Voldtekt etter avtale

Denne novellen er vist 44258 ganger.

«Jeg vil voldtas.»

Det var det hun hadde sagt. Nesten som en kontaktannonse, var det… bare at teksten spurte etter en voldtektsmann i stedet for den tradisjonelle mannen som liker turer i skog og mark. Neida, det var ikke virkelig voldtekt; ordentlig voldtekt har ingenting med sex å gjøre. Det var bare at hun virkelig tente på ideen om å være maktesløs, og bli utnyttet seksuelt på enhver måte mannen måtte ønske. Jeg hadde spurt om hun pleide å bli «voldtatt» slik av mannen sin, men svaret var at det ikke fungerte. De kjente hverandre for godt. Det var ikke virkelig nok. Etter mye tenking hadde hun kommet frem til at den eneste muligheten var å bli tatt av en vilt fremmed, uten mulighet for å forutse hva som ville skje – en virkelig voldtekt der den eneste sikkerhetsventilen var at hun innerst inne visste at det var avtalt på forhånd. Playrape, i ordets rette forstand.

               Dermed hadde Eirik og Vilde blitt enige om å sette planen ut i livet. Det var ikke første gang de involverte andre. De hadde hatt trekant med både kvinner og menn, og partnerbytte med noen venner fra hjembygda. Jeg var direkte nybegynner i forhold; fire partnere, to faste forhold og bare lett bondage å skilte med i BDSM-kategorien. Det var ikke det de var ute etter, det forsto jeg ganske straks. De ville ha noen med samme interesser, noen som hadde gjort slike utsvevende ting før. De var ikke ute etter en ung, uerfaren gutt som Vilde kunne lære opp; de ville ha en erfaren elsker som kunne innfri ønsket hennes: Bruke hele natten på å gjøre som han ville med henne. Tanken var unektelig fristende, og jeg lekte litt med dem på chatten, uten å se for meg at det var jeg som skulle bli deres utvalgte. Det var faktisk lettere å snakke med dem med denne innstillingen. Siden vi ikke skulle gjøre alvor av noe, var det enkelt å fortelle hva slags drømmer jeg hadde.  Vi fortalte hverandre om våre fantasier og preferanser; hva vi likte og hva vi ikke likte. De fortalte at deres yndlingsposisjon var når Eirik knullet Vilde bakfra. Min favoritt var en variasjon av denne; liggende oppå jenta mens hun ligger på magen. Da har man full kontroll over henne… Slike sexy ting chattet vi om over en periode på en drøy uke. En kveld – eller det var vel strengt tatt flere kvelder – hadde jeg sittet foran PCen og runket, opphisset enten av Vildes fantasier eller et bilde de hadde sendt. Leken hadde gått såpass langt at de sendte meg et nærbilde av bakenden hennes idet Eirik penetrerte henne bakfra… det var et supert bilde, og vanvittig sexy. Selv var jeg ingen flink fotograf, men et bilde av en knallhard ereksjon hadde skapt deilige reaksjoner hos det søkende paret; Vilde sa sågar at det hadde gått for henne da hun fantaserte om å ha pikken min i munnen. Jeg syntes de begge var morsomme og opphissende å chatte med.. særlig Vilde var definitivt opphissende. Jeg håpet at de fant det de søkte etter snart, og at de ville vurdere å invitere meg hvis de noen gang skulle ønske seg en ekstra mann i en ny trekantlek. Det var imidlertid noe helt annet Eirik og Vilde hadde i tankene…

               En dag lå det en melding i innboksen… en melding som fikk meg til å grøsse på ryggen.

«Når kan vi gjøre det, tror du…? Passer det neste uke?»

Det var da jeg skjønte at de hadde vurdert meg for dette hele tiden.. alle de samtalene vi hadde hatt, bildene vi hadde utvekslet og runkefantasiene; det hadde fått dem til å tro at jeg var interessert i å oppfylle playrape-fantasien deres, og at de mente jeg kunne oppfylle den… Jeg visste ikke hva jeg skulle svare, så jeg ventet lenge før jeg svarte noe som helst. Til slutt falt det meg inn at jeg kanskje burde svare noe, før de fikk inntrykk av at jeg ignorerte dem. Jeg logget på MSN og så brukernavnet deres blinke… der var de, en eller begge, og ventet på meg

«Det hadde vært veldig fint om vi kunne fått det til neste uke, for da har vi begge fri.» sto det på skjermen.

Her gikk det med stormskritt.. de hoppet over invitasjonen og gikk rett til å avtale tidspunkt…

«Tror dere at jeg passer til dette, altså..?» svarte jeg endelig.

«Ja!» kom svaret straks, etterfulgt av et smilefjes. «Jeg tror du kan oppfylle drømmen min. Hvis du har lyst da…»

«Det er klart jeg har lyst.» svarte jeg raskt, og registrerte det strålende smilefjeset Vilde svarte med mens jeg fremdeles strevde med tanken på om jeg faktisk var i stand til å oppfylle hennes fantasi.

«Så? Kan det passe neste uke?» spratt teksten opp igjen.

Igjen nevnte de tidspunkt – noe som faktisk skulle skje. Vi hadde gått fra en «kanskje»-samtale om noe som lå langt ute i det blå, til å avtale tid og sted for å oppfylle den sykeste fantasien jeg kunne tenke meg. Og det var bare noen dager til. Jeg ble sittende lenge og stirre på tekstlinjen med spørsmålet om det passet uka etter. Det var torsdag… De kunne mene når som helst; om fire dager, fem, en hel uke… kanskje sågar neste helg, åtte til ti dager i fremtiden. Igjen måtte jeg vekke meg fra den sjokklignende tilstanden og svare noe før de trodde jeg hadde blitt dement. Jeg sa jeg skulle sjekke kalenderen, noe som var en kjapp løgn; jeg visste at neste uke var helt blank, siden ferien nettopp hadde begynt. Men jeg kunne vel ikke trekke meg heller…? Hjertet slo så høyt at jeg nesten kunne høre det. Pulsslagene kjentes helt ut i fingrene og hårene sto opp i nakken på meg. Til slutt kastet jeg hemningene unna og svarte:

«Hvilken dag?»

Jeg ble sittende og stirre på skjermen, og følte at hele rommet rundt ble mørkt. Alt som syntes var det bleke lyset fra det åpne meldingsvinduet. Hvert sekund svaret lot vente på seg føltes som en evighet.

«Onsdag? Kan du?»

«Ja…»

«Herlig! Å, jeg gleder meg!»

Så langt hørtes det ut som at jeg var på god vei til å få oppfylt enhver kåt manns våte drøm, men jeg var allikevel full av tvil. Ville jeg, med min minimale erfaring, kunne oppfylle fantasiene til en erfaren kvinne som var 15 år eldre? Jeg prøvde å spørre om det var noe spesielt hun ønsket seg, men det hjalp lite.

«Det bestemmer du.» svarte hun.

Vilde sto bom fast på at hun ikke ville bestemme noe. Det var ingenting hun ikke ville la meg gjøre, og heller ikke noe bestemt hun ønsket at jeg skulle gjøre. Hun ville ikke vite noe om hva som kom. Ikke ville hun ha noe stopp-ord heller…

«Men hva hvis jeg gjør noe du ikke liker?» sa jeg, og tankene gikk til alle mulige skitne ting.

«Da gjør du det. Samme hva det er. Du må bruke meg… voldta meg..»

               Jeg tenkte masse på dette over en søvnløs natt, og var fremdeles i villrede neste dag. Hva hvis Vilde gjorde så hard motstand under «voldtekten» at jeg skadet henne? Bandt henne for hardt eller slo henne til blods? Hvordan visste jeg hvor grensene gikk? Heldigvis kom Eirik til hjelp… som han sa: Det gjorde ikke noe om han gikk inn på detaljer, så lenge Vilde forble i mørket. Han kom med en rekke tips og forslag til grenser, og han ville også være behjelpelig med lett tilgjengelige rekvisitter. Tau og håndjern i kommoden i kjellergangen; glidemiddel i nattbordskuffen… og han kom med detaljerte beskrivelser av huset fra innsiden. Han nevnte også at stua var godt lydisolert på grunn av hjemmekinoanlegget…  Vi hadde en fin og oppklarende samtale, og det var først mot slutten at jeg kom på det absurde i situasjonen: At Eirik ga meg tips om hvordan jeg best kunne ha sex med kona hans.

                                                                             **

Onsdagen kom, og jeg gikk med en puls på rundt 140 hele dagen. De siste dagene hadde vi utvekslet flere bilder, og jeg ble mer og mer tent på Vilde. Hun så slett ikke ut som en kvinne på 40 år; formfull og moden, men ungdommelig. Et bilde fra sydenferien deres åpenbarte et par runde, faste pupper – et slikt par man bare vil legge hendene på og kna av hjertens lyst. Hun var litt under 1.70 høy, med halvlangt mørkt hår og en kropp med runde former – omtrent akkurat slik en moden kvinne skal være. Jeg hadde gruet og gledet meg med skrekkblandet fryd og forventning i flere dager, men hadde nå bestemt meg for at det ikke var noen vei tilbake. Jeg skulle gjøre som hun hadde bedt om; gjøre det som falt meg inn, og så fikk jeg bare håpe at det ble som hun hadde håpet. Jeg fikk nyte det så lenge det varte – det neste jeg måtte fokusere på var rollen jeg skulle spille. Jeg regnet jo med at hun kom til å spille offer og kjempe imot alt jeg måtte finne på; jeg måtte spille rollen som overfallsmann…

               Jeg fant adressen etter en halvtimes kjøretur, og parkerte bilen på en åpen plass like ved. Huset lå i et rolig nabolag med husene spredt langs en smal, kronglete vei. Klokka var litt over ni, og mørket hadde for lengst falt på; huset var godt opplyst innenfra, og jeg innbilte meg at jeg kunne se Vilde vandre rundt der inne. Jeg tok med meg den lille sekken og gikk ut av bilen.. straks etter støtte jeg på Eirik, som sto ute og ventet med en røyk i hånda. Han sa ikke så mye, han bare blunket til meg og ga meg nøkkelen til bakdøra.

«Lykke til.» sa han med et kjapt smil, og forsvant nedover gata før jeg fikk sukk for meg.

Jeg ble stående igjen alene ved muren til innkjørselen. Hjertet banket raskere og synet ble tåkete. Jeg måtte blunke flere ganger, og svelget for å få bort klumpen i halsen. Mens jeg gjorde dette og hjernen enda en gang stilte seg spørsmålet om jeg kunne gjennomføre dette, gikk resten av meg på autopilot og gikk rundt hagen til baksiden av huset. Før jeg visste ordet av det sto jeg på innsiden av døra til kjelleretasjen, i den lille gangen Eirik hadde fortalt meg om tidligere. Jeg kunne høre musikk fra etasjen over, og noe som minnet om lyden av en støvsuger. Jeg satte fra meg skoene og hengte opp jakka. I kommoden ved veggen fant jeg sakene Eirik hadde gjort klare. Jeg tok med meg tau og håndjern.. Deretter åpnet jeg sekken og fant frem en tynn finlandshette jeg hadde pakket med meg i et lyst øyeblikk.  Den passet jo faktisk perfekt til dette rollespillet. Jeg dro den over hodet og så meg i speilet på veggen. Den gjorde meg til en annen utgave av meg selv; en slem en.. en som skulle gå ovenpå og voldta den intetanende kvinnen i huset… Faktisk var jeg allerede på vei opp trappene, med den lille sekken over skuldra, som en innbruddstyv på rov… Jeg gikk ovenpå og hørte noen romstere ute til venstre – det måtte være stua. Jeg kikket forsiktig rundt hjørnet, og der var hun…

               Vilde sto med ryggen til og så meg ikke; faktisk hadde jeg kommet akkurat til riktig tidspunkt, for hun hadde bøyd seg ned for å støvsuge under sofaputene…  Kvinnen fra de sexy bildene paret hadde sendt meg sto ikke kledd i blondeundertøy eller bikini denne gangen. Hun hadde på en romslig rød topp og et par sweatpants – komfortabelt kledd, med andre ord, og med håret satt opp i en enkel hestehale. Slik hun sto hadde jeg god utsikt til den runde bakenden, og på dette tidspunktet var jeg ikke lenger i nølemodus.  «Slemme-meg» hadde tatt over, og visste hva han skulle gjøre videre. Han satte sekken på gulvet, la fra seg tauet, tok frem håndjernene, og gikk resolutt mot den intetanende kvinnen. Med et klikk smatt håndjernet rundt det ene håndleddet hennes, og Vilde skrek idet hun fikk armene holdt bak ryggen. Det andre klikket kom, og hun begynte å vri seg og sprelle idet hun ble dyttet fremover og lagt med makt ned i sofaen

«Hei! Hva faen..? Hvem er.. hva gjør du!?» lød ropene hennes før hun fikk ansiktet skubbet ned i sofaputene.

Jeg satte meg oppå den sprellende kvinnen og nøt et øyeblikk følelsen av makten jeg hadde over henne. Støvsugeren hadde falt på gulvet, men den gikk fremdeles og druknet skrikene hennes. Likevel var det klart for meg at hun måtte bringes til stillhet… Jeg grep et sjal som hang over sofaryggen like ved; jeg måtte strekke meg for å nå det, og det var like før Vilde kom seg løs, men med armene låst bak ryggen var det lite hun kunne gjøre. Jeg la den improviserte knebelen rundt ansiktet hennes og fikk et glimt av det desperate blikket i øynene hennes. Hun ristet febrilsk på hodet og prøvde å komme seg løs idet jeg dro sjalet bakover og knyttet det fast i nakken slik at det ble sittende fast i munnen hennes. Etter dette ble lydene hennes dempet, og jeg reiste meg for å skru av støvsugeren, som hadde begynt å bli irriterende.

               Jeg sto et øyeblikk og så på den maktesløse kvinnen på sofaen. Hun lå fremdeles og vred seg, som om hun prøvde å få av seg håndjernene – men uten hell. Jeg ble stående og flire et øyeblikk av hele situasjonen, men så falt alvoret tilbake over meg som et stort, tungt teppe. Blikket falt på den runde baken. Hjernen spolte tilbake til det øyeblikket jeg først hadde fått et bilde av henne idet hun ble penetrert bakfra på netthinnen. Jeg hadde tenkt å ta henne med ut på soverommet, kanskje binde henne fast på en litt mer gjennomtenkt måte og ta meg god tid… men hvorfor skulle jeg vente? Det dunket i pikken idet den opphissende tanken gjorde at blodet fosset gjennom kroppen og endte opp på de riktige stedene. Jeg ble hard på sekunder. Løsnet på buksa og nærmet meg offeret som lå på sofaen. Grep tak i håndjernene og dro henne på bena, til hennes smertefylte stønn. Førte henne hardhendt rundt kanten og tvang henne til å lene seg over sofaryggen. På få sekunder hadde jeg røsket ned de løstsittende buksene og trusa hun hadde på under… de ble liggende på parkettgulvet mens jeg holdt henne fast over sofaen og beundret den nakne rumpa hennes. Det kriblet i underlivet idet jeg stilte meg inntil henne og grep fatt i den lille hestehalen. Hun stønnet og vred på seg idet hun kjente det harde lemmet presse seg inn mot bakenden hennes mellom buksene. Jeg holdt fast på grepet med én hånd og stakk den andre ned i buksa; fisket frem pikken så den ble stående ut av buksene. Vilde gjorde en siste desperat innsats for å hindre meg – hun prøvde å sparke bakover, skrek høyt og vred på seg, alt til ingen nytte. Jeg dro henne så hardt i hestehalen at hun nærmest hylte i smerte. Presset henne over sofaryggen så hun fikk ansiktet presset ned mot putene. Brukte føttene til å tvinge bena hennes fra hverandre. Pikken lå opp mot det nakne skjødet og gned seg mot musa i oppstyret. Jeg fikk ikke med meg alt; det hele var heseblesende og hektisk, med hennes motstand og mine egne forsøk på å trenge inn i fitta hennes bakfra. Plutselig hadde jeg lykkes…

                                                                             **

Jeg knakk sammen over henne med hele min tyngde idet pikken fikk trengt seg inn i det trange hullet. Vilde stønnet mer desperat og klynket sin nød mens jeg lå over henne, men hun sluttet å sprelle. Hun lå over sofaryggen med ansiktet presset ned i putene og bena løftet opp fra gulvet. Jeg forsøkte å kjøre pikken helt inn med det samme, men hun var ikke våt nok; jeg måtte lirke meg innover bit for bit, og jukke forsiktig lengre og lengre inn for at det ikke skulle gjøre vondt. Til slutt lyktes det meg å få presset lemmet til bunns i henne, og jeg ble stående og ta henne bakfra med små rykk. Hun klynket resignert ned i sofaputene. Det svimlet for meg, så opphisset var jeg av hele situasjonen. Jeg hugg i henne med sporadiske rykk, og peste av anstrengelsen.

               Vilde hadde ikke sluttet å gjøre motstand, tvert om. Det var ikke mulig å slippe fri, men slik som hun ormet seg og gjorde alt for å gjøre det vanskeligere for meg å knulle henne, fikk jeg rett og slett ikke gjort det ordentlig. Jeg fikk knapt dratt pikken en centimeter utover før hun begynte å flytte seg sidelengs for å få meg til å gli ut. Til slutt sto det klart for meg at det bare var å gi opp. Hun var ikke våt nok, og det ble mer vondt enn godt.. og idet jeg tenkte dette, kom jeg på det Eirik hadde sagt om glidemiddel på soverommet…

               Hun var motvillig til å flytte på seg. Idet jeg begynte å dra henne bortover gulvet så hun ikke ut til å skjønne hva som foregikk, men jeg endte opp med å måtte bære henne inn på soverommet med hodet først. Jeg fikk rasket med meg tauet og tok det med på soverommet. Idet Vilde fikk øye på det begynte hun frenetisk å riste på hodet og prøvde å hive seg forbi meg ut døra. Dempede lyder ble presset fra den kneblede munnen hennes; stønn og klynk, bedende toner og desperate skrik.. hun spilte rollen sin godt. Nesten for godt. Jeg holdt et øyeblikk på å spørre henne om det sto bra til med henne, men klarte å holde meg i skinnet ved å tenke på at det var hun som hadde bedt om dette… Jeg kastet henne ned på senga og la henne på magen. Slik ble hun liggende med rumpa bar og sprellende ben, helt til jeg fikk surret dem fast. Jeg la tauet rundt de tykke sengestolpene og knyttet det så stramt jeg turte rundt anklene hennes; såpass stramt at hun ikke kunne dra ut føttene, men ikke så stramt at det ville gnage seg inn i huden. Straks hun lå slik var hun fullstendig i min vold. Det sto bare igjen for meg å benytte meg av det…

               Det var ikke vanskelig å finne glidemiddelet Eirik hadde gjort klart; det lå i den øverste skuffen i nattbordet – en liten pumpeflaske i børstet aluminium, klar til bruk. Vilde hadde sluttet å sprelle, og lå stille på magen med ansiktet begravd i en pute. Klynkene hennes kom sjeldnere og var bare så vidt hørbare. Det endret seg idet jeg stilte meg på kne mellom bena hennes. Jeg tok tak i hestehalen og dro henne bakover til hun sto på kne. Hun ynket seg av smerte idet jeg lugget henne og tvang henne bakover. Med bena bundet fra hverandre hadde jeg fri tilgang til hullene hennes bakfra. Jeg nølte ikke med å benytte meg av det. Jeg pumpet ut en stor dråpe glidemiddel og lot den treffe henne rett under rumpehullet slik at det rant nedover mot musa. Jeg brukte hånda og smurte det utover, mens hun fremdeles ynket seg der hun lå med armene lenket fast på ryggen og ansiktet ned mot lakenet. Pikken hadde myknet i løpet av turen fra stua til soverommet, men straks jeg begynte å stryke hodet mot den nakne musa våknet den til live igjen. Den stivnet straks jeg prøvde å presse meg inn.. og denne gangen var det ikke vanskelig å trenge inn i henne.

               Jeg trykket meg helt inn i den varme fitta og dro meg ut igjen. Holdt henne rundt hoftene så hun ikke kunne komme seg vekk. Begynte å jukke i henne og kjente at det ble glattere og glattere… Jeg stønnet av nytelse; fitta hennes var vidunderlig, den klemte rundt pikken på en fantastisk måte, og Vildes viljeløse klynk gjorde meg stadig mer opphisset. At jeg hadde en kvinne bundet fast i senga og kunne utnytte henne slik jeg ville… bruke henne som en puledokke til å tilfredsstille meg selv… Det gjorde meg vanvittig kåt. Hendene mine gjorde som de ville – dasket henne over baken, grep tak i håndjernene og dro henne til meg, flyttet seg opp til håret og lugget henne.. holdt henne fast mens pikken gled i det innsmurte hullet til puledokka mi. Hun stønnet og klynket og bar seg; prøvde å rope gjennom knebelen uten å få det til, og jeg mistet mer og mer kontakten med omverdenen. Jeg knullet henne hardere – det hardeste jeg var kar om. Smalt underlivet mot henne så klaskelydene ga gjenlyd mot veggene. Fortapte meg i følelsen til jeg kunne kjenne orgasmen komme krypende..

               Jeg fikk et innfall og dyttet Vilde brutalt ned på senga; satte foten mot baken hennes og nærmest sparket henne fra meg. Grep tak i håret hennes og dro henne skrikende og sprellende til siden slik at hun ble liggende med hodet på sengekanten. Hun så på meg med vidt oppsperrede øyne idet jeg rettet pikken mot ansiktet hennes og runket løs. Hun stønnet idet hun skjønte hva jeg drev med, skar en grimase og knep igjen øynene. Jeg fortsatte å runke det glatte lemmet, men det tok tid før spruten kom… små, tynne striper med blank væske kom støtvis ut av meg uten at jeg hadde nådd toppen… Vilde ynket seg idet jeg strammet taket på hårluggen hennes og økte tempoet i runkingen. Til slutt løsnet alt.

  Den bitende smerten gikk over til en fantastisk frigjørende følelse idet spruten sto ut av meg – som om alle musklene i kroppen hadde vært fylt av melkesyre og plutselig kunne slappe av. Krampene spredte seg som kriblende stikk ned mellom bena og helt bak til rumpa. Det var den kraftigste orgasmen jeg kunne huske… og den var ikke slutt ennå. To ganger til hugg krampene tak i meg og sendte hvite stråler i ansiktet på henne mens jeg runket pikken. Jeg fortsatte litt roligere, og sæden rant ut og gjorde Vilde klissete i ansiktet og utover halsen. Jeg dro sakte i pikken.. klemte opp langs undersiden for å melke ut hver eneste dråpe og smurte det utover offeret mitt. Jeg stønnet høyt i ren nytelse. Orgasmen fortsatte å dirre gjennom meg idet jeg forlot rommet og lot Vilde bli liggende tilgriset og ydmyket.

               Jeg gikk ut på badet med en fornøyd følelse i hele kroppen, og når jeg først var der inne, tenkte jeg som så at jeg like gjerne kunne bruke litt tid, kanskje ta et bad. Jeg kledde meg naken, satte meg i badekaret og skrudde på dusjen. Brukte godt med tid på å skylle over hver enkelt del av kroppen mens karet fyltes opp. Glidemiddelet var ikke lett å skylle av; det var tydeligvis silikonbasert. Jeg ble liggende i badekaret og kose meg i det varme vannet til karet nesten rant over. Da skrudde jeg av dusjen og la meg til rette, mens jeg tenkte over hvor fantastisk kvelden hadde vært så langt. Og siden jeg kunne bruke så lang tid jeg ville, var det ingen grunn til at den ikke kunne bli enda bedre…

                                                                             **

Jeg tørket meg med et håndkle jeg hadde funnet i skapet, og flirte av tanken som hadde dukket opp mens jeg lå og nøt det varme vannet i badet. Jeg hadde fortalt Vilde at jeg ville leke med begge hullene hennes, og det hadde jeg da også tenkt å gjøre… Pikken hadde kommet seg etter den voldsomme orgasmen tidligere, og det varme badet – sammen med tanken på den deilige kvinnen i rommet ved siden av – hadde fått den til å reise seg på ny. Jeg gikk tilbake til soverommet kun ikledd finlandshetten, med pikken stående ut som et baugspyd på en skonnert. Vilde lå flatt ut på senga, men da hun så meg komme tilbake, begynte hun panisk å sprelle og rope inn i knebelen – som om hun hadde forventet at det verste var over. Den gang ei…

               Jeg stilte meg i samme stilling som sist, og fremkalte gisping og jammer fra offeret idet jeg røsket henne opp i knestående igjen. Jeg tok frem den lille aluminiumsflasken igjen og klemte to ganger på toppen, og denne gangen lot jeg de glatte dråpene falle høyere… Jeg brukte hendene til å spre de runde rumpeballene og nøt synet av Vildes underliv. Jeg hadde fri innsikt til hele hennes aller helligste, og fri tilgang til å gjøre som jeg ville med det. En finger fant veien inn mellom de saftige skinkene. Hun rykket til idet jeg presset mot bakhullet; jeg holdt henne hardt i hestehalen med den ledige hånda slik at det gjorde vondere jo mer hun sprellet. Det virket som hun tok hintet, for hun sluttet å sprelle selv om hun hikstet og bar seg aldri så mye. Fingeren fant veien inn i den trange åpningen. Vilde ynket seg som om hun strigråt der fremme i senga, som om hun tryglet meg om å stoppe; om ikke å gjøre det jeg planla å gjøre. Ikke at jeg lot meg stanse… Jeg vred fingeren rundt et par ganger, kjente på henne, førte den inn og ut og lot glidemiddelet smøre henne ordentlig. Så reiste jeg meg opp og førte den stive pikken mot åpningen…

               Jeg gled innenfor og hørte Vilde stønne i smerte. Presset bare på og dyttet pikken inn til det ikke gikk lenger, og hørte henne stønne høyere og hive etter pusten. Rumpehullet klemte rundt roten av pikken i pulserende rykk.. det var mykere lenger inn, og jeg begynte å knulle henne. Først sakte og rolig, til jeg hadde vendt meg til den litt uvante stillingen – halvveis stående bak henne – deretter raskere og mer hensynsløst. Det var jo for min tilfredsstillelse, dette.. ikke hennes, tenkte jeg og smilte for meg selv. Glidemiddelet gjorde henne glatt som smør og etter et par minutter var jeg igjen helt borte i den herlige følelsen jeg fikk av å ta meg til rette på kroppen til Vilde. Det stive lemmet gled inn og ut i den trange kanalen hennes og fremkalte høylytte stønn fra både meg og henne; hun hvinende som en stukken gris, og jeg brølende som en brunstig bjørn. Det tok ikke lang tid før jukkingen med mindre kontrollert, mer desperat – men selv om jeg snart kom til å sprute på nytt så hadde jeg ikke tenkt å stoppe…

                Nattens andre orgasme var nesten like sterk som den første. Jeg var så opphisset at jeg bare fortsatte å hugge underlivet mot skinkene hennes, som for å få dunket pikken lengst mulig inn i det glatte hullet. Vilde hylte sammenhengene, stanset knapt for å trekke pusten. Hun virket helt fra seg – bare skrek og skrek gjennom knebelen, og hadde vel vekket hele byen om ikke jeg hadde funnet det sjalet på sofaen. Jeg knakk sammen idet det gikk for meg. Det knøt seg i underlivet så til de grader at jeg ble tvunget til å bøye meg fremover i et slags omvendt hekseskudd; det hugg tak i meg så hardt at jeg mistet pusten. Jeg hikstet, kollapset over henne og ble liggende der mens jeg pumpet det jeg hadde av sæd dypt inn i det glatte hullet. Vilde ble liggende under meg, stønnende og klynkende.

               Jeg følte meg vanvittig slem og skitten… «slemme-meg» hadde voldtatt en uskyldig husmor på de groveste måter; sprutet mengder av klissete sæd utover ansiktet hennes og latt henne ligge der ydmyket mens han selv tok en pause.. for så å komme tilbake og forgripe seg på henne igjen. Knullet henne rått og uten barmhjertighet i «feil» hull til han tømte seg der inne. Det var det skitneste, mest opphissende jeg noen gang hadde vært med på.

                                                                             **

Planen var at jeg skulle bli til jeg hadde gjort meg ferdig, og jeg var definitivt ferdig. Helt ferdig. Pikken var øm og kroppen føltes mørbanket; jeg orket ikke mer, selv om jeg kunne ha blitt værende enda lenger… Jeg lot henne ligge der da jeg gikk. Bundet, lenket og gjennomknullet. Jeg hadde sendt en melding til Eirik før jeg gjorde meg klar til å dra, og han møtte meg utenfor idet jeg gikk ned mot bilen. Heller ikke denne gangen sa han stort; han bare nikket og spurte om det hadde gått bra.

«Joda.. to ganger…» svarte jeg med et fårete smil idet jeg hørte hvor teit det hørtes ut.

Minutter senere satt jeg i bilen på vei hjem, med et smil om munnen, ømt underliv og et bankende hjerte. Jeg hadde knapt følt meg så levende noen gang, som denne kvelden da jeg gjennomførte dette utrolige – dette fantastiske som jeg aldri hadde forestilt meg skulle skje. Da jeg la meg var jeg i Lykkeland, som om jeg var høy på et eller annet jeg hadde spist.

               Da jeg våknet var det som om jeg var bakfull. Rusen hadde gått over og jeg var full av angrende tanker. Jeg hadde vært for røff, eller for lite røff.. jeg hadde vært håpløs i senga og det hadde ikke vært det Vilde ønsket seg i det hele tatt. Da jeg logget meg på nett så jeg straks det jeg fryktet.. en melding fra parets adresse. Den ga meg heller ikke særlig mye håp om noe positivt. Den ba meg bare logge meg på msn så vi kunne snakke om kvelden før. Jeg gruet meg og hadde mest lyst til å grave meg ned i et hull og aldri nevne gårsdagen igjen, men til slutt logget jeg meg på allikevel.

«Hei, der er du jo.» blinket meldingen.

«Ja, hei.» var det eneste jeg kom på å svare.

Jeg var full av spørsmål, men turte ikke stille noen av dem av frykt for at svarene ikke var de jeg håpet på. Jeg bare ventet på at de skulle la dommen falle i stedet. Hjertet sto nesten stille.

«Jeg snakket med Vilde om i går,» sa meldingen – det var altså Eirik.. Jeg fant ikke på noe å skrive, så jeg bare lot ham fortsette: «Hun er i fyr og flamme. Helt fantastisk, sa hun.»

En stein på størrelse med et godstog falt fra brystet mitt. Hjertet slo normalt igjen. Fingrene klarte å svare på meldingen.

«Hun likte det altså? Jeg var redd…» jeg rakk ikke å skrive den andre setningen før svaret kom.

«Ja, hun sa… vent, her kommer hun så hun kan si det selv.» avsluttet Eirik før han tydeligvis overlot maskinen til kona.

«Hei kjekken!» poppet det opp på skjermen. «Satan, så deilig du var i går!»

Et stort smilefjes fulgte, og jeg har aldri følt meg så stolt som akkurat da.

«Du likte det altså? For i går så var du ganske…»

«Ja, jeg lot meg rive litt med.. men det var da ikke rart heller, sånn som du holdt på? Måten du bare tok meg over sofaen på, slepte meg inn i senga og pulte meg… gud, det var sykt deilig.»

Egoet vokste med rosen og jeg følte meg som verdens beste elsker. En moderne Casanova, selve Guds gave til alle verdens kvinner. Vilde var heller ikke ferdig…

«… og da du lot meg ligge og vente? Du er ond! Fy, så slem, for jeg hadde akkurat begynt å bli skikkelig kåt… Og så når du dro meg i håret og pulte meg i rumpa – jeg kom så det spruta, merka du det?»

               Jeg måtte innrømme at det hadde jeg ikke.. jeg hadde ikke lagt merke til noe som helst annet enn de ville skrikene våre og den herlige følelsen av pikken min inne i hennes glatte indre.. men ifølge henne selv hadde hun sprutet så lakenet ble kliss vått. Hun hadde blitt overrasket av finlandshetten; det hadde hun ikke forventet. Hun hadde faktisk blitt skikkelig skremt – noe som bare økte nytelsen hennes. Hun fortsatte entusiastisk å oppsummere natten sett fra hennes synspunkt, men gjentok bare stort sett det hun allerede hadde sagt; at hun hadde elsket å bli brukt av en fremmed på denne måten. Det siste hun sa var det beste: Hun håpet å kunne gjenta det en gang.

«Hvis du vil? Det trenger ikke være akkurat som i går, da.. kanskje vi kan ha deilig sex alle tre…»

Denne gangen var jeg ikke i tvil om hva jeg skulle svare. Jeg strøk fingrene lynraskt over tastene og så ordene dukke opp på skjermen:

«Det vil jeg gjerne!»

Legg igjen en kommentar