Vikaren

Denne novellen er vist 26940 ganger.

Ti år i samme jobben. Hus, kjerring, unger, bikkje, brusmaskin. Ikke det at jeg var misfornøyd. Egentlig hadde jeg det ganske bra. Den siste tiden hadde imidlertid vært dødskjedelig. Det var ikke akkurat noe James Bond-liv jeg levde til vanlig, men av en meget bestemt grunn hadde jeg kjedet meg mer enn vanlig i det siste. Da kameraten min ble sykmeldt og sendt på helsefarm for to måneder ble livet enda mindre actionfylt enn det pleide å være. Det var vi som holdt humøret oppe i det ellers så kjedelige kontorlandskapet, med vår litt "på kanten"-humor og upassende morsomheter. En gang hadde han kommet drassende med en karaokemaskin og vi sto og sang foran alle kollegaene; vi fikk ikke gjort et slag fornuftig arbeid hele dagen. Sjefen var ikke særlig blid og han insisterte på at maskinen måtte ut, men historien hadde blitt en morsom anekdote alle hadde ledd seg skakke av på de siste fire firmafestene. Jeg mener, hvem legger en pose råtten frukt innunder pulten på nabokontoret? Det er ingen som gjør slikt i den voksne verden, og da er det heller ikke rart at denne verdenen er så kjedelig. Det jeg og Vidar gjorde var å live opp iblant. Men vi trengte hverandre for å fungere, og nå var han ikke her. Som om ikke det var nok, hadde sekretæren også blitt syk, og hun var også en av de ålreite medarbeiderne. Adecco skulle sende over en vikar for en uke, og jeg underholdt meg med fantasien om en tjue år gammel nymfoman, yppig blondine, selv om vedkommende mer sannsynlig ville være enten mann, eller gammel og kjedelig. Forrige gang vi måtte kalle inn noen fra vikarbyrået kom det en grå mus i 40-årene; svært så effektiv og hyggelig, men altså ikke det man kunne kalle morsom. Jeg kjedet vettet av meg, og på toppen av det hele hadde jeg slått opp en strekk på innsiden av låret i oldboys-kampen for to dager siden. Jeg prøvde å fokusere på jobben. Bladde i papirer og jobbet med PCen. Sjefen ville ha en ny skisse til problemløsning i morgen. Det ville ta et par timer. Hva skulle jeg så gjøre resten av dagen? Ta pushups? Drikke kaffe?

"Unnskyld?" sa det i døråpningen idet noen banket på.

"Mhm?" mumlet jeg og så opp… og fikk nesten kaffen i vrangstrupen. Den nye vikaren hadde kommet. Ikke var hun blond, ei heller tjue år, men hun var sexy. Hun så ut til å være rundt tretti år, 1.70 over havet, med fyldige lepper og en stor mørkebrun hårmanke som lå nedover skuldrene. Det var imidlertid ikke håret som hadde satt meg ut. En stor byste presset mot en bomullstopp som så ut som at den skulle revne. To klart avtegnede brystvorter lyste mot meg som om de prøvde å stikke ut øynene på noen. Jeg summet meg og gjorde mitt aller ytterste for å holde blikket over brysthøyde.

"Jeg skulle komme til deg, tror jeg? Du er Egil, eller?" sa hun smilende.

"Ja, det står så på døra. Du er vikaren?"

"Jepp!" sa hun igjen, like livlig. "Ventet du noen andre?"

"Ja, en førti år gammel mus," mumlet jeg mens jeg reiste meg fra den kjære skinnstolen min.

"Mus har jeg, men jeg har da knapt fylt tredve," svarte hun med et flir. Jeg trodde ikke hun hørte meg, men svaret var spydig som bare det. Jeg ga tilbake med samme mynt nesten uten å være klar over det:

"Så den nymfomane blondinen vi ba om, kom ikke denne gangen heller."

"Nei, det kom en brunette isteden."

Jeg måtte le, og fortsatte å flire mens jeg ledet henne ut i gangen til sekretærpulten. Jenta hadde snakketøyet på plass; hun var like kvikk som Vidar på sitt beste. Jeg tok henne med ut til sekretærstasjonen, i noe bedre humør enn jeg hadde vært for to minutter siden. Om bare alle kunne være slik som dette. Hun het Linn, og hadde jobbet med dette før. Det tok knapt fem minutter for henne å sette seg inn i telefonsystemet. Dataen ville ta litt lenger tid, men det virket ikke som at hun hadde noen problemer der heller, slik den forrige vikaren hadde. Hun hadde faktisk måtte gi opp å bruke datasystemet til avtaler eller skjema, og brukte et system med papirlapper som viste seg å fungere godt nok.

Dagen livnet opp etter at Linn gjorde sin inntreden. Lunsjen var nesten som vanlig, med munterhet og samtalepartnere som faktisk snakket om annet enn hva de nettopp hadde gjort i arbeidstiden. Dessuten hadde jeg fått noe flott å se på. Den store bysten hennes var et fantastisk blikkfang, og sexen med kona hjemme var for lengst blitt rutine. Med mindre vi var på ferie og gjorde et eller annet spesielt, var jeg heldig om det ble noe på meg en gang annenhver uke. Det jeg savnet aller mest var oralsex… da vi først ble sammen var vi svært så utsvevende i både seng, på gulv og i sofa, og kona var ikke fremmed for å sette seg på kne midt under matlagingen. Nå, etter at ungene hadde kommet og livene våre var såpass stabile at det halve kunne vært nok, var det kun soverommet; kun "vanlige" stillinger, og hun brukte nesten aldri munnen på meg lenger.. Man kan vel si at jeg var en smule frustrert – ikke at jeg ikke elsket henne like mye som før. Men jeg hadde begynt å nyte synet av unge, smakfulle kvinner som krysset min vei, og å fantasere litt… og sekretærvikaren med de flotte puppene var definitivt verdt å fantasere om. Hun var livlig, hadde en flott figur med runde hofter og et rundt, vakkert ansikt, og hun kom på jobb kledd i topper som hadde problemer med å hindre de store puppene i å sprenge seg ut, og olabukser som satt stramt over den runde stussen.

Dagene gikk lettere etter vikarens ankomst; det var morsomt å komme på jobb igjen. Jeg tok meg selv i å gå ut til stasjonen hennes flere ganger om dagen, og å rope henne inn til meg like ofte, selv om det var trivielle ting som egentlig kunne vente. Jeg arresterte meg selv flere ganger i å stirre på det flotte puppestellet når hun ikke så meg. Det ble nesten en kunstform etter hvert. Jeg koste meg. Det eneste som plagde meg var strekken i låret. Den hadde begynt å verke hver gang jeg løftet beinet, så det ville nok ikke hjelpe å bare la det gå over. Det måtte fysioterapi til. Jeg vegret meg for å bruke en masse penger på sånn smertefull behandling, men det var neppe noe annet å gjøre. Det var forresten noe jeg kunne gjøre mens jeg var på jobben. Jeg ropte til Linn og kastet et papir i søpla. Hun kom trippende med det vanlige vennlige smilet, men så litt annerledes ut enn dagen før. Jeg ba henne først bestille en time hos idrettsklinikken og spurte deretter hvorfor hun var bustete på håret.

"Var på fest i går… er fremdeles litt bakfull," svarte hun.

"Pulesveis?" ertet jeg med et flir som gikk over i en grimase idet jeg strakk ut beinet.

"Nope, ble ikke noe… vondt et sted?"

"Beinet ja. Derav fysioterapeuten."

"Utsvevende sengeaktivitet?" ertet hun på samme måte som jeg gjorde.

"Mangel på fotballtalent. Prøvde meg på spagaten, uvisst av hvilken grunn. Endte uansett med strekk på innsiden av låret."

"Men det er da enkelt å fikse," sa hun og bøyde seg ned under pulten. Hun begynte å flytte på ledninger og forsvant ned på gulvet. Jeg lurte på hva i all verden hun holdt på med, og reiste meg halvveis opp og lente meg over pulten for å se. Plutselig ble jeg dyttet ned i stolen igjen. Hun hadde krabbet under pulten og la hendene på lårene mine.

"Hva i…" stammet jeg.

"Er det her det gjør vondt?" spurte hun smilende og klemte forsiktig på innsiden av høyre lår.

"Nei, det er det andre… svarte jeg forfjamset.

"Her…?" spurte hun og strøk enda mer varsomt over den andre siden. Jeg kunne bare nikke og hun begynte langsomt å massere meg der strekken var. Hun la venstrehånda helt inne ved skrittet og holdt beinet fast mens hun gned meg over låret. Det bustete håret hennes var som en løvemanke; jeg kunne knapt se ansiktet hennes der hun satt på kne under arbeidspulten. Hjertet mitt banket og en voldsom adrenalinfølelse spredte seg gjennom kroppen idet Linn lot venstre hånd bevege seg over den voksende pikken i buksa. Jeg løftet blikket og speidet ut de to vinduene; det var stille for tiden og det kom neppe noen inn hit, men sjansen var der… hvis noen kom ruslende inn døra nå, så ville de ikke kunne unngå å få øye på sekretærvikarens bakende under pulten…

"Hvis kjerringa får høre…" mumlet jeg.

"Men hun er da ikke her, er hun vel?" avbrøt hun og gliste. Med blanke negler raspet hun forsiktig i buksestoffet før hun like forsiktig dro ned glidelåsen. På et blunk hadde hun hånda innenfor og strøk over klumpen i underbuksa. Belevent stakk hun fingrene inn gylfen og hentet frem den halvstive pikken. På få øyeblikk hadde hun lokket den opp i full givakt; bare ved å stryke og klemme litt forsiktig på den ble pikken hardere enn på flere år. Hun fortsatte å massere innsiden av låret mens hun runket meg sakte, og dyttet meg bakover i skinnstolen til den støtte mot veggen. Hun kom krypende på knærne til hun kunne stikke hodet opp på innsiden av pulten. Da lo hun djevelsk og lente seg fremover og la de fyldige leppene på pikken. Mens hun stirret opp på meg dro hun resolutt ned forhuden og la munnen over pikkhodet. Jeg lukket øynene, lente meg tilbake og nøt følelsen. Vikaren begynte å suge meg på fantastisk vis; tungen slikket fantastisk over de mest følsomme stedene, hun vekslet mellom å gjøre tunga myk og hard, og slurpet og smattet på det knallstive lemmet. Jeg stakk ned en hånd og la den på et av de store brystene. De var så store at jeg ikke kunne knipe tak i dem, jeg bare presset hånda mot henne og kjente en hard brystvorte gni imot håndflaten gjennom bomullsstoffet. Hun stønnet fornøyd, men tok ikke munnen av pikken. Den flotte hårmanken gikk langsomt opp og ned og la seg over fanget mitt etter hvert som hun flyttet hodet lenger opp over meg. Jeg kunne ikke se hva som skjedde; håret hennes var overalt… men lydene og den herlige følelsen gjorde at pulsen gikk i været. Jeg fortsatte å speide nervøst ut kontorvinduene mens sekretæren brukte munnen på meg, men det kom ingen. Ikke en lyd var å høre fra korridoren utenfor, men jeg kunne ikke slippe tanken på at noen kunne snuble inn og oppdage oss. Det var vanvittig opphissende.

Linn fortsatte å suge meg på en måte jeg aldri hadde opplevd maken til. Jeg ble svimmel. Magemusklene rykket til hver gang hun lukket munnen og dro den langsomt oppover skaftet. Hun holdt rundt roten av pikken med venstrehånda slik at hodet var blottlagt, tunga spilte over de mest følsomme stedene og gjorde meg gal av kåthet. Høyrehånda hennes fortsatte å massere innsiden av låret mitt, uten at jeg egentlig kjente det. Den herlige munnen hennes var det eneste jeg kunne fokusere på. Jeg begynte å slippe fra meg små, ukontrollerte stønn hver gang hun rykket litt i meg, nesten som for å fremprovosere en reaksjon. Det virket som bare det. Blodet bruste i meg og pungen strammet seg i påvente av en etterlengtet orgasme. Rykningene som spredde seg opp fra skrittet var sterkere enn jeg kunne huske, og jeg kunne ikke engang huske sist det hadde gått for meg. Det måtte være uker, måneder, siden sist jeg hadde kommet… og år siden jeg hadde kommet som dette. Linn tok meg over toppen før jeg visste ordet av det; hun satte seg opp og så på meg med et salig flir. Hun la den ene hånda over ballene og holdt meg fast mens hun fortsatte å runke meg. Pikken var helt glatt av sikkelet hennes og hun dro hånda hardt opp og ned, rett mot det blottlagte hodet. Til slutt sto spruten ut av meg som en fontene. Jeg stønnet og hun flirte fornøyd mens hun melket meg tom. Seig, klissete sæd fortsatte å pumpe ut av meg som om det aldri skulle stoppe, og det rant nedover og havnet overalt. Buksene, gulvet, hendene hennes, halsen, alt som var i nærheten ble truffet. Jeg ante ikke at det var mulig å sprute så mye. Linn var tydelig fornøyd med jobben. Hun satt på knærne og peste med åpen munn. Smilte og slikket seg rundt munnen. Slikket fingrene sine rene for sæd og lo av den overrumplede mannen i stolen foran seg. Hun reiste seg opp og så ned på meg med et tilfreds glis. Hun ristet på hodet og fikk håret bak på ryggen igjen. Da oppdaget hun at sølet hadde havnet på toppen hennes også, men var ikke snauere enn at hun løftet stoffet opp til munnen og slurpet det av.

"Nammm…" sa hun og blunket til meg. Jeg fikk så vidt et glimt av de flotte puppene under toppen før hun dro den ned igjen. Jeg skulle til å løfte hånda og ta på dem, men hun snudde før jeg rakk å bevege meg. Hun tok med seg den tomme kaffekoppen og gikk mot døra. Før hun forsvant pekte hun ned på det klissete gulvet.

"Du får tørke opp selv; jeg henter kaffe, men vasking sto ikke i arbeidskontrakten," flirte hun og tørket seg rundt munnen, før hun forsvant ut og tilbake til plassen sin. Dette kunne bli en veldig morsom uke…

Legg igjen en kommentar