Dobbel i Sande

Denne novellen er vist 57328 ganger.

Jeg var fryktelig kåt på jobben i hele dag, og da jeg kom hjem bare visste jeg at jeg måtte ha noe.
Jeg logget meg på FB og så en gammel kjenning var hjemme, mens hans kone sjekket inn på et forretningshotell i England. JEg sendte ham en melding og sa jeg var lysten.
Han svarte tilbake at han og en kompis, som også var gressenkemann i kveld hadde lyst å dele en dame.
Jeg kjente ikke ham, men dee ville gjerne treffe noen på Aannestad, gjorde det enkelt. Det er bare et kvarter hjemmefra. Jeg hadde da to timer på å ta klyster, dusje og alt. JEg smurte in rumpahullet rikelig med en silikonolje, deretter kledde jeg meg i en kosedress og lite annet.
Min gode venn «truls» lurte på om jeg kjente noen moden dame som ville være med. Jeg har hatt kontakt med ei i Drammensområdet som visstonk smaker himmelsk og som er utrolig vill, så jeg sendte henne en snap hvor jeg spurte om hun ville være med, og fikk svar innen et minutt, om at hun skulle tenke på det,

Da jeg kom til Aannestad var Truls og «Morten» der allerede. Jeg purret på henne med det gode ryktet, men hun svarte at hun ikke kunne.
Gutta var lite interresert i vorspiel, men tok fram pikkene og ville tydelig suges. Jeg satte meg på kne med en pikk i hver hånd og sugde og runket dem vekselvis. de er ikke spesielt tykke, men stive og gode. Jeg hadde den ene, så den andre så begge i munnen. Jeg elsker en kåt pikk i munnen
men gutta likte ikke kosedressen. De ga klart inntrykk av at puppene ble for gjemt, så de tok den av meg.
De reiste meg opp og satte meg på en pinnestol, og gikk i gang med å suge puppene mine, en mann på jver sin pupp, mens de befølte lårene og musa mi. De sugde, slikket og bet meg lett i puppene en god stund, før de bar meg bort i senga.
Morten la seg på rygg, og jeg tredde meg nedpå, og la meg fremover.
Truls sølte med noe silikonolje på rumpa mi og på pikken sin og kom inn i meg bakfra.
De kom veldig fort inn i en rytme, jeg mistenker de for å ha gjort dette før
De jukket meg grådig og hardt fra begynnelsen, og at de hadde tenkt å komme fort var tydelig. Snaue ti minutter så kom de omtrent samtidig, og de kom inni meg, men de var tydelig ikke ferdig med det.
De dro meg opp i stående, og Morten knelte bak meg og Truls forren, mens de slikket ii seg hverandres sæd fra musa og rumpa mi, jeg så de runket hverandre også.
Da jeg var så nær ved å komme at jeg knakk sammen, la de meg på rygg med pute under rumpa og slikket meg frem, til jeg kom.
Men hvile fikk jeg ikke.
Truls la se oppå meg og kom inn i fitta mi igjen, mens Morten gikk bak Truls og trengte inn i rumpa på Truls.
Morten jukket truls hardtog dyttet ham inn i meg, jukk etter jukk.
Han jukket igjen hardt og nosstop i rundt ti minutter, han trakk seg ut og sprutet delvis i ansiktet på Truls og delvsi mitt, og truls kom rett etter og spruta i ansiktet mitt
Vi slikket hverandre rene og svelget sæden.
Gutta var tilsynelatende ferdige, og jeg gikk i dusjen
Jeg vasket meg grundig og lenge, tørket meg, og gikk ut til gutta.
Morten sov, og Truls runket fort med ståpikken
Jeg la meg med ansiktet på pikken og tok ham i munnen. Det gikk et snautt minutt så kom han.
Jeg svelget alt.
Jeg kledde på meg, og sa farvel til Truls, Morten sov godt.
Jeg gikk og satte meg i bilen og sjekket noen eposter. En bil kom inn og parkerte.En høy middelaldrende mann, tydelig trent mann gikk ut og opp til den leiligheten jeg kom fra.
Jeg lot det gå en tid, vurderte å gå etter, men lot det være.
Jeg dro hjem.

Legg igjen en kommentar