morgenstemning

Denne novellen er vist 11265 ganger.

Jeg våkner med lukten din som strømmer innover nesegangene mine. Armen min ligger rundt deg og har holdt deg tett inntil meg i hele natt. Og nå høster jeg fruktene av det. At det første jeg gjør er å trekke et dypt drag av lukten av deg. Det fins ikke et bedre potensmiddel. Jeg kryper helt inntil deg, og klarer ikke la være å sukke litt av å kjenne den deilige, nakne rumpa di mot underlivet mitt. Gud så digg. Jeg begraver ansiktet mitt i håret rundt nakken din.
Jeg vet ærlig talt ikke helt hvor lenge jeg ligger slik…. Mister fort grep om tiden. Og etter en stund kan jeg både kjenne og høre at du våkner. Du snur deg så vidt og ser meg i øynene med et trøtt blikk. Du bare smiler. Det kan kanskje ha noe med at du kan kjenne en hånd som koser med magen din. Stryker sakte fra rett under brystene og nedover mot skrittet ditt. Stopper rett før jeg når selve brystet og snur oppover igjen rett før jeg når musa di. Klarer ikke la være å begjære hele deg og kysser hele nakken og øverste del av ryggen med store saftige kyss. Og da er det ikke mange sekundene før du kan kjenne at jeg vokser mot rumpa di. Du ler lavt. Jeg vet du liker at jeg ikke helt kan styre meg. Og for så vidt er det jo ganske deilig å føle at du liker det jeg gjør. Det bare tenner meg enda mer.
Du starter å snakke, men jeg biter deg lett i halsen før du får sagt noe. Hehe…. Du tar hintet. Og når jeg tar tak rundt det høyre brystet ditt er du i ferd med å bli tungpustet. Jeg klarer ikke vente lenger og masserer brystet ditt med den største kjærlige omtanke. Jeg vil at du skal få en skikkelig morgengave. Litt grådig lar jeg hånden vandre ned til lårene dine. Det er ganske så varmt der nede. Litt vått. Og lukten av kjønnet ditt siver opp mellom lakenet og dyna. Jeg leker litt med fingertuppene mine på lårene dine mens jeg kysser halsen din. Og til slutt klarer jeg ikke å vente lenger og legger håndflaten over den deilige, glatte musa di. Det er temmelig vått og glatt. Jeg lar pekefingeren kjenne på åpningen din og du kjapper deg å presse deg på den. Men nei, det er ikke lov. Et lite bitt i puppen får deg på bedre tanker. Lenge siden du har blitt så kåt, og jeg nyter at du blir det på grunn av meg. Hva annet gjør deg til «mer mann»? Å kjenne en buktende kvinnekropp under seg er noe av det mest ego-oppbyggende jeg kan tenke meg.
Jeg lar fingeren gli oppover magen din, opp mellom brystene, oppover halsen din til munnen din. Du legger leppene lystent rundt og bruker tungen til å gjøre den helt ren. Så kysser vi. Dypt. Og imens klarer jeg ikke vente lenger og løfter det ene benet ditt lett og legger pikkhodet mot åpningen din. Jeg kjenner du puster enda tyngre igjen. Begge vil ha det så fort som mulig, og det blir så deilig. Men jeg beholder nogenlunde selvbeherskelsen og holder deg i ro mens jeg lar pikken min gli millimeter for millimeter inn i deg. Samtidig som en våt finger stødig koser med klitten din.
Å gud, som jeg kommer til å komme. Å kjenne den stive pikken min gli inn i deg er så deilig at jeg nesten blir helt løs i resten av kroppen. Men jeg kjemper mot lysten til å bare la det slippe løs litt til og holder deg tett inntil. Og rett før jeg når helt inn tar jeg tak i hendene dine og du i mine. Og i det jeg kjenner musa di trekker seg sammen rundt pikken min hører jeg lyder som har sin effekt. Du klarer ikke forme ord og jeg brøler ut i det jeg når bunnen og spruter til den store gullmedaljen. Fyller den våte musa di med sæd.
Jeg klarer ikke tenke. Bare kjenner vi puster tungt sammen. Litt svette og fulle av kjønnssafter. Jeg kysser deg…. Og begraver ansiktet mitt i håret ditt igjen. Gud så deilig du lukter om morgenen

Legg igjen en kommentar