Det nye året skal innvies med nytelse!

Denne novellen er vist 15229 ganger.

Går spent rundt og lurer på hva som skal skje i kveld, det er 31. Desember, og venninne gjengen og jeg skal på byen å feire det nye året. Lurer på om det er liv på byen i kveld. Burde vi ha vors først? Eller ikke drikke før vi kommer på byen? Kommer vi til å se på raketter, møte kjent folk, eller er alle andre på privat fester i dag. Jaja… det får vel bli ved tanken, at jeg kanskje har flask og finner noen som kan gi meg litt nytelse i kveld/natt.

«Det nye året skal innvies med nytelse, da blir resten av året nytelsen verdt»

De kommer til meg, jeg føler at de også er spente på hva som skal skje, vi ser en film, og venter spent på at klokka skal nærme seg kvelden. Vi ser på klokka, den er 22, vi begynner å ordne oss, kle på oss, sminke oss, jeg går igjennom en stor bunke med klær, eller med gensere, det er kaldt ute, og jeg må ha på meg en genser, i hvert fall bort til utestede vi skal på, sånn at jeg da kan kle av meg når det blir varmt. Jeg har på meg en sort pen bukse, en pen ny topp, og en collage genser, alt sitter stramt, for og få puppa mest mulig synlig. Liker å være litt horete i stilen min.

Vi går ut rundt 00, da kan vi se på rakettene mens vi går til byen vi kan ikke gå glipp av dem, de sprenges over hele byen og farger himmelen i alle regnbuens farger, og røyklegger også byen.

Vi går inn på utestedet, går opp på diskoteket, der er det mye liv, og blir kysst velkommen, av ei anna venninne. Vi stod der alle litt forvirret, før vi fant oss et bord, satte oss, og drinkene begynte å strømme på. Vi shottet det vi fikk, men vi følte oss helt flotte, så dro jeg de med på danse gulvet, og da kjente vi det alle sammen. Det var som alkoholen bare gikk rett til hode på oss, og vi danset vilt og bra, syns vi, men egentlig prøvde vi vel å holde oss på beina alle sammen, holdt hverandre i hendene, og holdt hverandre oppe fra gulvet. Det gikk fint det, helt til det kom noen gutter inn i bildet som tok hendene våre fra hverandre, og holdt oss oppe i stede. Han jeg fikk danse med var jo flink til å danse. Få ord ble utvekslet, men vi hadde det jo gøy det var det som telte, der og da.

Vi danset lo, og tok en pause en gang i mellom, og drakk litt, og danset mer, klokken nærmet seg 3 og utestedet stengte. Vi gikk ut, og ventet på de manglende venne ute, jeg var litt energisk, og måtte gå meg en tur, sånn at jeg fikk ut litt energi. På turen min sjanglet jeg godt, og fikk et tilbud av en som mente han var veldig godt i senga, men greid å motstå fristelsen der, selv om jeg var skikkelig kåt, og egentlig bare ville kjenne noen pikk gli inn i meg. Bare kjenne noen som stod bak meg, og kjørte pikken sin inn og ut av meg. Men sånn ble det ikke gitt, med litt hjelp av ei venninne, fikk jeg beina med meg, og jeg kom meg tilbake til resten. Der satt vi og hadde det gøy, jeg begynte å kysse på ei av venninnene mine, ei jeg hadde vært sammen med hele kvelden.

Hun var flink til å kysse, og kyssingen gled sakte over i klining, vi begynte å klå på hverandre og vi begynte med noen hender under klærne, da kremtet det i fra de andre, og de sa at vi kanskje burde finne oss et rom, eller komme oss hjem. Så da ble det jo til at vi fikk bestilt oss en taxi, kom oss hjem, vi låste opp, kastet av oss skoa og kom oss inn på soverommet, låste dørene, og begynte rett på innsiden av døra. Vi små kysset, og klådde på hverandre, kyssene ble mer og mer intense, og vi begynte å ta av hverandre klær, først buksene, jeg førte en hand ned mellom lårene til venninnen min, og kjente at hun var glatt og våt, hun bare smilte til meg, og sa det var min skyld.

Obs, jeg som er så uskyldig, har da ikke gjort noen ting, og brått stoppet vi snakkingen og gikk tilbake der vi hadde sluttet. Med klåingen, klingingen, og fingringen. Hennes hender skled elegant under toppen min, og fjernet både den og bhen min på vei opp. Jeg hadde stive nipler, og hun kysset meg med små fuktige kyss nedover halsen, og ned mot niplene mine. Hun små bet i dem, og sugde varsomt på dem. Det var nydelig, og viss jeg ikke alt var våt og kåt fra før, var jeg det i hvert fall nå.

Det sitret deilig i hele kroppen, og jeg kjent jeg ville ha henne, kjenne hennes fingre inni meg, jeg trengte det, det var det eneste som ville roe kåtheten. Jeg lot hendene mine skli under genseren hennes, og jeg lot de skli oppover, dro genseren hennes over hodet hennes, og lot hendene gli bak på ryggen, og kneppet opp bhen hennes, kysset henne nedover halsen lot tungen min leke med den ene stive nippelen hennes, mens jeg lot fingrene mine leke med den andre. Da ble hun helt vill i blikket, reiste meg fort opp, rev av meg buksa mi, kastet meg i sengen. Bandt hendene mine fast til sengen, så jeg ikke kunne røre så mye på meg, kysset meg fra øret mitt, nedover halsen, over den ene nippelen først, så bort til den andre, nedover magen, små våte og intense kyss. Det kribler i hele kroppen. Det sitret deilig i musa mi, jeg kjente jeg ble våtere og våtere, hun lot en finger skli mellom bena mine utenpå det røde blonde undertøyet mitt. Jeg stønnet lavt. Ville ha mer.

Hun bare lekte med meg. Hun viste nøyaktig hva jeg ville ha, hvordan jeg ville ha det, for dette hadde vi pratet om så mange ganger før. Hun kysset meg videre nedover magen, og nedover ned mot musa mi, rett over den våte musa mi kysset hun, og som jeg ville kjenne undertøyet mitt skli av, og en finger skli i meg. Jeg var så opphisset, at jeg ikke enset at hu skjøv undertøyet mitt til side, og lot en finger skli mellom de våte leppene, og gud som jeg skvatt, men så deilig da. Hun lot fingeren skli opp og ned på klitoris, og jeg greide ikke la være, jeg måtte stønne, jeg greide å holde det litt tilbake, så det ble ikke så høyt som fryktet. Da sa hun plutselig «slipp det ut, det gjør meg kåt». Jeg var fristet til å se hvor langt hun ville gå, jeg måtte prøve. Jeg stønnet, denne gangen litt høyere, og da skjønte jeg at hun ble mer og mer villig, til å gjøre mer og mer jo mer jeg stønnet.

Jeg slapp et stønn til ut. Og hun sluttet brått, og jeg tenkte, å nei, men mer rakk jeg ikke å tenke før hun hadde begynt å fjerne blondene mine, hun dro de pent av, og slapp de på gulvet, hun spredte bena mine, kysset meg i fra kneet mitt og oppover, på innsiden av låret, rett på utsiden av musa mi, videre oppover magen, oppover og over niplene mine, og oppover halsen, bortover haken, og så kysset hun meg lenge og intenst på munn. Før hun fortsatte nedover igjen, men på den andre siden denne gangen. Nedover halsen, over niplene mine, og nedover magen, men når hun kom lenger ned, lot hun to fingere spre leppene mine, hun lot tungen skli over klitten min. Da greide jeg ikke mer, jeg stønnet høyt, hun ble tydeligvis ivrig og fortsatte, og hun lot en finger skli inn i meg, og det var så deilig, jeg hadde ikke ord. Hun lot tungen slikke meg og lot fingrene sine leke med meg, den andre hånden hennes lekte med niplene mine. Jeg ville kjenne det lenge, jeg var i det sjette himmelrike, og alt var helt fantastisk. Og jeg kjente orgasmen komme brusende mellom årene, det var nydelig. Men hun stoppet ikke når jeg kom, jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og hun fortsatte like intenst med fingrene og tungen, jeg holdt på å eksplodere, jeg vred meg rundt i sengen, jeg greide ikke ligge stille, det var så deilig. Oh… jeg greide ikke mer, jeg eksploderte ut i orgasme og store kramper, det var deilig. Og så godt det var, jeg greide ikke at hun rørte meg etterpå, jeg lå sammen krøpet i fosterstilling, med hendene ennå bundet… spurte om hun kunne slippe meg fri så jeg kunne ta meg sammen, og elske med henne å… Da bandt hun meg fort opp, og da var det min tur til å være leken, og irriterende på de måtene jeg viste hun foretrakk

 

Legg igjen en kommentar