Den uskyldige blondina

Denne novellen er vist 20975 ganger.

Jeg hadde nettopp kommet hjem fra fotballtrening, når plutselig telefonen begynte å ringe. Det var Hilde.
På dette tidspunktet kjente jeg ikke Hilde så godt. Hun gikk i parrarell klassen min, hadde blondt hår, en tynn kropp og så kjempe uskyldig ut.
Jeg hadde mange ganger ronket til tanken av henne, men hadde aldri fått meg til å snakke med henne.
 
" Hei, kan du hjelpe meg med matte leksene ?" sa hun. Jeg ble overraskett, ettersom jeg ikke var noe god i matte. Uansett sa jeg at hun bare skulle komme. Jeg hadde akkurat klart å kravle meg ut dusjen når hun kom.
 
Hun var gjennomvåt, siden det hadde regnet. Jeg lånte henne en genser, som selv var for stor til meg. Da gikk hun på badet og kom tilbake i bare genseren. Hun så skikkelig søt ut, der hun sto i den alt for store fotball genseren. Vi startet med matten, hun satt like over meg.
Jeg kom til å miste pennen min på gulvet, og når jeg gikk ned for å plukke den opp så jeg at hun ikke hadde truse.
 
Nå ble hun veldig sjenert, og det virket som hun ville dra. Jeg gikk mot henne, og prøvde å hindre henne. Hun ble sint, men jeg prøvde å ta av henne genseren for å se mer. Hun strittet i mot, men tilslutt lot hun kåtheten ta overhånd.
 
Da innrømmet hun det, hun hadde hørt fra sin venn Håvard at jeg hadde så stor kuk. Dette ville hun sjekke om var sant. Jeg smilte og sa den var helt normal. Hun begynte å kneppe ned boksen min, det kriblet i magen. Penisen min var halv eregert når hun fikk den ut av boksen.
" Oi den var stor!" sa hun, og påsto det var den største hun hadde sett. Hun spurte forsiktig " kan jeg smake?"  Jeg lot meg ikke be to ganger, og hun begynte å suge. Hun var som en fisk, bare blubbet seg ned til roten. Jeg fikk assosiasjoner til 17.mai og pølse spising.
 
Jeg begynte å forsiktig beføle musen hennes, den var kjempe våt. Jeg smakte på fingeren etterpå, smaken lignet reke. Personlig er jeg veldig glad i reke, så jeg spurte om jeg kunne få slikke. Hun jamret og sa " Ja, værsånill". Jeg tokk igang med slikkingen. Hilde startet å ynke. dette likte hun. Saftene bare rant over tungen, mens jeg slikket klitoris som en gutteonge med saftis. Hun ville jeg skulle slikke fortere, jeg slikket fortere og fortere. Tilslutt kjente jeg at hun spente seg totalt, jeg hadde vist gitt henne en orgasme.
 
" Jeg vil ha den inni meg" ropte hun. Hun stilte jeg lent over bordet, mens jeg kom inn bak. Jeg begynte sakte og økte farten etterhvert som hun ønsket. Denne jenta var jo en knullemaskin! Det gikk nesten for meg, men klarte å stoppe like før. Hun slikket penisen min, og sa at hun ville være på topp.
 
Nå gikk vi inn på rommet mitt, jeg la meg nederst å hun på topp. Hun rei meg som jeg var en hest, kjempe fort. Hun bablet om hvor deilig pikken min var. Jeg var så målløs, så jeg klarte ikke å si noe.
 
" Jeg vil at du skal komme inni meg, fylle meg helt opp, som en bensin pumpe" hvisket hun i øret mitt. Jeg la henne i misjonær og startet og jokke henne hardt. Hun ynket hardt for hver gang jeg pompet. Jeg fylte henne helt opp, vi kom samtidig. Etterpå bare lå vi der, og koste.
 
Det var ikke siste gang jeg hjalp Hilde med leksene den terminen.

Legg igjen en kommentar