Min politielsker

Denne novellen er vist 16978 ganger.

Vi treffes på kafe. Nøytralt sted. Jeg sitter der allerede når du kommer. Jeg har på meg et kort sort skjørt. Høyt i livet. Beige bluse. Minner kanskje litt om en advokatsekretær. Sitter med en glass hvitvin i hånda. Jeg søker blikket ditt i det du kommer inn. Viker ikke en tomme. Ingen tvil som at det er deg jeg venter på.

Du kommer bort og jeg reiser meg. Jeg tar deg i hånda og presenterer meg. Vi har et fast håndtrykk begge to. Du går i baren for å hente noe å drikke. Du kommer tilbake og vi småprater litt. Mest jeg som forteller om studiet, for du vil ikke si så mye om jobben din. Jeg studerer deg. Øynene dine. Armene dine. Du lurer på om jeg var borti deg med foten, men du er ikke helt sikker. Jeg venter på at du skal ta initiativ.

Du spør om vi ikke skal dra hjem til meg. Jeg svarer at det kan vi godt. Jeg kjenner det kribler i kroppen. Den vet hva som kommer. Jeg har ventet lenge på dette. Vi har snakket om det tidligere. Du vet hva jeg liker. Jeg er spent. Klarer du å gjennomføre? Blir det som det var i fantasien?

Jeg låser oss inn og jeg går inn først. Jeg sparker av meg de sorte støvlettene, tar av meg kåpa og skal til å si noe. Det er da jeg kjenner armene dine. Du leder meg inntil veggen. Løfter armene mine. Begynner å kjenne på kroppen min. Jeg klarer ikke holde tilbake et lite gisp av forventing. Du undersøker hele meg. Bestemt. Du har kontroll. Du bestemmer. Du snur meg rundt så vi står ansikt mot ansikt. Jeg lener meg forsiktig frem. Får jeg kysse deg? Istedenfor flytter du meg bort til kommoden og løfter meg opp slik at jeg sitter på den. Du tar et godt tak i håret mitt med den ene hånden og holder den andre støttende bak ryggen min. Så kysser du meg dypt. Jeg kan også kjenne leppene dine mot øret mitt og nedover halsen.

Jeg begynner å kle av deg på overkroppen. Prøvende. Får jeg lov? Du tillater det. Samtidig drar du ned glidelåsen bak på skjørtet mitt. Blusen vrenger du over hodet mitt. Under har jeg en rosa blonde-BH. Jeg begynner på beltespennen din. Jeg kan kjenne at det er noe som buler under der. Jeg famler og får den ikke opp. Du løfter meg ned fra kommoden igjen. Skjørtet faller ned. Du vrenger av meg strømpebuksen. Jeg har bare undertøyet på meg nå. Du åpner buksen din selv og tar den av deg. Vi står fremdeles på gangen. Jeg tar deg i hånda for å vise deg veien til soverommet. I stedet åpner du BHen min og tar den av. Du har håndjern og fester bestemt armene mine sammen bak på ryggen. Så leder du meg inn på soverommet med en hånd på mine og en hånd med et fast grep i håret mitt. Så tar du av meg trusen også. Du stiller meg kne på sengekanten. Jeg bikker frem og blir stående med rumpa i været. Det er vanskelig å holde balansen. Du kommer med en hånd og støtter meg. Den andre beveger seg oppover innsiden av låret mitt. Jeg vet at jeg er skamløst våt og at du hvert øyeblikk vil vite hvor innmari du tenner meg. Du føler deg frem. Først en finger, så to. Sprer det våte litt utover. Jeg har klippet håret helt kort der nede, så du kan se alt.

Med et godt tak i hoften min kommer du inn i meg bakfra. Jeg kjenner at det først butter imot. Så er du innenfor. Du fyller meg. Jeg kan kjenne deg langt der inne. Du beveger deg sakte. Holder meg stødig. Lar meg få bli vant med deg. Så tar du tak i håret mitt igjen og begynner å øke tempoet. Jeg stønner. En liten stund tar du meg så hardt du bare greier. Så roer du ned igjen. Stryker meg over ryggen og løsner armene mine. Jeg har vært flink.

Jeg får legge meg ned i sengen. På ryggen denne gangen. Du spør om jeg fremdeles må ha håndjern eller om jeg kommer til å oppføre meg. Jeg lover å være snill. Du samler armene mine over hodet og holder meg fast med en hånd. Så kommer du inn i meg igjen. Denne gangen får jeg se deg. Jeg søker etter munnen din. Du kysser meg. Vi finner en rytme sammen. Jeg legger beina mine rundt deg så du kan komme helt inn. Jeg får en pute under rumpa. Da treffer du rett på g-punktet mitt. Jeg klarer bare noen få støt, så går det for meg. Jeg hyler. Du bare fortsetter og jeg kommer en gang til med det samme. Det blir veldig vått. Du presser på en siste gang og vi kommer samtidig. Du faller sammen over meg. Slipper armene mine. Jeg kjenner pusten din. Du ruller over på siden og vi blir liggende litt uten å si noe. Kvelden er ikke over ennå.

 

Legg igjen en kommentar