen jeg har følt før.

Etter dett falt vi om i sengen alle 4 og sovnet. Når jeg våknet dagen etter, våknet jeg av svake lyder. Lydene kjente jeg igjen og var ikke til å ta feil av. når jeg lukket opp øynene så jeg at øyvind satt på huk i sengen med munnen til min kone tredd over kukken mens Jan sto bak henne og holdt et godt tak i livet hennes og tok henne hardt bakfra. De stønnet i kor alle 3 og jeg ble sittende å nyte synet.
Jeg lt en hånd gli ned mellom beina til min kone og lot fingrene leke mod klitten hennes. Jeg kjente kukken til Jan gli inn og ut fra musa i et høyt tempe. og dette ble for mye for min kone som kom i et hyl, mens Øyvind og Jan kom sammtidig og tømte det dem hadde i musa og munnen hennes og hun svelget så godt hun kunne mens sæden randt nedover beina hennes.

Øyvind og Jan kledde på seg og forlot lugaren, jeg tok min kone en runde til. Men den var en skikkelig rolig runde for hun var helt utslitt etter natten. Hun fortalte at de hadde vekket henne med at den ene sleiket henne mens den andre hadde kjørt kukken i henne bakfra og at når jeg våknet hadde de holdt på lenge alt.

Jeg smilte til henne og lurte på hvordan fantasien var i virkeligheten. Hun la seg tett inntil meg og klemte seg rundt meg, og visket stille at den var helt rå i virkeligheten.
Tenk at vi fortsatt har en hel dag igjen på båten, Smile.
Men må nok sove litt til først. 

Legg igjen en kommentar