Hvis du vil

Denne novellen er vist 12205 ganger.

Du sitter på sengekanten kun iført en sort, tettsittende bokser. Jeg stryker deg forsiktig nakken og på skuldrene før jeg tar opp t-skjorten din og dekker til øynene dine. Jeg kysser deg på kinnet og lar leppene mine såvidt berøre dine før jeg trekker meg tilbake. Og jeg blir stående og se på deg i noen sekunder. Og jeg blir kåt bare av synet. Av å se deg sitte der og vente på meg, nysgjerrig på hva mitt neste trekk er.

Du smiler når du skjønner at jeg knepper opp buksa, drar den av meg og legger den på stolen bak meg. T-skjorte og sokker går samme vei. Du prøver å ta på meg, men jeg dytter hendene dine bort. Denne gangen er det jeg som lager reglene, og du har ikke noe du skulle ha sagt. Jeg tar tak i din venstre hånd og lar deg kjenne at jeg sakte drar av meg stringtrusen. Og deretter tar jeg hånden din og lar deg kjenne hvor glatt og våt jeg er. Hvor kåt jeg er på deg. Du sier ingenting, men den raske pusten din røper deg.

Jeg setter meg i fanget ditt, lener meg frem og spør om du kan hjelpe meg av med bh-en. Det tar ikke mange sekunder for deg å ta av det siste plagget og deretter leke med brystene mine. Og jeg lar deg leke med piercingen min. Du er ikke lengre så forsiktig som du var i begynnelsen og berøringen din er hardere nå. Og du lar tunga leke med smykket i min venstre brystvorte, dytter på, slikker på, biter forsiktig på. Jeg stønner lavt og støtter meg på skuldrene dine. Og etter en stund fjerner jeg bindet for øynene dine og lar deg undersøke meg med blikket ditt.

I noen få minutter har du vunnet. Jeg er din og bare din. Men jeg tar meg sammen og dytter deg ned i sengen, gir deg beskjed om å holde fingrene unna meg og slappe helt av. Jeg skal i alle fall sørge for at du gjør akkurat det. Jeg drar av deg resten av undertøyet og kysser deg hardt. Fingrene mine leker med hårene på brystet ditt, og jeg kan ikke annet enn å la meg fascinere. Jeg biter deg på halsen og hvisker "du er så jævlig fin" før jeg ser på deg, smiler lurt og ber deg sette deg opp.

Jeg setter meg på knærne foran deg og møter blikket ditt. Du vet hva som kommer til å skje. Vi har vært her så mange ganger før, men du er ikke noe mindre kåt. Jeg kan kjenne pulsen din, høre deg puste tungt, og jeg vet du virkelig vil. Jeg lar deg ikke vente lenge. Du slipper ut et svakt stønn idet leppene mine lukker seg rundt kuken din og jeg lar tunga leke forsiktig rundt hodet. Du legger hendene på hodet mitt, stryker litt på meg, samlet håret mitt sammen sånn at du kan se hva jeg gjør.

Og jeg gjør akkurat det du vil at jeg skal gjøre. Jeg kjenner at du presser meg nedover, og jeg gjør ingen motstand. Du vet jeg elsker at du gjør det. Og jeg blir bare mer kåt av å trykke nesen min mot magen din og høre deg stønne litt høyere og puste enda litt raskere. Du reiser deg opp, tar tak i håret mitt og holder meg fast. Du presser kuken lengre ned i halsen min, og det er bare herlig. Du er herlig.

Du stønner igjen og tar et litt hardere tak i håret mitt. Jeg har en hånd på det ene låret ditt, mens den andre har et fast tak rundt ballene. Du støter forsiktig. Du vil være sikker på at jeg ikke kommer ut av den fine rytmen, at jeg ikke stopper. Jeg ser hvordan du lukker øynene og lener hodet bakover, hvordan brystet ditt heves og senkes raskere. Og i enkelte små øyeblikk er det som om du holder pusten.

Noen sekunder senere kommer du i munnen min. Du kommer mye og jeg får litt problemer med å svelge unna alt. Jeg gjør så godt jeg kan og lar noe ligge igjen på tunga en liten stund. Jeg liker smaken av deg. Du smaker ikke vondt, men heller ikke søtt. Jeg svelger resten mens jeg holder fast blikket ditt, reiser meg opp og kysser deg, lar tungen min gli inn i munnen din. Jeg ser på deg, smiler og kler på meg før jeg kysser deg på kinnet, snur og går ut døra.

 

Legg igjen en kommentar