Direkte hurtig lindring

Denne novellen er vist 15340 ganger.

Joachim hadde både kjærlighetssorg og sommerjobb som ekspressbud hos DHL. Slutt med Johanne, hun forlot ham og annen avdeling i juss…samtidig. Nå var hun single i Mexico, han var single i Oslo. Jobben hos DHL kom beleilig, han trengte penger til ferie før studiene begynte. Bare èn siste pakke å levere i dag, mottageren het Hilde Blom. I dèt han svingte inn en stille villavei håpet han å slippe gneldrebikkja og en sur kunde. Ja, han var forsinket…

“Blom” sto tydelig merket som navn over ringeklokken, men det hjalp lite. Joachim svettet, måtte da være minst 25 grader? Stekende hett, juli, nesten skyfri himmel; Han trykket på knappen èn gang til. Noen burde være hjemme, beskjeden fra kontoret sa “viktig pakke” og “kunden venter”. På en innskytelse gikk han rundt huset og ut i haven. En kjempestor plen, noen solstoler et stykke unna; Oppi en av dem lå noen brune legger. Med pakken i den ene hånden gikk Joachim musestille over gresset, det siste han ville var å irritere en kunde.

I neste øyeblikk fikk han hakeslipp. På ryggen i solstolen lå en dame, neppe mer enn tjuefem år; Øynene var lukket og kroppen buktet seg. Gul bikini, men BHen var dratt ned og lå under puppene. De var nakne, stive vorter, struttende! Hørte at hun stønnet og ynket seg, med venstre hånd over brystvortene og en høyre som gned i skrittet, utenpå en truse med våte flekker. Joachim kjente pikken presse mot shortsen, totalt målløs. Klarte ikke annet, gikk nærmere, men fikk ikke fram et pip. Ble stående hypnotisert og høre lydene hennes; Hun var jo vakker! Kort blondt hår, litt kraftige lår, men smekker og sexy. Høye kinnben, liten nese, lange øyenvipper og en frodig munn. Over leppene kom det koselyder; “Åååhhhh, åååhhhh, åååhhhh…”

Tre fingre strøk opp og ned og rundt og rundt utenpå trusen, med forskjellig trykk. Så nydelig å se en dame gjøre det selv. Akkurat sånn som han ville gjort det; Følsomt. Av og til forlot fingrene skrittet og reiste opp mot maven, da løftet hoftene seg og stønnene var like tydelige. Fingrene gled tilbake, nedover, langs gult trusestoff, rundt venusberget og på klitten igjen…Venstre hånd knep rundt brystvortene ganske hardt; Så rullet noen fingre seg over dem, hånden flyttet seg og løftet puppen fra undersiden, og så mer kniping…

En liten sky la seg foran solen, skygge, hun slo øynene opp. Joachim reagerte som et lyn uten en tanke innvendig. Han smilte, kastet seg ned på knærne ved solstolen og begynte å kysse henne. Så skjønn hun var! Følelsene veltet opp i ham mens leppene la seg mot hennes. Høyre hånd begynte å føle forsiktig over det ene brystet, det sitret mot fingertuppene, brystvorten ble enda stivere. Hun var kåt, men det var han som manglet mest selvkontroll.

Hilde tilbrakte en irritert formiddag med å vente på noen vareprøver for å jobbe videre med sitt siste klesprosjekt. Da de ikke kom tok hun med seg hvitvin og la seg i haven. Etter hvert ble hun mildere stemt og da vinen begynte å virke svarte kroppen med å lengte. Samlivet med Torgeir var slutt, herlig, men hun savnet hud og sex. Nå hadde hun drømt seg vekk i halvsøvne, totalt overopphisset, mens fingrene lekte med brystvortene og koseknappen. Haven var usjenert med hekker og busker, en deilig stund, men plutselig så hun en mann og fikk mannelepper mot munnen og fingertupper mot brystene! Hjelp! Hun stirret lammet og forskrekket på en ukjent fyr med mørkt kort hår og et flott smilende ansikt; To par øyne fant hverandre. Men vent, hva, hadde han et mildt blikk med tårer i? En tunge forsøkte å finne hennes. Oj, han var jo søt, flott. Kroppen reagerte av seg selv og ble enda kåtere, han fikk det til å brenne i underlivet!

Leppene trakk seg unna og Joachim var rask; “Kommer med en pakke fra DHL, jeg fant deg her. Ikke vær redd, jeg er kjempegrei, helt frisk og like kåt som deg. Å snille du, kan vi kysse litt til, bare litt”?

Før hun rakk å si noe fikk hun leppene over munnen igjen. Klarte ikke å stanse ham selv om hun visste at hun kunne. Han kysset bløtt og intimt, med en forsiktig tunge. Noen myke fingre begynte å stryke utenpå bikinitrusen, herregud, hjelp, små bølger; Så nært, så kos, så vanvittig godt! De trykket så bestemt at trusestoffet flyttet seg litt inn i henne, før de gled langsomt ut og oppover mot klitten. All lysten samlet seg i skrittet som varme støt mens fingertuppene økte farten. Uff, hun var på kanten, men så deilig! Kroppen løftet hoftene uten at hun ville, hun kroet seg av opphisselse og kjente enda større bølger legge seg klare i skrittet. Trakk leppene unna ham og ropte sanseløst “å Gud, det kommer til å gå for meg, vær snill gutt og ikke stopp”!

I en døs kunne hun se Joachims øyne bli enda varmere mens kroppen løste opp spenningene i et slags flimmer. Fingertuppene hans danset videre, de brant og pirret; Sirkulerte akkurat der hun ville ha dem og i passe fart. Hun fikk med seg hver eneste bølge! Nå kysset han på halsen og hvisket søte ord. Hun begynte å skrike “aaaahhh” i ukontrollerte serier mens musklene rislet i en slags overnydelighet. Hoftene og bena danset av seg selv som en ustyrlig vibrator med automatikk.

Joachim kjente at han holdt på å komme bare av synet; Denne nydelige damen som kastet seg rundt i solstolen mens han kysset henne vilt og masserte lystpunktet. Pikken stanget mot trusen og shortsen, alt var liksom bare overjordisk, mens fingertuppene fortsatte dansen sin. Og for en respons! Hun skrek “aaaahhhhh” og buktet seg så hun ble hes, før han skjønte at han måtte roe henne ned og la henne puste. Kysset munnen, flyttet leppene vekk, og enda en gang var han først; “Du, jeg har kjent deg i fem minutter, men jeg er hypnotisert allerede”.

Hilde merket at fingrene flyttet seg fra skrittet over brystene og begynte å stryke henne på halsen og kinnene. Hun strevde med å få igjen pusten mens han hvisket mer. “Så nydelig du er, så vakker, jeg ble helt bortreist, jeg. Glem selvbeherskelse”.

“Ååååhhhh”, fikk Hilde endelig sagt, “herregud, det er så godt”. Så lo hun, kunne ikke annet. “Jeg er Hilde og ikke sint på deg, dèt merker du vel? Du gjør meg jo helt vill”.

“Ja, jeg er Joachim, jusstudent, sommerjobb hos DHL og snill og renslig. Du er trygg med meg, og nå har vi snakket nok”.

De fniste begge to mens han strakte seg fram og hektet av BHen. Hilde kjente at trusen gled pirrende langsomt nedover lårene og leggene. Varme hender presset bena hennes til siden og en bred tunge slikket plutselig innsiden av lårene. Solen var tilbake, deilig solvarm hud, hun lengtet etter mer berøring mens dette søte mannehodet beveget seg over skrittet. Tungen kom på plass, slikket i sirkel rundt kjønnsleppene, hun begynte å ynke seg av nytelse. “Åh, jeg er ikke tilregnelig altså; Så deilig….bare slikk meg, du budet mitt”.

Tungen lekte seg fritt mellom solvarme lår og klitten og åpningen. Så ble den hardere mens den sirkulerte rundt lykkepunktet. Hun merket at bølgene var like ved, og da to fingre kom inn i henne og begynte å vinke ivrig slo orgasmene til med et brak! Hilde skrek uten å høre hvor høylytt hun var og reiste av sted uten beherskelse. Han slikket akkurat passe fort nok til å fange henne i bølgeland. I flere minutter kom bølgene stadig tilbake; Noe så langvarig godt hadde hun aldri kjent før, en slags drømmereise med kroppen som fluktmiddel.

Og han visste når han skulle ta pause også. Nå strøk tungen og fingrene fra skrittet og oppover maven mot brystene; Hun var utladet, men kjente at berøringen ga henne ny lyst. For en søt mann, slank, pen var han også! Gned seg mot halsen hennes, tørket liksom leppene, og kysset henne med en smak av lykkelig sex. Hun hørte ham hviske, fremdeles litt i ørska.

“Så godt du smaker, snille deg, la oss elske”!

Han kastet enda et blikk på omgivelsene; Ja, bare tette busker og hekker over alt, null innsyn. Dro av seg klærne, la seg i gresset, pikken pekte hard og kåt mot lyset. Strakte armene mot henne. “Deilige Hilde, vær så snill”!

Hilde merket nye varme stikk fra underlivet der hun så denne fyren med de følsomme øynene legge seg på ryggen i gresset; Stor og kåt og lengtende, etter henne! Hun gled ned av solstolen og la seg oppå ham. “Å, jeg er ustyrlig”, sukket Joachim, “jeg vil inn i deg nå”.

“Jeg skal hjelpe deg”, gispet hun tilbake. Slanke damehender styrte ham inn og hun ropte av nytelse over bevegelsen. Joachim ble med i koret; Han kjente følelsene vippe mot orgasme, bare av hvor glatt og våt hun var. Holdt tilbake det han kunne med et skikkelig muskelknip.

“Jeg er på grensen, ta det forsiktig”, hvisket han og la hendene på rumpa hennes. “Og jeg vil trykke tett og treffe de beste punktene dine. Du må hjelpe til, nå seiler vi”!

“Jaaaaaa, ååååh, vi seiler”, hvisket Hilde åndeløst tilbake. Han fylte henne jo helt opp. Og dèr kunne hun se de blanke snille øynene igjen; Så søtt! De begynte å rugge seg fram og tilbake i gresset som en båt i sommerbølger og hun kjente at det var kort vei til neste flytur. “Bare vær hard hvis du vil”, sukket hun, “jeg er så klar, jeg kommer til å bli med deg”!

“Hysj da, stressulf”, hvisket Joachim tilbake og de fniste begge to. “Jeg har ikke sååå dårlig tid. Dette er siste pakke i dag”.

Hun forsøkte å tvinge ham til å elske fortere, men han var jo sterk! Holdt rundt henne og gned seg inntil koseknappen. Av og til støtte han litt ekstra hardt og Hilde ropte “aaahhh” uten styring. Og så deilig som fingrene lekte over ryggen og rumpa hennes. Nå kom hendene inn bakfra og følte langs kjønnsleppene mens han trykket enda mer. Og dèr kjente hun bølgene som var på vei. Hun ropte ut “åh hjelp, bli med meg da” mens kroppen ble elektrisk. Så klarte hun ikke mer, høye skrik, hun begynte å trekke seg sammen mens nye orgasmer jaget fram og tilbake i kroppen. Buktet seg uten hemninger, mens denne nydelige fyren rugget henne fram og tilbake; Toget var i gang, umulig å stanse!

“Deilige stressulf, jeg stopper ikke”, stønnet Joachim mens kvinnekroppen oppå ham vred seg ukontrollert. “Knip så mye du vil”.

Hilde kontrollerte ikke musklene mens bølgene slo gjennom henne, men i en døs kjente hun sammentrekninger og den deilige pikken i stadig bevegelse. Og nå økte Joachim farten, herregud, det kom nye bølger som vokste og ble større…og flere! Brystkassen under henne snodde seg febrilsk, og da hun reiste lenger inn i en drøm rykket han til og ropte “åååhhhh” med klar og høy stemme. Dèr kom spruten inn i henne mens han var aller innerst, og drømmen fortsatte. Hun skrek og skrek i nytelse; Et kor med ekspresselskeren fra DHL.

De danset sammen og ropte og følte, langsomt nedover til en sakte vals…og til full stopp. Ble liggende og skjelve mens Joachim tviholdt rundt henne. “Vi må ligge sånn, vær så snill”, hvisket han.

Hivende pust, en slags åndeløst crescendo, men endelig roet de seg…

“Du”, hvisket Joachim, “jeg overkjørte deg totalt nå. Beklager. Men prøv å forstå hvordan du virket på meg….i solstolen…”

“Å, dette var jo bare deilig. Og jeg er en single og sulten liten kvinne som trengte et ekspressbud akkurat nå. Glimrende service, og verst for deg hvis du har en dame som venter”.

“Single her også”, hvisket Joachim tilbake, “kan vi bli kjærester? Du er jo skapt for meg”!

“Skal vi bli bedre kjent først”, fniste Hilde, herregud, han var søt! “Å snakke litt må være andre bud; Første bud er jo deg”.

Hun prøvde å flytte på seg, men Joachim var kåt og hard ennå; Han hvisket “å nei, bli liggende, og snakk litt da”.

For første gang opplevde Hilde å småelske; Å ligge og gni seg inntil med en deilig pikk innvendig og føle, kose og snakke lavt. Snuse på ham, spørre om ting. Hun kjente små dønninger av lyst mens hun fikk vite om jussen og studiene og framtidsplanene. Han fikk en innføring i klesdesign og moteplagg. De hvisket kjærlig om hva de likte og ikke likte, fant ut at de hadde mye felles. Og aldersmessig, vel, Hilde var bare tre år eldre; En “up and coming” klesdesigner, dèt håpet hun i hvert fall.

“Hva, up and coming, med dette huset”? Joachim skjønte ingen ting. “Du er vel en suksess allerede”?

“Nei, barndomshjemmet mitt, arv”, hvisket Hilde, “jeg er kåt og ung og lovende og kjører 2CV. Du kan trygt satse på meg”.

De lo. Kysset hverandre. Hormonene liksom dyttet på tungene til begge to, opphisselsen økte igjen mens de begynte å elske heftigere.

“Åh, du er jo deilig hele tiden og du gjør meg helt umettelig altså”, hvisket Hilde, “vi går inn og dusjer sammen”.

Bevegelsen stanset, de lå sammenkoblet, stille. Pirrende.

“Mmmm….men før vi går inn, kan du gjette hva DHL står for”?

“Vet det”. Hilde lo stolt. “En venn jobbet der alt for lenge, jeg fikk tutet ørene fulle om DHL på mange fester. Navnet er forbokstavene i etternavnet til grunnleggerne, aner ikke hva de het…”

“Riktig”. Joachim var imponert. “Men fra i dag har navnet ny betydning for meg”.

“Å”?

“Jo, du lå i en solstol og var så kåt at det verket! Og dèr kom jeg og hjalp til…”

“Ja”, hvisket Hilde; Nikket, smilte, strøk ham på brystkassen. Små bølger fra underlivet, hun koste seg…

“Så DHL må stå for “Direkte hurtig lindring”. Var dèn teit, eller”?

Hun lo. “Passe teit, og lindringen varer ikke sååå lenge. Skal du leve opp til navnet må du prate mindre, du pratulf”!

Han gled ut av henne med et felles “åh”. De kysset, reiste seg, ny omfavnelse. Så gikk de inn og dusjet og elsket og lindret hverandre.

Jammen gjorde de dèt.

* * *
* * *

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar