Høstmøtet

Denne novellen er vist 49001 ganger.

Vi bodde begge i Oslo og hadde våre respektive familier. Vi hadde hatt et opphold i vårt fysiske forhold, på mange år. Før dette oppholdet, hadde vi hatt et intenst deilig forhold, som tok helt av og varte i ca 5 år. Så totalt hadde vi kjent hverandre i 12 år………. Av og på-kontakt via sosiale medier var den kontakten vi hadde hatt i pausen, selv om den til tider hadde vært daglig. Noen lunsjer hadde vi klart å få til, men ikke noe annet enn en klem når vi så hverandre eller tok farvel. Det lå et håp i luften hos oss begge, selv om ingen av oss nevnte noe direkte. Derimot pratet vi om alt i hele verden og hadde det hyggelig sammen når vi så hverandre eller var «på nett». Der penset vi også innom håpet om å møtes igjen og ta opp den intense tråden som en gang var mellom oss. Hverdagen var ikke så enkel å få til å klaffe med slike treff, og det måtte nøye planlegging til.

En nydelig varm, solfylt ettermiddag denne høsten, hadde vi avtalt å møtes for å gå en tur i byen. Vi satset også på å få til en aldri så liten kaffe eller matbit.
Ettermiddagen kom og vi møttes som avtalt. Vi vandret sammen og holdt hverandre innimellom i hendene. Når vi stoppet opp, klemte og kysset vi hverandre, lett og varsomt, før pratet gikk og vi ruslet videre. Jeg kjente det sitret i hele magen og ville bare stoppe tiden og la oss være usjenert og følge lysten. Men siden det var flere som gikk tur denne ettermiddagen, var det nesten umulig å være alene og usett. Vi fant en benk og satte oss, tett og jeg lot høyre hånd stryke på låret hans, som var helt inntil mitt. Noen deilige kyss kom løpende som perler på en snor, mens vi også pratet om alt som var relatert til området vi var i.

Deretter gikk vi videre til en koselig restaurant og spiste deilig middag. Midt under middagen nevnte han at neste gang vi skulle møtes, måtte det være på et hotell og hvor vi kunne være HELT alene. Det knøt seg i magen min, men ikke av redsel eller angst, men av spenningen som var mellom oss og håpet om å igjen få kjenne han i mitt innerst inne. Utspillet kom noe overraskende og jeg så på han og smilte. Jeg visste at dette var tanken jeg ikke hadde klart å glemme, siden vårt intense forhold pågikk. Det var den deiligste pikken jeg noen gang har hatt i meg og som ga de deiligste orgasmene. Jeg tror han skjønte hva som foregikk inni hodet mitt og han smilte tilbake. Ja, fikk jeg stotret fram. Uten at det virket panisk eller veldig overraskende. Denne ettermiddagen endte etter middagen og med noen deilige krevende kyss midt i Oslos gater og vi kjørte hvert til vårt.

Dagene som fulgte var mer intense med tanke på chat og bildeutveksling. Og så kom det en melding på messenger, helt ut av det blå: Til info, hotell er bestilt.
Jeg leste meldingen 3 ganger og hjerte stoppet opp, før jeg svarte: Når? Hvor?
Tilbake kom det kjapt: På den avtalte dato, og hotell som tidligere avtalt.
Jeg måtte ta meg litt sammen og svarte bare ok. Det kriblet i hele kroppen og jeg klarte ikke tenke klart. Nå gjaldt det bare å finne en troverdig unnskyldning for å dra på tur med overnatting, uten at det ble fattet mistanke. Det lot seg ordne og så kom datoen.

Jeg var på jobb hele dagen, selvfølgelig nydusjet og glattbarbert. I bagen hadde jeg med alt jeg trengte til en ny sikkerhetsdusj, når jeg ankom hotellet og for at planen vi hadde kunne settes ut i live. Etter å ha mottatt en melding om at han var på vei til hotellet, kjente jeg at det boblet i hele kroppen og det ble svett i hendene. Fingrene bommet på taster og det ble vanskelig å konsentrere seg om den gjenstående timen på jobb. Tankene var jo nå på vei til hotellet og på hva jeg skulle oppleve denne kvelden og natten. Han sendte meg en ny melding med hotellromnummeret og at jeg bare skulle komme inn. Jeg tok meg i å puste tung, rettet ryggen og kjente det sitret nederst i ryggen og mellomgulvet. Det føltes som om mine safter allerede hadde begynt å piple…..jeg lengtet så etter å kjenne han AKKURAT der, at det gikk kraftige ilinger gjennom meg.

Jeg parkerte på hotellets parkeringsplasser og skalv i bena når jeg gikk ut av bilen og mot hotellet.
Rom 375 var vårt denne kvelden/natten og jeg smilte til resepsjonisten når jeg gikk gjennom lobbyen på hotellet og målrettet mot heisen. I heisen kjente jeg at jeg ble varm i kinnene og det prikket enda mer intenst under bekkenet mitt. Heisen plinget i 3 etasje og jeg fulgte skiltet mot riktig romnummer. Utenfor så jeg meg til begge sider og stoppet opp for å puste noen ekstra ganger, før jeg banket forsiktig 3 ganger på døra. Jeg kjente spenningen steg i magen og det knøt seg i brystet mitt, da han håpet døra og sto foran meg, nydusjet og kun iført et håndkle knyttet rundt livet. Jeg tror jeg slapp fra meg et lite gisp og så på hele han, før jeg møtte øynene hans og sa Hei!

Jeg gikk forsiktig innenfor døra og lukket den bak meg. I det jeg snudde meg, etter å ha forsikret meg om at døra var låst, sto han så nær meg at jeg nesten kolliderte med han. Han smilte og tok ansiktet mitt mellom hendene og kysset meg intenst. Jeg ble så overrumplet at jeg slapp bagen i gulvet og ble et øyeblikk lammet. Etter få sekunder fikk jeg vrikket av meg vesken min og slapp den også ned på gulvet. Jeg la armene rundt halsen hans og gjengjaldt kyssene så godt jeg kunne. Så tok han sin høyre hånd bestemt mellom bena mine og førte meg bakover mot døra. Jeg kjente hånden hans over skrittet mitt og han holdt et hardt fast grep og lot sin andre hånd gli bak i nakken min og styrte kysset. Et krevende intenst kyss, hvor tungene lekte sammen i samme tempo og pusten vår begynte å bli tung. Jeg lot min ene hånd gli over brystet hans og nedover magen. Kjente håret på brystet kile meg mellom fingrene og han stønnet når jeg tok tak i håndklekanten og holdt hånden med fingrene på innsiden og holdt håndkle med tommelen på utsiden. Lot fingrene kile varsomt innenfor mot hans nederste del av magen. Det var ikke vanskelig å merke at han var klar, når han presset seg mot meg og jeg kjente hans stive, deilige pikk under håndkle, mot hoften min. For han holdt fortsatt et fast grep om skrittet mitt, som om han aldri ville slippe. Vi sto ikke sånn i evigheter, men hvor lenge aner jeg ikke. Det var bare så deilig å få en sånn velkomst at jeg nøt hvert eneste åndedrag. Når han slapp opp kysset i et brøkdelssekund, snudde jeg meg litt unna og så over skulderen hans at sengen sto like bak i rommet og jeg presset han bakover og sa; Kan du legge deg litt på sengen?

Han slapp meg ikke, kysset meg videre og mumlet mmmmmm og begynte å gå bakover, mens han holdt meg i samme faste grep hele veien og jeg måtte bare følge med innover i rommet. Jeg hadde ikke fått av meg jakka og jeg hadde fortsatt skjerfet mitt om halsen. Han slapp meg og la seg på ryggen på sengen, mens jeg gikk ned på kne ved siden av sengen og kysset han lett på munnen. De deilige leppene hans var myke og ventende. Er det ok at du har dette foran øynene, spurte jeg og la skjerfet mitt lett over øynene hans. Det bekreftet han umiddelbart. Jeg kysset han videre nedover brystet og lot det bli en naturlig stopp ved brystvorten hans, som jeg lekte litt med, med en krevende tunge. Videre jobbet jeg meg nedover magen, mot håndklekanten med lette kyss og lekende tunge. Jeg så i øyekroken at håndkle lå i en herlig bul, hvor pikken hans dunket ventende under. Jeg løsnet på håndkle og lot det gli til side. Der lå den vakreste, perfekte, deilige pikken og glinset. Jeg tok den varsomt i hånden og løftet den opp og kysset på pikkhodet. Han stønnet og så ned på meg, nesten bedende om at jeg skulle forte meg litt. DET hadde jeg ikke tenkt til. Jeg kysset meg nedover skaftet og flyttet hånden nedover innsiden av låret hans og lekte fjærlett med fingrene rundt ballene. Han stønnet enda kraftigere i takt med kyssene mine, mens jeg jobbet meg rundt hele pikken. Så lot jeg den gli forsiktig forbi leppene mine og lot tungen møte pikkhodet i et mykt varmt kyss. Nå holdt jeg pikken hans med et litt fastere grep og lot tungen krevende jobbe seg rundt og rundt. Det pulserte i hele skaftet hans og jeg kjente at jeg holdt på å renne over av kåthet, sånn jeg sto på kne med spredte ben. Jeg jobbet med tungen, runket han forsiktig og sugde hardt/forsiktig annenhver gang. Han vridde seg i nytelse under meg og jeg kjente at han nærmet seg høyden. I takt med sugene mine, vrikket han seg og stønnet stadig høyere.
Jeg vet det ikke er særlig snilt, men jeg stoppet opp og så på han. Han lå med lukkede øyne og hadde bøyd hode litt bakover og stønnet. Han åpnet øynene og så på meg med et mørkt kåt blikk. Jeg reiste meg opp og sa at jeg var tilbake straks, og at han ikke måtte gå noe sted. Jeg lovet å være straks tilbake, men at jeg bare måtte dusje av meg jobben. Han sukket og sa: Må du?
Jeg kysset han på munnen og gikk mot badet. Han ropte lavt etter meg; MÅ DU? Jeg MÅ ha deg NÅÅÅÅ! Ikke gå…..jeg har lengtet etter deg så jæææævelig lenge!

Jeg røsket med meg bagen fra gulvet og smatt inn på badet. Rev av meg klærne og tok en rask dusj. Så tok jeg på meg en topp og lukket opp døren på gløtt og så ut på han. Han lå på sengen, akkurat slik jeg hadde gått fra han for få minutter siden. Pikken lå like ventende og dunkende, mens han så mot meg, for skjerfet hadde han fjernet.
Jeg gikk mot sengen og sa; Du gikk ikke noe sted, så bra! Jeg la skjerfet tilbake over øynene hans og stilte meg igjen på gulvet med spredte ben og begynte å suge han igjen. Pikken dunket i munnen min, mens han stønnet høyt to ganger i det jeg tok tak i han og lot tungen gli over strengen på pikkhodet. Han flyttet høyre arm og hånden hans fant veien ned til skrittet mitt. Han stønnet enda høyere når han kjente at jeg ikke hadde undertøy på og fingrene ble våte av fittesaften som piplet ut av meg. Han lot fingrene skille leppene og begynte å leke med klitten min. Den dunket like hardt som pikken hans og jeg stønnet i det han førte to fingre inn i meg. Jeg presset meg mot hånden hans og lot min venstre hånd hjelpe han på veien og med rytmen. Herregud, det dunket i oss. Jeg sa til han at han måtte vente litt, for ellers kom jeg til å gå i oppløsning med en gang. Han slapp opp på hastigheten fingrene hadde i meg og tok de forsiktig ut. Jeg slapp mitt grep og klatret opp i sengen og satt meg skrevs over han, slik at pikken lå helt stille inn mot åpningen min. Saftene smeltet sammen og jeg kysset brystet hans fra side til side. Kysset han og lot tungene leke politi og røver i et fantastisk tempo.

Det dunket i pikken hans og jeg kjente at den gled inn forbi leppene og så vidt inn i fitta mi. Den var så opphisset at den svulmet. Jeg ga fra meg et stort gisp og stønn i det han kom på innsiden. Jeg klemte til og hørte han gispet etter luft og rykket til i et lite jukk. Den deilige, perfekte pikken hans var stor og beinhard. Jeg lente meg litt bakover og lot meg bare skli helt ned på den, mens den boret seg vei helt inn i mitt innerste. Jeg lukket øynene og stønnet, i hodet mitt raste tankene rundt om at dette hadde jeg drømt om de siste årene og håpet på å få gjenoppleve. Den deilige følelsen av å matche perfekt, treffe meg helt der inne, flommet over i meg og jeg begynte å ri ham i sakte bevegelser. Noen kraftige og andre veldig forsiktige hvor jeg dro meg nesten helt av pikken men lot bare fitta jobbe helt ytterst på pikkhodet, for så å gi noen kraftige støt ned på han.
Han suttet fort på fingrene sine, på begge hender. Grep etter puppene mine og fikk tak i dem, lot fingrene leke med niplene og de knoppet seg mellom de fuktige fingertuppene hans. Han knadde hardere og hardere, i samme takt som vi jobbet sammen i en himmelsk ridetur. Jeg klarte knapt å puste og kjente at jeg ikke kunne holde meg lenger. I det jeg kjente de sitrende ilingene for gjennom meg og orgasmen nærmet seg, kjente jeg han bunne i fitta mi. Han stønnet, jobbet og pikken dunket inn i fitta mi med en økende takt. Jeg vred meg i nytelse og lot alle safter flomme. Det kjentes som om hele meg gikk i oppløsning da jeg kjente hans ene finger, i siste sekund fant klitten min og masserte den så fort at jeg hylte. Han stønnet høyt og støtte i meg så hardt at jeg skalv i hver bevegelse. Jeg kjente at han fylte meg med sin saft og at vi begge nådde toppen samtidig.

Jeg tok av han skjerfet og han så smilende på meg, med et slørete blikk og sa: FY FAEN, du er deilig altså! Ikke rart jeg har ventet lenge på dette. Bare sitt rolig litt lenger, så jeg kan kjenne alt. Jeg forsøkte å ikke røre meg en centimeter, men jeg skalv som et aspeløv og måtte etter hvert lirke meg av.

Jeg la meg ved siden av han og strøk han over brystet. Han vred seg mot meg og kysset meg på pannen. Han mumlet mmmmmmmmmmmm og jeg smilte tilfreds for meg selv.

Vi så litt på tv, før vi bestemte oss for å freshe oss opp og forsøke på å få i oss litt middag. Vi gikk ned i hotellets restaurant og bestilte noe lett mat og et glass vin. Han så intenst på meg halvveis under middagen og sa: Du er sykt deilig og det er så bra vi fikk til denne kvelden!
Jeg ble litt satt ut og forsøkte å smile uanfektet, men varmen blusset opp i kinnene mine og jeg rødmet avslørende.  Etter middagen, tasset vi ut av hotellet og bortover gangveien, hånd i hånd. Han stoppet og kysset meg, så på meg og sa; Kan vi gå tilbake? Jeg skal gi deg en omgang jeg har drømt om! Jeg skalv i hele meg og bena ble som gelè. Han leide meg tilbake og forbi resepsjonisten som jeg hadde smilt til tidligere på ettermiddagen. Hun smilte tilbake og så hvor målrettet vi var, at jeg tror hun skjønte hva vi skulle. Uansett…..så kom vi oss inn på rommet. Han kledde av meg og seg selv. Jeg gjorde bare som han sa og spurte ikke om noe. Han ba meg sette meg på skrivebordet. Jeg satt så vidt på kanten av skrivebordet og det var iskaldt mot den nakne huden på rompa mi. Jeg skvatt opp mot han, som sto tett mot meg og vi lo sammen i et hett kyss. Jeg kjente at han skilte bena mine bestemt og stilte seg helt inn mot varmen min. Pikken hans hadde våknet opp etter pausen og dunket mot sprekken min. Han presset seg inn i meg og jeg kjente virkelig hvor kraftig pikken hans var. Den virket for stor, men jeg tok imot han med varme og deilig fuktige oppsvulmede fittevegger, som bare ventet på å jobbe seg over pikken hans igjen. Jeg gispet og han stoppet opp for å sjekke at alt gikk bra, før han forsiktig presset seg videre inn i meg. Han stoppet ikke før han var HELT inne og fitta mi omkranset hele pikken hans. For å sitte mer komfortabelt på skrivebordet, lente jeg meg bakover og støttet meg med armene. Han lente seg mot meg og kysset meg på halsen. Jeg tok meg selv i å stønne høyt, mens han jobbet seg rundt i halsgropen min og nedover brystet. Han tok den ene puppen i hånden og lekte med knoppen min, mellom fingre og tunge. Det veltet rundt inni meg og kroppen skrek etter å få kjenne mer av han. Han la to fingre rundt klitten min og lot de jobbe bestemt. Han støtet inn og ut, samtidig som fingrene gnudde klitten min både hardt og lett. Det ristet i meg og det var umulig å ikke kjenne at han faktisk hadde lengtet. Jeg hadde også lengtet etter han. Han jobbet så bestemt og så perfekt. Pikken hans pumpet meg og den dunket hele veien inn til bunnen. Jeg støtet imot og møtte hver bevegelse i en karusell av ilinger. Han økte takten og stønnet kraftigere, mens fingrene fortsatte å leke med klitten min. I hvert støt trodde jeg at høyden var nådd, men enda klarte vi å holde ut enda noen ganger. Jeg spurte grøtete; Hvor mange klarer du?
Han sa 10 og vi begynte å telle sammen. Vi kom til 4 og begge spente kroppene så hardt mot hverandre at det bare ble et langt og høyt stønn, som jeg tror resepsjonisten hørte. Det ble 3 slike harde støt og vi holdt hverandre tett og kjente alle krefter eksploderte sammen.

Vi la oss på senga og så på tv, mens jeg lå i armkroken hans, og kjente hele kroppen min skjelve mot hans.

Etter de første intense sex-scenene i filmen, snudde han seg mot meg og spurte etter skjerfet mitt. Han fant det og ba meg ligge rolig på ryggen, mens jeg fikk skjerfet over øynene. Jeg kunne skimte han gjennom skjerfet, men ville ikke avsløre det, så jeg sa ikke noe. Han ante uråd og la det dobbelt, slik at jeg ikke kunne se. Det kilte i hele kroppen min, da jeg merket at han gikk ut av senga og jeg ikke visste hvor han var. Så merket jeg at han krøp opp i fotenden og spredte bena mine. Han kysset foten min og oppover til lysken min. Det virket som om han tente alle kraner i verden, for det kjentes som om at alt rant ut av meg. Jeg pustet tungt og rytmisk i det jeg kjente han forsiktig skilte fitta mi med to fingre og kysset klitten min. Han kysset meg på magen og jeg ville bare bukte meg mot han og få han til å kysse meg videre på klitten. Han beundret den og sukket samtidig som han sa: Noe så vakkert? Fantastisk vakker fitte du har. Jeg vet at han så at jeg var våt og jeg var litt flau. Han sa: Ikke tenkt på det, det er bare helt nydelig. Så merket jeg den varme pusten hans og en varm tunge som begynte å sirkle over klitten min. Den dunket og jeg trodde den skulle eksplodere hver gang tungen hans lekte over den. Med lange slikk førte han tungen inn i den våte fitta mi, sammen med to fingre. Fingrene jobbet i en rolig rytme samtidig som tungen slikket klitten min. Jeg ba om en finger til og han førte varsomt inn nr.3. Det kjentes ut som om hele meg skulle gå i oppløsning og han fylte fitta mi med deilige myke fingre, som jobbet intenst mot skjedeveggen og g-punktet. Jeg rødmet av å høre skvattingen, men han kysset meg på halsen og sa: Det er så deilig når du er så våt! Ikke vær redd……

Han fingret meg så deilig at jeg fant en høyde jeg aldri har vært på tidligere. Det gynget i hele meg og ilingene strømmet fra ryggen og ned til baksiden av lårene. Jeg spente bena i madrassen og støtet mot hånden og munnen hans, mens jeg ristet. Gåsehuden spredte seg over hele meg og jeg stønnet høyt flere ganger. Han smilte når han fjernet skjerfet og så hvor rød jeg var i kinnene. Så sier han: Deilig?
Jeg klarte knapt å svare, men nikket og smilte i et stønnende mmmmmmmmmm.

Jeg kjente han flyttet seg oppover magen min og pikken hans gynget i vellyst og skinte glinsende i det dunkle lyset som var på i rommet. Han spredte bena mine enda mer og jeg blottet meg helt, der jeg lå som en sjøstjerne og ventet på å kjenne at han tredde seg inn i meg igjen. Han la seg bare på siden av meg, så halve kroppen hans lå på det ene låret mitt og han lå tett mot kroppen min, når han støttet seg på den ene albuen. Han så på meg og lot fingrene leke over magen min og rundt på bryst og skuldre. Kysset meg på kinnet og jeg lot høyre hånd finne pikken hans. Jeg tok et godt tak rundt den pulserende pikken og han stønnet. Jeg runket han forsiktig og han ba meg ikke stoppe. Det rant av pikken hans og den dunket hardt i hvert tak jeg beveget hånden bestemt opp og ned. Han jukket mot hånden min og stønnene ble mer intense. Han kysset meg på halsen og lette seg fram til munnen min, der jeg møtte han med en lekende myk tunge. Han pustet tungt mot munnen min og stoppet tungen sin, hver gang jeg var helt nede ved pungen i runkene mine. Der stoppet jeg litt hver gang, før jeg runket opp igjen og kjente at pikkhodet svulmet i hånden min. Så la han seg varsomt over meg og jeg førte pikken hans inn i meg med en rask myk bevegelse. Igjen ble jeg overrasket over hvor stor pikken hans var inni meg. Altså hvordan den presset seg vei og føltes for stor. Den var ikke det, den var bare perfekt og sykt deilig. Vi stønnet i kor når han lot pikken jobbe i kor med fitta mi. Jeg roterte hoftene så godt jeg kunne, for å møte hans rytmiske bevegelser. Han holdt meg hardt på hver hofte og styrte hastigheten. Hver gang han møtte mine hofter med sine, stønnet vi høyt og kysset intenst for å kvele lydene våre. Følelsen av å bli tatt hardt på denne måten hadde jeg drømt om lenge, i flere år faktisk. Å kjenne han splitte min fersken og jobbe seg inn i meg, mens saftene renner om kapp der inne, var som å komme til himmelen og la alle stjernene glitre samtidig. Det var igjen et ras av ilinger som fòr gjennom oss begge. Og det var ikke mulig å holde igjen slike strømmer av orgasme som var på vei, så vi begge slapp oss løs i hverandres armer og møtte høyden etter hverandre. Han først og så kom jeg sekundene etterpå, slik at jeg fikk han til en høyde han aldri hadde besteget tidligere.
Vi ristet i etterskjelv og sank sammen, svette og slitne. Han lå noen minutter oppå meg, men rullet rundt på ryggen og jeg la meg mellom bena hans og støttet meg på brystet hans. Så lå vi sånn og så på hverandre, kysse og smilte.

Legg igjen en kommentar