Dette er en av mine fantasier…

Denne novellen er vist 38761 ganger.

Jeg er på byen og ser ei jente. Hun har nydelig smil, glimt i øyet, og en utrolig sexy kropp. Jeg liker jenter med kvinnelige former, og det har hun her. Hun har også langt svart hår, og hun er populær blant både jentene og guttene.
Vi er på dansegulvet, det er trangt og jeg dunker plutselig borti henne og søler selvfølgelig drinken min på henne.. Hun blir helt forfjamset, og deretter sint. Hun løper mot toalettet for å vaske det vekk.,og jeg går etter for å hjelpe til og å be om unnskyldning.

Da jeg entrer badet, står hun å skjeller og smeller og prøver så godt hun kan å vaske det vekk, men dengang ei. Jeg legger meg langflat og unnskylder så godt jeg kan, men hun er nå blitt rasende. Jeg ber henne roe seg ned, og ber henne om å la meg overta vaskingen. Hun går med på dette, og jeg prøver så godt jeg kan å vaske vekk flekken, mens jeg lurer meg til å se på henne i speilet innimellom. Vi får plutselig øyekontakt, og hun smiler et merkelige smil mot meg. Jeg snur meg og ber om unnskyldning en gang til. Plutselig snur hun helt om, og tar et godt tak i håret mitt. Hun drar meg med inn på det ene avlukket, og lukker døren bak seg.

Jeg kjenner det velkjente suget i magen, og er spent på hva som kommer til å skje.. Hun presser meg ned på toalettet, og river av seg den flekkete kjolen. Der står hun, med den deiligste kroppen, iført svart stroppeløs BH, hipster og noen deilige svarte stay-ups. Jeg blir helt sjokkert over det deilige synet, og hendene mine dras naturlig nok opp mot henne. Hun tar tak i dem, og plasserer dem godt på den perfekte, runde rumpa hennes. Hun setter seg overskrevs på meg og vi begynner å råkline. Hendene mine går løpsk over den deilige kroppen, mens tunga hennes er langt nede i halsen min. Hun ber meg om å kle av henne, og uten å nøle gjør jeg det.

De flotte puppene hennes kommer til syne sammen med den nybarberte og våte fitta hennes. Jeg blir helt paff av synet, og det merker hun. Hun slapper meg på kinnet, får meg ut av "tåken". Da det går opp for meg hva som egentlig kommer til å skje, kjenner jeg at den naturlige delen av meg, konker ut.. Dominaen inni meg, er ikke lenger tilstede.. Det eneste jeg vil nå er å bli brukt av denne deilige jenta som har lyst på meg!
Hun stiller seg opp mot døra, med rumpa mot meg, og bøyer seg ned. Jeg får fritt innsyn til både fitte og rumpe, et syn som er deiligere enn noe annet. Hun ser bak på meg med et strengt blikk, og kommanderer meg til å slikke henne.
Jeg aker meg lengre frem på dolokket, og begynner å slikke henne. Begynner bak i rumpa, forsiktig rundt hullet, opp og ned, og deretter litt mer fremover, men ikke helt frem. Smaker hennes deilige safter, og småbiter henne i leppene. Hun stønner, og det gjør meg enda ivrigere. Jeg slikker det beste jeg kan og holder et godt tak på begge rumpeballene hennes.

Jeg finner frem til klitten og suger og småbiter i den, og da blir hun helt vill. Jeg finner frem til det våte hullet hennes med fingrene mine, og to fingre smetter inn. Jeg begynner å fingre henne, samtidig som jeg slikker og suger klitten hennes.
Hun er nå blitt så våt, at det ikke er noen problem for henne med flere fingre inni seg. Inn går den tredje, så den fjerde, og til slutt sitter jeg med ytterste del av hånden inni den varme, deilige fitta hennes.
Tungen min finner det bakerste hullet hennes, og jeg begynner å slikke henne kjapt. Hånden min forsvinner litt etter litt inn i fitta hennes, mens tungen min er nå på vei inn i rumpehullet hennes. Jeg kommer godt til begge plasser, og hun gir fra seg små ynk, og hiver etter pusten innimellom.

Hardere og hardere knuller jeg henne med hånden min, mens tungen min rullerer inni rumpen hennes. Jeg kjenner hun er på nippet til å komme, og jeg setter opp farten.
Etter få sekund kommer denne deilige jenta ut over hele armen min, mens ansiktet mitt er godt begravd inni rumpa hennes. Hun kommer i krampeaktige bølger, og rister oppå armen min. Når hun etter hvert roer seg drar jeg forsiktig armen ut, og setter meg tilbake på dolokket igjen, svett og kåtere enn noengang…
Hun snur seg mot meg, tar på seg klærne sine, sier ingenting, og går…

Legg igjen en kommentar