Drit flaut og deilig

Denne novellen er vist 74094 ganger.

Det var nå gått tre år siden jeg ble skilt. Heldigvis hadde vi ikke barn. Tiden etter skilsmissen hadde jeg begravd meg i jobb og studier. Menn og den slags hadde jeg fått nok av.

Så leste jeg en artikkel om livmorhalskreft. Skremmende nok i seg selv og jeg hadde ikke vært hos lege på minst fem år. Var det ikke på tide med en liten sjekk? Jeg kviet meg. Likevel var det noe som gnaget og plaget. Time ble bestilt bare for å få fred med meg selv.

 

Legen viste seg å være en godslig mann i femtiårsalderen med et høflig og hyggelig vesen.

Etter å ha notert ned en del data om meg fikk jeg beskjed om å gjøre meg klar og legge meg i stolen. Jeg gjorde som han ba meg om.

Å ligge i den spesielle stolen til utstilling er ikke det kjekkeste damer vet. Tankene mine gikk til det som snart skulle skje. Egentlig var det noe jeg kviet meg litt for men det skjedde noe oppe i hodet mitt. På en forunderlig måte kjente jeg at jeg ble kåt. Jeg ble så kåt at jeg kunne hyle. Min lille gryte kokte over. Safter rente ned over skinkene mine og jeg våget ikke å gjøre noe med det. Det var rett og slett for flaut. Jeg valgte å bare lukke øynene og slappe av. Det var lettere sagt en gjort. Rødmen brente i kinnene.

Legen gjorde sine undersøkelser raskt og profesjonelt.

Alt i skjønnest orden her, konkluderte han og vrengte gummihanskene av seg. Så kom hånden hans ned på kjønnet mitt igjen. Fingre gled lett mellom kjønsleppene mine. Ubevisst løftet jeg underlivet en anelse mot han. Fingre gled lett opp i meg. Fant et punkt som jeg ikke hadde anelse m eksisterte. Tommelen hans var på kliten min. Han presset mot punktet der inne. Tommelen gled lett frem og tilbake. Blodet bruste i kroppen min. Jeg ropte nei alt jeg kunne inne i meg men visste at det var for sent. Kroppen min hylt «ja». Et tydelig signal som jeg ikke klarte å stoppe. Prosessen var kommet alt for langt. Lykkerusen var overveldende, sterk som en orkan kjente jeg den bygge seg opp i meg. Kroppen min klarte ikke være i ro. Hoftene mine vred seg fra side til side. I et lite sekund våget jeg å se rett på legen. Han nøt synet. Nøt makten han hadde over denne kvinnen som lå i stolen hans og ikke klarte å stoppe det uunngåelige. Kroppen min vugget lett frem og tilbake. Til min egen fortvilelse og glede og undring løftet jeg hoftene. Nå arbeidet hoftene mine og musklene mot fingrene. Jeg ga blaffen. Jeg ville ha det! Kjente han kom med en fing mot anus og kilte den lett for å smøre.

Tuppen på fingen gled inn.

Ja! Jahhh! Jeg jamret som en katt. Kjente orgasmen begynne å rulle gjennom kroppen.

Jeg hylte! På samme tid økte trykket mot stedet der inne i meg, mot anus, – mot alt.

Så var jeg i lykkeland.

Da jeg kom til meg selv kjente jeg fingrene som fortsatt var plassert i kroppen min.

Skammen og skyldfølelse veltet gjennom meg. Han strøk meg over håret. Med tårevåte øyne så jeg opp på mannen som hadde gjort dette mot meg, eller for meg, eller med meg.

Jeg kunne ikke bli sint. Nytelsen var fortsatt i kroppen.

Legen så på meg som om han beklaget og ikke visste hva han skulle gjøre. Han trakk fingrene til seg. Ga meg en serviett og gikk til vasken.

Jeg tørket meg. Kledde på meg og da jeg snudde meg mot kontorpulten satt legen der som om ingen ting hadde skjedd.

Kan glede deg med at alt er i sin skjønneste orden, sa han tørt.

Takk, stammet jeg.

Det hørtes ikke ut som det var undersøkelsen jeg takket for. Kanskje det ikke var det heller.

Du får en ny time hos kontordamen til neste år, sa han, tok meg i hånden til farvel.

Blussende rød åpnet jeg døren ut til en smilende kontordame som tok betaling og sa de ville sende meg et kort i god tid før neste time

Legg igjen en kommentar