Dæven døtte, Dagmar!

Denne novellen er vist 27835 ganger.

«Jeg kom inn på Baren med stor B og fikk se Mannen med stor M», sa Dagmar. «Hadde ham i fokus fra første sekund. Og vet du hva? Er ikke ofte jeg hører underlivet skrike HØYT, men nå ropte den bråkebøtta av en klitt at….han dèr vil jeg føle, elske med»!

Jeg lo og slapp ut litt luft; «Dæven døtte, Dagmar»!

Måtte se nøyere på henne. Dagmar er goth’er; Sorte trange Levis jeans, alltid sorte topper eller T-skjorter, noen ganger dristige. Nesten aldri BH. Hun er pen også skjønner du. Skråstilte øyne, ja, kvart asiat; Høye kinnben og liten nese. Nærmest «over-svart» hår. Forresten er hele skrotten ganske liten, antagelig rundt 1.65. Finnes ikke et snev av Asia igjen i henne, bortsett fra at hun er «østlig vakker». Nei, Dagmar er så norsk og goth’ete og rocka at det går ikke an. Soler seg aldri; Om å gjøre å ha hvit hud i dèt miljøet. Men sånn sett går hun fem på. Hun blir aldri så blek som en ekte Ola Geitost Nordmann, ja, tenk deg en fyr som blir goth’er, og er fra….kanskje Snertingdal?

Vi liker å prate, jeg er eldre, men har sett litt av hvert. Hun digger sånt. Skravlebøtter begge to. Vi har det morsomt på bar. Som i dag. Derfor.

*

«Er du bortreist, eller»? Hun så på meg.

«Nei, jeg skal høre på eventyret, kom an»!

«Så klitt-bråkebøtta i underlivet ropte at «han skal bli din» og jeg merket at hodet og hjertet var enige. Litt av en type! Langt sort hår som meg, slank som meg, blekere enn meg og…pen»!

«Ja, som deg».

«Jada, ja ja! Takk! Og der satt jeg overskrevs på en barkrakk og tenkte at – fy faen – hvis han ikke tar initiativ så gjør jeg det selv! Var veldig klar – tent – etter fire måneder som single og et sunt treningsliv uten barer i noen uker. Nå ble det heldigvis action!

For plutselig sto han rett bak meg i Gary Numan T-skjorte og trange bukser, merket ham over skulderen; «Liker du Tubeway Army og syttitallet»? Han snakket liksom under høyre øre og jeg kjente pusten på halsen. Pirrende! Slanke fingre la seg på bardisken, kunstnerfingre. Umulig å unngå, jeg begynte å fabulere; «Hva kan de fingrene gjøre med meg»? Var vel overspent, og nå gjentok mine kåte innvendige stemmer at «vi liker ham, vi vil ha ham»! Munnen min svarte «Numan? Ja, han er kul. Digger særlig «Cars» og «Down in the park».

«Men liker du deg selv»?

Hva skulle jeg svare? Ante ikke, rakk ikke å si noe, han fortsatte.

«Hvis du liker Numan og deg selv er vi enige om to ting, for jeg synes du er vakker! Kjenn etter, jeg skal vise det»!

Fikk et streif av leppene hans på halsen, et lite kyss, og nå kom enda flere signaler med ekspressfart til mellomgulvet! Snudde meg, en smule satt ut, fuktet leppene. Ja, jeg fuktet leppene på to steder, dér nede også! Klarte heller ikke å skjule et gisp, amatør! Er vant til å trikse med menn og plukke dem når de trengs, men ikke til å bli sååå påvirket av én enkelt type! Han skravlet i vei…

«Men her er en ting du kanskje IKKE liker, men som jeg liker», fortsatte han, «nemlig tanken på at vi to har sex»!

«Dén tanken liker jeg også», ropte klitten via intercom til resten av nervesystemet. Men ut av munnen sendte jeg bare et «eh…» på autopilot.

«Du blir ikke sint»?

Fikk samlet meg.

«Nei da», sukket jeg ærlig, overkjørt av signalene fra underlivet, «jeg blir ikke sint, men du fyrer meg opp, din slemming»!

«Jo, men jeg blir snill når vi er enige om så mye», lo han. Hånden fram. «Jeg er forresten Dagfinn».

«Dagmar».

Dagfinn og Dagmar? Hørtes litt «urk» ut! En fonetisk stank av småbarn, monogamt forhold og sur svigermor. Men han var søt! En arm la seg rundt livet på kjærestemanér, en hånd trykket på venstre hofte. Tra la la! Og nå var det gjort! Jeg ville få sex! Visste det! «Skal vi gå, da», sa Dagfinn lunt og pekte, «kåken min er dér»!

Kastet et blikk ut av vinduet på bygården vis a vis, før jeg skled ned av krakken. En våt truse presset på og minnet meg om hva jeg ville aller mest! Helt unødvendig, kroppen dirret av seg selv, dirringen kom vel fra bråkebøtta jeg nevnte. Og vi smatt ut av døren, ikke et øyeblikk for tidlig!

I heisen omfavnet han meg og delte ut overraskende myke kyss og en bløt tunge. Å, dette var en varm og snill mann! Han sendte signaler, en dose forventning, noe sånt som; «Bare vent» og «jeg gleder meg til raset ditt går»!

Pang! Rett innenfor døren, i entreen hans, ble jeg klint opp mot veggen! Han strøk utenpå puppene, de stivnet mot het bomull, knoppet seg, jeg stønnet av ukontrollert glede. Du vet, når hele kroppen liksom roper «ja» og du er så kåt at du blir en automat. Det er så jævlig godt og forventningsfullt. Nei, fyren ventet ikke, lange fingre med to sorte ringer dro videre til skrittet. De strøk utenpå min trange Levis og en tangatruse som kunne vært vridd opp. Kjente en treffsikker bevegelse, jeg var jo åpen, men dette hadde han gjort før! Traff klitten kontant, men mykt nok likevel, dongeri- og trusestoffet kom i et deilig trykk mot følsomme steder. Fingrene reiste rundt, beveget seg, danset; Totalt nydelig, det flimret for øynene, hjelp, her var jeg sjanseløs!

Ville advare, men munnen var tettet av alle kyssene hans. Nå ble jeg grepet av en slags oppløsning av kåthet, så fritt og ubeskrivelig godt! Måtte slenge hodet til venstre, puste, få det ut! Jeg ropte «Dagfinn, jeg kommer, mer, mer»! En hånd tok et jerngrep over rumpa, mens presset på skrittet ble helt vidunderlig! Hørte meg selv fra et sted langt unna, jeg begynte å skrike uten kontroll og orgasmene sto liksom i kø for å stange seg ut! Klærne klistret seg til kroppen og gjorde meg bare villere. Fløy med fulle klær i nytelse som en jævla egoist, opp mot en vegg, overgitt og lykkelig! Og skrikene kunne vært vokalsporet i en rocka låt på tre minutter, for jeg holdt virkelig på en stund!

Så…men endelig….sank vi sammen. På gulvet i entreen. Jepp. Med fulle klær, ja til og med sko!

Fant igjen meg selv med hodet til Dagfinn liggende utenpå skrittet. Han smilte. Jeg så rosenrødt på alt, særlig ham. For en skjønn fyr!

«Din kåting! Skal det sååå lite til»? Nå smilte han så bredt at det ble ren tannpastareklame!

«Hysj! Kle av meg, slikk meg, knull meg! Jeg vil fly, og du er så jævlig deilig»!

«Ja, vov vov! Legg inn krabbegearet og kom her»!

Lo av lykke og forventning mens vi lekekrabbet på alle fire inn mot soverommet; Han først og jeg etter. Stram og fin rumpe! Aner ikke hvordan alle klærne våre forsvant, han tok total kontroll. Dyttet meg opp på madrassen, flatt på ryggen. Men, jo! Noe husker jeg, han dro av meg trusen med tennene! Småbet lårene, småbet meg på puppene, snille tenner! Deilig! Fingrene strøk over sprekken og lystpunktet, de tøffet seg litt, men visste liksom hva jeg tålte. Vel, jeg tålte egentlig ingen ting, for alt kjentes så nydelig at jeg kom på vippen så fort som aldri før! Fingrene skapte seg om til en morsom edderkopp, to hender, det kravlet og krøp over alt på mitt intime jeg. Ble ikke redd akkurat! Han var plutselig inni og utenpå og som en propell over klitten. Hvis du hadde bodd i dén bygården ville du hørt hvordan jeg hadde det. Skrek nok litt. En del. Og kanskje mer! Spenningene dro som en bumerang gjennom kroppen, snakk om å flyte i seg selv! Endelig ble fingrene små trafikkonstabler som roet trafikken gradvis. Ble liggende og skjelve og sukke av ren oppfylt lykke. Klarte å presse fram noen ord. Sånn etter hvert. Måtte bare rydde opp innvendig. Første gang jeg har opplevd så sterk sex. Han var en slags deilig rus, jeg gledet meg…

«Du, jeg mener ikke å være så ego, men doper du meg? Blir jo totalt sanseløs! Kom inn i meg nå»!

«Eh, jeg holder bare nitten sekunder etter det lange runkesølibatet mitt. Få leke mer først! Lukk øynene»!

Kjente et svart silkeskjerf legge seg rundt hodet. Kunne ikke se en dritt. Blindfold…var han en kinky goth’er? Selv er jeg uerfaren med sånne leker, har opplevd mest pang straight sex. Men fingrene hans var myke, pusten søt, nå strøk han en slags olje over puppene og nedover maven. Dér kom det håndflater; Ja, hele overkroppen ble massert. Og lårene, oppover lårene. «Fint stoff, lovlig over alt», mumlet han, og smurte inn hele skrittet. Ble mer opphisset av å være så superglatt! Han hvisket «massasjen er over, og klar ferdig, gå….»

Hørte en summelyd! Og dér krabbet to fingre gjennom åpningen, mens en deilig dirrende sak roterte forsiktig rundt kosetappen. Fingrene liksom vinket forover inni meg og den dirrende dingsen ble trykkende intim! Spenningene løste seg ut fra underlivet og til alle nervene i en slags superfart, styrt av fingrene og lekedingsen hans! Total nytelse fra to ulike punkter, ganske snart mistet jeg kontrollen igjen! Vet at jeg sprutet ut over fingrene og skrek og skrek, helt oppløst. Langt borte, en hyggelig stemme, han nærmest sang eller nynnet «du er deilig» og «tra la la» mens han lo med jevne mellomrom! En slags trygg bakgrunnslyd for lille orgasmefuglen meg, der jeg steg og sank, steg og sank. Vet ikke hvor mange ganger jeg kom. Mange, men så sank jeg litt mer, nå sluttet surrelyden, fingrene saktnet…

Pang! Nei, hva? Han begynte å nynne høyt én gang til: «Tra la la, rollebytte»! Fingrene fikk et nytt oppdrag utenpå, på klitten, først forsiktig. Å, det var fortsatt nydelig å bli «startet opp»! Duredingsen kom inn i meg med en lav summelyd. Plutselig økte den til maks turtall med et søtt «brum». En tommel og pekefinger ble veldig hissige! De strøk langsetter klitten, mens dingsen gled så deilig ut og inn! En vibrator antagelig, men for første gang opplevde jeg et leketøy som godt!

Fantes ikke sliten! Var jo blitt så veltrent, og driftene var fortsatt sterkest! Kjente masse oppsamlet kåthet som jeg ville veksle inn i orgasmebølger! Han var vanvittig hensynsfull med disse fingrene over klitten; Som om han skjønte at jeg ville komme lettere nå…hvis jeg bare ble tatt litt forsiktig. Hørte et nytt skrik fra mitt innerste jeg, noe a la «herregud, det er bare så godt»! Ropte det videre til ham! Og nå ble bevegelsene ivrigere igjen, jeg dro mot toppen, dyttet av disse kjempedeilige bølgene! Så beveget han dingsen forover inni meg og bøyde overkroppen ned. Åh, tunge og fingre og vibrator på én gang, hjelp, alt for mye! Klart for ny avgang! Adjø!

Ja, jeg skrek og ble borte igjen, aner ikke hvor lenge. Disse lange reisene med forløsning og orgasmer er ikke så tidsbestemte. Og…de er så nydelige at jeg nesten sipper etterpå. Når jeg flyr med innvendige bølger er jeg på besøk i en eksistens så full av bedøvelse og godhet at det nesten er kjipt å komme tilbake.

Nei, forresten, ikke kjipt. Fint å få bli seg selv igjen. Våknet mens han lå inntil meg på siden, strøk på maven og hvisket med onkelstemme; «Så så, lille Dagmar, ikke la det gå veldig lang tid mellom hver mann».

Jeg ville kysse først, og deretter svare.

«Du får hjelpe meg fra nå av, du! Hvor er badet»?

«Å ja, jeg skal hjelpe deg i badet».

«Var ikke dét jeg mente».

Men jo. Han skrudde på dusjen, såpet meg inn, merket en ny rar følelse; Snev av sjalusi. På en hylle fikk jeg nemlig øye på en flaske intimvask for kvinner. Han fulgte blikket mitt. «Bare i tilfelle», sa han, «og Torfinn bruker den mest».

«Torfinn»?

«Ja, bruttern. Vi deler egentlig kåken skjønner du».

«Bare kåken»?

«Nei, vi deler gjerne deg også! Greit»?

Nikket på spøk, måtte le. Var vel bare kødd? Men Dagfinn, synlig kåt og hard, STOR, hoppet ut av dusjen, åpnet døren og ropte: «Torfinn! Delepakke»!

«Nei, vent litt….», begynte jeg, men nå spratt han inn i kabinettet igjen. Kunne kjenne kåtheten hans mot maven mens han begynte å kysse meg vilt av glede! Innimellom pustet han og hvisket «lukk øynene, lukk øynene, Torfinn kan hjelpe…og snille du? La meg få komme nå»!

Hva?

OK, jeg lukket øynene. Nå strøk han mer over åpningen, kanskje enda mykere enn før, og kyssene fløy over munnen og halsen og ørene. Varmtvannet sildret og kåtheten steg mens jeg holdt øynene trofast lukket. Noen kom inn! Ble snudd rundt, løftet opp med et kraftig tak under lårene bakfra, lente ryggen inntil en fremmed brystkasse. Hørte «hold øynene igjen, øynene igjen»! Dagfinns fingre strøk forfra, men jeg ble altså løftet bakfra; En annen mannelukt i dusjen, en hard pikk som dyttet mot ryggen. Plutselig gled Dagfinn inn i meg mens han kysset halsen og masserte bråkebøtta. Gjorde som han ville, holdt øynene lukket. Han hadde jo vært så flott mot meg! Og…alt var spennende, deilig! Underlivet kom opp i passe høyde for ham mens han elsket hett og kysset meg i ett sett. Kjente kyss på halsen også, action fra «bakmannen»; Kyss og merkbare pust!

«Ikke vær redd», stønnet Dagfinn, «slipp deg løs»! Nå var vi så tett og nært at bølgene begynte å komme, han lekte med klitten, noen fingre var så vidt mellom oss, trykket seg inntil! Bølgene rev seg løs inni meg på nytt og jeg skrek ut i en flom! Var som om Torfinn hjalp til med å bevege meg forover! Et manneskrik, et manneskrik til, og nå kjente jeg Dagfinn pumpe seg inn i meg. Han skalv og tømte seg helt, bevegelsen saktnet. «Du kan komme mer du kvinne», brummet en stemme og jeg ble svingt rundt. Øynene spratt opp, mens brødrene skiftet stilling. Dagfinn flyttet seg bak og løftet meg opp. En slags eldre smilende Dagfinn, søt og med kortere hår, kysset meg på munnen og hvisket «Hei, jeg er Torfinn, slapp av, la meg få komme til her». Han presset pikken inn, den føltes helt som Dagfinns, og begge begynte å bite meg forsiktig på halsen! Torfinns hender var over alt i skrittet; Sterke og bestemte! Han gled så deilig inn og ut! Ga liksom blaffen i alt og begynte å stige på nytt, mens jeg hørte hvisking bakfra; «Torfinn er snill og ligner meg, du kan fly trygt med ham»!

De var søte! Min nye forelskelse holdt meg under lårene, støtt og godt! Ja, jeg merket at han trakk bena mine ekstra til siden mens han beholdt grepet; Han serverte meg for broren! Så nydelig, nytt, ja, jeg slapp alt! Bølger, mange bølger! Det gikk for meg – en herlig da capo – mens jeg skrek av lykke over hvor gode de var, begge to»!

*

Pling! Dagmar stirret på meg, sjekket om jeg hadde hørt alt. Bildet av baren kom tilbake i nåtid. Jeg hadde vært bortreist, med scenen fra dusjen limt fast på netthinnen. Filmen var slutt. Lokalet var halvfullt av folk og glass.

«Dæven døtte, Dagmar»!

«Sier jeg også. Min første runde med to menn…deilig! Og min første runde med et leketøy som virket på meg»!

«Og nå»?

«Dagfinn og jeg er kjærester, Torfinn ligger vanligvis unna. Du vet, jeg er jo egentlig IKKE delbar! Men en gang i blant….»

«Dobbelt dæven døtte, Dagmar».

Døren åpnet seg, en flott fyr med langt sort hår kom inn. Fikk øye på oss, stirret mest på Dagmar, lyste opp i ansiktet! Nikket til meg. «Her er Dagfinn», sa Dagmar, «og dette er Halfdan som jeg har kjent i tre tusen år…»

Vi vekslet blikk og nikk og sa «hei».

Ble enige om å ta en framtidig barkveld alle tre. Praten ebbet ut, de måtte stikke. Dagmar var invitert til middag. Jo, han hadde en bror, Torfinn, som holdt på i kjøkkenet akkurat nå.

Jeg smilte og sa ha det og lo innvendig. Jaså, han «holdt» på i kjøkkenet? Ja, Torfinn kunne nok både «holde» og «holde på»…med litt av hvert!

Dét var han ikke alene om. For de «holdt» i massevis alle tre; Både Dagmar og Dagfinn…og Torfinn!

* *
* *

Legg igjen en kommentar