Den sene fredagen i Oktober

Denne novellen er vist 14590 ganger.

Jeg sitter der i den ene sofaen, og han i den andre. Vi prater og ler mens vi drikker baylies for å få litt flytende i blodet.
Kanskje vi trenger mot, begge to? Jeg smiler litt lurt med meg selv i det han farer inn på kjøkkenet for påfyll. Vi har jo tross alt ikke bare delt timer over tastaturet hver eneste dag om været. Nå skjer alt vi har snakket og fantasert om, dirty nattameldinger, trekant, og filmsnutter som har blitt sendt frem og tilbake til hverandres mobiltelefoner. Jeg skynter meg i å dra ned toppen litt ekstra mye for oppmerksomheten sin del og håper på at han snart kan ta intativ til at han fremdeles vil nå etter å ha sett meg i virkeligheten også. Jeg kunne kjenne fra øyeblikket jeg satte meg inn i bilen hans den natta at jeg var helt klar for ham. Han var virkelig en flott mann, veltrent og kjekk. Aldri i mitt liv har det skjedd at jeg har kjent en kjemi så fort som det vi gjorde, vi bare klaffer, og jeg bare fantaserer med meg selv om hvordan sex-en kan bli. Sønnen hans sover oppe i andre etasjen, men i følge ham går det helt bra at vi sitter nede i stua og har Kamelot på stereoannlegget. Etter en time's tid med prating og høylytt latter kommer det frem at han en gang hadde en hund, mitt favorittdyr gjennom tidene. Jeg spør raskt etter bilder mens jeg tenker det er en god ide for å få ham litt nærmere. Planen min funker akkurat slik jeg tenkte meg, raskt etter vi er ferdig med å se på bildene av hunden han hadde før kjenner jeg hånda som stryker meg på ryggen. Jeg tror han skjønner at jeg både er nervøs og spent på alt som skal skje. Det føles ut som hjertet mitt kommer til å hoppe ut av brystet hvert sekund i det han legger hånda si på magen min og lar forsiktig hånda gli ned mot låret mitt, før han beveger den oppover igjen. Han stryker meg forsiktig på kinnet og lar hodet mitt falle i hans retning før han kysser meg ømt og forsiktig på halsen, jeg gjengjelder kjapt kyssene mens han stryker meg på ryggen. Jeg merker på ham at han allerede er tungpustet, og det samme er jeg. Jeg skjelver av nervøsitet og tørr såvidt å tenke i tilfelle jeg skulle begynne å tenke på aldersforskjellen igjen, men samtidig er det så spennende og opphissende.
Han smiler til meg og foreslår at vi kan ta oss en tur opp i andre etasjen, jeg rødmer litt mens jeg svarer gjerne. Han smiler til meg i det han reiser seg opp fra sofaen, studerer meg nøye mens han smiler litt til. Vi beveger oss mot trappen, han tar meg i hånden og viser meg vei. Vi kommer inn i ett halvmørkt rom med stearinlys i enden av gangen. Han legger hendene sine på korsryggen min å spørr om alt går bra, jeg nikker tilfreds og vet at da gir jeg ham lov til å gjøre det han vil med meg. Han løfter armene mine opp i været mens han drar av meg toppen jeg har på mens han kysser meg fra halsen og ned til brystene. Niplene mine er stive allerede, og jeg kan kjenne fuktigheten i string trusa. Jeg drar forsiktig av ham t skjorta sånn passe skjelven, men fullstendig klar for alt. Han legger meg ned i senga med føttene hengende utfor sengekanten, han setter seg ned på kne og drar av meg jeansen, han stryker meg oppover lårene og over trusa. Han lager fornøyde lyder, han ser nok allerede alt av meg siden jeg har på meg ei gjennomsiktig truse. Han ser på meg for klarsignal, jeg bare smiler og antar at han forstår hva jeg vil akkurat nå. Han drar av meg trusa og legger seg oppå meg med buksa enda på, han tar hendene sine bak ryggen min og åpner Bh-en forsiktig, han lar den ligge løst en stund mens han pusker meg i håret og ser meg intenst inn i øynene, øynene hans er til å drukne i, virkelig! Drømmer meg helt bort i de himmelblåe øynene hans og kysser ham, han begynner å bli klar selv, jeg kan kjenne kuken hans vokse i buksa. Han legger seg på siden og jeg legger meg over og åpner beltet og løsner på buksa. Drar den helt av mens jeg beundrer den veltrente kroppen. Kysser ømt på boxeren hans mens jeg stryker forsiktig på pikken, ser han ligger der å smiler og virker åpenbart fornøyd med den jobben jeg gjør så langt. Stemningen i rommet er allerede på topp og herlig. Han reiser seg og drar av seg boxeren mens han setter seg på kne vedsiden av sengekanten og tar ett fast tak rundt hoftene mine og drar meg mot ham, og jeg kan nesten ikke vente med å kjenne tungen hans mot den glattbarberte fitta mi. Jeg presser hodet hans mot, og han liker det han ser og kjenner i det han kommer med små stønn. Etter at han har slikket meg er vi begge to klare, og han legger seg vesiden av meg mens han hiver av meg bh-en og knar brystene mine. Jeg begynner å runke ham samtidig. Hører han trekker pusten dypt mens han ser på meg intenst igjen. Er det vanskelig? spørr jeg forsiktig. Han ler mens han sier at det kom ett lite moralskt dilemma, du er jo tross alt bare 16, og jeg 40. Selv om du absolutt ser eldre ut enn 16 er du fortsatt bare 16. Men akkurat der du ligger nå, slik du gjør, med føttene spredd slik er det umulig å si nei for en enehver mann, du er rett å slett deilig. Jeg er helt klar for kuk nå og skal akkurat til å bøye meg ned å suge ham i det han dytter meg tilbake bestemt og ned i senga mens han gnir kuken mot fitta mi. Den er helt hard, og utrolig stor. Ett lite sekund kommer nervene igjen på at det skal gjøre vondt for min del, men når han stikker den inn har jeg aldri følt en større nytelse. Jeg klarer ikke å bedømme om det er vondt, eller godt. Prøver fortvilt å være lydløs med tanke på sønnen hans som ligger vegg-i-vegg med oss, og som allerede sikkert har hørt oss. Det er umulig. Han støtet pikken sin lengre å lengre inn i meg mens han holder rundt meg, og det blir bare vanskeligere og vanskeligere å puste normalt enda jeg prøver så hardt jeg kan. Vi kliner heftig mens han øker tempoet betraktelig, jeg ligger med ene hånda rundt halsen hans og den andre på klitoris. Akkurat i det det holder på å gå for meg drar han vekk mens han smiler litt lurt, han kommanderer meg opp på alle fire med rumpa i været mens han dasker meg forsiktig. Jeg blir utrolig tent av det han gjør, behandler meg litt rått. Vi har jo allerede pratet om alt på forhånd, hva vi likte å ikke likte.. men jeg hadde nesten, bokstavelig talt gitt ham all tillatelse til å gjøre hva enn han følte for. Han trenger seg inn i den trange, pulserende fitta mi, bare denne gangen bakfra som bare gjorde at støtende var enda hardere. Jeg må bite tennene sammen for å ikke hyle ut halveis i nytelse, og halveis i smerte. Han presser meg helt ned på mage mens han enda har pikken i meg og legger armene ut i hver sin side mens han holder meg i hendene. Jeg har aldri prøvd dette, og ble litt skeptisk på hva som hende nå. Men fy…. så kåt jeg blir av å bli behandlet slik. Av å ikke ha 100% kontroll over det som skjer. Jeg slipper meg helt løs mens jeg har hodet halveis på skakke for å få puste skikkelig. Jeg ser bare senga gli lengre å lengre unna veggen på den glatte parketten i det han støter meg så fort og hardt han kan. Han slipper den ene hånda mi og fører den ned mot rumpehullet hvor han stikker fingeren litt innfor, jeg får panikk aller først, men så når jeg tenker litt på det er det ikke en så værst følelse i det hele tatt, faktisk ikke i det hele tatt. Jeg stønner fortere å fortere og han presser bare fingeren lengre å lengre inn mens han knuller meg på det hardeste, han begynner å stønne voldsomt selv nå og jeg tror han begynner å få litt problemer med å stoppe slik han gjorde sist. I det jeg holder på å komme selv bryr jeg meg ikke om sønnen som ligger vegg-i-vegg og hører hele sexakta vår, slipper meg fullstendig løs, jeg hører han gjør det samme og han lar fingeren gli mot klitoris hvor han masserer hardt i det han merker at jeg kommer. Jeg ligger å vrir meg i nytelse mens han beviser at han kan knulle meg enda hardere. Han knar brystet mitt og lar tonga slikke rundt på det andre mens han spruter inni meg, og intenting er en bedre avslutning enn det. Vi faller livløs i hver vår kant mens vi henter pusten tilbake, vi hører at det er liv i rommet vesiden av og må selvførgelig bare le av det hele. Jeg legger meg forsiktig inntil ham og han drar dyna over meg, fryser du? Ja, litt.. svarer jeg mens jeg takker for omtanken med dyna. Jeg baller den godt rundt meg mens jeg nyter hvert sekund i denne mannens armer. Det er dugg på vinduet, og senga står midt på gulvet. Vi ler begge to, det ser jo ut som det har vært det innbruddet her. Er du klar over hvor deilig du er? Jeg smiler litt lurt, samtidig som jeg nesten blir litt flau over det til tross for at vi akkurat har hatt tidenes sexøkt og sett hverandre nakne. Klokka har passert 5, og han skal på jobb om under 3 timer. Vi avtalte å møtes igjen.. og akkurat det gjør vi regelmessig den dag i dag, nesten ett år senere 🙂

Legg igjen en kommentar