Den unge slaven min  del 3

Denne novellen er vist 15933 ganger.

Det er så mye jeg ville ha gjort med deg. Eller kanskje det er bedre å si at jeg vil gjøre det sammen med deg. For det er jo slik det egentlig er, min lille venn.

Etter to seanser sammen med henne forsto jeg endelig fullt ut hvilken skatt jeg hadde i henne. Tenk å være så heldig å ha en ung deilig jente som elsket å være slaven min? Og siden vi nå hadde delt tid sammen to ganger hadde vi også blitt bedre kjent med hverandres sider. Nå var det bare opp til meg og min fantasi for hvordan fortsettelsen skulle bli for oss.

Etter en tur langs landeveien hvor jeg hadde bundet henne fast opp etter et tre, og en tur på rommet hennes hvor jeg først hadde fotografert henne, for så å ha knullet henne brutalt, hadde jeg allerede klart for meg hva jeg ville gjøre neste gang jeg var med henne. Eller for henne blir kanskje mer korrekt å si. Jeg ville binde henne skikkelig. Slik at hun ikke kunne bevege seg.

Jeg ville binde opp armene og beina hennes slik at hun var totalt overlatt til min velvilje overfor henne. I tillegg skulle hun også ha bind foran øynene hennes. Hun skulle totalt bli slaven min, og det skulle stå fritt opp til meg å bestemme hva jeg ville gjøre med henne.

Vi hadde avtalt at vi skulle treffes Onsdag kveld. Nok en gang skulle jeg besøke henne på rommet hennes. Vi hadde avtalt at hun skulle la døren stå åpen for meg slik at jeg kunne gå rett inn. Jeg skulle være der presist klokken 19.00, og da skulle hun allerede har tatt bind for øynene sine. Resten var opp til meg.

Jeg sto utenfor døren hennes, og ventet et par minutter før klokken ble syv. Nøyaktig på slaget syv, åpnet jeg døren og gikk inn på rommet hennes. Jeg låste etter meg, og gikk innover i rommet. Jeg rundet hjørnet, og fant henne sittende rolig på sengen med et sort bind foran øynene sine. Hun hadde i tillegg til dette dekket for vinduene med gardinene. Jeg lot dette passere. Strengt tatt hadde jeg ikke sagt at hun skulle gjøre det, og slik sett var dette brudd på reglene.

Jeg gikk bort til henne, og informerte henne om dette, men sa også at jeg skulle la dette gå for denne gangen. «Glem ikke å høre etter hva jeg ber deg om, og bare det. Jeg vil ikke at du skal tenke selv hva du skal gjøre. Skjer dette flere ganger blir det straff, ok?».

«Reis deg opp, kom her – jeg skal hjelpe deg opp. Stå nå stille på gulvet, og ta armene bak på ryggen».

Jeg hadde med meg noen strimler av noe tøy som jeg nå brukte til å binde hendene henne fast med – bak på ryggen hennes. Et sett fotlenker lå på det ene bordet, og jeg festet nå disse rundt hver av anklene hennes. «Stå nå helt stille så jeg får sett litt på deg.»

Kreativ som jeg er hadde jeg fått tak i en Tv-antenne. En antenne som jeg kunne dra ut slik at den ble lengre. Jeg bevegde meg rundt henne, og tittet på denne deilige jenten som sto rett opp og ned på gulvet foran meg. «Når jeg tenker meg om så burde du kanskje få straff likevel. Bare så du forstår at jeg mener alvor, og for at du ikke skal glemme at det er viktig å høre på hva jeg befaler deg til å gjøre, vi får se hva som skjer.»

Jeg lot den siste setningen henge igjen i luften. Og da hun åpnet munnen for å si noe, og da jeg hørte lyder komme fra munnen hennes, ga jeg henne kjapt et rapp over rumpen hennes med antennen min. «Du snakker først når jeg gir deg tillatelse til det. Ønsker du å si noe sier du: Min Hersker, jeg ønsker å si noe. Og så venter du på svar fra meg, ok? Du kan svare meg nå».

Hun svarte bekreftende på at hun hadde forstått meg. Jeg tok en liten runde rundt henne, og nøt den deilige lille kroppen hennes. Hun hadde helt vanlige klær på seg. En dongeribukse, og en svart topp. Magen var bar.

Jeg stilte meg opp foran henne, grep rundt den lange antennen som jeg hadde i hånden. Jeg ville bruke antennen til å «kjenne» på henne. Spissen av antennen strøk henne på innsiden av lårene hennes, og jeg lot antennen gli oppover innsiden av lårene hennes til jeg endte opp i skrittet hennes. Jeg fjernet antennen fra skrittet hennes, og brukte den heller til å presse mot brystene hennes, og strøk over brystene hennes med antennen min. Jeg skulle egentlig hatt en pisk, men den er litt mer vanskelig å ta med seg enn denne sammenleggbare antennen jeg hadde skaffet meg.

Jeg gikk bak henne, og ba henne om å samle beina sine, men ikke så mye at det ikke var mulig å få antennen inn mellom lårene hennes bakfra. Spissen av antennen strøk mellom lårene hennes, opp til rumpen der jeg presset den litt inn mellom rumpeballene hennes. Hun sukket stille der hun i mørke sto fastbundet.

«Bøy deg fremover.» Hun skvatt da jeg ga henne tre raske lette rapp over rumpen hennes. «Bare fordi jeg ville, og for å vise deg hvem som er sjefen her. Og fordi jeg rett og slett kan gjøre det om jeg vil. Du er jo min slave, og da kan jeg gjøre som jeg vil med deg.»

Jeg ba henne om å rette seg opp igjen i ryggen, og gå ned på kne. «Det blir jo helt feil at du skal stå i samme høyde som meg. Du hører hjemme der nede, mens jeg hører til her oppe. Still deg på knærne, og vær rak i ryggen.»

Hun satte seg ned på knærne sine, og satt nå nedenfor meg lydig og ventet. «Er du min slavejente, svar  meg.» – «Ja jeg er din slavejente.»

«Lover du å være snill med meg, og la meg få bruke deg som jeg vil, svar meg.» – «Ja jeg lover.»

«Si til meg at du et billig ludder som vil kuk i deg». – «Jeg er et billig ludder som vil ha kuk i meg».

«Flink jente. Vi får se om det blir noe kuk på deg. Lukk opp munnen din så mye som du klarer. Jeg vil se hvor stor kuk du har plass til.»

Jenta gapte det hun kunne, før jeg ba henne om å lukke den etter noen sekunder der hun gapte så godt som hun kunne. Jeg ba henne svare meg på om hun var kåt. Hun sa også ja når jeg spurte henne om hun kunne kjenne uten å ta på seg selv om hun var våt i mellom lårene sine.

«Flink jente. Sitt slik en stund til.»

Jeg satte meg ned rett foran henne, og stirret på henne. Hun var virkelig en søt jente. Kroppen hennes var ung, og hun sto bundet foran meg, klar for å være der til min tjeneste. Jeg ba henne om å bøye seg fremover. Med armene på ryggen la hun seg fremover slik at hodet hvilte mot gulvet, mens rumpen hennes sto opp og ut i rommet bak henne.

«Ligg slik til jeg har kledd av meg klærne mine. Jeg liker å være naken når jeg går rundt her. LIGG STILLE SA JEG!!».

Hun hadde flyttet litt på seg, og jeg spratt opp på beina mine, og plasserte meg bak henne. Jeg kneppet opp knappene i buksene hennes, og dro dem og trusene av henne ned til baksiden av knærne hennes.

«Det var da FAEN så ulydig du var i dag da. Nå sitter du helt stille, dette tolererer jeg ikke.» Jeg dro ut antennen, og små rosa striper tegnet seg over rumpeballene hennes i det jeg tildelte henne fem rapp. Hun kjente hvordan den intense smerten gled over til en varme som spredde seg over henne, og selv om hun mente at han slo litt for hardt, bet hun tennene sammen. Hun ville ikke ha mer straff..

Jeg ba henne om å reise seg opp igjen på knærne, og stå slik med rak rygg. «Jeg bare elsker den deilige lille munnen din. Mon tro om du er flink til å suge kuk? En tøs som deg er sikkert ekspert. Kan tenke meg at du elsker å suge pikk. Lukk opp munnen din.»

Hun gapte opp, mens jeg tok et godt tak i den nå stive kuken min. Dråper av safter piplet fra kukhodet mitt, og nedover kukstammen. Jeg strøk kuken min over kinnet hennes, og lot henne få føle hvordan jeg gned den store kuken min i ansiktet hennes. Jeg dro bort en stol og plasserte denne rett foran henne, og satte meg ned på stolen.

Jeg styrte kukhodet mitt mot munnen hennes, og hun skvatt da det bløte hodet mitt traff de myke leppene hennes. Hun tok meg i munnen, og jeg kjente hvordan den våte tungen hennes slikket meg. Leppene hennes lukket seg rundt den store kuken min i det jeg forsiktig gled inn i munnen hennes. Jeg grep fatt i hodet hennes, og lot kuken min gli sakte og forsiktig ut og inn av den varme munnen hennes.

«Se her ja, du liker jo å suge kuk!».

Jeg lot henne få smake på meg i noen minutter før jeg langsomt dro den stive kuken min ut av munnen hennes. Jeg sukket tungt over hvor deilig jeg syntes hun var, og takket Høyere Makter for at de hadde skjenket meg denne unge kvinnen.

Jeg husket på den siste samlingen i «menigheten», hvor ritualer til de Høyere Onde Makter hadde blitt utført, mens jeg sto der og studerte slavejenten min. Hun kunne selvfølgelig ikke forstå at dette opplevdes annerledes for meg. Hun kunne ikke vite at jeg tilhørte de mennesker som tilba de onde maktene.

Jeg var en Stormester i svart magi. Jeg benyttet meg av de åpne kanaler som eksisterer til den andre mørke siden. Og hadde ved hjelp av disse maktene klart å skaffe meg et godt liv her på jorden. Det var mange år siden jeg første gangen oppga meg selv, og underkastet meg selv overfor de Høyere Onde Maktene. Nå så jeg på dette med denne siste jenten som en belønning jeg hadde bedt om.

Jeg hadde store planer for henne. Hun skulle bli min faste slave om hun viste seg lydig nok. Med min noe sadistiske side, samt mitt behov for å alltid ha full kontroll gjorde dette til at livet kunne være vanskelig når jeg traff noen som ikke med en gang underkastet seg. Jeg var Superior i hodet mitt, og annet enn Master kunne jeg ikke være. Hun skulle få vite mer om meg etter som hun viste seg å være klar for det.

«Reis deg opp fra gulvet.».

Jeg hjalp henne opp, og førte henne bort til bordet. Heldigvis var hun ikke særlig høy, så kanten av bordet traff henne på magen. Jeg løsnet armene hennes, ba henne om å legge seg over bordet. Jeg gikk på andre siden og bandt armene hennes på nytt fast, bare at nå bandt jeg armene fast i hvert bordbein. Med armene låst fast foran seg, og med fotlenker på var det fint lite hun kunne gjøre enn å ligge stille over bordet.

Jeg stilte meg bak henne. Jeg nøt synet av to slanke lår som førte opp til to deilige rumpeballer som struttet i mot meg. Jeg tenkte på den trange våte fitten hennes, og jeg hisset meg opp med å tenke på hvor deilig det skulle bli å pule henne.

– Smaack!!

Det smalt i rommet da jeg ga henne et rapp over rumpen. Hun ga fra seg et stønn. Det var helt stille i rommet, og jeg så hvordan hun begynte å skjelve i beina sine. I det jeg la merke til at den tynne røde streken som jeg hadde laget på rumpen hennes var i ferd med å forsvinne, sa jeg:

«Jeg nyter å se hvor hjelpeløs du er. Det er så deilig å se deg ligge som dette, vite at du er bare min, og at du ikke kan stoppe meg. Før jeg fortsetter vil jeg at vi skal bli enige om at du skal rope lilla hvis du vil at jeg skal stoppe, svar meg på at du har forstått!». Hun svarte at hun hadde forstått..

Jeg gikk bort til hvor jakken min hang, og etter å ha romstert litt i lommene fant jeg det jeg leitet etter. Jeg returnerte til bordet hvor slaven min lå. Jeg åpnet en flaske med olje, og begynte å gni underlivet hennes inn med velduftende olje. Innsiden av lårene ble smurt inn, og etter det ble hun smurt inn med olje i skrittet. Det glinset i lyset der jeg begynte å bevege meg bakover. Jeg tok mer olje i hendene mine før jeg gned rumpeballene hennes inn med oljen.

Fingrene mine gled inn mellom de myke rumpeballene hennes, og med all oljen som nå var i mellom lårene hennes, gled fingrene mine lett opp til rumpehullet hennes. Jeg åpnet opp flasken med oljen og lot det renne en tynn stråle over rumpehullet hennes for å forsikre meg om at hun hadde fått nok olje over seg.

Jeg tørket meg på et håndkle, før jeg tok frem en buttplugg. Den var i den minste størrelsen, og var for nybegynnere. Til nå hadde ikke hun sagt eller gjort noe. Stille hadde hun lagt over bordet hardt bundet fast, og kjent hvordan jeg hadde smurt henne inn med glatt olje. Hun hadde heller ikke reagert da jeg hadde smurt inn rumpen hennes. Men beina skalv mer enn noensinne, og jeg kunne bare forestille meg hvor kåt hun måtte være.

– Smaack!!

Jeg ga henne et lite rapp over rumpen så hun våknet opp. «Hør. Grunnen for at mennesker ikke liker analsex er fordi man ikke vet hva man snakker om, eller vet hva man holder på med. Rumpen er kun et av flere steder på kroppen vår hvor det nå en gang er slik vi er laget, at hvis vi stimulerer disse områdene på rette måten så gjør dette oss godt. Det handler kun om å gjøre det riktig.».

«Jeg har en buttplugg her, som jeg vil bruke på deg. Den er veldig liten, faktisk den minste de hadde. Omtrent som et slikt vanlig tynt stearinlys du vet. Og den er heller ikke særlig lang. Den går bare rett innenfor åpningen din. Som du kanskje vet så er ikke en buttplugg ment for å brukes som for eksempel en dildo. Buttpluggen skal stå inne i deg, slik at du sakte kan bli mer utvidet bak der, og ikke minst bli vant til å ha noe i rumpen.».

«Noe av det viktigste med analsex er å ta det rolig. Ting tar tid, og man må ikke presse på. Nå vil jeg at du skal konsentrere deg om å slappe av bak der. Bruk ordet lilla, om du vil jeg skal stoppe. Husk bare på at det vil kanskje være litt ubehagelig, men at jo mer du klarer å slappe av, jo mindre vondt blir det. Den skal bare rett innenfor.».

Hun protesterte ikke så jeg grep etter buttpluggen. Jeg spredde rumpeballene hennes, og presset den avlange runde enden av buttpluggen mot åpningen hennes. Hun stønnet høyt da jeg forsiktig presset den inn i henne. Pluggen gled inn i henne på oljen, og enden forsvant inn i det trange rumpehullet hennes.

Sånn, nå er det over!».

Hun hadde ikke syntes det hadde gjort noe særlig vondt. Hun hadde gjort som han hadde sagt, og hadde slappet av bak der så godt som hun kunne. Pluggen var heller ikke særlig stor, men hun kjente likevel godt hvordan den utvidet henne bak der. Hun lå der med en plugg i rumpen sin, og en bølge av seksuell nytelse blandet med skam skyllet over henne.

«Herregud så naughty jeg er. En billig liten slavejente som tilbyr seg til andre menn!». Hun kjente etter enda en gang hva hun følte, og selv om de motstridende følelsene fikk henne litt forvirret lå det i bunn av henne en sann nytelse over å bli brukt. «Jeg gjør alt for min Master! Han er min Hersker, og han gjør som han vil med meg!».

Jeg reiste meg opp bak henne, tok et par steg tilbake og nøt synet av henne. Den lille rosafarget pluggen sto fast i rumpehullet hennes, og hun var nydelig bundet fast over bordet. Jeg ville knulle henne nå, men jeg hadde enda en greie å gjøre før det ble aktuelt. Jeg tenkte på isbiter og gamle kjerringer i det jeg gikk bort til henne igjen.

«For at du skal en gang for alle skal forstå hvordan din Master er, og hvordan han tenker skal jeg nå straffe deg. Du kan se på det som en straff for noe som du kommer til å fortjene i fremtiden. Du er nok lydig, men under der igjen ligger det en ulydig liten tøs som jeg over hodet ikke vil ha noe med å gjøre. Jeg forlanger total underkastelse, og da mener jeg totalt!».

Første rappet kom uventet på henne. Hun skrek da antennen traff henne, selv om slaget ikke var noe hardere enn dem hun hadde fått tidligere på kvelden. Det var nok bare det at hun skvatt da jeg ga henne sitt første av flere rapp som skulle komme denne kvelden.

«Jeg tror nok jeg er en av de strengeste Herskere du kan tenke deg eksisterer. Men jeg er desto snill med deg hvis du er lydig mot meg. Da kan jeg gi deg hele verden om du ønsker, eller gjøre hva som helst for at du skal bli lykkelig. Jeg setter din lykke foran min egen. Slik sagt kan man nesten si at det er egentlig jeg som er slaven din.».

Det andre rappet kom nok overraskende på henne, men ikke like mye som det første. Jeg ba henne stå stille. Jeg syntes beina hennes sto for urolig for meg. Hun var tydeligvis mer enn vanlig kåt nå.

«Men bare ikke innbill deg noe som helst. Her er det jeg, og kun jeg som bestemmer. Jeg minner om at eneste veien ut er hvis du roper ordet lilla. Bruk det på en klok måte. Noen feiler, og gir seg for tidlig. Vær trygg på at jeg ikke kommer til å skade deg. Og vit at det er kun dine egne grenser som bare du kan bryte, som bestemmer hvor veien din går.».

Det tredje rappet var litt hardere enn de andre. Og denne gangen tok det lengre tid før den røde streken forsvant. Jeg la merke til at rumpeballene hennes hadde fått en rosa farge, og jeg nøt det til fulle. Buttpluggen sto fremdeles inni henne.

«Gjennom økt tilvenning mot smerter vil dine smertegrenser bli høyere og høyere. Vi skal gjøre dette i etapper. Er du villig og lydig, og jeg kjenner på meg at du underkaster meg, skal jeg vise deg veier du bare kan drømme om. Jeg skal gi deg opplevelser som vil få deg avhengig av meg. Ingen vil etter dette kunne tilfredstille deg.».

Jeg ga henne nok et rapp, før jeg fortsette å snakke.

«Jeg straffer deg akkurat som jeg vil, og når jeg vil. Hvis jeg mener du fortjener straff fordi jeg vet at du fortjener det. Så er det straff det blir. Trå varsomt og klokt når du er med meg. Jeg kjenner til hvordan smerte kan bli til nytelse, og jeg vil vise deg denne veien gjennom smerte og underkastelse som vil gi deg følelsen av å ha blitt frelst».

Uten forvarsel smalt enden av antennen inn i den høyre skinken hennes. Slaget var av det svakeste for kvelden, men nok til at hun kjente det sved et par sekunder.

«I kveld blir det ikke flere rapp. Nå skal jeg knulle deg. Jeg har bare verdens største ståkuk her nå, og jeg gleder meg til å presse den stive kuken min inn i den trange fitten din. Om ikke før, så tenkte jeg at du nå skulle få kjenne hvordan det er å ha noe i begge hull. Jeg tenkte å pule deg mens du hadde buttpluggen i deg skjønner du. Si ja om du vil. Det var det jeg tenkte ja. Jeg skal være forsiktig med deg. Ligg nå stille tøsen min, så jeg kan få knulle fitten din.».

Jeg plasserte meg helt inntil henne bakfra. Kuken hadde aldri vært så hard som nå. Det føltes som om den skulle eksplodere ut av sitt gode skinn. Det banket og verket i kukhodet mitt, og forhuden kjentes altfor trang. Kuken min slevet som bare faen, og seige safter rant ut fra hullet mitt. Sevje gled nedover ballene mine, og jeg strakk meg etter oljen. Jeg smurte meg selv inn. Jeg smurte pungen og kuken min inn med tykk olje.

Jeg gned meg mot bakparten hennes for å stjele litt olje fra kroppen hennes. De oljete kroppene våre skled mot hverandre der jeg presset meg over den lille kroppen hennes. Jeg følte meg svær der jeg lå over denne unge jenten, og nå måtte jeg bare få kuken i henne.

Jeg styrte kuken mot den glinsende rosa sprekken hennes. Hun var visst alltid glattbarbert, og det var slik jeg likte det. Helt glatt og fin skulle de være. Du kan bare forestille deg synet da det store kukhodet mitt delte de rosa kjønnsleppene hennes i to da jeg gled inn i sprekken hennes. Jeg presset mot fittehullet hennes, og etter litt mer press gled den store kuken min i den varmeste og trangeste fitte jeg noen gang har knullet.

Hun stønnet høyt da jeg presset meg helt i bunn av henne. Jeg kunne kjenne hvordan buttpluggen var i det andre hullet hennes. Og jeg sa til henne at hun måtte kjenne etter hvordan det var å bli fylt opp i begge hull. Jeg trakk meg helt ut av henne, og så hvordan de klissete kjønnsleppene lukket seg sakte igjen. Jeg lot en finger gli inn i sprekken hennes, hun var oljete og fingeren gled sakte opp og ned i den våte sprekken hennes.

Jeg presset meg nok en gang mot den lille jenta foran meg, og presset meg i den trange fitten hennes. Flere stønn etter hverandre kom da jeg traff bunn i henne. Jeg trakk meg ikke tilbake, men lot kuken stå i bunn av henne. På denne måten skulle hun virkelig få kjenne hvordan det kunne sprenge på med noe i begge hull.

Etter noen sekunder trakk jeg meg fort ut av fitten hennes, før jeg på nytt brutalt kjørte kuken i henne. Hun skrek da jeg fort dro meg ut igjen, og begynte å knulle henne hardt og fort. Jeg hadde festet hendene mine på hver sin rumpeballe. Og mens jeg tok henne bakfra spredde jeg rumpeballene hennes, slik at jeg kunne se alt sammen.

«For en deilig liten HORE du er. Du liker å få kuk i deg ja. En deilig liten billig slavetøs.I dag er det bare jeg som skal komme. Ligg fint nå så jeg kan få knulle ludderet mitt, horen min».

Jeg satte opp tempoet, og det eneste jeg hadde i sikte var å få tømt meg i henne. Få tømt pungen som verket der jeg nærmet meg målet. Den varme oljen og det varme hullet hennes, og tanken på at hun var slaven min fikk meg til å komme som aldri før. Jeg la meg over henne, presset meg så langt inn i henne som jeg klarte. Og kjente hvordan det rykket i pungen min. Og hvordan jeg kjente med kuken i bunn av henne hvordan sæden min sprutet tungt ut av meg, og fylte opp fitten hennes.

Flere ganger rykket det i hele kuken min, og vi skrek i kor da også hun kom i det jeg var ferdig med å sprute. Kroppen hennes begynte å skjelve, og jeg måtte holde fast i henne da hun kom liggende over bordet. Dype stønn som roet seg da de verste dønningene var skylt forbi.

Jeg trakk forsiktig ut buttpluggen. Deretter fjernet jeg lenkene slik at hun atter en gang var fri. Vi gikk sammen i dusjen, og såpet hverandre inn. Resten er ikke noe å fortelle om, men kanskje heller fortelle om det skjedde noe mer senere i uken?

Legg igjen en kommentar